![]() ![]() |
17:10, 28 01 2004
|
|
|
Leutnant Grupa: Użytkownicy Postów: 132 Dołączył: 8-10-2003 Skąd: Kraków Nr użytkownika: 411 |
w sumie topic taki lolowy jest. (mam nadzieje ze go nie usuna:/)
niektorzy gracze szczegolnie ci co maja duzo XP wyzywaja graczy, ktorzy z et maja niewiele wspolnego, od warzyw, lam, loli itd. glownie z powodu braku XP. Denerwuje mnie ta sytuacja bo co jak co ale kazdy sie kiedys uczy no nie?? Zdazaja sie tez kiki graczy, ktorzy dopiero sie ucza. Chodzi mi o to, ze niektore mastahy nie zdaja sobie sprawy ze sami kiedys tak prawdopodobnie grali - ja np w pierwszy dzien grania w MP test (gralem od 3 dnia od ukazania sie MP test 1 - potem rok przerwy na CS:D) bedac w allies zanosilem doki do barek na plazy:/ ale ludzie sie nie wqrzali - a teraz?? - uczacy sie gracze zasad ET (a te sie roznia od Cs'owych) momentam iczuja sie zagubieni, ale mastahy Xp'owe nei wytlumacza co i jak tylko wola dac kika. I Zastanawiam sie czy wszyscy widza roznice pomiedzy nowicjuszem a "warzywem". Tak czy siak powodzenia wszystkim nowym na scenie ET. |
|
|
|
18:11, 28 01 2004
|
|
|
Leutnant Grupa: Użytkownicy Postów: 138 Dołączył: 14-10-2003 Nr użytkownika: 465 |
najgorsze jest to że niektórzy co maja sto milionów XP są warywami i jak już się dorobili 4 stopnia wtajemniczenia w PF to mogą wszytkich ustawiać jak chcą.np zdaża mi się dość często że ludzie (nowicjusze?) stawiają miny w zagęszczeniu poruwnywalnym do ilości sardynek w jednej puszce. jak zwracam uwagę stałym tekstem "x nie tak gęsto te miny" to bywa że koleżka mi od kurew i c@#!ów jedzie. jakie to sympatyczne...
pozdro |
|
|
|
18:32, 28 01 2004
|
|
|
Major Grupa: ProPlay0r Postów: 505 Dołączył: 21-12-2003 Skąd: Toruń Nr użytkownika: 952 |
W całości zgodzę sie z Fistachem......np. wchodzę sobie na serv, gram i gram, zdobywam Xp itd., ale oczywiście mam mniej niż "mastachy" po 4 mapach.....z tego powodu mp. gdy daje im ammo, to dziękuje po co mówić?? Przecież im się należy !!(Ale gdy np. fO z 500 Xp to dziękuje powie 2
|
|
|
|
18:32, 28 01 2004
|
|||
|
Leutnant Grupa: Użytkownicy Postów: 192 Dołączył: 12-12-2003 Skąd: Poznań Nr użytkownika: 889 |
a jak kolesiowi wytlumaczysz, ze jak rzadziej rozstawi to bedzie lepszy efekt to i tak nie zrozumie... inny przypadek to kolesie ktorzy nauczyli sie przesuwac swoich USEm i robia to nonstop - mnie kilka razy na 18.Net.Lublin koles wystawial pod ogien wroga w momencie kiedy ja sie leczylem - LOL - i jak takiego nie wykopac? i co z tego ze sie uczy? niech sie uczy gdzie indziej! |
||
|
|
|||
18:36, 28 01 2004
|
|
|
Grupa: Half ProPlay0r Postów: -1936 Dołączył: 22-10-2003 Skąd: Białystok Nr użytkownika: 547 |
temat poruszany chyba z tysiac razy. jednak czasami trzeba polskim zwyczajem o(słowo na p)ic niektore osoby, co zazwyczaj pomaga. nie jestem za kickowaniem, ale w sumie o-(słowo na p)nie nowicjuszy wychodzi na dobre. wystarczy powiedziec, zeby tego nie robil, zmienil pozycje etc. i na przyszlosc zapamieta. moze taki sposob naukie nie jest zbyt kulturalny, ale skuteczny. zreszta opini bedzie tyle, ile osob zabierajacych dyskusje.
|
|
|
|
18:39, 28 01 2004
|
|
|
Leutnant Grupa: Użytkownicy Postów: 184 Dołączył: 20-09-2003 Skąd: Polska, Radom Nr użytkownika: 258 |
Dobra każdy się kiedyś uczył jak grać. Jednak mimo to krew mnie zalewa, jak cały team tłumaczy takiemu "początkującemu", że ma nie robić czegoś lub by zaprzestał jakiejś czynności.
Ja często gram Medem i po prostu nie wytrztmuję, jak takie "warzywko" sypie mi complaina i całą grę wali w plecy, za to że go dobiłem, a potem uleczyłem. Błędy błędami, ale istnieją pewne granice cierpliwości. |
|
|
|
19:24, 28 01 2004
|
|
|
Oberschutze Grupa: Użytkownicy Postów: 11 Dołączył: 25-01-2004 Nr użytkownika: 1151 |
Taaa
Moze ten drugi przyklad srednio pasuje do tego tematu ale co mi tam |
|
|
|
19:39, 28 01 2004
|
|
|
Hauptmann Grupa: Half ProPlay0r Postów: 236 Dołączył: 2-11-2003 Nr użytkownika: 652 |
Jak ja zaczynałem grać, to tylko soldatem+smg
Jezu...kiedy ludzie nauczą się używać słowa "bynajmniej"?? |
|
|
|
19:45, 28 01 2004
|
|
|
Leutnant Grupa: Użytkownicy Postów: 168 Dołączył: 8-11-2003 Skąd: Będzin koło Kat. Nr użytkownika: 696 |
Ja wychodze z założenia takiego:
Gdy nowicjusz wchodzi na serwer np. C4 i gra jest na poziomie, obydwa teamy są wyrównane, jest dobry teamplay to jest chyba wiadome że jak taki noobek bedzie lamił, dawał compleiny to jest wiadome że wyleci. Są serwery gdzie są niższe "poziomy zaawansowania" np. Tenbit dawniej, i podobne, a są lepsze np. C4, IC, 4FuN, NF. I początkujący jak się uczą to niech sie uczą na gorszych serwerach, a doświadczeni gracze niech nie wchodzą na takie serwery i będzie spokój... |
|
|
|
19:54, 28 01 2004
|
|
|
Leutnant Grupa: Użytkownicy Postów: 132 Dołączył: 8-10-2003 Skąd: Kraków Nr użytkownika: 411 |
zgadzam sie z krecikiem zeby lepsi gracze na serwery takie nie wchodzili, bo wiadomo - dzisiaj gralem na jakism warzywniaku niemieckim i na goldzie 98 kills i 186 hs z Mp40:/ po jednej rudnzie wyszedlem (bylem w axis:])
ale tez z drugiej strony nie powinni sie tacy gracze "odizolowywac". |
|
|
|
20:01, 28 01 2004
|
|||
|
Major Grupa: Użytkownicy Postów: 673 Dołączył: 19-10-2003 Skąd: Łódź Nr użytkownika: 519 |
Po pierwsze to jest serwer c4 & poison i moga robic na nim co chca, a po drugie, co wszyscy sie tak uczepili tych walljumpow?? |
||
|
|
|||
20:03, 28 01 2004
|
|
|
Grupa: Half ProPlay0r Postów: -1936 Dołączył: 22-10-2003 Skąd: Białystok Nr użytkownika: 547 |
widze, ze 80% osob bardzo mocno trzymalo sie tematu. kolejny offtopic do zamkniecia, bo widze, ze bezsensem jest rozwijanie tego tematu. szczegolnie przyjemnie czytalo sie 3 wypowiedzi: fistach, krecik i phant0m. powinny znalesc sie w innym tematach jak: 'najwieksze wtopy', 'skutecznosc' oraz 'server dla najlepszych'. jak ja kocham trzymanie sie teamtu.
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi |