IPBIPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

2 Stron V   1 2 >  
Reply to this topicStart new topic
> POL vs SWE
Swiety
post 22:59, 12 01 2004
Post #1

General
Ikona Grupy

Grupa: Użytkownicy
Nr użytkownika: 306

Wynik 2-0 dla SWE

Dema

oasis:
ftp://ftp.clanbase.com/pub/demos/swe_pol_...ree_2697913.zip

radar:
ftp://ftp.clanbase.com/pub/demos/swe_pol_...ree_2697913.zip

Na oasis Aneki zaraz po pierwszym respie ! przebiega se spokojnie niczym duch po flagę - przez nikogo nie atakowany, nikogo nie spotkał. Flagi której już nie udaje się odbić (gdzie była obrona ? )
W ataku na oasis wydaje się jakby gracze z POL grali bez reszty drużyny. Brak jakiegoś większego zorganizowanego ataku w kupie. To właściwie jedyne negatywne spostrzeżenia z mojej strony.

Ale gra siętak jak przeciwnik pozwala.
Polska przegrała. SWE miało lepsze pingi i przede wszystkim było poprostu lepsze skillowo.
Aneki na radar ma 8 fragów pod rząd z tego 6 fragów pod rząd SWE to fragi wyłącznie Aneki - zabija po kolei całą drużyne.

SWE chociaż nie jest już tak silne jak za czasów RTCW to nadal jest mocne. A scena ET w SWE dobrze się rozwija i może SWE będzie jeszcze lepsze.
Oczywiście do gry SWE też można mieć zastrzeżenia, napewno nei jest to taka gra jak FIN. Ale poprostu SWE było lepsze od POL.

To był pierwszy historyczny awans z grupy polskiej reprezentacji Wolfa. POL team znalazł się w ósemce najlepszych reprezentacji Europy. Niektórzy mówią że grupa była słaba , ale wyszli z grupy a niektóre inne grupy były jeszcze słabsze.
Go to the top of the page

+Quote Post
Prosper
post 2:16, 13 01 2004
Post #2

Hauptmann
Ikona Grupy

Grupa: ProPlay0r
Nr użytkownika: 188

QUOTE (WOLFszLAGIER @ 20:59, 12 01 2004)
SWE miało lepsze pingi i przede wszystkim było poprostu lepsze skillowo.

I mialo wiecej fps.
Przykre to ale prawdziwe. Radar to byla troche padaka.
Przegralismy bo bylismy gorszym teamem tego dnia. Na pewno mozna bylo lepiej zagrac, ale chba zawsze tak jest. Co do skilla mam wlasne zdanie, ale dowodami nie moge go poprzec.

na koniec jeszcze jedno chcialem dodac i nie jest to tlumaczenie naszej porazki ze szwecja. Praktycznie kady gracz polteamu musial z czegos zrezygnowac grajac w nim, a wierzcie mi ze nie bylo zadnej osoby ktora by sie tam pchala. Dlaczego?
Odpowiedzialnosc, i swiadomosc tego ze zawsze znajda sie osoby czerpiace radosc z jechania po teamie jak przegrywa. A z drugiej strony chyba nikt z nas nie chcialby zeby w polteamie graly osoby ktore nei mialy by szanse wyjsc z grupy.
Wiec rodzi sie pytanie?
Jak ma wygladac przyszly pol-team. Swierza krew? Gracze ktorym jeszcze troche brakuje do osiagniecia poziomu chocby tego pol-teamu, ale za to nadrobia graniem, trenowanie i poswieceniem wszystkiego dla takiej rep? Czy gracze o uznanej renomie, ktorze jednak nie sa w stanie grac 4 trenow polteamu tygodniowo.

I rzecz podstawowa. Kto powinien byc lidere? Kto ma wystarczajacy autorytet by walczyc z opinia publiczna, zalatwaic sprawy polteamu i jeszcze umiejaca grac na poziomie.

Teraz mysle przydala by sie dyskusja jak przyszly polteam ma wygladac.

+Quote Post
EmbeZZlemEnt
post 3:13, 13 01 2004
Post #3

Leutnant
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 528

Hmmm zamiast rozstrzasac co sie s(słowo na p)ilo to lepiej moze wyniesc z tego jakies konstruktywne wnioski ?
Po pierwsze pol team zagral dobrze i ich przeciwnik gra na dosc wysokim poziomie, byc moze wyszlo male niedogranie w takcie, ale kazdy ma gorszy dzien.
Na dzien dzisiejszy POL team dalej nie pogra, ale teraz co zrobic z bagarzem doswiaczen nabrancyh w tych rozgrywkach? Byc moze nie ma snesu rozwiazywac juz obecnego skladu, a ewentualnie dorzucic nowe osoby i wyrzucic czy grzecznie podziekowac tym, ktore sie nie sprawdzily. Najsensowniejszym rozwiazaniem bedzie powiedzmy co 2 tygodniowe trenowanie POl teamu juz teraz, gdy czas nie nagli i jest duzo czasu do wprowadzenia poprawek, napisania nowych taktyk. Mysle, ze kazdy klanowiec znajdzie cas raz dwa raz w miesiacu, bo to chyba, az nie taki problem.
Jak cos robic to teraz poki czas smile.gif

+Quote Post
YaQ
post 8:29, 13 01 2004
Post #4

Gefreiter
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 1090

Wydaję mi się, że nie było źle. Wszyscy tylko narzekają i mówią, jak to lepiej można było zagrać itp, a mnie się wydaję, że to, co POL pokazało było naprawdę porządnym kawałkiem gry. Jasne, było sporo błędów, gra była nierówna zarówno pod względem AIM'a i TeamPlay'a, jednak nie zapominajmy, że SWE to jednak SWE. Potrzeba czasu przede wszystkim oraz dobrej chęci naszych reprezentantów. Zmiana składów nie wydaję mi się dobrym pomysłem, przynajmniej teraz. Niech chłopaki jeszcze trochę się rozegrają, jeśli wyniki się nie poprawią, albo spadną, to można zacząć myśleć o świeżej krwi.

+Quote Post
LETKAS
post 11:04, 13 01 2004
Post #5

Gefreiter
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 392

Jak się zarzyna i zaciera w "wyścigu silnik" - to są 2 opcje - albo wymienić na nowy bo to bedzie dużo LEPSZE I CZĘSTO TAŃSZE OD "REMONTU" albo wymienia się gablote na ZUPEŁNIE INNĄ bo widocznie jest ZA SŁABA żeby startować z INNYMI i wygrywać.

+Quote Post
Evingolis
post 14:24, 13 01 2004
Post #6

Leutnant
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 253

1)
Letkas co to za porównanie? Co to za rady? Konstruktywne i sensowne że ho-ho. Może ja ociemniały jestem ale chyba nie rozumiem o co ci chodzi. Inteligentnych ludzi poznaje się min. po tym że potrafią dyskutować zrozumiale dla otoczenia. No ale załóżmy że domyśle sie o co ci chodzi. Co prawda jakies 2 opcje proponujesz ale sądze że chodzi ci poprostu o całkowitą wymiane POL teamu? Znajdź 6-10 innych zawodników którzy mogli by się równać z tymi którzyu grali w tym roku. A może chodzi ci o wymiane co poniektórych członków? Odpowiedź jak wyżej: Wymień. A może chodzi ci o zmiane gry (bo i tak to można zrozumieć) ? Jeżeli tak to gadasz od rzeczy. Po prostu spam.

2)
Zagrali jak umieli. Nie wiem jak wyglądała obrona na Oasis (sądząc po czasie nie najlepiej) ale atak nie był zły. Na radarze nie widziałem żadnych błędów i wszysko wyglądało git. Szwedzi byli tego dnia poprostu lepsi. Czemu? Tego można się tego domyślać i nie ma sensu gdybać.
Wyszliśmy z grupy. Cieszcie się bo to sukces nie każdemu dany. Mamy silne klany i co za tym idzie (zwykle) reprezentacje. Uważam że odnieśliśmy SUKCES. I to nie "w porównaniu do", tylko naprawde występ był udany. Gratulacje PolTeam smile.gif . Nie zawiedliście nas.

+Quote Post
blinkkin
post 14:52, 13 01 2004
Post #7

Grupa: Half ProPlay0r
Nr użytkownika: 547

na poczatku naleza sie podziekowania calemu team poland za wysilek wlozony w godne reprezentowanie wszystkich bialo-czerwonych. gorszy mecz zawsze moze sie zdarzyc i nawet najlepsi przegrywaja. zrestza zawsze znajdzie sie ktos lepszy. polacy maja po!@#ane nawyki narzekania na wszystko. krytuke team poland mozna porownac do sytuacji naszego skoczka adama malysza. zawsze bylo bydlo, ktoremu wszystko przeszkadza, wiec nie ma czym sie przejmowac. co do anekiego to przezywal on swoj mecz zycia. do tego nalezy dolozyc ogromna presje ze strony polskich graczy i chec jak najlepszego wypadniecia. na pewno bezpodstawna krytyka nie pomoze naszej reprezentacji. moim zdaniem pomysl o wymienie skladu to calkowita bzdura, przypomina sie sytuacja pana engela. wiec powodzenia na przyszlosc, nie byl to ostatni turniej, wiec bedzie szansa na rewanz z swe i pokazania niedowiarkom sily polakow. przegrana to nie koniec swiata, a silna chec odbicia sie za ten gorszy dzien - cholernie motywujacy powod. thx 4 all - gl&hf.

+Quote Post
buzka
post 17:04, 13 01 2004
Post #8

Leutnant
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 1006

Moim zdaniem nie bylo najgorzej najgorszyl byl ten moment co na oasis zdobyli flage bez zadnego strzalu sad.gif) ale jestem takiego zdania jak blinkkin. I tak daleko doszliscie smile.gif widocznie byl to ten gorszy dzien sad.gif niestety ale wydaje mi sie ze SWE skillem nie przewyzszali naszych poprostu mieli lepsze warunki smile.gif pozdro dla calego pol teamu

+Quote Post
LETKAS
post 17:07, 13 01 2004
Post #9

Gefreiter
Ikona Grupy

QUOTE (Evingolis @ 12:24, 13 01 2004)
Może ja ociemniały jestem ale chyba nie rozumiem o co ci chodzi.

Jak nie rozumiesz to chyba jesteś. Od tego jest to forum żeby wyrażać poglądy. Niepodoba ci się mój - ciął się nie będę. A tak btw chyba jesteś jednym z najlepszych wazeliniarzy jakich widziałem (tzn. czytałem). gratulacje, oby tak dalej

+Quote Post
Evingolis
post 17:37, 13 01 2004
Post #10

Leutnant
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 253

1)
Letkas, w kilku miejscach widziałem w jaki sposób prowadzisz dyskusje. A mimo to odezwałem się w twoim kierunku. Mój błąd, przyznaje się bez bicia. Uznaj pnkt 1 w moim poprzednim poście za niebyły, nie ma go i spokój.
No ale wybacz co miało znaczyć to o wazeliniarstwie? W tym momencie obrażasz nie tylko mnie (co mi zwisa i powiewa, nie zależy mi na twoim zdaniu) ale i reprezentacje. Oni odwalili kawał świetnej roboty, wyniki przeszły moje oczekiwania (kto pamięta RtCW ten wie że łątwo nie było) i za to że godnie nas wszystkich reprezentowali i dostarczyli nam sporo rozrywki dziękuje im i składam gratulacje. A ty mi za przeproszeniem p.ieprzysz o wazeliniarstwie. Współczuje wszyskim tym którzy mają nieprzyjemność spotykać się z tobą real jeżeli słowo dziękuje równa się u ciebie wazelinie. Jesteś chory, aspołeczny czy cos? Nieważne. To nie temat o tobie ani o mnie. Nie ważne czy na ten post odpowiesz z mojej strony EOT.

2)
Wszelki p.opieprzone indywidua i wieczni malkontenci. PolTeam to także wasza reprezentacja. Wypadało by jej podziękować za trud i znój a nie sarkać i gnoić. Dlatego przynajmniej JA chłopakom dziękuje za ich prace i za sukces jaki odnieśli. A tych którzy wiecznie p.ieprzą jak to źle się wszystko układa i że oni by zrobili lepiej mam poprostu w d.upie. Pusto gadać każdy potrafi, ruszyć tyłek do pracy już niewielu.

+Quote Post
blinkkin
post 19:47, 13 01 2004
Post #11

Nr użytkownika: 547

zawsze wsrod polak mozna bylo znalesc podkurczy, ktorzy predzej zjedza wlasne gowno niz wymowia jakiekolwiek slowa uznania czy podziekowania (juz kiedys o tym mowilem). tyczy sie to takze polskiej sceny et. wiec letkas zamiast (słowo na p)ic nie ten tego, chwyc za bron i zacznij ownowac jak ludzie z team poland. opinia opinia, ale ty postawiles swojego rodzaju zarzuty i/lub forme obrazajaca team poland. wymienic caly sklad na nowy to za!@#iste podziekowania za trud i wysilek. wydaje mi sie, ze twoje zdanie to komentarz laika, ktory gowno wie o realiach et. zreszta kto mialby wymienic obecny sklad? ty i tobie podobni mastahowie?

+Quote Post
Prosper
post 21:20, 13 01 2004
Post #12

Hauptmann
Ikona Grupy

Thx.
Dla paru osob warto bylo sie meczyc smile.gif

+Quote Post
Usagi
post 21:24, 13 01 2004
Post #13

Hauptmann
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 210

coz... slowa podziekowania dla reprezentacji za reprezentowanie nas i wyjscie z grupy (szacunek).
co do meczu ze szwecja... ludzie badzcie no faken bardziej konstruktywni. wedlug mnie (co widac z demek) reprezentacja nie wysilila sie za bardzo albo po prostu byla o conajmniej dwa decki gorsza od szwecji. poczynajac od tak prostych bledow jak zabranie flagi w pierwszym ataku szwecji na oazie, gubienie teamplay w ataku polski na oazie, czasem niepotrzebne szarzowanie medykow (czasem przydatne ale czesto konczace sie po prostu deadem) az po, co najgorsze, bzdetne tlumaczenie...
imo nie wiem gdzie znikneli miedzy innymi danny, angel i farsight (szczegolnie angel, ktory imo w tej chwili jest najlepszy w polsce). sorry ale na taki mecz powinni byc podani gracze z pierwszej polki a nie dla przykladu dim!tr.
co dalej... tlumaczenie z pingami, fps i za!@#istym skillem aneki. tylko to pierwsze sie zgadza (prosper i tsunami mieli pinga>80, czyli tak naprawde 2 najlepszych graczy z tych 6). co do fps: widac na radarze najlepiej - wszystkim, zreszta co normalne, fps wahaly sie w granicach 40-76. po prostu taka mapa. co do aneki - jak on mial swoj dzien to nie zycze mu wiecej "swoich dni". mial piekna akcje, nie twierdze (zreszta podobnie wykazal sie mr x na obronie north anti gun na oazie), ale poza tym byl sredniakiem meczu. no ale coz, wytlumaczenie imo dobre.
tak czy siak gg, ale to nie szczescie stalo po stronie szwecji, takze nie kwestia skilla, a zgranie, podkresle jeszcze raz, co najmniej o dwa decki lepsze.

+Quote Post
Prosper
post 21:46, 13 01 2004
Post #14

Hauptmann
Ikona Grupy

QUOTE (Usagi @ 19:24, 13 01 2004)

imo nie wiem gdzie znikneli miedzy innymi rover, angel i farsight (szczegolnie angel, ktory imo w tej chwili jest najlepszy w polsce). sorry ale na taki mecz powinni byc podani gracze z pierwszej polki a nie dla przykladu dim!tr.

Tu musze wtracic 3 grosze.
Ytroche malo sie orientujesz Usagi wink.gif Angel nie gra w et od 3 miesiecy- wiec nie moze byc najlepszym zawodnikiem. Rover juz dawno zrezygnowal z rep z powodu braku czasu. Far... zniknal.
Grali ci co byli. Wczoraj nawet rezerwy nie bylo. Nikramo lepiej strzela odemnie. A dimitr chyba byl najlepszym zawodnikiem w obronie na oasis smile.gif

Co do uwag to sie zgadzam Flaga nie miala prawa pasc bez walki, ale stalo sie.
Najgorsze czasem jest to, ze pewne wnioski czy uwagi padaja bez znajomosci tematu. A wtedy wcale przyjemnie sie tego nie czyta smile.gif
W meczu ze szwecja zagrali zawodnicy ktorzy po prostu byli i np Ancik i Tsunami olali mecz cb C4 po to by grac w NC podobnie gracze z poison. Tylko tego nikt nie zauwaza.
Moge tylko pwiedziec ze w meczu ze SWE kazdy dal z siebie wszystko i zagral jak najlepiej umial. A ze kazdy chyba byl swiadom jak opinia publicznie bedzie reagowac, to doszedl jeszcze stres.
Wcale nie tlumacze nas, ale zrozumcie ze tez jestesmy ludzmi i gralismy tak by polacy byliu docenieni w eu. Dlatego tez w rep nie wzialem 2 osob ktore uwazaly ze powinny sie tam znalezc. Bo to nie byla rep kolesi, tylko rep ludzi ktorzy chca cos osiagnac jako polteam a nie jako indywidualnosci.
To tyle z mojej strony.
Dzieki wszystkim graczom polteamu za to ze mnie znosili, rowniez to ze czasem ja nie mialem czasu.

+Quote Post
Bobin
post 21:56, 13 01 2004
Post #15

Hauptmann
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 496

Witam.

Cóż... Jeśli chodzi o mecz Polska vs Szwecja... Nie był on taki zły, ale było sporo błędów, które nie powinny sie pojawić. Najgorszym było przepuszczenie Anekiego, który zarypał flage bez żadnych problemów... Atak na Oasis był wg. mnie lepszy niż obrona... ale te szarże medyków rzeczywiście były... Radar - tutaj Polacy grali conajmniej dobrze - w ataku prawie pokonali Szwedów... dry.gif Drugi Radar, który niósł Mr.X prawie dotarł do celu... Obrona też raczej gorsza niz atak , tak jak i w Oasis... Teraz jeśli chodzi o reprezentantów... Tutaj Cię Usagi nie rozumiem w tym, że uważasz, że Dimitr nie jest graczem z pierwszej półki wink.gif Wg. mnie jest dobry skilowo i potrafi grać drużonowo choć zdażały mu sie samotne szarże... Ostatni punkt mojej wypowiedzi to pytanie właśnie o Angela tongue.gif - dlaczego nie gra w reprze...? Podejżewam, że nie ma czasu bo gdzieś , kiedyś coś o tym wspominał...

Podsumowując wszystko smile.gif Stwierdzam, że należy potrenować teamplaye a szczególnie obrone map. cool.gif Za godne reprezentowanie Polski i za wyjście z grupy należą sie podziękowania smile.gif GL@HL na przyszłość i mam nadzieję, że repra będzie dalej trenowac i następnym razem wypadniemy jeszcze lepiej.

Pozdro

+Quote Post
Usagi
post 22:48, 13 01 2004
Post #16

Hauptmann
Ikona Grupy

hehe a propos znikania osob, to bylo pytanie retoryczne - po prostu oni "sobie" odeszli, czyli bohaterowie byli zmeczeni. wiadome, ze bywa w zyciu taka sytuacja, ze trzeba poswiecic jedna rzecz dla drugiej, ale gdy z 14 osob robi sie 6, to - panowie, bez jaj, ale tak sie nie robi.
tak czy siak gg dla prospera jako osoby, ze wzial na barki odpowiedzialnosc, jaka jest kierowanie reprezentacja.
---
etboy: nie to ze nie lubie dim!tra albo cos (od razu zaznacze;) ) ale tu chodzi o tzw nieoszlifowane diamenty albo kozaczki, o ktorych pisalem w jakims innym poscie. dim!tr ma skilla, tak samo jak babcia, darkangel czy r4gn4k, ale tak jak oni, nie ma jeszcze doswiadczenia czy inaczej mowiac ogrania, ktore naprawde jest bardzo, bardzo potrzebne w reprezentacji.

+Quote Post
Phantom
post 23:00, 13 01 2004
Post #17

Hauptmann
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 1021

Panie usagi gdybys ogladal wszystkie dema rep pol w NC to bys zauwazyl ze Dimitr nie jest najgorszy. Gra od bardzo dobtrze skillowo jak i team play jak jestes taki madry to dorownaj mu poziomem i napewno bedziesz w PT. A jak nie mozesz mu dorownac to nie krytykuj.
Mecz nie byl zly byly bledy ale pokazcie mi mecz chocby rep FIN gdzie zagrali bezblednie. Czlowiek ma prawo sie pomylic nie jest idealny. A co do tego cwiczenia to chyba kazdy wie ze znalezc pore w ktorej kazdy bedzi emogl zagrac jest ciezko. A te propozycje zmiany PT to bezsens znajdzcie mi minimum 6 graczy grajacych tak samo albo lepiej niz ci obecnie, + zeby mieli duuuuuuuuuuuuuuuzo wolnego czasu pingi zawsze ponizej 50 fps 99. Nie przeginajcie paly PT zagralo dobrze wyszli z grupy i tu naleza im sie brawa. Wy oczekujecie nie wiadomo czego powtorze sie ale starajcie sie ich zrozumiec!!!!!!!!!!!!

+Quote Post
Usagi
post 23:12, 13 01 2004
Post #18

Hauptmann
Ikona Grupy

panie phantom, odpusccie sobie.
uwierz mi, ze gdybym nie znal realiow, ludzi zwiazanych z reprezentacja, raczej nie wypowiadalbym sie na ten temat. uwierz mi takze, ze, nieskromnie rzecz ujmujac, znam sie na scenie et lepiej niz ty. swiadczy o tym najlepiej moze to, ze zarzucasz mi ignorancje w tym temacie. no coz, strzal w zla strone.
nie najezdzam na nikogo i wiem jak kto gral, po prostu staram sie byc konstruktywnie krytyczny, na ile tylko moze byc czlowiek, do tego czlowiek obserwujacy cala sytuacje z zewnatrz.
kwestia skilla... hmm... nie o tym byla rozmowa, ale tutaj masz moje slowo honoru, lamka nie jestem i nie mam zamiaru do nikogo sie porownywac... chyba ze hm... miec skill angela i mit0sa, inteligencje smirnoffa, umiejetnosci snajperskie maziomira i booxa, panzerpussienie shiza, szybkosc spanza i jana, celnosc sp4, public relations prospera i paulinusa, dobry humor depecha i zoltana, umiejetnosc szybkiego uczenia sie daniela, umiejetnosc opier.alania shira i jaceq'a, umiejetnosc picia browarow tommego i farta carto... wink.gifsmile.gifwink.gif

+Quote Post
YaQ
post 23:23, 13 01 2004
Post #19

Gefreiter
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 1090

QUOTE (Usagi @ 21:48, 13 01 2004)
.tak czy siak gg dla prospera jako osoby, ze wzial na barki odpowiedzialnosc, jaka jest kierowanie reprezentacja.

Wydaję mi się, że gg dla całęgo polteam'u w imieniu nas wszystkich. Chłopaki, naprawdę odwaliliście kawał dobrej roboty, wszyscy to doceniamy, ale rzadko o tym mówimy. Jasne, że mogło być lepiej - zawsze może. Jednak ćwierć finały.. uważam to za duży sukces. Polska scena ET ciągle się dynamicznie rozwija i kształtuje, a dzięki chłopakom z polteam'u udowadniamy, że polacy nie gęsi. Wielkie thx dla całego polteam'u za postawe i reprezentowanie, przekaż to wszystkim chłopakom w imieniu nas wszystkich.

+Quote Post
LETKAS
post 0:04, 14 01 2004
Post #20

Gefreiter
Ikona Grupy

QUOTE (Evingolis @ 15:37, 13 01 2004)
1)
Letkas, w kilku miejscach

Słuchaj a raczej czytaj wazeliniarzu - ja rozumuje w bardzo konkretny sposób - jak ściągam sobie nową turbinę co ma mi k#!@a wtłoczyć dodatkowe powietrze pod ciśnieniem 1,5 bara a ona ledwo mi wtłacza 1 to ją (słowo na p)e i odsyłam. Wciągam następną aż do skutku, kiedy zacznie działac i pracować w taki sposób jaki mi odpowiada - czytaj - dobrze. Nie obrażam nikogo, bo nie wymieniam żadnego z repre po ksywie czy innym imieniu. Miałem opinie - to ją k#!@a wyraziłem - możesz się nie zgodzić - bo pieprzona wazelina leci ci juz z każdego otworu - a moze też inaczej uważasz. Lubisz chłopaków z repre, uważasz że za!@#iście zagrali - twoje zdanie, może nawet któregoś kochasz. Lacha. Nic mi do tego. Dla mnie możesz posyłać im z blinkkinem k#!@a co niedziela kwiaty i dawać za nich na msze, czyścić buty, wynosic śmieci. Łatwo zauważyć kto się uważa za wymiatacza w tą piękną grę,duzo mówi, pisze, tylko że potem w praktyce to inaczej wygląda - bo smutna rzeczywistośc weryfikuje bez litości - nie "piję" tu do całej repre. Ja gram bardziej niż marnie ale zapewniam cie że są goście spoza tych wszystkich układów, tzw. "czołowych klanów" którzy graja wyśmienicie tylko nie chcą mieć z tym wszystkim nic wspólnego. I tu niestety nasza strata. Współczuje ci że masz takie małe ambicje - ja jak czegoś chce albo coś robie z pasją bo to kocham - daje z siebie 1000% i wypruwam flaki. jak widze że to gówno daje to odbijam, daje sobie spokój i odpuszczam temat bo wiem że nic nie wskóram.
Mr Blinkkin twoje moralizatorstwo jest już nudne, co post to porady mentalno-moralne z elementami przemijania. Chyba cierpisz na syndrom księdza który chodzi na dz!#@i i ma dylemat - czy to źle że chodzi czy to może jeszcze gorsze że za to płaci.
Amen

+Quote Post

2 Stron V   1 2 >
Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Wersja Lo-Fi