![]() ![]() |
1:10, 23 07 2005
|
|
|
Feldwebel Grupa: ProPlay0r Postów: 96 Dołączył: 30-09-2003 Nr użytkownika: 343 |
Może opiszę o co chodzi... wpadam na naszą skromną scenkę ET po jakiejś mniej więcej rocznej nieobecności i słyszę od moich nowych współklanowiczów (niektórzy pewnie domyślają się o kogo chodzi) o pewnym niemiłym incydencie. Otóż pewien moderator forum tegoż, z imienia i nazwiska wymieniać go nie będę ale na początku ma K, na końcu D a w środku samogłoskę, wkurzył się na swoich byłych współklanowiczów i postanowił ich ukarać. Jak? Banem na #4fun? Nieeee, skądże... ban na #wolfpl oraz skasowanie konta (WTF?) na et.pl.
To ja się kulturalnie pytam: co jest k#!@a grane? Na scenie SC, na której mam przyjemność być moderatorem forum którego ruch jest nie przymierzając jakieś 20x większy niż tutaj, gdybym pozwolił sobie zbanować kogokolwiek za to, że odszedł ode mnie z klanu to na drugi dzień mógłbym sobie pomoderować co najwyżej moją dupę papierem toaletowym we własnym kiblu. Podpadli, wkurzyli? Ok, rozumiem, ban z kanału klanowego, ignore. Ale wykorzystywanie przywilejów? Ncmnts. Z góry uprzedzając, naprawde wisi mi za to, czy za tego posta dostanę bana, czy wypieprzą mnie z #wolfpl, czy też inne formy tego typu reperkusji bo po prostu w tę grę już praktycznie nie gram i wpadam tu okazjonalnie. Liczę tylko na to, że wyżej wspomniany pan moderator wykaże na tyle odwagi, że odpowie na tego posta w sposób inny niż naciskając przycisk "Delete". |
|
|
|
11:32, 27 07 2005
|
|||
|
Major Grupa: Użytkownicy Postów: 673 Dołączył: 19-10-2003 Skąd: Łódź Nr użytkownika: 519 |
Po pierwsze moderator nie moze usuwac kont itp itd, wiec raczej bys tego nie zrobil na swoim forum skoro jestes tam moderatorem ^^, a po drugie kid chyba nie bedzie karal sam siebie, za to ze skasowal jakies konta na forum, ktorego jest wspolwlascicielem or sth ;o |
||
|
|
|||
19:52, 14 08 2005
|
|||
|
Feldwebel Grupa: ProPlay0r Postów: 96 Dołączył: 30-09-2003 Nr użytkownika: 343 |
Po pierwsze jestem tam też głównym adminem serwera, ale to chyba nie o to chodzi... (chyba im więcej władzy, tym powinno być więcej odpowiedzialności, a nie mniej, nieprawdaż?). Po drugie nie chodzi mi o to, żeby karał sam siebie bo co jak co ale czasy samokrytyki i pisania na siebie samego donosów do Partii skończyły się Bogu dzięki jakieś 15 lat temu, tylko o to, żeby wyjaśnił motywy swojego postępowania, bo jak narazie dla mnie są niezrozumiałe (ew. cofnął kary, jeśli zgadza się, że decyzja była pochopna). |
||
|
|
|||
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi |