![]() ![]() |
9:15, 13 01 2004
|
|
|
Feldwebel Grupa: Użytkownicy Postów: 76 Dołączył: 17-11-2003 Skąd: Katowice Nr użytkownika: 756 |
Mam takie pytanie bo ciekaw jestem jak wybieracie graczy .. czy przez to ile wygrywaja turniei, ktore miejsce maja na CB czy robicie jakies eliminacje ?
pytam z czystej ciekawości |
|
|
|
9:42, 13 01 2004
|
|
|
Oberschutze Grupa: ProPlay0r Postów: 10 Dołączył: 1-12-2003 Nr użytkownika: 841 |
Musisz przejs RTCW na najwyzszym poziomie...
|
|
|
|
11:20, 13 01 2004
|
|
|
Hauptmann Grupa: ProPlay0r Postów: 204 Dołączył: 16-10-2003 Nr użytkownika: 499 |
Musisz jeszcze mieszkać w Warszawie i mieć promikrofon , prosłuchawki i promyszke
|
|
|
|
14:48, 14 01 2004
|
|
|
Generalmajor Grupa: Half ProPlay0r Postów: 2750 Dołączył: 27-09-2003 Skąd: tychy Nr użytkownika: 318 |
OMG
Człowiek się zapytał a wy odpowiadacie jak by to było oczywiste bądź niemożliwe ... ja też nie wiem i z chęcią bym się dowiedział |
|
|
|
15:13, 14 01 2004
|
|
|
Hauptmann Grupa: Użytkownicy Postów: 405 Dołączył: 15-07-2003 Skąd: Poznan Nr użytkownika: 26 |
Szok. Naprawde nie wiem czy zamknac ten topik, czy nie zamykac i udzielic rzeczowej odpowiedzi. Chyba jedno i drugie.
O ile dobrze pamietam to gracze starych i dobrych klanow - liczacych sie w rankingach i na scenie ET wybrali kapitana repry (Prosp) i to on powolywal reszte. Tak wiec zakladajac ,ze nie bedziesz wybrany na kapitana to : albo jestes super graczem - grasz w topowym klanie, totalnie teamowo, z super skillem i jeszcze do tego jestes chodzacym autorytetem, albo jestes wysoka blondynka, z wielkim biustem i na dodatek nimfomanka (Prosp cie wtedy na bank wezmie - nie koniecznie na mecze Temat uznaje za wyczerpany. KK THX BYE - jak by powiedzial pewien Rumun |
|
|
|
1:21, 15 01 2004
|
|
|
General Grupa: Użytkownicy Postów: 6661367 Dołączył: 26-09-2003 Skąd: z dupy Nr użytkownika: 306 |
http://www.clanbase.com/news_league.php?lid=1145&s=15
If you want to be a nations captain, you should do this: Gather as much support as you can from your country's top clans (i.e. clans from which players for the national team are likely to be recruited) and from top players playing for foreign or international clans. Copy/paste the lines in irc where they confirm that they support your candidacy Dla osób niekumatcyh w angielskim: Aby zostać kapitanem drużyny narodowej trzeba zabrać poparcie od jak największej ilości NAJLEPSZYCH klanów i NAJLEPSZYCH graczy jeśli grają w klanach poza granicami danego państwa. Kto jest najlepszy ? ten kto odnosi największe sukcesy w CB i jest do tego aktywny w CB. Czyli co zrozumiałem przy wyborze kapitana reprezentacji najbardziej liczą się głosy najlepszych klanów - w przypadku Polski będzie to C4 Poison 17 i 3M. http://www.clanbase.com/rules.php?lid=1145#clans Kapitan powołuje graczy do reprezentacji i na mecz według SWOJEGO UZNANIA. Może się kierować opiniami innych robić jakieś elieminacje do reprezentacji albo mieć wszystko w dupie i wybrać po swojemu do czego ma absolutne prawo. A jeśli komuś się to nie podoba to niech spier.dala. Rules is a rules Ale ponieważ kapitanem naszej reprezentacji jest dość rozsądny człowiek (Prosper) to wybiera tylko dobrych skillowo i przede wszystkim doświadczonych w grze z top europejskimi klanami graczy (to jest dość ważne), co oznacza że raczej nie znajdziesz sie w reprezentacji Pozatym obecny Nations Cup niedosyć że sie już dawno rozpoczął to już się prawie skończył. Także wszystkim chętnym na posade kapitana rzyczę powodzenia w następnym Nation Cup (który odbędzie się już na wiosnę). Jak zyskacie poparcie top klanów to może zostaniecie kapitanami drużyny nardowoej i będziecie mogli wtedy powoływać na mecze kogo się wam podoba (łącznie z samym sobą) |
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi |