IPBIPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

2 Stron V   1 2 >  
Closed TopicStart new topic
> LOOL miasiąca - najlepszy czity, wchodzić tutaj (coś dla aca)
Switch
post 17:25, 26 02 2004
Post #1

Leutnant
Ikona Grupy

Grupa: Half ProPlay0r
Nr użytkownika: 737

a wiec tak historia jst długa ale zadymista czytajcie to
wszystko sie dzialo na serverze et dami net et2 na SW goldruch wpadl tam niejaki sofh| Ta!s!o i sie pytał czy ktos szuka klanu. Dobra nikt nie szukał. Potem gosciu o nicku noob bez skila zbindowal sobie takie cos jak pokazuje pb gdy ktos ma czity włączone. Taisio sie tym zainteresował i sie pytał jak zrobić żeby być lepszym, Jak te czity włączyć ph34r.gif . Na początek noob bez skila doradził mu żeby wpisał w konsoli /quit i że to kod na nieśmiertelność. Wpisał.......i co nie ma taisia na servie biggrin.gif . Po 30 sekundach wróxił i mówił że ten chit coś nie dziłą i chce inne. Ktoś mu doradził /disconect też mówił że nie działa ohmy.gif . POtem...co tam było potem musze sobie przypomnąć, aha skończyła sie runda SW gramy następoną. Pyta sie o kolejne czity, noob bez skila doradził mu wpisać /bind mause1 "kill" ph34r.gif i sie okazało że nie mógł strzelać (wszyscy tam LOLOWALI a on dalej nie wie że my go w h** robimy.) ja mu z kolei poleciąłem inny kod na nieśmiertelność /r_gamma 0.1, też mu nie chciał działać, ale mówi że ciemno sie zrobiło. Na serverze był też maclin on może coś dopowie jak coś zapomniałem. Wiem że jeszcze wpisał /r_intensity 0.1 (też moja porada tongue.gif) i prawdopodobnie też wpisał /com_maxfps 5. POtem wpadł jakiś gośćiu z klanu HKC i powioedział że my go w hu** robimy, On sie wtedy rozłączył. Aha po wpisniu gamma 0.1 próbował to odwrócić i wpisał gamma 8 ale też mu nie pasowało bo mówił że iał za jasno biggrin.gif.

To chyba tyle
Nie wiem czy czasem noob bez skila pierwszy nie napisał tego wątku bo mówił że idzie na board.
Ja bym sie zniego nie naśmiewał (nie tylko ja cały serv śmiał) gdyby nie to że chciał oszukiwać w grze poprzez czity. I nie wiem jak o sie dostał do klanu ohmy.gif. Może sam go założył?
P.S sskór aca w temacie miał oznaczaał anti cheats association wink.gif
Go to the top of the page

+Quote Post
igor
post 21:01, 26 02 2004
Post #2

Gefreiter
Ikona Grupy

Grupa: ProPlay0r
Nr użytkownika: 647

zapomniałeś jeszcze dodać o *WARNING* PB FATAL ERROR CHEATER !!! (AIMBOT) (WALLHACK) PK3.files (error)
"to cziter"
" taaak cziter kicka mu"
"on zabija z pf to cziter"
laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif

*WARNING* PB ERROR CHEATER !!! (AIMBOT) (WALLHACK) (RZEŻĄCZKA) (SARS) (TYFUS) PK3.files (error) KICK CHEATER !!!! laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif

niżej podpisany:
n00b bez sklia
PS.
polecam lekture logów biggrin.gif
pewnie zaraz posypia sie zarzuty wobec mojej osoby biggrin.gif

+Quote Post
VISTORANTE
post 21:39, 26 02 2004
Post #3

Feldwebel
Ikona Grupy

Grupa: Użytkownicy
Nr użytkownika: 568

Jakby ktoś nie wiedział to pan TA!S!O jest ze znanego wszystkim i powszechnie uwielbianego klanu wiNtEr biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

+Quote Post
sparrow88
post 22:05, 26 02 2004
Post #4

Hauptmann
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 328

o cholera grałem wtedy na dami net 1 sad.gif
to by sie nadawało do posta pt"BEST WTOPY".
A wracając do Tasia ( konkretnie tag)
mówicie że miał SofH|Tasio
ja dzisiaj widziałem na pifpafie gośća z tagiem SofW|i ksywką brzmiącą na B ( BELFLAGOR albo jakoś podobnie, nie jestem pewien). Czy ten gracz też zmienia tagi polkskich klanów ( SoH i *SoW*), a może jest też z klanu winter aka PZ? cool.gif

edit. Nie uważacie że powinien być na et.pl osobny dział poświęcony winter i jego graczom, jestem pewien że byłby bardzo popularny biggrin.gif

+Quote Post
maclin
post 23:13, 26 02 2004
Post #5

Leutnant
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 717

Wprost tarzałem się ze śmiechu jak krzyczał ciemno sie zrobiło jak wpisałem tego czita. Poza tym latał po mapie ze zbindowanym /kill na MOUSE 1 (ktos mu dal tego czita) i pisał ze on chce strzelać. biggrin.gif Podchodziłem i z noza ciachałem kolege laugh.gif qrcze co za gość laugh.gif biggrin.gif

Kto się zapisuje do fanklubu klanu winter?? laugh.gif

+Quote Post
Nem3sis
post 23:26, 26 02 2004
Post #6

Gefreiter
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 900

Wzruszająca historia normalnie :U. Pewnieście sie popłakali na serwerze, oj brzydko śmiać sie z przymuła, nieładnie :C W jk2 i JA była komenda /disco, działała tak samo jak /quit kazde warzywo sie nabierało na super muze :].
Imo w naszym wspaniałym kraju różne talenty sie rodzą ph34r.gif. I nie aca tylko polski czerwony krzyz by się tu przydał blink.gif

+Quote Post
PolishVodka
post 23:44, 26 02 2004
Post #7

Oberschutze
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 487

Ponabijaliscie sie z goscia ktory kopletnie nic nie wiedzial na temat gry...........
Ciekawe czy ktorys mu powiedzial ze sie nie czituje bo nikt tego nie toleruje i jest to karane i potepione przez wszystkich........ zapewnw nie :/
Ja bym sie z was posmial.... bez obrazy...

+Quote Post
buzka
post 1:16, 27 02 2004
Post #8

Leutnant
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 1006

tasiowi pogratulowac smile.gif a polishvodka gadasz jak jakis ojciec trzeba bylo go pouczyc. imo mozna bylo cos tam na koniec powiedziec ale to nie jest osoba ktora wogule nie zna sie na et skoro gral juz w kilku klanach to niemozliwe zeby nie wiedzial co to za komenda chociazby kill.
pzdr

+Quote Post
Swiety
post 5:51, 27 02 2004
Post #9

General
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 306

Jak zawsze najwięcej wyśmiewają się ci którzy sami grają nielepiej jak nooby albo jeszcze do niedawna sami grali jak nooby albo nadal nimi są.

Chociaż z drugiej strony jakby ktoś z Poison albo C4 wysmiewał się z jakiegoś nooba to pewnie zaraz by było (słowo na p)enie o tzw "elicie" ale oni z reguły nie wyśmiewają (publicznie - bo prywatnie to wiadomo jak jest)

A tak pół noob pośmieje się z nooba. Kupa śmiechu (aż śmierdzi)

A poza tym to ten koleś faktycznie niezły LOL biggrin.gif. Takiemu to już nawet nic nie pomoże. Żaden poradnik, żadna nawet najlepsza szkółka Wolfa, czy inna zboczona inicjatywa służąca poprawie skilla noobów ani cierpliwość reszty w wyjaśnianiu niektórych rzeczy.
Jak dla mnie to best wtopa miesiąca.

+Quote Post
Bobin
post 8:28, 27 02 2004
Post #10

Hauptmann
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 496

Ponabijaliscie sie z goscia ktory kopletnie nic nie wiedzial na temat gry...........
Ciekawe czy ktorys mu powiedzial ze sie nie czituje bo nikt tego nie toleruje i jest to karane i potepione przez wszystkich........ zapewnw nie :/
Ja bym sie z was posmial.... bez obrazy...

Vodka a widziales jego debilne zachowanie ? Grales z nim kiedys ? To maly gnojek, ktory uzywa slowa k**** i ch*** doslownie co 10 sek.Bez powodu of course, czyli jak zostanie zabity (wyzywa tego ktory go zabil). Gdy spytalem sie go czy przeklina tak przy rodzicach, odpowiedzial "a zebys wiedzial, ze tak" Gosc ma 12 lat i powinien chyba wiecej w szkola przebywac a nie grac... Bo widac ze to zwykle warzywo i to nie ze wzgledu na skill (nie bede ocenial jego grania, bo sam nie jestem masterem). Takze fajnie ze ktos otworzyl temat i cisnie beke z tego idioty.

PS> Jak ostatnio gralem a bylo to dawno bo juz przestalem wink.gif widzialem go pod nickiem mC.Tais!o.

+Quote Post
igor
post 8:56, 27 02 2004
Post #11

Gefreiter
Ikona Grupy

Jak zawsze najwięcej wyśmiewają się ci którzy sami grają nielepiej jak nooby albo jeszcze do niedawna sami grali jak nooby albo nadal nimi są.

Chociaż z drugiej strony jakby ktoś z Poison albo C4 wysmiewał się z jakiegoś nooba to pewnie zaraz by było (słowo na p)enie o tzw "elicie" ale oni z reguły nie wyśmiewają (publicznie - bo prywatnie to wiadomo jak jest)

A tak pół noob pośmieje się z nooba. Kupa śmiechu (aż śmierdzi)

polecam lekture logów 
pewnie zaraz posypia sie zarzuty wobec mojej osoby 

Tak więc nie komentuje , poużywajcie sobie  wink.gif 

Vodka a widziales jego debilne zachowanie ? Grales z nim kiedys ? To maly gnojek, ktory uzywa slowa k**** i ch*** doslownie co 10 sek.Bez powodu of course, czyli jak zostanie zabity (wyzywa tego ktory go zabil)

I tu popieram Bobina. Też miałem zaszczyt grać z panem Tasiorem ( Pisiorem  ohmy.gif ) i moje lolowate zachowanie (zreszta jak zwykle) to było coś w stylu małej zemsty. BTW sytuacja i tak rozwineła się z czego całkiem innego i o to było raczej bardziej ciekawe niż pisanie o Tasiorze, a zaczeło sie od tego że....... a zresztą co wam będe mówił. Kto był na serverze to wie jak sie to wszytko zaczeło i rozwineło wink.gif  ale raczej nienapisze o tym bo wyjdzie na całkowitego debila laugh.gif

Jak dla mnie to best wtopa miesiąca.

Jak dla mnie to Roku biggrin.gif

+Quote Post
blacktyger
post 9:56, 27 02 2004
Post #12

Generalmajor
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 318

To i prosze nasz Tas!o stał sie sławny smile.gif chyba puki co moge poszczycić się janjwiększą znajomością pana tasia z Was wszytskich tongue.gif grałem z nim naprawde duzo razy i musze przyznać ze jego celność jak mam być szczery nie jest jagorsza ph34r.gif niektórych nieżle jechał, ale jego słownictwo i kultura osobista hmm pozostawia naprawde WIELE DO ŻYCZENIA, koleś zmieniał klany jak rękawiczki i w końcu założył swój (oczywiście incydent z szukaniem graczy do klanu kórym spamował całego czata pomine dry.gif) nazwy nie pamiętam ale rycie z niefo na serze było

BTW Swich też wtedy byłem na tym goldzie? bo z tego cowiem to grałem jakieś SW na goldzie z Tobą tylko mnie Lag chwycił i musuałem iść :/

+Quote Post
maclin
post 13:33, 27 02 2004
Post #13

Leutnant
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 717

laugh.gif a Mnie się wydawało ze ktos mowil do niego ze czitować to nieładnie, ale odpowiedział, że jego nikt nie wykryje. Moze to gdzie indziej słyszałem nie dam głowy rolleyes.gif

+Quote Post
Shynshylla
post 14:15, 27 02 2004
Post #14

Feldwebel
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 1333

Szkoda że ktoś z mojego klanu wytłumaczył gościowi że jest robiony w h*** bo beka śmiechu pewnie toczyła by się dalej smile.gif . Jak my graliśmy z winterem to też były jaja gdy po zdobyciu przez nas old city jeden z nich poszedł - jeść zupe - jak stwierdził . I że trzeba na niego czekać , jak się nie zgodziliśmy to do końca meczu votowali za restartem . Sam jestem pół noobem i nie śmieję się z ich skilla tylko z podejścia .
No i wtedy posypały sie na nas k*** i h****
Morał z tego taki że " Zupa była za słona " he he he

+Quote Post
MPM
post 15:27, 27 02 2004
Post #15

Leutnant
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 233

Ta ja też pamiętam jak się ze mnie wyśmiewali jak zaczynałem grac w wolfa - moja pierwsza gra online. Chcialem sie dowiedziec jak zrobic aby mowic i need ammo , i need medic itd. a oni powiedzieli mi krzycz do mikrofonu sad.gif . Rozumiem ze cziterów należy ganic ale ludzie pomagajcie słabszym przypomniejcie sobie Wasze pierwsze kroki - prawie każdy z Was też na początku miewał problemy i chciał od innych pomocy.

+Quote Post
blacktyger
post 15:43, 27 02 2004
Post #16

Generalmajor
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 318

Ale koleś tu nie chodzi o i need ammo tylko o CZITY. przeciez Tasio 10 latek niema (choć kto wie ..:/ ) więc napewno kojaży kody = czity = "oszukistwo"

Więc jesli nie potrafi grać i mówi do n00b'a jak sie to uruchamia zeby grac lepiej no to sry, ale takich tylko Tępić

+Quote Post
TgcRap4
post 15:50, 27 02 2004
Post #17

Hauptmann
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 54

btw jeszcze jedna glupota ludzi wyszla na swiatlo dzienne. Co najwyzej 3 osoby kapnely sie na servie ze ten bind WARNING CHEAT DETECTED... to tylko zwykly say a nie ostrzezenie z pb, reszta co chwile dawala voty i wyzywala od czitusow.

ps. Ciekawe co goscie pomysleli jak pb dawal warningi ze gosciu jest zarazony rzezaczka tongue.gif

+Quote Post
Sierpik
post 15:50, 27 02 2004
Post #18

Feldwebel
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 658

Jak dlamnie to on zapakowal was od tylu biggrin.gifD , ....serio nie wierze ze mozna byc takim glowonogiem :C!

+Quote Post
igor
post 17:15, 27 02 2004
Post #19

Gefreiter
Ikona Grupy

Ta ja też pamiętam jak się ze mnie wyśmiewali jak zaczynałem grac w wolfa - moja pierwsza gra online. Chcialem sie dowiedziec jak zrobic aby mowic i need ammo , i need medic itd. a oni powiedzieli mi krzycz do mikrofonu  . Rozumiem ze cziterów należy ganic ale ludzie pomagajcie słabszym przypomniejcie sobie Wasze pierwsze kroki - prawie każdy z Was też na początku miewał problemy i chciał od innych pomocy.

Ciekawe czy pomógł byś gościowi który uważa się za mastaha rolleyes.gif i jak go zabijesz wyzywa cie od h*** i k*** blink.gif

+Quote Post
whatever
post 20:35, 27 02 2004
Post #20

Feldwebel
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 682

Bah.

Nie znacie sie.
Najlepszy cheat to "/unbind all"

:>

+Quote Post

2 Stron V   1 2 >
Closed TopicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Wersja Lo-Fi