IPBIPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

 
Reply to this topicStart new topic
> NQ+serwer=?, O co chodzi?
SPIDIvonMARDER
post 19:03, 30 09 2007
Post #1


Major
Ikona Grupy

Grupa: Użytkownicy
Postów: 509
Dołączył: 29-09-2006
Skąd: Danzig-Osowa
Nr użytkownika: 7078



Witam.
Chciałem sobie pograć na lanie z modem NQ. Dałem host game, ustawiłem co trzeba, wybrałem mapę i dałem ok.
Po chwili wywaliło mnie do menu i pokazało takie cuś:


Ktoś wie, o co chodzi i jak to naprawić?

PS: Szukałem na forum nie znalazłem.
Załączony plik
Dodany plik  bez_tytu_u.bmp ( 219.46k ) Liczba pobrań: 5
 
Go to the top of the page
 
+Quote Post
SPIDIvonMARDER
post 13:35, 6 10 2007
Post #2


Major
Ikona Grupy

Grupa: Użytkownicy
Postów: 509
Dołączył: 29-09-2006
Skąd: Danzig-Osowa
Nr użytkownika: 7078



Chciałbym tylko odświeżyć temat. Starałem się sam rozwiązać ten problem jeszcze raz i doszedłem do wniosku, że brakuje mi jakiegoś pliku do zakładania serwa. Czy dobrze myślę?
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Ser Robin
post 20:53, 9 10 2007
Post #3


Gefreiter
Ikona Grupy

Grupa: Użytkownicy
Postów: 36
Dołączył: 24-08-2007
Skąd: z dupy
Nr użytkownika: 8677



Od czasu do czasy gram na tym modzie i mam ten sam błąd przy tworzeniu host game'a....


Czy naprawdę nikt nie wie o co w tym chodzi?? confused.gif confused.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post
mlyn3k.
post 21:21, 9 10 2007
Post #4


Gefreiter
Ikona Grupy

Grupa: Użytkownicy
Postów: 27
Dołączył: 18-09-2007
Nr użytkownika: 8817



dobrze kombinujesz.. brakuje ci dll'i serva :P
Go to the top of the page
 
+Quote Post
SPIDIvonMARDER
post 20:51, 20 10 2007
Post #5


Major
Ikona Grupy

Grupa: Użytkownicy
Postów: 509
Dołączył: 29-09-2006
Skąd: Danzig-Osowa
Nr użytkownika: 7078



Dzięki. A wiesz może, skąd to można ściągnąć?
Go to the top of the page
 
+Quote Post
zjarany
post 0:58, 2 10 2008
Post #6


Oberschutze
Ikona Grupy

Grupa: Użytkownicy
Postów: 13
Dołączył: 26-07-2007
Skąd: Wawa
Nr użytkownika: 8439



jak ktos ci powie skad mozna sciagnac serwer to chetnie mu postawie 0,5l :D
Go to the top of the page
 
+Quote Post
SPIDIvonMARDER
post 16:03, 2 10 2008
Post #7


Major
Ikona Grupy

Grupa: Użytkownicy
Postów: 509
Dołączył: 29-09-2006
Skąd: Danzig-Osowa
Nr użytkownika: 7078



Aha.... no to od razu trza było mówić, że na NQ nie da się grać na LANie :)
PS: dajesz tylko 0,5 za całego serwa :P pffff...

PS: dzięki za odpowiedzi thumbsup.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
2 Użytkowników czyta ten temat (2 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

 



Wersja Lo-Fi