![]() ![]() |
15:15, 31 07 2003
|
|
|
Gefreiter Grupa: Użytkownicy Postów: 34 Dołączył: 28-07-2003 Skąd: PL Nr użytkownika: 40 |
To że jest czytelny, przejrzysty,ładny to fakt...ale co do spolszczenia to mu jeszcze bardzo dużo brakuje.Mnie osobiście robi sie przykro jak czytam posty,nie ich treść, która jest tematyczna ale pisowni bez š,ć,,ó,ł,...
Czy już tak przesiąkneliśmy różnym obcym językiem,czy to jest trend ,moda a może wstyd że jesteśmy Polakami. Mnie osobiście przeszkadza całość skinu w j.angielskim poza ???olskimi postami,tematami. Za komuny uczyli mnie ~10lat ruskiego co nieco umię. Teraźniejsza komuna uczy angielskiego...a ja pier...to wszystko...już mnie się nie chce uczyć. Jak to jest możliwe Gatess spolszcz go bardziej. ________________ napisane przez gnt: za rada Gatessa pozwolilem sobie poprawic (w miare mozliwosci) znaczki na polskie. |
|
|
|
| Go��_buli |
19:07, 31 07 2003
|
|
Goście |
skrypt spolszzony jest w calosci czeba tylko odpowiednia linijke dodac w pliku skinu... wtedy bedzie wszystko ok...
|
|
|
|
21:50, 31 07 2003
|
|
|
Oberst ![]() Grupa: Administratorzy Postów: 1029 Dołączył: 24-06-2003 Skąd: Legnica Nr użytkownika: 2 |
DjkZ akurat mialeś to szczęście ,że napisałes posta przed zmiana kodowania na pl, dlatego nie ma w twoim poście ppolskich znaków , jedyne co można teraz to poprawic posta recznie jak widać następne posty sa już Ok .
Następna sprawa to buttony , bylo trochę roboty ale jak widzicie są już polskie, zistaje tylko problem GG i tlenu , tu jest trochę pracy,trza zmodyfikować nieco pewne pliki narazie nie mam czasu ale napewno zrobię to w przeciągu paru dni. Vhyba że ktoś juz robił Invision Board i chce nam to szybko zedytowac btw. jak podobają się emotki ? |
|
|
|
0:50, 1 08 2003
|
|
|
Feldwebel Grupa: Half ProPlay0r Postów: 77 Dołączył: 31-07-2003 Skąd: Kalisz Nr użytkownika: 48 |
a co tu rozumiec to podstawy angielskiego
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi |