![]() ![]() |
0:23, 16 12 2003
|
|||
|
Gefreiter Grupa: ProPlay0r Postów: 26 Dołączył: 15-10-2003 Skąd: Gliwice Nr użytkownika: 490 |
No lol. Jeszcze rozumiem ReD ok podjal topic spoko, ale za co np bana siara dostal za to ze napisal dolanczam sie i wesolych swiat? Rozumiem wszelkie ciecia txt, przeneisienia topicow, zamykanie wymykajacych sie mocno spod kontroli i Kid'a jako szeryfa na strazy pokoju, ale na litosc boska ktos zyczy wesolych swiat i dostaje bana na forum? to moze w ramach tego ze zbanowales siare ktory jst moim znajomym ja w ramach rewanzu dopisze cie do shitlisty na ircu?, no chwila moment gdzie to zmierza. Jeszzce troche ciec najbardziej aktywnych topicow, banowan jak sie zywnie podoba i posypia sie takie w/w txt bo akcji na tym forum w stylu zamkne topic bo mam zly humor jest ciut za duzo. Rozumiem ze moderatorzy spelniaja swoja funkcje i ok. Bez tego bylby tu burdel, ale nigdy nie zrozumiem jak ktos moze dawac bana za zyczenia swiateczne. Domagam sie imo przeprosin jakis publicznych i zdjecia bana uzytkownikowi siara ! ps: oczywiscie wszystkim na wypadek kolejnego bana zycze wesolych swiat lol :> |
||
|
|
|||
0:34, 16 12 2003
|
|
|
Hauptmann Grupa: ProPlay0r Postów: 220 Dołączył: 12-09-2003 Nr użytkownika: 210 |
jak to ktos pieknie napisal na guest book ufo - kazdy ma zly dzien i kazdemu przytrafiaja sie bledy... hyhy dzisiaj chyba duzo osob mialo zly dzien
coz, zima przyszla, pogoda sie zmienila, cisnienie sie zmienia jak w kalejdoskopie... widac wplywa to na wielu czlonkow sceny et. pozdrawiam tych, ktorzy nie stracili dobrego humoru i dolaczam sie do zyczen reda, mada i fryty... boom na zyczenia pewnie i tak bedzie 24 (kto pierwszy ten lepszy, stary zwyczaj rtcw)... ale ja i tak czekam na nowy rok, na ostatni i pierwszy wpis. cobym nie zasluzyl na bana... http://sm.maca.se/np/ <- szkoda ze tak malo klanow z polska sie zapisalo pzdr |
|
|
|
0:40, 16 12 2003
|
|
|
Major Grupa: Użytkownicy Postów: 673 Dołączył: 19-10-2003 Skąd: Łódź Nr użytkownika: 519 |
NoOne. Zgadzam sie z toba. Malo co tez nie dostalem bana, bo mialem sie dopisac do tamtego topicu. Bylem prawie pewny, ze Red dostanie za niego bana, aczkolwiek w sumie on chcial zalagocic spor, ale skoro Kid powiedzial, ze zostawiamy ten temat, to jego "autorytet"
Ja mam nadzieje, ze nie musze sie zegnac, bo qrcze strasznie lubie to forum i zagladam tu kilka razy dziennie. Co ja bez niego by poczal |
|
|
|
0:56, 16 12 2003
|
|
|
Schutze Grupa: Użytkownicy Postów: 7 Dołączył: 10-12-2003 Nr użytkownika: 878 |
Sorry za co MAD zostal zbanowany? Za to ze sie dołaczył do życzen . Paranoja:) Kid nie szalej za mocno .Wytlumacz dlczego te 3 osoby zostaly zbanowane? Kid jak sie stresujesz to daj sobie spokój z tym moderatorem:) Pamietaj ze to forum jest dla ludzi...
|
|
|
|
1:13, 16 12 2003
|
|
|
General Grupa: Użytkownicy Postów: 6661367 Dołączył: 26-09-2003 Skąd: z dupy Nr użytkownika: 306 |
Kid zamknął pierwszy topic "Warzywniak wieczorową porą" bo "dyskusja" sięgnęła tam dna.
Ja osobiście lubie patrzeć jak ludzie taplają się we własnym gównie i zanim skasuje taki topic pozwala mu sie rozwinąć. KID widocznie nie lubi patrzeć jak inni taplają się w gównie i zamyka topic. Pomijam to kto miał rację w tym topicu a kto nie, kto był z!@#em a kto nie (mam własną opinię na ten temat) ale topic sięgnął dna i imo kwalifikował się do wykasowania. Kid nie lubi kasować on woli zamykać i zamknał ten topic. Po czym powstaje drugi topic, niejako kontynuacja. Bo ktoś jeszcze chciał dolać oliwy do ognia. Kid znowu zamyka topic i PROSI WYRAŹNIE O NIE WRACANIE DO TEGO TEMATU (bo został zamknięty) Po czym powstaje trzeci topic w którym znowu ktoś nawiązuje do UFO vs Poison. Pan który założył ten topic intencje miał moze i dobre ale znając życie zaraz ktoś znowu napisałby posta z dupy i ludzie znowu zaczęli taplać się w gównie. Gdyby Kid zamknął i ten czwarty z kolei traktujący o tym samy topic to pewnie znająć życie powstał by piąty i szósty taki sam topic. Dlatego zostały założone temp-bany niejako mające odstraszać ludzi od pisania siódmych i ósmych topciów na temat Poison vs UFO. a Mad ma przedłużonego temp-bana za wyzywanie od c@#!i |
|
|
|
1:22, 16 12 2003
|
|
|
Hauptmann Grupa: ProPlay0r Postów: 253 Dołączył: 5-09-2003 Nr użytkownika: 188 |
Ja tez dolaczam sie do zyczen O_o.
Mialem odpisac na post wczesniejszy w ktorym bylo o koncu wasni. Ale czujen oko moderatora bylo szybsze Z mojej strony tylko to chcialem dodac ze czesc osob z UFO zupelnie wporzo niepotrzebnie oberwala, ale niestety ktos potrafi "zapracowac" na czyjes konto. Z mojej strony nic nie mam do UFO- szczerze to mowie. I prosze nie dawac bana! Peace Love & Extasy Niech wam to Mikolaj przyniesie pod choinke |
|
|
|
1:23, 16 12 2003
|
|
|
Gefreiter Grupa: ProPlay0r Postów: 29 Dołączył: 12-10-2003 Nr użytkownika: 444 |
Imo te niektore bany zupelnie niepotrzebne. Banowac kogos za zyczenia.....no comments. W takim razie ja rowniez zycze wszystkim wesolych swiat i aby niektorym osobom troche oleju do glowy naplynelo
|
|
|
|
1:41, 16 12 2003
|
|||
|
Major Grupa: Użytkownicy Postów: 673 Dołączył: 19-10-2003 Skąd: Łódź Nr użytkownika: 519 |
Ja stworzylem topic, ze by wyjsnic sprawe nie z UFO, ale z umiejetnoscia czytania, poniewaz kilka osob (rowniez ty swiety Ja nie bede zyczyl wesolych swiat, gdyz przyjdzie na to jeszcze czas |
||
|
|
|||
1:46, 16 12 2003
|
|
|
Grupa: Half ProPlay0r Postów: -1936 Dołączył: 22-10-2003 Skąd: Białystok Nr użytkownika: 547 |
kid troche przyszalal, ale staram sie go zrozumiec (o ufo bylo chyba 5 topicow). co do mada to nie wiem, boje sie to powiedziec, ale to wyglada na osobiste porachunki. co do siary to sie zgadzam, ze nieslusznie oskarzony. kida szanuje i rozumiem, ze kazdy moze miec gorszy dzien, dlatego moze cos sie zmieni.
|
|
|
|
1:52, 16 12 2003
|
|
|
Hauptmann Grupa: ProPlay0r Postów: 220 Dołączył: 12-09-2003 Nr użytkownika: 210 |
hehe a tu juz wychodzi mentalnosc polaka. wpierw ktos z kims sie pokloci, potem dochodza do klotni osoby zainteresowane, potem srednio zainteresowane, potem polowa sie kloci, polowa podjudza albo przyglada sie temu z przymruzeniem oka, potem wszyscy sie przepraszaja, daja sobie buziaka w dolne wargi i kazdy jest szczesliwy.
z mojej strony tez sorka, stanalem po prostu w obronie stowarzyszenia do ktorego honorowo naleze. pozdrawiam wszystkich, a w szczegolnosci kida, ktory tez jest czlowiekiem a i tak stara sie zawsze wykonywac swoja robote na wysokosci zadania. hehe gdybym ja byl modem to byl rzucil to wp!#@u, wczesniej dajac kilkadziesiat banow, w tym dla siebie |
|
|
|
2:16, 16 12 2003
|
|
|
General Grupa: Użytkownicy Postów: 6661367 Dołączył: 26-09-2003 Skąd: z dupy Nr użytkownika: 306 |
Kufa
Bylo jasno powiedziane - Nie ma więcej flame wars pomiędzy UFO i Poison na tym forum. Każdy następny autor posta, który nawiąże do tego tematu zostanie zbanowany, obojętnie czy oprócz nawiązania do UFO vs Poison będzie komuś składał życzenia noworoczne, świąteczne czy c@#! wie jeszcze jakie. Topic z życzeniami świątecznymi jest jak najbardziej na miejscu. Ale topic z życzeniami świątecznymi w którym jest więcej o UFO i Poison niż samych życzen jest nie na miejscu. Decyzje podejmie KID. Ten topic dał mu trochę do myślenia i wyciągnie z niego odpowiednie wnioski. Ja zamykam ten topic. |
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi |