IPBIPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

4 Stron V   1 2 3 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Szkola, czyli best wtopy :)
hxs
post 20:45, 8 10 2003
Post #1

Oberschutze
Ikona Grupy

Grupa: Użytkownicy pbm
Nr użytkownika: 406

Własnie opiszcie tu swoje best akcje jakie przydarzyły sie wam w szkole. Ja moge zaczać.
Otoz kilka lat temu pobiłem sie z kolega na przerwie. Bylismy obok takiego przejscia. Zamachnolem sei, on zrobil unik, a ja przywalilem w nauczycielke od polskiego. cool.gif
Go to the top of the page

+Quote Post
Lucky <PL>
post 16:10, 9 10 2003
Post #2

Gefreiter
Ikona Grupy

Grupa: Użytkownicy
Nr użytkownika: 404

He he.
1.Jak na WF-ie biegalismy na hali , potknelem sie o but kumpla i wlecialem na taką grubą Jolkę smile.gif
2.Na polskim - Nauczycielki nie bylo w klasie - wiec krzyknalem sobie Babcia Atak tongue.gif,a wtedy...weszla nauczycielka(i sie smiala ze mnie tongue.gif )
3.Kiedys jak bawilismy sie na placu zabaw (3-4 klasa podstawówki),wlazilem na slizgawke i nie zobaczylem ze nie ma jednego szczebla w drabince.Wpadlem w dziure i pieprznelem klatka piersiowa prosto na rure - spadlem na ziemie i nie moglem przez chwile oddychac.

pewnie jest tego wiecej - lecz nie pamietam wink.gif

+Quote Post
Macieks'
post 20:09, 10 10 2003
Post #3

Gefreiter
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 424

Historia :
Pani : Izydorek , przypomij 3 religie monoteistyczne .
Izydorek : Hmmm..... (1,2 minuty zastanowienia )
P: Dobrze przypomne ze w religie monoteistyczne wchodza islam , judaizm i chrześcijanstwo.
(3-4 minuty na zadania , cos tam pani mowila i )
P: To Izydorek przypomnij :
I: Islam , judaizm ii.....hmmm
P: Ty masz klopoty z pamiecia? Az sie dziwie ze jestes w gimnazjum . Ile miales 2 na koniec 6 klasy ?
I: 2
P: To teraz takie niedyskretne pytanie , bo wiecie ( do uczniow ) nie kazdy chce o tym mowic , jakiej jestes wiary ?
I: (milczy przez 2-3 minuty )
P: Jak ty mozesz nie wiedziec ? To to samo czy jestes chlopakiem czy dziewczyna , lub ile masz lat ...
I:.....
P:To wybierz z tych trzech relig ta w ktora wierzysz ... islam , judaizm , chrzescijanstwo .
I: Chlopakiem jestem...
P:....
I:To znaczy chrześcijaninem !

: DDDDDDDD rofl.

+Quote Post
Kapral_Dud
post 0:28, 12 10 2003
Post #4

Leutnant
Ikona Grupy

Grupa: ProPlay0r
Nr użytkownika: 436

MacieX dobre... ale sie usmialem smile.gif u mnie akcja byla dobra jak babka od chemii pijana z zaplecza wyszla tongue.gif albo jak gościówa od Historii , swoja droga bardzo gruba leciala ze schodow... myslala ze nikt nie widzial... bo to po dzwonku bylo... ale smiechu bylo co niemiara

+Quote Post
FarSight
post 10:37, 12 10 2003
Post #5

Hauptmann
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 92

Liceum .... ni pamietam ktora klasa, lekcja geografii, strefy klimatyczne etc .... pare osob w tym piszacy po ostrej bibie przysypia gdzies w ostatnich lawkach .... dwoch kolesi nzwijmy ich A i B siedzialo razem przy czym A spal a B byl jesio ostro nawalony ale nie spal ... profesorka od gegry jedzie z pytaniami:
PG (profesorka od gegry): prosze wymienic roslinnosc typowa dla strefy rownikowej:
Jakas osoba: No wiec ..... i zapodaje full elaborat
PG: bardzo dobrze .... a treaz prosze wymienic roslinnosc typowa dla strefy zwrotnikowej:
Inny ossoba: w strefie zwrotnikowej wystepuja i jedzie z lista
PG: bardzo dobrze a teraz o strefie arktycznej (czy polarnej nie pamietm jak to sie zwie) moze opowie nam pan A ......
PG: A !!! no prosze opowiedziec !!!
B: szturcha A i mowi "qrwa stary musisz odpowiedziec"
A: (otwiera oczy i patrzy blednym wzrokiem) do B "lol ale jakie bylo pytanie co mam powiedziec"
PG: no wymien ta roslinnosc A .........
w tym samym momencie w trakcie gdy PG mowi .... B do A: "qrwa nie wiem ale chyba pomarancze"
A tryumfalnie i dosc glosno "Pomarancze pani profesor"
PG dokancza zdanie: ..... wystepujaca strefie arktycznej/polarnej
KONSTERNACJA
PG wpada w szal i pokazuje ze osoby wyksztalcone tesh maja pokazny zasob epitetow i obelg .....

+Quote Post
Khain
post 12:40, 12 10 2003
Post #6

Leutnant
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 144

Far byles tym A czy tym B ? smile.gif

+Quote Post
Kapral_Dud
post 16:34, 16 10 2003
Post #7

Leutnant
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 436

Dziesiejsza lekcja Historii o reformacji w kościele:

Historyca: A wiecie co dzis za swieto?
My: Nooo
Historyca: No własnie rocznica pontyfikatu papieża Jana Pawła II .
Kosa (qmpel): No i swiętują w Watykanie najlepsi DJ'eje z Europy biggrin.gif
(lekki śmiech)
Historyca: No to wyciągamy karteczki! tongue.gif
My: Nieeeeeeeeeeeee
(lekki usmiech na twarzy historycy)
Historyca: A tak na marginesie - najlepszym DJ'ejem jest didżej rydzyk tongue.gif
(popadalismy ze smiechu)

+Quote Post
Xaos
post 16:54, 19 10 2003
Post #8

Oberschutze
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 521

(pani prof.)-
Kto wynalazł telefon?
(koleś//dane utajnione z litości)
-Wilhelm Tell!

no cóż... mała różnica miedzy Wilhelmem Tellem a Grahamem Bellem jak widać ; )

+Quote Post
eXtreme
post 20:34, 24 10 2003
Post #9

Hauptmann
Ikona Grupy

Grupa: Half ProPlay0r
Nr użytkownika: 81

Dawno temu:

WF:
siatkówka, nie ma wf-sty każdy naparza z nogi w piłkę w gości z przeciwnej strony sali. Latają same meserszmity. W pewnym momencie walę w piłkę z całej siły i obrywa wf-sta, który właśnie otworzył drzwi i chciał wejść. Dostał w bańkę i osunął się po futrynie.
Geografia:
Tak wpieniłem nauczyciela, że darł się na mnie aż mu zęby wypadły(sztuczna szczęka)

napewno coś jeszcze sobie przypomnę i napiszę.

+Quote Post
Go��_Dziadek Zaplutek
post 8:48, 27 10 2003
Post #10

Goście

Ja chcałem koledze dać nauczke że nie podpowiadał więc żuciłem babcią klozetową ale trafiłem najgorszego kolesia w klasie gdyby nie to że nauczyciele są na korytarzu to dostałbym za wszystkie czasy. dry.gif

Najsłynniejszy rzeźbiarz-baba od sztuki sie nas uczepiła Kumpel sie wnerwił i mówi Geppetto.
smile.gif

Kolo z klasy przyszeł nawalony na wf.Dostał z kazka w gębe i jak go nieśli do pielęgniarki to rzygnął sobie na korytarz. Waliło wine przez 3h.Dobrze że te głupie woźne to sprzątały biggrin.gif

+Quote Post
s1ayer
post 15:48, 9 11 2003
Post #11

Feldwebel
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 282

Pare tygodni temu, 1kl LO, informatyka - nauczyciel Włodar - caly czas przychodzi narabany do szkoly.
Kumpel: Paaaaanie profesorze.......
2 Kumpel: (glosno i wyraznie) Co ty po...any? Do Włodara panie profesorze?
Wszyscy lezeli...

+Quote Post
AciD
post 4:29, 15 11 2003
Post #12

Leutnant
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 488

ohmy.gif mialem podobny wkret jak farsight na gegrze tez !:D
koles spalil sie przed lekcjami no i akurat 1sza byla gegra wkrecila mu sie bomba no wiadomo odpal na bani i nagle babka sie go pyta o cos ja sam nie wiem o co bo ja jestem zawsze nieprzytomny no i gosciu taki zamotany "co mam powiedziec co mam powiedziec ?!" to ja mu szeptem "chuj powiedz chuj !" "CHUJ !" babka sie znalezc nie mogla jak to uslyszala !:D
potem next lekcja geografii i widocznie typowi sie spodobalo bo babka byla akurat czymstam zajeta sprawdzala komustam sprawdzian mniejsza o to gosc ciagle na cala klase darl ryj "chuuuuuj !" coraz glosniej wkoncu babka sie zorientowala mowi ze jak on tak moze co teraz ma do powiedzenia gosciu chwila ciszy "... no chuj ! a co mam powiedziec"
rok temu lubilismy wpieniac pania od angielskiego ona miala jakas nerwice ogolem no lekcja juz w polowie ona ostro w(słowo na k)iona bo jak zawsze pyta kogos o cos nikt nic nie wie albo nie chce mu sie mowic i musiala wyjsc na korytarz zeby porozmawiac z czyimstam rodzicem nvm no i zbiera sie z krzesla bierze dziennik lapie za torbe a koles takim w(słowo na k)ionym glosem "co ?! torbe tez bierzesz ? co boisz sie ?!" babka nie mogla sie znalezc dlugo dlugo...
dobra na finish jakis lajcik znowu ofkors na lekcji geografii siedzimy sobie i gadamy ogolem faza na bani jak to zawsze trzeba robic cos glupiego bo inaczej sie nie da no i wpadl pomysl ze bede bekal tak na cala pare zebralem pare takich total bekow no nic dobra beka przez chwile byla potem gadka gadka i poszedl tekst do kolesia "widzisz kazdy z nas cos umie on bekac ja <costam niepamietam chyba plul na szyby :u> a ty co umiesz ?, no i gosciu donosnie takim glosem dumnym (ten sam co sie o torbe burzyl) "a ja umiem wsadzic piete w dupe !" klasa cala na niego jak na nienormalnego a my ryczelismy ze smiechu

+Quote Post
Thoro
post 3:03, 23 11 2003
Post #13

Major
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 519

Przerwa.
Wzielismy pileczke i gramy w noge na sali. W pewnym momencie wychodzi z magazynku wf-istka a pilka uderzona dosc mocno uderzyla centralnie w jej twarz (operacja plastyczna na szczescie nie byla konieczna)
Podobna sytuacja tylko z rok wczesniej. Tez dostalismy pilke na sale, ale mielismy uwazac. Drzwi od magazynku byly z 2 metry od bramki, ale tym razem wf-man nie pozwolil ich zamknac. Pierwszy strzal polecial do magazynku tongue.gif. Piłka uderzyla w kawe stojaca na biurku, a po rykoszecie w wf-manke. Kobitce nic sie nie stalo bo po rykoszecie pilka nie leciala juz szybko, gorzej jednak z kawa tongue.gif.

Co tam jeszcze. Qrcze nie pamietam. Jakby co to dodam nowe smile.gif

+Quote Post
Mrozu
post 3:12, 13 12 2003
Post #14

Leutnant
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 526

największa przygoda to zdanie do zerówki ....

+Quote Post
Luck4s
post 18:25, 13 12 2003
Post #15

Gefreiter
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 893

Hi hi.A naszej klasie nauczycielka opowiadała o testach kompetencji dla szkoł średnich,ktore znalazla w necie.Były tam zabójcze pytania np. :

-Tu byly podane marki samochodow.
1.Co to jest?(to wyzej)
a)nazwy posiłków
b)gatunki paproci
c)marki samochodów
d)nazwiska poetów

-Tu był tekst o Bellu(ten co wynalazł telefon smile.gif )
2.Kto wynalazł telefon?
a)Jan Matejko
b)Krzysztof Dzwonek
c)Aleksander Graham Bell
d)Jan Grahamka

niezle co smile.gif

+Quote Post
Patrol
post 16:41, 14 12 2003
Post #16

Leutnant
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 218

W podstawówce mój kumpel miał bardzo "fajne" zajęcie - wyrzucał plecaki ludzi przez okno (nieważne czy parter czy 2-gie piętro i co jest w środku) biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif.

+Quote Post
Runos
post 21:30, 30 12 2003
Post #17

Feldwebel
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 563

laugh.gif 1. Ostatnio na lekcji gegry sie "dobrze bawilem"... Sie smialem non-stop... Jush patrze 1m. do konca lekcji.. Zostaje 15.sek. do konca lekcji... Sie usmiecham nic nie mowiac.... A pani mowi :: "Michał i Kuba dostajecie uwagi" laugh.gif
2. Gralismy w satkowke na w-fie.. Chcialem kopnac w kolege ten sie schylil i facet dostal po ryjcu. Oczywiscie powiedzialem ze to kolega i uwierzyl tongue.gif Za kilka minut znowu kopie ale podac koledze pilke... Nistety kiedy chcialem kopnac pilke moj kolega mnie podcial. Pilka poleciala wyssokko... I spadla na dziennik w ktorym facet wpisywal oceny....
3. Gramy w pilke na w-fie. Dostalem pilke strzelilem walnelo w poprzeczke... Mowie " Ku.rwa mac!! !@#any wiatr.. !@#ana pilka.... Idzcie ku.rwa z taka gra... (słowo na p)ony w-f.." Patrze sie wszyscy smieja... Ja wkurzony... Odwracam sie a za mna moj facet od w-fu laugh.gif

+Quote Post
Wisnia
post 20:47, 1 01 2004
Post #18

Gefreiter
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 976

No niezłe smile.gif ale ja mam lepsze i co śmieszniejsze - prawdziwe!!!

3 klasa podst. ide sobie spokojnie przed szkołą aż tu nagle słyszę z otwartego okna "Ile k#!@a wam można powtarzać że Jezus???!!! I co się śmiejesz kretynie???!!!" z okna wychyla się ksiądz cały czerwony i wypier... rzuca 4 plecaki kilka piórników i Bogu ducha winny kwaiatek z parapetu blink.gif

Mam za!@#istego gościa od matmy. Na lekcji robimy jakies zadanka, przechadza się (prof) po klasie z kawą staje nademną (- to się chyba nie tak pisze tongue.gif ) i mówi "mogę ci wylać kawę na zeszyt?" patrzę się na niego... uśmiecham "OK"...

Wylał i bez słowa odszedł....

Klasa - Maksymalny brecht biggrin.gif

+Quote Post
Wisnia
post 21:13, 1 01 2004
Post #19

Gefreiter
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 976

AAA no i oczywiście , byłbym zapomniał, muszę wspomnieć o moim gościu od wf'u

MARKU GÓRNICKIM!!!!

Legenda szkoły, genialny człowiek!!!!

Pan Marc Goornitzky uczy u nas od dobrych 15 lat. Ma przepity głos, za!@#.isty dresik i no i oczywiście genialne texty

1. Gramy w nogę na boisku, wiosna, po 10 min zaczął padać deszczyk. Z początku słabiutki, później się przeobraził w nieźły prysznic, a potem była z niego niezła ulewa. Pan Marc trzymał się dzielnie patrzylimy na niego wyczekując rozkazu powrtotu do szkoły. 10 min do końca lekcji, walnął piorun potem drugi - ulewa nie do wytrzymania. I wreszcie nasz Pan i Władca przemówił " Wiecie co? Jak zacznie bardzej padać to idziemy na salę" blink.gif

2. Koleś ma straszną obsesję na temat palenia fajek i trawy. Jak kogos przyuważy to jest naprawdę źle. Lekcja, Marc sprawdza listę : "X!" "Jestem" "Y!" "Obecny" "Z!".... "Z!" "a.. to ten palacz tak na fajkach pewnie w d.. ma moje lekcje" i tak listę przejechał i paru objachał " Na fajkach.." aż trafił na kujonka i prymusika. Patrzy się na niego , koles ma 100% frekfencji "A Pan, Panie Kowalski, to pan chyba zacznij palić!!"

3. Najlepszy text - siedzi sprawdza listę (jak ktos cos wtedy powie to przerąbane) no i se ktoś coś szepnął. Czerwony szuka parszywego chama. Znalazł - "X! chcesz Pan wyjść??!!" "Nie psze pana" "No." czyta dalej następny gnojek się odezwał "Y! widzi Pan to kwadratowe za Panem??!!" ogląda się... "Nie proszę pana!" załamka na twarzy Marc'a "Eh chodzi mi o drzwi idioto!!! To ty nie wiesz jak kwadrat wygląda???!!!" dry.gif

Wszyscy w brecht... biggrin.gif

+Quote Post
eInHeRjER_pL
post 12:11, 23 01 2004
Post #20

Gefreiter
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 707

QUOTE (eXtreme @ 18:34, 24 10 2003)
Dawno temu:

WF:
siatkówka, nie ma wf-sty każdy naparza z nogi w piłkę w gości z przeciwnej strony sali. Latają same meserszmity. W pewnym momencie walę w piłkę z całej siły i obrywa wf-sta, który właśnie otworzył drzwi i chciał wejść. Dostał w bańkę i osunął się po futrynie.

U mnie to samo ciagle sie powtarza. Gosc od wf to taki gruby maly facet z jednym zebem smile.gif. Wszyscy moowia na niego Barszczyk smile.gif. Dostaje pilkami prawie na kazdej lekcji, wkurza suie dosc mocno i zawsze do konca lekcji siedzimy na lawce za kare ale przynajmiej ubaw jest.
W gimanzjum wpierwszej klasnie - Technika
Oj tu to byly ropzrooby. Prawie na kazdej lekcji ktos chodzil do dyry. Babka juz prawie poszla do domu bez klaem. Raz rzudcalismy krochmalem po sali innym razem wyrzucalismy gabki za okno. W koncu doszlo do tego ze babka jak nas widziala na korytarzu juz po lekcjach i np. przyklejala cos na ozdoby na oknach a my przechodzilismy to wrzeszczala ze nie mozemy przebywac w jdenym pomieszczeniu z nia tak bliso.

+Quote Post

4 Stron V   1 2 3 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Wersja Lo-Fi