IPBIPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

4 Stron V   1 2 3 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Witamy! :D, Czyli o czym to bedzie :D
iilka
post 15:16, 20 03 2004
Post #1

Feldwebel
Ikona Grupy

Grupa: Użytkownicy
Nr użytkownika: 232

Witam biggrin.gif dzis otworzylilismy nowa dziedzine na forum biggrin.gif jak widzicie bedzie tu troszke o grajacych w et kobietach I o tym co one lubia i czemu biggrin.gif oczywiscie nie jest to forum tylko dla kobiet czasami bedzei wrecz niezbedny meski komenatrz dlatego zapraszamy do korzytania biggrin.gif i dodawania topicow ktore by Was tez interesowaly biggrin.gif mam nadzieje ze niedlugo zapelni sie on postami wub.gif
Go to the top of the page

+Quote Post
Go��_z0rika
post 15:22, 20 03 2004
Post #2

Goście

Interesuje mnie co myślicie o nas -> kobietach grających w ET i czy wam nas brakuje???? tongue.gif wub.gif

+Quote Post
Outs!d3r
post 16:02, 20 03 2004
Post #3

Gefreiter
Ikona Grupy

Grupa: Użytkownicy pbm
Nr użytkownika: 774

Hehe mysle ze kobiety na scenie ET PL sa wspanialym pomyslem smile.gif Mysle ze atmosfera na boardzie bedzie milsza i ciekawsza dzieki obecnosci Pań smile.gif GL HF in ET btw ohmy.gif

PS : Nie lubie feministek biggrin.gifD

+Quote Post
KreciK
post 16:38, 20 03 2004
Post #4

Leutnant
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 696

ojjj brakuje brakuje ^^ tongue.gif wink.gif

+Quote Post
Jędras
post 16:46, 20 03 2004
Post #5

Leutnant
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 305

Uwaga będzie prawdziwie męski komentarz hhrrrrrr, ekkhhmmm, ekkhhmmm ten tego... biggrin.gif :
Jeśli chodzi o styl gry kobiet, to uważam że płeć piękna gra o wiele spokojniej i rozważniej, nie pcha się na chama, myśli, rozumie swój team itp. itd. - no same zalety - ale prawdę mówię!!!
Zresztą miałem niezmierna przyjemność grać kilka razy z iilka - no comments (patrz wyżej smile.gif ).

EDIT: A kiziamizia jest facetem sad.gif , zawiodłem się unsure.gif .

+Quote Post
kot
post 17:00, 20 03 2004
Post #6

Gefreiter
Ikona Grupy

Grupa: ProPlay0r
Nr użytkownika: 993

Ja z kolei mialem ten wielki zaszczyt grac zarowna z iilka jak i z z0rika i musze powiedziec, ze obie idealnie pasuja do opisu przedstawionego przez Jedrasa. Trudno uwierzyc, ale tak delikatnego prowadzenia celownika, tak zwinnego poruszania sie po mapie i tak przemyslanych decyzji nie widzialem wczesniej w trakcie calej swojej gry w ET. Naprawde, niepowtarzalne i cudowne oO

<wazelina mode=off>

Powodzenia na forum wink.gif

+Quote Post
MPM
post 17:45, 20 03 2004
Post #7

Leutnant
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 233

hieheih widze ze kazdy sie chce przypodobac nowym adminkom smile.gif

Co myśle o kobietach grajacych w ET - trudno jest powiedziec od razu poniewaz jak mozna porównac kobiete grajaca w Et od 6 miesiecy z facetem grajacym od 1 miesiaca - NIE MOŻNA - ale z moich obserwacji wynika ze porównujać faceta i kobieta grajacych od takiego samego czasu to w wiekszosci przypadkow kobieta wypada ciut gorzej ( I tu za chwile wszyscy zbluzgaja mnie za męski szowinizm smile.gif )

+Quote Post
Majin
post 18:10, 20 03 2004
Post #8

Feldwebel
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 18

Interesuje mnie co myślicie o nas -> kobietach grających w ET i czy wam nas brakuje????

Nie tylko w ET nam was brakuje biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

ps. wszyscy juz sie podlizuja >:

ps2. dawac topic - "Nasze nagie fotki" biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif - no dobra nie musza byc nagie ale niech beda fotki tongue.gif

+Quote Post
Go��_z0rika
post 18:11, 20 03 2004
Post #9

Goście

QUOTE (MPM @ 16:45, 20 03 2004)
hieheih widze ze kazdy sie chce przypodobac nowym adminkom smile.gif

Co myśle o kobietach grajacych w ET - trudno jest powiedziec od razu poniewaz jak mozna porównac kobiete grajaca w Et od 6 miesiecy z facetem grajacym od 1 miesiaca - NIE MOŻNA - ale z moich obserwacji wynika ze porównujać faceta i kobieta grajacych od takiego samego czasu to w wiekszosci przypadkow kobieta wypada ciut gorzej ( I tu za chwile wszyscy zbluzgaja mnie za męski szowinizm smile.gif )

czy to znaczy że według Ciebie nie ma kobiet na scenie które grają na dobrym poziomie?
i czy Twoim zdaniem jesteśmy tu zbędne? huh.gif

unsure.gif

+Quote Post
Phantom
post 18:19, 20 03 2004
Post #10

Hauptmann
Ikona Grupy

Grupa: Half ProPlay0r
Nr użytkownika: 1021

Wedlug mnie w kaazdym klanie przydalo by sie kobieta smile.gif
wtedy na ts2 nie byloby bluzg laugh.gif kazdy by bardziej uzawal co mowi i jestem pewnien ze daloby to jakis efekr smile.gif jak narazie to w moim klanie na ts2 jest zoo na maxa biggrin.gif
BTW: z iilka mialem przyjemnsc troche grac i kiedys na oasis w duelach mnie pojechala 4:0 ph34r.gif

+Quote Post
kot
post 18:32, 20 03 2004
Post #11

Gefreiter
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 993

QUOTE (Phantom @ 17:19, 20 03 2004)
wtedy na ts2 nie byloby bluzg

Zdziwilbys sie, jakbys znalazl sie na TSie z z0rika :DDD

+Quote Post
KreciK
post 18:46, 20 03 2004
Post #12

Leutnant
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 696

yep cool.gif nawet ja tak nie mówie biggrin.gif

+Quote Post
KiD
post 19:06, 20 03 2004
Post #13

Hauptmann
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 26

Ja ostatnio rozmawialem na TS z Iilka - bardzo cicha dziewczyna smile.gif A co do kobiet na scenie ET to im wiecej tym lepiej.
Ciekawi mnie tylko czy np. zawartosc torebki dziewczyny ,ktora ciora w ET jakos sie rozni od innych ? Hej dziewczyny przyznajcie sie czy oprocz standardowych rzeczy typu kosmetyki itp macie np. medic pack ? smile.gif

Pozdrawiam

+Quote Post
Go��_fishbot
post 19:15, 20 03 2004
Post #14

Goście

Do tej pory nie moge sie otrzasnac po grze z Zorika na TS-ie. Takich bluzgow nie powstydzilby sie nawet szewc biggrin.gif A odnosnie gry w ET przez wyzej wymieniona dodam ze nie da sie oszukac przeznaczenia i najlepiej wychodzi Pani Z. gra miotla wink.gif

Za to napewno dostane bana biggrin.gif

+Quote Post
Go��_z0rika
post 19:36, 20 03 2004
Post #15

Goście

thx za szczera krytykę -> podczas prowadzenia walki ciężko mi się skupić na grze więc się ratuję miotłą laugh.gif a co do ciętego języczka to myślę że bardzo was zmotywował do walki i wywołał odpowiedni wzrost adrenaliny biggrin.gif
nie ukrywam aniołkiem nie jestem biggrin.gif co do mojej torebki to oprócz kosmetyczki i ulubionych perfum jest jeszcze odtwarzacz mp3 i 3 redbulle i zapasowe pończochy jak pójdzie pasek klinowy albo oczko tongue.gif

+Quote Post
hC2Tb*
post 19:51, 20 03 2004
Post #16

Schutze

Nr użytkownika: 1110

BACZNOSC SZEREGOWY ZORIKA!!!!!
ehehehe
nie no be zoriki easy nie bylo by easy!
aaaaaa zorika kochamy cie!!!!!!!
:*

<n00b post mode off>

+Quote Post
eisen
post 20:02, 20 03 2004
Post #17

Gefreiter
Ikona Grupy

Grupa: Użytkownicy pbm
Nr użytkownika: 1079

Zorika to dobra dziewczyna jak malina {kubi} biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif [email protected]

+Quote Post
Agony
post 20:05, 20 03 2004
Post #18

Feldwebel
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 756

no to i ja dorzuce swoje 3 grosze.
Jak pierwszy raz rozmawialem z z0riką na gg to wydala mi sie spokojna mila dziewczyna. Poczucie to poglebialo sie coraz bardziej. Jednak od czasu gry z nia na TS i po paru bardziej osobistych rozmowach na gg tongue.gif dowiedzialem sie co w niej siedzi hehe - oczywistosc ze same superlatywy biggrin.gif

A co do tematu kobiety w ET ... Dla mnie to jakos tak bez rozncy czy gram z dziewczyna czy z facetem. Tak naprawde to nie gralem jeszcze w rzadna gre co bym nie spotkal jakiejs plci przeciwnej. Uwazam ze jest to taka ucieczka od codziennej gównuazerii -bez obrazy, poniewaz nawet mlode grajczynie zachowuja sie bardziej na poziomie co najbardziej cenie w graczach. Jesli chodzi o ich skill to imo jakos bez roznicy, graja tyle samo i osiagaja to co faceci .

+Quote Post
Percy
post 20:16, 20 03 2004
Post #19

Gefreiter
Ikona Grupy

Grupa: Half ProPlay0r
Nr użytkownika: 1137

Ja chcialbym aby w ET gralo jak najwiecej kobiet. Wtedy kobieta grajaca w ET nie bylaby tylko krazaca gdzies legenda (bez urazy dla Pan ktore juz graja tongue.gif ) tylko tak samo powszechnym zjawiskiem jak grajacy faceci - i to byloby wlasnie wg mnie dobra opcja smile.gif

+Quote Post
ZiomO
post 20:21, 20 03 2004
Post #20

Schutze

Nr użytkownika: 982

ale..ciekawe jakby to bylo jakby sie z kobieta grajaca smile.gif umowic w "realu"..przynajmniej bylo by o czym gadac tongue.gif..ojj byloby ;P

+Quote Post

4 Stron V   1 2 3 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Wersja Lo-Fi