![]() ![]() |
0:58, 15 12 2003
|
|
|
Hauptmann Grupa: ProPlay0r Postów: 253 Dołączył: 5-09-2003 Nr użytkownika: 188 |
Wlasnie. Tworzac definicje warzywa et ludzi ktorzy to zapoczatkowali mieli na mysli takie osoby jak klan UFO. Zozwydrzone bachory majace pewnie po 12 lat ktorzy w sieci sa wielkimi mastahami.
W sumie juz dawno przestaly mnie obchodzic takie osoby, ale czytajac loga z polskiego ffa wieczorowa pora nie moglem powstrzyac sie od smiechu HF! http://pyt0.neostrada.pl/team1_vs_team2_Su...ec_14_2003.html |
|
|
|
1:08, 15 12 2003
|
|
|
Feldwebel Grupa: ProPlay0r Postów: 54 Dołączył: 3-11-2003 Skąd: Gliwice :> Nr użytkownika: 658 |
A zeby bylo bardziej bekowo - male sprostowanko - "1123 UFO|PolishVodka nie jestesmy klanem" RISPEKT RISPEKT !:D
|
|
|
|
1:16, 15 12 2003
|
|
|
Grupa: Half ProPlay0r Postów: -1936 Dołączył: 22-10-2003 Skąd: Białystok Nr użytkownika: 547 |
czytam i za bardzo nie rozumiem twojego topicu (szybciej dochodza do mnie posty vegety niz ten temat). wynika z niego ze ufo to lamiasty klan, w ktorym graja 12 latki. sam sie dziwie, ze napisala to taka osoba jak ty. znalem troche ufoludkow i musze powiedziec, ze chca za takich uchodzic. sa to swietni ludzie, ktorzy nie traktuja zbyt powaznie ffa, co widac podczas ich gry. niektore ufoludki sa niezle, dobrze obeznane z gra. musze jednak cos powiedziec. ufo to nie zaden klan, nie graja tam killerzy czy tez fanatycy et. jest to paczka przyjaciol, ktora postanowila grac w jednakowyc barwach. zreszta niech najlpiej sami sie wypowiedza, pozniewaz dawno nie gralem na DoD (sv_MaxPing
|
|
|
|
1:30, 15 12 2003
|
|||
|
Hauptmann Grupa: ProPlay0r Postów: 253 Dołączył: 5-09-2003 Nr użytkownika: 188 |
Przejzyj loga z ffa ... bo tylko wtedy mozna odczytac moje przeslanie. A skoro uwazasz za spoko kolesi takich jak ufo to tylko utwierdzam sie w przekonaniu ze granie ffa w pl mija sie z celem i jest to strata czasu. |
||
|
|
|||
1:40, 15 12 2003
|
|
|
Grupa: Half ProPlay0r Postów: -1936 Dołączył: 22-10-2003 Skąd: Białystok Nr użytkownika: 547 |
ten topic jest bezsensu. lepiej go usunac, bo pewnie posypie sie pare zoltych karteczek. ja mialem blizszy kontakt z ufoludkami na DoD i przyznam ze czasami robili ostra rozpierduche. ale jesli sie po nich jedzie to reakcja obronna jest lamienie, jesli rozumiesz o co mi chodzi. zaczynaja grac jak zupelne nooby, jeszcze bardziej dobijajac inne osoby. i o to tutaj chodzi. prosper nie znam blizej ciebie i raczej nie poznam, bo jak ktos powiedzial skill uderzyl ci do glowy. nie znizysz sie do mojego poziomu, bo jestem dla ciebie takim samym noobem jak ludzie z ufo. jesli nie podoba ci sie gra na ffa to zmien serv i nie narzekaj. wiec prosze o usuniecie tego topic, bo sa to zwyczajne bluzgi na osoby dosyc dobrze mi znane. wiele starciles w moich oczach przez ten topic.
|
|
|
|
1:41, 15 12 2003
|
|
|
Leutnant Grupa: Half ProPlay0r Postów: 124 Dołączył: 29-09-2003 Nr użytkownika: 334 |
Oj prosper prosper. Zebys ty taki dupny topic tworzyl. Powstrzymam sie od komentarza chociaz taki topic... ech. Btw. pokazujesz rozsadne znaczenie okreslenia "warzywo".
A co do sprawy: na ffa juz od dawna sa jakies dziwne sytuacje. Gracze narzekaja na teamy. Co chwila sie widzi "ale warzywa", "mam debili w teamie" itp. Krzyki o tzw spawnkilling. Teksty o "czitach". Paranoja. Szczerze mowiac nie wiem skad to sie bierze. Jakies chore ambicje czy cos. Rozumiem przejmowac sie maczem ligowym czy innym cb, ale ffa. Przeciez to ma byc zabawa (ET to GRA komputerowa). A co do warzyw, nobow, begginerow itd. to jak sama nazwa wskazuje ffa jest dla wszystkich a wiec i dla nich totez im tez sie miejsce na scenie nalezy. ps. jaki jest dla ciebie (prosper) cel gry w ffa? |
|
|
|
1:48, 15 12 2003
|
|
|
Major Grupa: Użytkownicy Postów: 673 Dołączył: 19-10-2003 Skąd: Łódź Nr użytkownika: 519 |
Kill my post :/. A tak wogole to nei wyjasniles do onca o co ci chodzilo
|
|
|
|
2:00, 15 12 2003
|
|
|
Feldwebel Grupa: ProPlay0r Postów: 60 Dołączył: 19-10-2003 Skąd: z dupy Nr użytkownika: 524 |
Ten log jest bardzo dobry i topic też. Skoro "scena" ma sie poprawić to ludzie powinni wiedzieć czego nie robić...
PS. Właśnie przez różnego rodzaju "oszołomów" KAŻDA gra za która trzeba zapłacić jest lepsza od darmowej gry. Czemu? Bo każdy kto zapłacił za gre stara sie z niej wycisnąć maksimum, stara sie nie psuć gry innym i przede wszystkim nie trafiają sie "przypadkowe" osoby w przeciwieństwie do darmowych gier. |
|
|
|
2:08, 15 12 2003
|
|
|
Major Grupa: Użytkownicy Postów: 673 Dołączył: 19-10-2003 Skąd: Łódź Nr użytkownika: 519 |
Prosper nie napisales dokladnie o co chodzi tylko dales linka, gdzie staty rzucily sie w oczy
|
|
|
|
2:11, 15 12 2003
|
|
|
Feldwebel Grupa: ProPlay0r Postów: 60 Dołączył: 19-10-2003 Skąd: z dupy Nr użytkownika: 524 |
Thoro lol Prosperowi na 100% nie chodziło o skill ani tag...
|
|
|
|
2:22, 15 12 2003
|
|
|
Dupny topic? Why? Bo pokazalem paru chamow? I nazwalem ich po imieniu?
Widze ze wogole nie zrozumieliscie tematu. Nie chodzi mi o skill - niech ktos mi pokaze gdzie cos takiego napisalem??? Ciekaw jestem kto tylko powiedzial ze skill mi uderzyl do glowy Ludzie dlaczego wy jednej rzeczy nei rozumiecie? I dlaczego bronicie burakow i chamow z przerostem wlasnej osobowosci? Ktos na nich najechal i zaczeli sie bronic? LOL poczytajcie dokladniej. I poki takie osoby beda robic takie syfy na serwie puty bedzie okreslenie warzywo cham i prostak. Faktem jest natomiast ze chamow i prostakow jest rownie duzo co warzyw. Warzywo to nie noskill w tym przypadku i to wlasnie mialem zamiar to wam pokazac. Ale widze ze nikt nie zrozumial o co mi chodzi =] Zauwaz ze ja nic nie powiedzialem o graniu. Tylko o zachowaniu. W dupie mam czy ktos gra jak robot czy jak ktos kto ma gre od tygodnia. Dla mnie liczy sie "zabawa" na serwie. Wiec nie wmawiajcie mi ze powiedzialem cos czego nie powiedzialem. Zreszta nie widze sensu dyskutowac skoro kazdy pisze o czyms innym. Po prostu mam beke z tego loga i wiem ze czesc osob takze bedzie mialo fun czytajac go Cel gry w ffa? Wejsc i pokazac taga i nicka- i to co ono reprezentuje. A ze w ffa gram od swieta... p.s. AHA DLA TYCH KTORZY NIE ZROZUMIELI- PRZECZYTAC LOGA Z ROZMOWAMI PODCZAS MECZU! Bo tylko o to mi chodzi a nie o staty. Na staty nawet nie zwrocilem uwagi mowiac szczerze (bo mnietam nei bylo |
|
|
|
2:35, 15 12 2003
|
|
|
Leutnant Grupa: ProPlay0r Postów: 152 Dołączył: 15-10-2003 Nr użytkownika: 488 |
Chcialem sie nie udzielac na forum przez wlasnie takich frajerow, ale jak to zobaczylem to poprostu nie wytrzymalem, geez blinkinn co ty tworzysz jest twardy log gdzie UFO wrzuca na poison jak tylko moze a ty jeszcze przedstawiasz sytuacje ze to Prosper czepia sie ich i ze (tu musialem mocno scisnac pecherz) stracil w twoich oczach, inco przedstawil bardzo dobra ekspertyze imho, to jest przyklad dlaczego wiele ludzi uwaza polska scene za scierwo i ja bojkotuje (tak jak np. ja) i jakby tego bylo malo pokazuje sie taki przyklad a co na to 'scena' ? "ale ale osohosi, zle poison czepia sie bo sOM slapsi ?" Btw. blinkinn moglbys troche bardziej 'rozwiklac' taktyke UFO gdy sa bluzgani graja jak nooby ? bo nie bardzo rozumiem takie reakcje...
|
|
|
|
2:39, 15 12 2003
|
|
|
Leutnant Grupa: Użytkownicy Postów: 165 Dołączył: 28-09-2003 Nr użytkownika: 330 |
Przejrzalem te twoje materialy i nie bardzo lapie o co ci chodzi z tymi warzywami prosper. Nie widzialem gry , te dane gowno mowia skoro nie jest nawet podane kto w jakiej druzynie byl i na jakiej planszy (planszach ? ) graliscie. Ale z tego co widze to super sklady zrobiliscie. Gostkowie z poison , z 17 - rzecz jasna pod apetycznymi fejkami (Nik, pyt , dziadek tez mi sie dziwnie kojarzy , mike - nie wiem czy to przypadkiem nie ten sam wp|Mike ) i jazda - pod spawna ze 3 medy.
Natomiast w 2 druzynie to oprocz UFO widze doslownie same swieze mieso - Xsan , Dajnamit to dopiero od chyba tygodnia graja (bo widzialem juz co potrafia). Nie mam pojecia jak wygladala sprawa z xpem bo jak dochodzili po kawalku jak przeciwnicy mieli juz obycie to tez mnie nie dziwi. De facto jakie szanse maja 4 ufole kontra 5 kolesi z naprawde soldinym skillem ? Ufo to nie klan - odwiedz strone i przeczytaj sobie ile warsow prowadzimy , ile sparow zaliczamy , ile trenow mamy. Jak znajdziesz te informacje to jestes bogiem. Wlasciwie czego ty sie spodziewales co ? Ze Ufo zaczelo krucjate na scene i oczywiste jest ze przy takich druzynach zownuja przeciwnika ? Wystarczy 2 gosci z tagiem poison zeby zrobic pieklo na ffa - a ja tu widze wiecej niz 2 obytych w temacie. Jak dla mnie te druzyny z dupy byly - dlatego ze pewnikiem szufle w dupie mieliscie dlatego gra zamienila sie w kpine. To taki typowy objaw u klanowiczow jak ida na ffa. Medyk - i biegiem pod spawna. Nafragowac , druzyna gdzies z tylu , niech engowie sie uwijaja a ja se postrzelam do warzyw. Z tych druzyn wynika ze wam wszystkim ten sam pomysl przyszedl do glowy. Mnie tam nie bylo - ale pewnie nie wiele sie myle. Wiedz ze nikomu juz nie imponuje cos takiego na ffa. Gardzi sie takim ultra agresywnym trybem gry bo to zwyczajnie nie jest potrzebne. Tak naprawde 4 razy latwiej jest zfragowac goscia przy spawnie niz przy kluczowych obj - bo jest to kwestia uwagi i skupienia. I gadki szpanerskie w stylu "zabawimy sie z nimi" to zwyczajna smarkateria - co mnie szokuje w wykonaniu poisonow. Widac jednak troche za bardzo w dupach sie poprzewracalo. Powtarzam - teamy byly ni w zab nie rowne - a wam sie pewnie do szufli nie spieszylo. Po drugie reset jest po to zeby na starcie wszyscy ludzie byli w druzynach - bo jak przez pierwsze 20 sekund nie ma 2 engow np. to min nie ma. A to oznacza robniecie czolgu w 1 minucie na goldzie itd. Jak masz odwage to zidentyfikuj (z tagami wlacznie) ludzi w pierwszym teamie. I zaloze sie ze wyjdzie sqad prawie na klanowke. Natomiast w 2giej druzynie jest ffa w pelnej krasie od dobrych , srednich do swiezego miesa wlacznie. Wiesz dla ciebie my mozemy byc 12 letnie bachory (boshe ale wymysliles) - twoja opinia jest doprawdy bez wartosci. Wiesz...bo gowniarz jestes. Masz problem z dupy , robisz topic z dupy. Daj boze pojawi sie ktos z autorytetem kto zakonczy ta farse. EDIT : chryste musze sie spieszyc zanim kolejny cos dorzuci 1) masz problem skoro sciagasz loga , dajesz topic na szczycie ktorego sa statsy i to wszystko doprowadza cie do ataku smiechu 2)w momencie gdy stwierdzasz ze Ufo to 12 letnie bachory to mowisz takze o mnie gnojku (no offense gnojku) 3)wiem o tobie tyle ile widze z postow - a ten ktorym zaczales ten thread naprawde nisko o tobie swiadczy - bo jak piszesz (mocno lamanym jezykiem ale to przeciez nic nie oznacza) ze KLAN ufo to bachory to wiesz - zwyczajnie rece opadaja - bo to przyklad ignorancji, braku swiadomosci itd. a skoro na servie cie nie bylo to nie lapie czemu tak bardzo sie to bawilo skoro nawet nie widziales calosci obrazka . 4)koles nie bede ci tlumaczyl o co mi chodzilo z autorytetem .... bo to naprawde jest juz kpina... admin drogi chlopcze admin - to jest autorytet ktory konczy kpine ktora ty zaczales A tak gwoli scislosci - jestem bardzo bardzo ciekaw jak ty bys zareagowal , gdyby ty i paru towich qmpli bylo masakrowanych i wyzywanych przez paru cwaniaczkow. Jestem pewien ze miesem rzucalbys tak strasznie ze w kronikach ludowych by wspominali... |
|
|
|
2:42, 15 12 2003
|
|
|
General Grupa: Użytkownicy Postów: 6661367 Dołączył: 26-09-2003 Skąd: z dupy Nr użytkownika: 306 |
Thoro i inni
Zanim napiszecie coś w tym topicu to może najpierw klikniecie link do loga który podał Prosper ? Bo ten log jest najważniejszy w całym topicu. inco nie mieszaj do tej sprawy darmowości gry, bo i tak tego nie zmienisz. Jeśli kogoś nie było na serwerze w momencie kiedy powstawał ten log to trudno cokolwiek powiedzieć. Ale całe zajście zostało raczej sprowokowane przez kilka początkowych wypowiedzi Meskala, podsycone wypowiedzią Jaceq o przydupaskach. - Prowokuje się warzywa a później się ludzie dziwią że padają bluzgi i ma sie pretensje o chamstwo i brak kultury Dodatkowo można wyczytać ze ktoś tam kogoś zamknął w spawnie (tym zamkniętym było UFO). Oczywiście jakieś z dupy teksty, że tylko P potrafi kampić spawna (potrafią bo są lepsi), brak szufle itp. To że panowie z lepszych klanów czesto bawią się pod fejkami na FFA w zamykanie w respie przeciwnika to jest w PL normalne. Z drugiej strony kilka minut gry w drużynie z warzywami doprowadza do rozstroju nerwowego i człowiek ma w dupie szufle. Co do bluzgów - Poprostu z niektórymi nie można dyskutować bo to jeszcze tylko pogarsza sprawe. Njalepiej wyłączyć sobie czat ogólny. Gra w ET to jest zabawa bo jak narazie nikt w naszym kraju nie zarabia pieniędzy w e-sporcie (zwłaszcza w Wolfie). Tylko że jedni mogą psuć zabawe innym bo każdy bawi się inaczej i używa innych zabawek. Poziomu FFA się nie zmieni - nawet jeśli zaczęlibyście pisać za!@#iste poradniki do ET i tworzyć za!@#iste szkółki Wolfa to i tak tego nie zmienicie (tu inoc ma rację z darmowością) Chcecie dobre FFA ? Załóżcie public server na hasło, albo serwer typu pickup z botem na kanale. Ustawcie stopwatch a nie z!@#aną 10 mapową kampanie i grajcie. Tyle osób narzeka na FFA (ja też) a w moemncie kiedy pada pomysł utowrzenia serwera na pass, częśc osób jest przeciw (głownie warzywa) częśc osób ma to w dupie (głównie klanowcy bo grają tylko klanówki) |
|
|
|
2:47, 15 12 2003
|
|
|
//off-topic
Ostatni mój post w tym topicu. Dzieci kochane zapier***ać do szkoły uczyć sie czytać, a nie grać w gry. o/ |
|
|
|
2:47, 15 12 2003
|
|
|
Leutnant Grupa: ProPlay0r Postów: 152 Dołączył: 15-10-2003 Nr użytkownika: 488 |
Loki takie male pytanko, ktory masz level w skillu czytania ? bo na moje oko buja sie pomiedzy 0 a -5, caly topic idzie o to ze UFO jechalo slownie bezpodstawnie poison za to ze sa z poison, a ty tu wylatujesz z esejem na temat dlaczego UFO nie bylo debest w statach... ludzie powtarza sie jeszcze raz, tu nie chodzi o staty a o to co bylo powiedziane
|
|
|
|
2:49, 15 12 2003
|
|
|
Sry Loki ale jestes glupi skoro piszesz takie bzdury
Ja mam problem?? Ja nei mam zadnego problemu i wlasnie o to chodzi. 1.Ciebie nazwalem 12to latkiem? Pokaz mi gdzie? 2. Jestem gowniarzem?? A co ty o mnie wogole wiesz? Autorytet? Na tym boardzie jest jedna osoba udzielajaca sie ktora jest autorytetem w et - i jest to swiety. (od razu zaznacze dla mei kumatych - ze chodzi mi o osobe ktora udziela sie w wiekszosci topikow, a nei cos tam napisze) Z mojej strony eot- bo moge pisac jeszcze 55x ze tu nei chodzilo o skilla ale jak to mowil swiety- wiadomo ze 2+2= 4 ale i tak znajda sie osoby ktore powiedza ze 2+2=5 - bo kazdy moze miec swoje zdanie. |
|
|
|
3:05, 15 12 2003
|
|
|
Leutnant Grupa: Użytkownicy Postów: 165 Dołączył: 28-09-2003 Nr użytkownika: 330 |
Acid - ja akurat pisalem swoj post gdy prosper wcisnal swoj.
Ale sluze wytlumaczeniem. A teksty z czytaniem to.... a z reszta dosc mam zabawy z takimi odzywkami gowniarza - dziwnie popularnych na tym forum. Jak juz Wolfszlagier zauwazyl chodzi wlasnie o to jak sie zaczelo. Bo przyznam ci szczerze ze jeszcze nigdy nie widzialem Duka tak wpienionego. Ale wyjasnie ci schemat. Sklady sa z dupy , klanowka z jednej , ffa z drugiej. Ownowanie , camp na spawnie - ogolnie pressing na maxa. Kazdemu w tej sytuacji przechodzi ochota do gry a zaczyna sie czlowiek gotowac. I taka paczka cwaniakow rechoczac do siebie jak sie dobrze bawiac na warzywniaku i zaczyna sie piekny popis slowny. Jaceq : "to im starcza" Meskal : "pobawmy sie z nimi" "zylka w dupie..." (chryste) Jaceq "zostaw przydupaski..." I stad juz z gorki... Nie obchodzi mnie co o nas myslicie. Ale wierz mi ze ludzie odwiedzajacy DOD szanuja Ufo wlasnie dlatego ze my NIGDY a) nie doprowadzilibysmy do tak duzego dysbalansu w druzynach Na servie nie robimy rushu na spawn (chociaz czesto jest to banalne do przeprowadzenia )przeciwnika bo nie o to chodzi. To ma byc server "przez ludzi , dla ludzi". A jak pojawiaja sie klanowicze to rzecz jasna od razu za cel zycia daja sobie "scisnac ich jak najglebiej". I wlasnie dlatego az wypadalo zdecydowac sie na kicki za cos takiego. Bo przez wasza "inicjatywe" szlag trafil cala gre i atmosfere na servie. Wiec panowie - szopke odstawiliscie. Spieprzyliscie wszystko to na czym reszcie zalezalo. Zwyczajna partia na ffa zamienila sie w kpine. Ale co was to obchodzi ? Przeciez to poison / inne. Fragi sie licza. Dobrze sie zabawic - a najlepiej kosztem innych. EDIT : chryste musze sie spieszyc zanim kolejny cos dorzuci 1) masz problem skoro sciagasz loga , dajesz topic na szczycie ktorego sa statsy i to wszystko doprowadza cie do ataku smiechu 2)w momencie gdy stwierdzasz ze Ufo to 12 letnie bachory to mowisz takze o mnie gnojku (no offense gnojku) 3)wiem o tobie tyle ile widze z postow - a ten ktorym zaczales ten thread naprawde nisko o tobie swiadczy - bo jak piszesz (mocno lamanym jezykiem ale to przeciez nic nie oznacza) ze KLAN ufo to bachory to wiesz - zwyczajnie rece opadaja - bo to przyklad ignorancji, braku swiadomosci itd. a skoro na servie cie nie bylo to nie lapie czemu tak bardzo sie to bawilo skoro nawet nie widziales calosci obrazka . 4)koles nie bede ci tlumaczyl o co mi chodzilo z autorytetem .... bo to naprawde jest juz kpina... admin drogi chlopcze admin - to jest autorytet ktory konczy kpine ktora ty zaczales A tak gwoli scislosci - jestem bardzo bardzo ciekaw jak ty bys zareagowal , gdyby ty i paru towich qmpli bylo masakrowanych i wyzywanych przez paru cwaniaczkow. Jestem pewien ze miesem rzucalbys tak strasznie ze w kronikach ludowych by wspominali... |
|
|
|
3:17, 15 12 2003
|
|
|
Gefreiter Grupa: ProPlay0r Postów: 29 Dołączył: 12-10-2003 Nr użytkownika: 444 |
re up
Hyhy ludzie szanuja Ufo..... Lol. Wypowiem sie jako ze ja rowniez zostalem juz kilka razy nieladnie potraktowany przez panow z tego klanu, polecialy nawet voty z kickiem......a dlaczego????? Bo gralem bardzo dobrze walilem hsy za czesto wiec ktos z ufokow rzucil ze musze czitowac. Inny rzucil ze mam walhacka i trzeba usunac z serwera......Naprawde godne zachowanie.....Tym panom sie naleza kicki i bany(nie wszystkim) a moze cos w koncu zrozumieja.....Bo nie kazdy gra FFA tylko dla zabawy. Niektorzy cwicza skila(hsy, stale elementy gry na mapie itd). A tu jakis p@!@nt wyskakuje z haslem CZITUJE.....i najgorsze ze nietylko obraza dana osobe, ale rowniez caly klan. Co rowniez mi sie zdarzylo.....i nawet grozba ze poleca bany, nic nie dala. Bo w koncu co mozna zrobic takiemu 11 latkowi???? Dlatego Loki rozumiem ze bronisz swoich kolegow......ale jesli nie potrafisz dostrzec co ci kolesie czasem wyprawiaja to jestes do niczego. |
|
|
|
3:31, 15 12 2003
|
|
|
Zaskar nie mam pojecia jaka jest z toba sytuacja. Pokaz loga , screena cokolwiek. Grzechotnik tez twierdzil ze jest legit a to przeciez kpina. Moze grasz uczciwie moze nie - mnie to w tym momencie juz naprawde nie obchodzi.
A z drugiej strony ja tez raz wylecialem z DoD a raz bylem zmute'owany za czity bo mi hsy wychodzily. Prosze cie badz powazny. Kazdy przedzej czy pozniej byl oskarzany o czity. Jak ja widzialem teksty od goscia z 17 "jakiego aimbota uzywasz A zrozum ze ja wiem co "ci kolesie wyprawiaja". Bo ja tych kolesi znam na tyle i wiem ze trzeba naprawde sporo smarkaterii zeby wyprowadzic z rownowagi. Z tych logow jasno wynika ze zadna ze stron nie popisala sie kultura. Ale jak to sie zaczelo to ja sobie wyobrazam. Zreszta Swiety sam zauwazyl ze w sumie od Meskala I Jacqa. Jest mozliwe ze cos wiecej dzialo sie wczesniej , mozliwe ze na privach cos sie dzialo. A teraz jesli pozwolicie udam sie na spoczynek. |
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi |