IPBIPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

Closed TopicStart new topic
> chamstwo na serwerach, czyli nowicjusze a warzywka
Fistach
post 17:10, 28 01 2004
Post #1

Leutnant
Ikona Grupy

Grupa: Użytkownicy
Nr użytkownika: 411

w sumie topic taki lolowy jest. (mam nadzieje ze go nie usuna:/)

niektorzy gracze szczegolnie ci co maja duzo XP wyzywaja graczy, ktorzy z et maja niewiele wspolnego, od warzyw, lam, loli itd. glownie z powodu braku XP. Denerwuje mnie ta sytuacja bo co jak co ale kazdy sie kiedys uczy no nie??ohmy.gif

Zdazaja sie tez kiki graczy, ktorzy dopiero sie ucza.

Chodzi mi o to, ze niektore mastahy nie zdaja sobie sprawy ze sami kiedys tak prawdopodobnie grali - ja np w pierwszy dzien grania w MP test (gralem od 3 dnia od ukazania sie MP test 1 - potem rok przerwy na CS:D) bedac w allies zanosilem doki do barek na plazy:/ ale ludzie sie nie wqrzali - a teraz?? - uczacy sie gracze zasad ET (a te sie roznia od Cs'owych) momentam iczuja sie zagubieni, ale mastahy Xp'owe nei wytlumacza co i jak tylko wola dac kika.

I Zastanawiam sie czy wszyscy widza roznice pomiedzy nowicjuszem a "warzywem".

Tak czy siak powodzenia wszystkim nowym na scenie ET.
Go to the top of the page

+Quote Post
Cezar
post 18:11, 28 01 2004
Post #2

Leutnant
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 465

najgorsze jest to że niektórzy co maja sto milionów XP są warywami i jak już się dorobili 4 stopnia wtajemniczenia w PF to mogą wszytkich ustawiać jak chcą.np zdaża mi się dość często że ludzie (nowicjusze?) stawiają miny w zagęszczeniu poruwnywalnym do ilości sardynek w jednej puszce. jak zwracam uwagę stałym tekstem "x nie tak gęsto te miny" to bywa że koleżka mi od kurew i c@#!ów jedzie. jakie to sympatyczne...
pozdro

+Quote Post
evil_lord
post 18:32, 28 01 2004
Post #3

Major
Ikona Grupy

Grupa: ProPlay0r
Nr użytkownika: 952

W całości zgodzę sie z Fistachem......np. wchodzę sobie na serv, gram i gram, zdobywam Xp itd., ale oczywiście mam mniej niż "mastachy" po 4 mapach.....z tego powodu mp. gdy daje im ammo, to dziękuje po co mówić?? Przecież im się należy !!(Ale gdy np. fO z 500 Xp to dziękuje powie 2 laugh.gif x ). Wiem, że w tej grze nie trzeba mówić v43, ale ...........przyzwyczaiłem się do tego. (Zresztą gracze z lepszych polskich klanów, zawsze mówią v43 biggrin.gif ).......ale na szczęście mało jest takich "mastachów". Sam kiedyś zaczynałem z ET. Gubiłem sie w korytarzach w Goldzie, na Radarze.......to były czasy ! rolleyes.gif

+Quote Post
esto
post 18:32, 28 01 2004
Post #4

Leutnant
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 889

QUOTE (Cezar @ 17:11, 28 01 2004)
zdaża mi się dość często że ludzie (nowicjusze?) stawiają miny w zagęszczeniu poruwnywalnym do ilości sardynek w jednej puszce. jak zwracam uwagę stałym tekstem "x nie tak gęsto te miny" to bywa że koleżka mi od kurew i c@#!ów jedzie. jakie to sympatyczne...

a jak kolesiowi wytlumaczysz, ze jak rzadziej rozstawi to bedzie lepszy efekt to i tak nie zrozumie...
inny przypadek to kolesie ktorzy nauczyli sie przesuwac swoich USEm i robia to nonstop - mnie kilka razy na 18.Net.Lublin koles wystawial pod ogien wroga w momencie kiedy ja sie leczylem - LOL - i jak takiego nie wykopac? i co z tego ze sie uczy? niech sie uczy gdzie indziej!

+Quote Post
blinkkin
post 18:36, 28 01 2004
Post #5

Grupa: Half ProPlay0r
Nr użytkownika: 547

temat poruszany chyba z tysiac razy. jednak czasami trzeba polskim zwyczajem o(słowo na p)ic niektore osoby, co zazwyczaj pomaga. nie jestem za kickowaniem, ale w sumie o-(słowo na p)nie nowicjuszy wychodzi na dobre. wystarczy powiedziec, zeby tego nie robil, zmienil pozycje etc. i na przyszlosc zapamieta. moze taki sposob naukie nie jest zbyt kulturalny, ale skuteczny. zreszta opini bedzie tyle, ile osob zabierajacych dyskusje.

