![]() ![]() |
22:19, 18 12 2005
|
|
|
Schutze Grupa: Użytkownicy Postów: 4 Dołączył: 18-12-2005 Nr użytkownika: 5409 |
Chciałem wiedzieć jak zrobić manewr tego typu, że kiedy przeładowywujew team chacie wyswietla sie np "Reloading..." i tak samo do poszczegolnych broni ze jak daje colt np mam wpisane "colt" itd. Druga rzecz jest krotka jak uruchomic okienko FPS zeby sie wyswietlaly klatki na sekunde no i trzecia sprawa widziałęm ze kolesie maja jakos tak poustawiane rzeczy ze obojetnie kto z ich teamu podlozy dynamit to rozpoczyna sie odliczanie, czytalem ze to jakis Dyno Counter ale ponoc to gowno macie cos lepszego?
|
|
|
|
1:38, 19 12 2005
|
|
|
Oberschutze Grupa: Użytkownicy Postów: 11 Dołączył: 17-12-2005 Nr użytkownika: 5401 |
QUOTE(lala87 @ 21:19, 18 12 2005) [snapback]55843[/snapback] Chciałem wiedzieć jak zrobić manewr tego typu, że kiedy przeładowywujew team chacie wyswietla sie np "Reloading..." co do pierwszej rzeczy, to na sieci jest mnóstwo przykładów, na tym forum bodajże też, rzecz jasna będziesz tego używał tylko i wyłącznie przy klanówkach przy małej ilości graczy, prawda? ;-) mało jest rzeczy tak denerwujących na publicznych serwerach z kilkudziesięcioma osobami, z których część nonstop flooduje ekran informacjami o przeładowaniu broni... fps włączysz z menu etpro lub komendą google, lub szukając na tym forum pozdrawiam |
|
|
|
6:27, 19 12 2005
|
|
|
Hauptmann Grupa: Moderatorzy Postów: 354 Dołączył: 1-08-2005 Nr użytkownika: 4712 |
QUOTE przeładowywujew team chacie wyswietla sie np "Reloading..." zeby nie bylo za latwo.. wspierajac antyspam... podam ci przyklad innego binda, bardzo pomocnego... jezeli bardzo bedziesz chcial to poradzisz sobie z problemem...i nie wprowadzisz bindow do cfg... bind a "mapzoomout; say_team oddalam sobie kompas..." wstaw do cfg... seta cg_drawFPS "1" <--- licznik FPS seta b_drawclock "1" <--- zegar.... nie licz na zadne dyna countery... naucz sie odliczac... szukam <-> google |
|
|
|
14:53, 19 12 2005
|
|
|
Schutze Grupa: Użytkownicy Postów: 4 Dołączył: 18-12-2005 Nr użytkownika: 5409 |
QUOTE(tester_beta @ 6:27, 19 12 2005) [snapback]55850[/snapback] bind a "mapzoomout; say_team oddalam sobie kompas..." wstaw do cfg... seta cg_drawFPS "1" <--- licznik FPS seta b_drawclock "1" <--- zegar.... nie licz na zadne dyna countery... naucz sie odliczac... szukam <-> google Zrobiłem coś takie oczywiście reload mam pod klawiszem "e" bind e "reload; say_team Reloading, cover me..." I teraz sprawa jest dość dziwna. Wystrzeliłem dwie kulki nacisnalem "E" i zaczelo wyskakiwać: Reloading, cover me..., ale magazynek sie nie przeladował, no to wlaczylem menu configurations i dalem reload "e" i sprobowałem i tym razem bron sie przeładowala a napis nie wyswietlil, wkleilem ten ciag w autoexec.cfg w etpro. |
|
|
|
22:35, 19 12 2005
|
|
|
Oberst Grupa: Moderatorzy Postów: 1267 Dołączył: 9-08-2003 Nr użytkownika: 79 |
bind e "+reload; say_team Reloading, cover me...;-reload"
|
|
|
|
12:35, 29 04 2007
|
|
|
Schutze Grupa: Użytkownicy Postów: 4 Dołączył: 29-04-2007 Nr użytkownika: 7818 |
a da się tak zrobić z tym bindem wyzej żeby jak pisze jakas wiadomosc i wcise guzik gdzie mam reload to zeby mi tego nie pokazywalo (zeby tylko pokazywalo jak przeladowywuje)
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi |