IPBIPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

Reply to this topicStart new topic
> Bindy w ET
WaRT=ObiWan
post 15:27, 28 08 2004
Post #1

Schutze

Grupa: Użytkownicy pbm
Nr użytkownika: 2409

Moze ktos mi przeslac swojego configa ze zrobionymi juz swoimi fajnymy bindami jakimis ? czyli ze jak biore mp40 to mi sie wyswitla co chce itp smile.gif chodzi mi o jakies fajna configi ktrore macie porobione !?
Go to the top of the page

+Quote Post
Sir_Ace[PL]
post 17:10, 28 08 2004
Post #2

Leutnant
Ikona Grupy

Grupa: Użytkownicy
Nr użytkownika: 1621

Najlepiej poczytaj sobie poradniki zawarte na tym forum i spróbuj sklecić własny.
Wystarczy, że masz inny rodzaj łącza internetowego niż ten kto config spisał j już może być źle (np. on 1Mb a ty modem 56kb) nie mówiąc już o konfiguracji sprzętowej. ET jest bardzo elastyczne i każdy poprzez config może dostosować je wedle !swoich! potrzeb. Więc jeszcze raz: Przeczytaj i Zrób To Sam cool.gif

+Quote Post
Estaloth
post 18:37, 28 08 2004
Post #3

Hauptmann
Ikona Grupy

Grupa: Half ProPlay0r
Nr użytkownika: 1257

CYTAT (masterek @ 15:07, 28 08 2004)
Oto muj cfg :]

O k#!@a nie latwiej bylo dac link? ;x

CYTAT (WaRT=ObiWan @ 14:27, 28 08 2004)
Moze ktos mi przeslac swojego configa ze zrobionymi juz swoimi fajnymy bindami jakimis ? czyli ze jak biore mp40 to mi sie wyswitla co chce itp smile.gif chodzi mi o jakies fajna configi ktrore macie porobione !?

Tak jest najłatwiej powiedzieć. :E Co ruzmiesz przez fajne? Dla jednego fajne bedzie "LOL" na 6 linijek, a dla innego "Uwaga Granat" przy strzelaniu z smg. Wszytko jest indywidualna kwestia. Sir_Ace_PL dobrze mowi, najlepszy conf to ten zrobiony przez siebie samego. Dlaczego? Tu pozwole sobie zacytowac Usagiego: "...hm imo najlepszy config dla playera jest ten zrobiony przez niego. why: ustawienia grafiki (rozjasnienie monitora, karta graficzna, odswiezanie), lacze (wiadomo, posiadane lacze), mycha (speed w wingrozie, rodzaj myszki, maccel, sensivity w grze), rozjasnianie (nawet postrzeganie kolorow przez samego czlowieka), bindy (np dankanowe bindy z dupy nie kazdemu musza odpowiadac wink.gif ), skrypty (jedni lubia skromny jeden skrypt, inni duzo skomplikowanych skryptow), ustawienia klawiszy (jump, kucanie, double-tap itd), sam celownik (kolor, wielkosc, rodzaj)...". 2 sprawa, to nawet te same bindy, nie kazdemu musza odpowiadac. Btw to nie napisales, czy chcesz caly conf, czy tylko jakies bindy spamerskie? Jak confy no to
www.teampoison.net (TP cfgs),
www.clan.gs (GS cfgs),
http://koti.mbnet.fi/gosusw/gosuconf (DSky cfgs),
http://www.enemyterritory.pl/configi/ (rozne confy) etc...
jednak musze ostrzec ze te confy nie maja "super-fajowskich-ffa-"pr0"-bindow" (a jezeli juz sa to te przydatne i to wyswietlane jako echo)

Jezeli chcesz bindy to poczytaj nastepujace tematy: ten, ten i ten.

Pozder.

+Quote Post
WaRT=ObiWan
post 21:31, 28 08 2004
Post #4

Schutze

Grupa: Użytkownicy pbm
Nr użytkownika: 2409

wielke dzieki smile.gif chodzi mi o takie bindy ze pod bronia np granatem mam cos wpisane np jak dam killa itp ... biggrin.gif

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Wersja Lo-Fi