+Quote Post
Guy7
post 18:39, 28 01 2004
Post #6

Leutnant
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 258

Dobra każdy się kiedyś uczył jak grać. Jednak mimo to krew mnie zalewa, jak cały team tłumaczy takiemu "początkującemu", że ma nie robić czegoś lub by zaprzestał jakiejś czynności.
Ja często gram Medem i po prostu nie wytrztmuję, jak takie "warzywko" sypie mi complaina i całą grę wali w plecy, za to że go dobiłem, a potem uleczyłem.
Błędy błędami, ale istnieją pewne granice cierpliwości.

+Quote Post
phant0m
post 19:24, 28 01 2004
Post #7

Oberschutze
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 1151

Taaa tongue.gif Tez tego nienawidze - biegne przez koryarzyk na goldzie wyskakuje mi wrog no to ok walka, gosc z mojego teamu ledwo zyw - wbiegam za niego wduszam "1" nozem w plecki szybko strzykawe - podnosi sie ja sie chowam za nim. Ok potyczka wygrana - ale coz to dostalem - komplejna i opiepsz od goscia ze nie umiem grac tongue.gif.

Moze ten drugi przyklad srednio pasuje do tego tematu ale co mi tam biggrin.gif . Gram sobie dzis na C4&POISON - spox drugi team jest lepszy. No nic gram dalej. Przegrywamy jedna runde, druga, trzecia itd. Mysle - walne vota na szufle - kilka osob sie zgodzilo - patrze vote canceled - i tak w kolko. Refem byl bynajmniej Acid - nie dosc ze odwalil walljumpa to jeszcze nie dal szufli. Napisalem mu ze tak jest troche unfair i co ? Kick + ban tongue.gif Wylecialem z serva. Fanfary poprostu dla tamtego pana tongue.gif. Wniosek ? Jak jest gosciu zakompleksionym (komplex typu przegrywam w rownym squadzie - sposob na pozbycie sie go - > napiepszac slabszy team smile.gif ) referem to lepiej NIE miec wlasnego zdania.

+Quote Post
Valkir
post 19:39, 28 01 2004
Post #8

Hauptmann
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 652

Jak ja zaczynałem grać, to tylko soldatem+smg biggrin.gif Już za to mogli mnie wywalić...ale grałem i nie dostawałem kicków,wiele gości mówiło mi co i jak. Ale sam dostaję szłu i votuje kicka jak gram i ciagle jakiś debil zadaje masę pytań...mozna się domyślić że ET to nie jego pierwsza gra, i czasem można się domyslić.

Jezu...kiedy ludzie nauczą się używać słowa "bynajmniej"?? biggrin.gif

+Quote Post
KreciK
post 19:45, 28 01 2004
Post #9

Leutnant
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 696

Ja wychodze z założenia takiego:

Gdy nowicjusz wchodzi na serwer np. C4 i gra jest na poziomie, obydwa teamy są wyrównane, jest dobry teamplay to jest chyba wiadome że jak taki noobek bedzie lamił, dawał compleiny to jest wiadome że wyleci. Są serwery gdzie są niższe "poziomy zaawansowania" np. Tenbit dawniej, i podobne, a są lepsze np. C4, IC, 4FuN, NF. I początkujący jak się uczą to niech sie uczą na gorszych serwerach, a doświadczeni gracze niech nie wchodzą na takie serwery i będzie spokój...

+Quote Post
Fistach
post 19:54, 28 01 2004
Post #10

Leutnant
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 411

zgadzam sie z krecikiem zeby lepsi gracze na serwery takie nie wchodzili, bo wiadomo - dzisiaj gralem na jakism warzywniaku niemieckim i na goldzie 98 kills i 186 hs z Mp40:/ po jednej rudnzie wyszedlem (bylem w axis:])

ale tez z drugiej strony nie powinni sie tacy gracze "odizolowywac".

+Quote Post
Thoro
post 20:01, 28 01 2004
Post #11

Major
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 519

nie dosc ze odwalil walljumpa to jeszcze nie dal szufli.

Po pierwsze to jest serwer c4 & poison i moga robic na nim co chca, a po drugie, co wszyscy sie tak uczepili tych walljumpow?? blink.gif Jak ktos umie robic to chwala mu za to. NIE JEST TO ZADNE CHEATERSTWO ANI OSZUKIWANIE, jest to po prostu umiejetnosc i jak ktos ja posiada to jej uzywa.

+Quote Post
blinkkin
post 20:03, 28 01 2004
Post #12

Nr użytkownika: 547

widze, ze 80% osob bardzo mocno trzymalo sie tematu. kolejny offtopic do zamkniecia, bo widze, ze bezsensem jest rozwijanie tego tematu. szczegolnie przyjemnie czytalo sie 3 wypowiedzi: fistach, krecik i phant0m. powinny znalesc sie w innym tematach jak: 'najwieksze wtopy', 'skutecznosc' oraz 'server dla najlepszych'. jak ja kocham trzymanie sie teamtu.

+Quote Post

Closed TopicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Wersja Lo-Fi