IPBIPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

Closed TopicStart new topic
> UFO i POISON...koniec waśni?, Czas pokoju...
Red
post 21:48, 15 12 2003
Post #1

Gefreiter
Ikona Grupy

Grupa: Użytkownicy
Nr użytkownika: 917

Nie wiem jak to sie zaczęło ale...czas z tym skończyć ,prośba do admina nie kasuj mnie od razu co?napisze coś i sie zmywam.Nie było mnie wtedy na dodzie kiedy wybuchła kłótnia...a szkoda może przemówił bym wszystkim do rozumu jedyną osobą którą obraźiłem kiedykolwiek jest mike z byłego WP i teraz obecnie z FALLEN(jak coś pokręciłem nie bądź zły ostatnio nie jestem na bieżąco) bezpodstawnie oskarżyłem go o czitowanie ,żałuje tego mike wybacz stary każdy człowiek sie czasem myli sad.gif Ani razu nikogo nie chciałem ani nie kicknąłem czy mutowałem hmmmm chyba nie mam wrogów dlatego...wyciągam ręke do klanu POISON który bardzo szanuje , przepraszam w imieniu całego UFO i nieważne kto zaczął dajmy temu spokój nie psujmy sobie nastroju idą święta ,tak ma wyglądać czas pokoju i radości? Nie bronie tu nas, UFOków ani osób z POISON ,prosze wyłącznie o załagodzenie tego konfliktu ludzie to tylko gra nie dajmy sie zwariować...jeśli naraziłem sie komuś przepraszam mam dość szpanowania, bluzgów, gróźb i nie kończących sie wyjaśnień które do niczego nie prowadzą lubie sie bawić żartować gram dla funu po to żeby spotkać sie z bliskimi mi osobami i poznać nowe.Życze jeszcze tylko wszystkim internautom wesołych świąt niech radość z gry będzie dla nas wszystkich najważniejsza. smile.gif Red
Go to the top of the page

+Quote Post
Mad
post 22:14, 15 12 2003
Post #2

Feldwebel
Ikona Grupy

Grupa: Half ProPlay0r
Nr użytkownika: 48

ja odrazu tez przepraszam wszystkich tongue.gif ktorych wk#!@ialem itp tongue.gif juz niedlugo nowy rok wiec czas zmian nadchodzi tongue.gif moze tez sie zmienie smile.gif

+Quote Post
Go��_Stefan'Siara'Siarzewski
post 22:19, 15 12 2003
Post #3

Goście

A ja chciałem poprzeć Red'a w całej rozciągłości wink.gif ...i przyłączyć się do życzeń

+Quote Post
KiD
post 22:38, 15 12 2003
Post #4

Hauptmann
Ikona Grupy

Grupa: Użytkownicy
Nr użytkownika: 26

Topic zamkniety. Uzytkownicy ReD, Siara, Mad - zabanowani,

Pozdrawiam

+Quote Post

Closed TopicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Wersja Lo-Fi