IPBIPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

Reply to this topicStart new topic
> Cienki Bolek, prosze tutaj wpisywac wszelkie bluzgi
Cienki Bolek
post 0:42, 16 12 2003
Post #1

Leutnant
Ikona Grupy

Grupa: Użytkownicy
Nr użytkownika: 410

Dzizaz qwa ja pie...
Prosze uprzejmie naczelne wladze SL zeby jak ccha cos jeszcze powidziec to sobi etytaj ulzyly..

Nie dosc, ze to ja powinienem sie czuc obrazony i mnie powinnisicie przeprosic to nie jeszcze mnie naaaapierTalacie na forum spamujac je totalnie.

Sorry ze sie zdenerwowalem po tym jak mnie na testy zaprosiliscie i wasi super klanowicze .. niech powidza ktorzy to najlepiej byli dali kicka z serwera.... mimo, ze wiedizeli ze mam byc testowany.

Wam albo sie to zdarza codziennie, ze nei widzicie tutaj nic zlego...

Akill co do mojego skilla najgorszego w kosmosie to spytaj sylphira albo ripa jaki on jest strasznie &^jowy. A najlepiej sam sie przekonaj
Go to the top of the page

+Quote Post
Eld
post 1:20, 16 12 2003
Post #2

Feldwebel
Ikona Grupy

Grupa: ProPlay0r
Nr użytkownika: 754

spoko Bolo. w imieniu swoim i calego klanu chcialbym cie przeprosic za to, ze ZBLUZGALES MNIE NA GG, a potem PUBLICZNIE CALY KLAN SL. czyn nasz, jakim bylo niechcacy przeczytanie twojego obrazliwego posta i odpowiedzenie na niego, uwazam za karygodny. w pelni swiadomy swojej winy prosze cie o wybaczenie. wybacz mi i SL jak polak polakowi, gracz graczowi sad.gif

a juz na powaznie:
ps. co do skilla to wlasnie sie chwalil dzisiaj Sylphir. jak to sie skonczylo? 29-17 dla niego tak? to biorac pod uwage jego dzisiejsza slaba forme faktycznie kapitalnie o tobie swiadczy. Rip nie jest juz jakis czas wyznacznikiem super celnosci w klanie, bo ostatnio cieniuje sad.gif

ps2. z tym zaproszeniem to przesadzasz. to nie bylo zaproszenie, to bylo nudzenie Poiu "pozwol mu zagrac z nami". odpowiedz byla ok, ale nie wymagaj od innych aby ja zaakceptowali...

+Quote Post
SpajdaPL
post 2:29, 16 12 2003
Post #3

Leutnant
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 764

Witammm!!
Wreszcie jakies sensowne odpowiedzi, niezasmiecajace forum.
Tak sie przygladam waszemu sporowi, i nie widze powodu do klotni.
Podajcie sobie rece na zgode, swięta idą.
Przyznajcie sie do bledu obydwoje i koniec kropka.

Co do skillu, to chcialbym zagrac duela z Bolkiem i ze Slyphirem, albo z kims z SL jako wyznacznik skilla. Wtedy ja rozstrzygne (jako niezależny sędzia), czyj skill jest lepszy, i kto lepiej celuje.

Nie bronie nikogo, sorka, że się wtącam, ale chciałbym nie mieć kwasuff na forum, i w grze. Napewno kiedys jeszcze zagramy przeciwko sobie, i chcialbym, żeby ten mecz odbył się w miłej (świątecznej) atmosferze.

Jeżeli się zgadzacie, to proszę o kontakt: GG: 1526512

Pozdrawiam, Rozjemca Spajda

+Quote Post
SpajdaPL
post 2:40, 16 12 2003
Post #4

Leutnant
Ikona Grupy

Witammm!!!

Rage, ściągnij bana z GaduGadu, to pogadamy o jakimś Duelu.

POzdrawiam

+Quote Post
Cienki Bolek
post 2:54, 16 12 2003
Post #5

Leutnant
Ikona Grupy

QUOTE (Eld @ 23:20, 15 12 2003)
spoko Bolo. w imieniu swoim i calego klanu chcialbym cie przeprosic za to, ze ZBLUZGALES MNIE NA GG, a potem PUBLICZNIE CALY KLAN SL. czyn nasz, jakim bylo niechcacy przeczytanie twojego obrazliwego posta i odpowiedzenie na niego, uwazam za karygodny. w pelni swiadomy swojej winy prosze cie o wybaczenie. wybacz mi i SL jak polak polakowi, gracz graczowi sad.gif

> a ja myslalem ze mnei chcesz przeprosic za to ze zapraszasz na serwer .. czy tam laskawie sie godzisz a potem jak sie pojawiem to dostaje BANA na co najmniej godzinke z serwera...

a juz na powaznie:
ps. co do skilla to wlasnie sie chwalil dzisiaj Sylphir. jak to sie skonczylo? 29-17 dla niego tak? to biorac pod uwage jego dzisiejsza slaba forme faktycznie kapitalnie o tobie swiadczy.

> hmm super IMO z postu killa mozna bylo wywnioskowac, ze skonczy sie co najmniej 30 do (-1)

Rip nie jest juz jakis czas wyznacznikiem super celnosci w klanie, bo ostatnio cieniuje sad.gif

> ojej wiesz w kazdym razie jak kill chce sie sprawdzic to zaprasza.. wogole kazdy z SL .. (mieliscie zaczac od najslabszych) jest serdecznie proszony o duelik zeby potwierdzic slusznosc tez wyglaszanych przez killa, bo jesli sie okaze ze sa to zwykle oszczerstwa to chyba honor mu nakarze je odwolac...

ps2. z tym zaproszeniem to przesadzasz. to nie bylo zaproszenie, to bylo nudzenie Poiu "pozwol mu zagrac z nami". odpowiedz byla ok, ale nie wymagaj od innych aby ja zaakceptowali...

no tak czyli takie "zaproszenie" ze spokojnie moglem sie spodziewac kicka i bana mim o ze wiedzieli ze ty sie zgodziles...
Chyba nie powiesz ze jest to normalne zachowanie i wszystko gra

No chyba ze witacie takkazdego na testach

1. Dzieki ze w koncu zsedles ze mnei na innym temacie.
2. ja wszystkie swoje posty ciachnalem na temat jaki tam byl i bede wdzieczny jesli zrobicie to samo bo sie burdel zrobi na forum maksymalny
3. Tutaj prosze bardzo wszystko w granicach rozsadku .. czyli mowmy to co w realy spokojnie w twarz bysmy sobie poweidzieli
4. Czy moglbys zacytowac cala moja wypowiedz na gg do ciebie? Jesli znalazly sie tam slowa powszechnie uwazane za obelzywe to sorki, ale postaw sie na moim miejscu ... moze kiedys ktos cie gdzies zaprosil i zostales wykopany..?

Ok to tyle .. pozno juz
<peace>

+Quote Post
Aiven
post 12:01, 16 12 2003
Post #6

Leutnant
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 49

qrwa mac spokuj mi tu .Cienki bolek to nie jakis dzieciak :-) wiec SL ,<------------przepraszac go lamaki:D a nie wiem o co chodzi dokladnie wiec tongue.gif ..............

+Quote Post
VISTORANTE
post 22:18, 17 12 2003
Post #7

Feldwebel
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 568

Co do sylphira to mam dosc niskie mniemanie o nim... bez przerwy sie chwalil jaki to on nie jest a jak gralismy duela (ja ping 80, on 50) to go robiłem jak chciałem. Przy okazji 3x mnie oskarżył o czity (server był z PB) i 2x piepszył że ma niski FPS...

+Quote Post
Sylphir
post 0:01, 18 12 2003
Post #8

Gefreiter
Ikona Grupy

Grupa: Half ProPlay0r
Nr użytkownika: 624

blink.gif Vis omg lol ohmy.gif ty mialeś ping 80-100 :U? imo 999 i taki matrix ze cie trafic nie mogłem:C proponuje rewanz ;](bylo 1:1 imo wtedy) na rownych pingach (albo w miare równych),a fps mi skakalo 5-10 ze miałem wyrwy w grze no ale coz pan vis mnie zownowal laugh.gif zdrówka zycze ;U

+Quote Post
Eld
post 0:22, 18 12 2003
Post #9

Feldwebel
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 754

QUOTE (Aiven @ 10:01, 16 12 2003)
qrwa mac spokuj mi tu .Cienki bolek to nie jakis dzieciak :-) wiec SL ,<------------przepraszac go lamaki:D a nie wiem o co chodzi dokladnie wiec tongue.gif ..............

Aiven czy Ty aby nie przesadzasz? biggrin.gif moge sie zalozyc, ze jestem starszy od Bolka o kilka miechow/tygodni wink.gif tak czy siak rocznikowo jestesmy tak samo... czyli jestesmy starzy jak cholera. juz sobie wszystko wytlumaczylismy i jest oki... temat mozecie wyrezac smile.gif

+Quote Post
Cienki Bolek
post 0:36, 18 12 2003
Post #10

Leutnant
Ikona Grupy

QUOTE (Eld @ 22:22, 17 12 2003)
Aiven czy Ty aby nie przesadzasz? biggrin.gif moge sie zalozyc, ze jestem starszy od Bolka o kilka miechow/tygodni wink.gif tak czy siak rocznikowo jestesmy tak samo... czyli jestesmy starzy jak cholera. juz sobie wszystko wytlumaczylismy i jest oki... temat mozecie wyrezac smile.gif

Temat bluzgania i ogolnie sianej nienawisici miedzy SL a Cienki Bolkiem mam nadzieje, ze zostal zakonczony. Ulzylo mi bardzo, bo nei sadzilem ze taka lawina sie z tego zrobi. Sprawa zostala wyjasniona tak jak nalezalo ja od poczatku wyjasnic.. coz .. przyznaje poniosly mnie nerwy.. mialem sowje powody ( godzine czekania az ban przejdzie .. wink.gif.
Mam nadziej ze i kill mi wybaczy moje gowniarskie nerowe zachowanie, ale ze swojej strony troszke tez przeprosi. Zwlaszcza, ze byl pierwsza osoba na swiecie, ktora sie dowiedziala, ze moja zona zaczyna rodzic coreczke. No nie moge tak mi zal ze sie moglo popieprzyc az tak bardzo...
Peace
Wesolych i Spokojnych Swiat Bozego Narodzenia
Peace.
Acha i jeszcze maly prezent od mikolaja dla SL smile.gif 25 mega na edysku o dCienkiego Bolka
www.edysk.pl user superlama pass: heheh eld zna pass:)

+Quote Post
SpajdaPL
post 3:10, 18 12 2003
Post #11

Leutnant
Ikona Grupy

Witamm!!

I bardzo dobrze, że to się wszystko zakończyło.

Jestem z tego ogromnie zadowolony, bo ogólnie nie lubię agresji.

Jeżeli macie problemy z pingami, to zapraszam do mojego akademika, znajdą się 2 takie same kompy, i zagracie po lanie z pingiem 0 (max1), i wtedy sie okaże, kto jest lepszy.

Wiec dopoki jeden sie nie przyzna do porazki, to bedzie wieczn aklotnia (ahh, urazona duma, bo mialem ch.jowe pingi, bo cos tam, bo mnie sraka cisnela...ludzie...)

Pozdrawiam , i życze wam wszystkim że się na te święta wszystcy ze wszystkimi pogodzicie, nawet Saddam z Bushem pogadają przy kawie i ciastkach (wodzie i sucharach).

+Quote Post
VISTORANTE
post 18:57, 18 12 2003
Post #12

Feldwebel
Ikona Grupy

QUOTE (Sylphir @ 22:01, 17 12 2003)
blink.gif Vis omg lol  ohmy.gif ty mialeś ping 80-100 :U? imo 999 i taki matrix ze cie trafic nie mogłem:C proponuje rewanz ;](bylo 1:1 imo wtedy) na rownych pingach (albo w miare równych),a fps mi skakalo 5-10 ze miałem wyrwy w grze no ale coz pan vis mnie zownowal  laugh.gif zdrówka zycze ;U

w pierwszej rundzie wygrałeś bo nietrudno wygrać z kimś kto ma ping 999. A w drugiej rundzie wygrałem bo ping mialem 80-100. I nie piepsz ze masz maly FPS bo miales ping 50 a sam sie kiedys chwaliles jaki to masz szybki procesor.

+Quote Post
VISTORANTE
post 18:58, 18 12 2003
Post #13

Feldwebel
Ikona Grupy

poza tym czy to tak trudno przyznac ze jestem lepszy? pewnie, lepiej piepszyc o fps...

+Quote Post
logres
post 22:34, 18 12 2003
Post #14

Feldwebel
Ikona Grupy

Grupa: Half ProPlay0r
Nr użytkownika: 584

lol jaka klótnia . Heh . Mi to zwisa czy jestem w aktualnej chwili best czy którys tam . Czy mnie ktoś ofrywa czy nie ważne żeby robić postępy :] biggrin.gif ohmy.gif wink.gif

+Quote Post
Mrozu
post 2:00, 24 12 2003
Post #15

Leutnant
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 526

Nigdy nie będziemy best, polska scena ET jest opanowana przez wyżynaczy/mastahów/ownerów (niepotrzebne skreślić, albo wszystkie zostawić, gdyż wszystkie pasują) z C4 i poison ! Takie są realia, watpie zeby komuś z nas średniaków udało się wybić na taki poziom jaki reprezentują oba te klany...

Wesołych , Spokojnych Świąt ślicznej zielonej choinki, wielu pysznych potraw wigilijnych, udanej zabawy sylwestrowej, samych dobrych toastów, pysznego picia, wiele, wiele, radości i nadzieji wiele czasu na przyjemności, żadnych problemów, wystrzałowej bryki, a nawet i dwóch, lepszego samopoczucia dobrych wiadomości porzucenia nałogów, ukończenia szkoły, mniej kłopotów, wielu przyjaciół !
Wszystkiego najlepszego w nowym roku życzy Mroziak !

+Quote Post
Bobin
post 19:21, 21 02 2004
Post #16

Hauptmann
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 496

Rozgrzebuje stary temat ale co tam :F
"a fps mi skakalo 5-10 ze miałem wyrwy w grze no ale coz pan vis mnie zownowal zdrówka zycze ;U"
Hmm z tego co mi wiadomo to duele gra sie na sily albo multidemo... Wiadomo tez ze na tych planszach ma sie bardzo duzo fps z dwoch powodow : 1-gra sie 1vs1 (jesli tak sie ustala of course ohmy.gif) 2- Dlatego ze te mapy takie sa :U? (tzn konkretnie to sa male ). Tak wiec nie wiem jakim cudem miales 5-10 fps skoro ja na moim starym, slabym kompie wyciagalem na silly_ctf okolo 60-90 FPS :I Jak sie myle to moze ktos wyjasni ?ohmy.gif

+Quote Post
Sagitarius
post 19:40, 4 03 2004
Post #17

Leutnant
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 513

ja chcialem przeprosic ten tego merdoratorow..za moja nieumyslne zachowanka smile.gif

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Wersja Lo-Fi