IPBIPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

Closed TopicStart new topic
> Moderator KiD, wtf?
NoOne
post 0:23, 16 12 2003
Post #1

Gefreiter
Ikona Grupy

Grupa: ProPlay0r
Nr użytkownika: 490

Topic zamkniety. Uzytkownicy ReD, Siara, Mad - zabanowani,

No lol.

Jeszcze rozumiem ReD ok podjal topic spoko, ale za co np bana siara dostal za to ze napisal dolanczam sie i wesolych swiat?

Rozumiem wszelkie ciecia txt, przeneisienia topicow, zamykanie wymykajacych sie mocno spod kontroli i Kid'a jako szeryfa na strazy pokoju, ale na litosc boska ktos zyczy wesolych swiat i dostaje bana na forum? to moze w ramach tego ze zbanowales siare ktory jst moim znajomym ja w ramach rewanzu dopisze cie do shitlisty na ircu?, no chwila moment gdzie to zmierza. Jeszzce troche ciec najbardziej aktywnych topicow, banowan jak sie zywnie podoba i posypia sie takie w/w txt bo akcji na tym forum w stylu zamkne topic bo mam zly humor jest ciut za duzo.

Rozumiem ze moderatorzy spelniaja swoja funkcje i ok. Bez tego bylby tu burdel, ale nigdy nie zrozumiem jak ktos moze dawac bana za zyczenia swiateczne.

Domagam sie imo przeprosin jakis publicznych i zdjecia bana uzytkownikowi siara !

ps: oczywiscie wszystkim na wypadek kolejnego bana zycze wesolych swiat lol :>
Go to the top of the page

+Quote Post
Usagi
post 0:34, 16 12 2003
Post #2

Hauptmann
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 210

jak to ktos pieknie napisal na guest book ufo - kazdy ma zly dzien i kazdemu przytrafiaja sie bledy... hyhy dzisiaj chyba duzo osob mialo zly dzien wink.gif
coz, zima przyszla, pogoda sie zmienila, cisnienie sie zmienia jak w kalejdoskopie... widac wplywa to na wielu czlonkow sceny et.
pozdrawiam tych, ktorzy nie stracili dobrego humoru i dolaczam sie do zyczen reda, mada i fryty... boom na zyczenia pewnie i tak bedzie 24 (kto pierwszy ten lepszy, stary zwyczaj rtcw)... ale ja i tak czekam na nowy rok, na ostatni i pierwszy wpis.
cobym nie zasluzyl na bana... http://sm.maca.se/np/ <- szkoda ze tak malo klanow z polska sie zapisalo
pzdr

+Quote Post
Thoro
post 0:40, 16 12 2003
Post #3

Major
Ikona Grupy

Grupa: Użytkownicy
Nr użytkownika: 519

NoOne. Zgadzam sie z toba. Malo co tez nie dostalem bana, bo mialem sie dopisac do tamtego topicu. Bylem prawie pewny, ze Red dostanie za niego bana, aczkolwiek w sumie on chcial zalagocic spor, ale skoro Kid powiedzial, ze zostawiamy ten temat, to jego "autorytet" tongue.gif zostal naruszony i jeszcze tego bana moge zrozumiec, ale Mad i siara to juz lekka przesada!!

Ja mam nadzieje, ze nie musze sie zegnac, bo qrcze strasznie lubie to forum i zagladam tu kilka razy dziennie. Co ja bez niego by poczal tongue.gif.

+Quote Post
TesT.CFG
post 0:56, 16 12 2003
Post #4

Schutze

Nr użytkownika: 878

Sorry za co MAD zostal zbanowany? Za to ze sie dołaczył do życzen . Paranoja:) Kid nie szalej za mocno .Wytlumacz dlczego te 3 osoby zostaly zbanowane? Kid jak sie stresujesz to daj sobie spokój z tym moderatorem:) Pamietaj ze to forum jest dla ludzi...

+Quote Post
Swiety
post 1:13, 16 12 2003
Post #5

General
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 306

Kid zamknął pierwszy topic "Warzywniak wieczorową porą" bo "dyskusja" sięgnęła tam dna.
Ja osobiście lubie patrzeć jak ludzie taplają się we własnym gównie i zanim skasuje taki topic pozwala mu sie rozwinąć. KID widocznie nie lubi patrzeć jak inni taplają się w gównie i zamyka topic.
Pomijam to kto miał rację w tym topicu a kto nie, kto był z!@#em a kto nie (mam własną opinię na ten temat) ale topic sięgnął dna i imo kwalifikował się do wykasowania. Kid nie lubi kasować on woli zamykać i zamknał ten topic.

Po czym powstaje drugi topic, niejako kontynuacja. Bo ktoś jeszcze chciał dolać oliwy do ognia.
Kid znowu zamyka topic i PROSI WYRAŹNIE O NIE WRACANIE DO TEGO TEMATU (bo został zamknięty)

Po czym powstaje trzeci topic w którym znowu ktoś nawiązuje do UFO vs Poison.
Pan który założył ten topic intencje miał moze i dobre ale znając życie zaraz ktoś znowu napisałby posta z dupy i ludzie znowu zaczęli taplać się w gównie.

Gdyby Kid zamknął i ten czwarty z kolei traktujący o tym samy topic to pewnie znająć życie powstał by piąty i szósty taki sam topic. Dlatego zostały założone temp-bany niejako mające odstraszać ludzi od pisania siódmych i ósmych topciów na temat Poison vs UFO.

a Mad ma przedłużonego temp-bana za wyzywanie od c@#!i biggrin.gif

+Quote Post
Prosper
post 1:22, 16 12 2003
Post #6

Hauptmann
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 188

Ja tez dolaczam sie do zyczen O_o.
Mialem odpisac na post wczesniejszy w ktorym bylo o koncu wasni. Ale czujen oko moderatora bylo szybsze tongue.gif
Z mojej strony tylko to chcialem dodac ze czesc osob z UFO zupelnie wporzo niepotrzebnie oberwala, ale niestety ktos potrafi "zapracowac" na czyjes konto.
Z mojej strony nic nie mam do UFO- szczerze to mowie. I prosze nie dawac bana!
tongue.gif
Peace Love & Extasy wink.gif
Niech wam to Mikolaj przyniesie pod choinke biggrin.gif

+Quote Post
Zaskar
post 1:23, 16 12 2003
Post #7

Gefreiter
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 444

Imo te niektore bany zupelnie niepotrzebne. Banowac kogos za zyczenia.....no comments. W takim razie ja rowniez zycze wszystkim wesolych swiat i aby niektorym osobom troche oleju do glowy naplynelo biggrin.gif

+Quote Post
Thoro
post 1:41, 16 12 2003
Post #8

Major
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 519

Po czym powstaje drugi topic, niejako kontynuacja. Bo ktoś jeszcze chciał dolać oliwy do ognia.

Ja stworzylem topic, ze by wyjsnic sprawe nie z UFO, ale z umiejetnoscia czytania, poniewaz kilka osob (rowniez ty swiety smile.gif ) zarzucilo mi i kilku osobom, ze nie potrafia czytac ze zrozumieniem (nie wiem jak tamci, ale ja umiem smile.gif ). Temat wogole nie mial traktowac o UFO i poison(swiety czyzbys nie czytal ze zrozumieniem), tylko chcialem wyjasnic czemu tak a nie inaczej zrozumialem post prospera. Od razu zaznaczylem na koncu, ze topic jest do zamkniecia i mimo ze widzialem, ze 2 moderatorow go czytalo nie zamkneli go (lenistwo?? blink.gif ). Chcialem, zeby zostal zamkniety, bo spodziewalem sie, ze moze sie zaczac od nowa wojna. Kid uczynil to jednak duzo pozniej. Puenta jest taka, ze ja nie dolewalem oliwy do ognia smile.gif.

Ja nie bede zyczyl wesolych swiat, gdyz przyjdzie na to jeszcze czas biggrin.gif

+Quote Post
blinkkin
post 1:46, 16 12 2003
Post #9

Grupa: Half ProPlay0r
Nr użytkownika: 547

kid troche przyszalal, ale staram sie go zrozumiec (o ufo bylo chyba 5 topicow). co do mada to nie wiem, boje sie to powiedziec, ale to wyglada na osobiste porachunki. co do siary to sie zgadzam, ze nieslusznie oskarzony. kida szanuje i rozumiem, ze kazdy moze miec gorszy dzien, dlatego moze cos sie zmieni.

+Quote Post
Usagi
post 1:52, 16 12 2003
Post #10

Hauptmann
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 210

hehe a tu juz wychodzi mentalnosc polaka. wpierw ktos z kims sie pokloci, potem dochodza do klotni osoby zainteresowane, potem srednio zainteresowane, potem polowa sie kloci, polowa podjudza albo przyglada sie temu z przymruzeniem oka, potem wszyscy sie przepraszaja, daja sobie buziaka w dolne wargi i kazdy jest szczesliwy.
z mojej strony tez sorka, stanalem po prostu w obronie stowarzyszenia do ktorego honorowo naleze.
pozdrawiam wszystkich, a w szczegolnosci kida, ktory tez jest czlowiekiem a i tak stara sie zawsze wykonywac swoja robote na wysokosci zadania. hehe gdybym ja byl modem to byl rzucil to wp!#@u, wczesniej dajac kilkadziesiat banow, w tym dla siebie wink.gif

+Quote Post
Swiety
post 2:16, 16 12 2003
Post #11

General
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 306

Kufa

Bylo jasno powiedziane - Nie ma więcej flame wars pomiędzy UFO i Poison na tym forum.
Każdy następny autor posta, który nawiąże do tego tematu zostanie zbanowany, obojętnie czy oprócz nawiązania do UFO vs Poison będzie komuś składał życzenia noworoczne, świąteczne czy c@#! wie jeszcze jakie.

Topic z życzeniami świątecznymi jest jak najbardziej na miejscu. Ale topic z życzeniami świątecznymi w którym jest więcej o UFO i Poison niż samych życzen jest nie na miejscu.

Decyzje podejmie KID. Ten topic dał mu trochę do myślenia i wyciągnie z niego odpowiednie wnioski. Ja zamykam ten topic.

+Quote Post

Closed TopicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Wersja Lo-Fi