![]() ![]() |
1:02, 25 04 2004
|
|||
|
Schutze Grupa: Użytkownicy pbm Postów: 4 Dołączył: 11-04-2004 Nr użytkownika: 1692 |
Witajcie
Uruchamiam na Mandreaku 10 ET i wyskakuje mi błąd. bez ucinania to wygląda to tak:
Nie wiem o co w tym chodzi Mam nadzieję, że pomożecie mi się pozbyć tego błędu.. Aha, mam Geforca 2... pozdrawiam Enterecek |
||
|
|
|||
11:04, 25 04 2004
|
|||
|
Leutnant Grupa: Half ProPlay0r Postów: 143 Dołączył: 4-01-2004 Nr użytkownika: 1043 |
Nie masz zainstalowanych sterownikow do geforce. sa gdzies na stronie www.nvidia.com W czasie kiedy ja je instalowalem, to trzeba bylo jeszcze zmienic cosik w pliku konfiguracyjnym X-ow, ale nie pamietam juz co. w kazdym razie bedziesz mial to opisane w readme Powyzszy komunikat informuje dokladnie o tym, ze nie masz wlaczonej akceleracji sprzetowej. Oczywiscie mozesz uzyc programowej dodajac do linii wywolania "+set r_allowSoftwareGL 1". Radze jednak zainstalowac sterowniki, bo bez nich plynnosc gry bedzie daleka od oczekiwan |
||
|
|
|||
13:52, 26 04 2004
|
|
|
Schutze Grupa: Użytkownicy pbm Postów: 4 Dołączył: 11-04-2004 Nr użytkownika: 1692 |
Spróbowałem i nic...
Pokazało sie, że nie ma sterowników do mojego Linuxa, że mam zainstalować zródło jądra... Zainstalowałem kernel-source2.6 i napisało w instalacji, że nie mam zainstalowane... może musze zainstalować kernel-source2.4???????? A jak sprawdzić które mam jądro?? Aha, możliwe jest że to zamieszanie spowodowane jest bo instalowałem LSB czy jakoś tak?? Na softwerowym działa ale strasznie Pozdrawiam Entereczek... Ps: nie bede odpisywał, bo w czwartek wyjeżdżam... Sprawdziłem jakie mam jądro 2.6 Ten post edytował entereczek 20:07, 26 04 2004 |
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi |