![]() ![]() |
17:07, 17 05 2006
|
|
|
Oberst Grupa: Half ProPlay0r Postów: 1087 Dołączył: 3-10-2003 Skąd: jelito grube Nr użytkownika: 367 |
Co sadzicie o powolaniach?
Sa dosc kontrowersyjne, ale popieram wybor Janasa. No moze w dwoch miejscach mogl inaczej postapic. Mogl nie brac nieudacznikow Kosowskiego i Mili-ci dwaj sa zalosni i nic nie warci. A to ze nie bral Dudka, Klosa i Frankowskiego? No przy tych dwoch wiadomo ze i tak by nie grali, a zdecydowanie psuli atmosferze w reprezantacji-nie bez powodu mowia o nich ksiegowi. Przy franku-no niestety 1500 minut bez gola mowi samo za siebie, niestety Rasiak wykorzystal szanse... A co do dziennikarzy. Tak samo sie zachowywali przed mistrzostwami w Korei jak nie powolal Engel Iwana. I co? Ci ktorzy byli pewniakami, a gowno grali przegrali 2 mecze. Z USA zagrali ci ktorzy nie byli pewniakami i zdecydowanie wygrali. Janas nie jest trenerem z kapelusza, wie co robi. Przypomne ze gdy Gorski wystawil Gadoche, Szarmacha i Lato na mistrzostwach w 74 roku zostal uznany za wariata... A gdy Legie wprowadzil do cwiercfinalu LM, to tak samo jego sklad byl wysmiewany w gazetach. A dziennikarze zachowuja sie jak idioci, te naglowki: Po co ta szopka panie trenerze?, Janas jest gburem i tchórzliwym... Bez komentarza. Janas nie daj sie c@#!om! No i k#!@a czemu Ebi bedzie mial 15 na plecach? Co jest do c@#!a, moze jeszcze nie wystapi w pierwszym skladzie, to wtedy strace szacunek do Janasa. |
|
|
|
17:45, 17 05 2006
|
|
|
Major Grupa: ProPlay0r Postów: 852 Dołączył: 24-10-2003 Skąd: Płock Nr użytkownika: 551 |
ja sie teraz wypowiem
ogladam wszystkie mecze naszej kochanej repry.. moze i nie mamy super napastnikow, ale rasiaka w skladzie bym nie widzial. kosowski i mila tez zostali wybrani bo mamy braki na ich pozycjach... odkad pamietam to rasiak byl dla mnie przecietnym graczem nawet jak na polska lige.. uwazam ze janas mogl zaryzykowac i powolac chociazby "kielbase", ktory moze nie jest asem, ale bramek w pl lidze strzela duzo. dudek i klos to sa gracze ktorzy sie juz wypalili i bardzo dobrze ze dostali nara od trenera. Wydaje mi sie ze janas powinien rowniez w ataku postawic na zurawia z ebim, a trzecim wchodzacym napastniiem powinien byc jelonek.. rasiak na wszelki wypadek gdyby nasi polamali nogi. Bardzo dobrze ze szanse dostal fabianski, to ze pojedzie na mundial moze sprawi ze chlopak sie wybije. Ogolnie kadra dobra, moze poza tymi niespelnonymi gwiazdami.. rasiakiem, kosowskim i mila.. gl hf team poland |
|
|
|
18:49, 17 05 2006
|
|
|
Feldwebel Grupa: Użytkownicy Postów: 87 Dołączył: 10-12-2004 Skąd: aktualnie londynowo... na stale wawa... a rodziłem się w scyzorykolandii Nr użytkownika: 3382 |
W takim zestawieniu, dla mnie to parodia, a nie reprezentacja i chyba od poczatku zaczne kibicowac Brazylii, bo przynajmniej bedzie na co popatrzec, a nie na zalosna pilke w wykonaniu polskiej reprezentacji...
Janas tlumaczy swoje decyzje, ze powolal pilkarzy z mysla o eliminacjach mistrzostw europy... bez komentarza, bo takiego belkotu dawno nie slyszalem, bo jezeli ktos planuje na mistrzostwach swiata trenowac przed elimacjami do mistrzostw europy, to znaczy, ze wroci stamtad szybciej niz pojedzie. Niech sie chlopaki nawet nie rozpakowuja. Co do braku Frankowskiego w reprezentacji, to to jest zwykle k****stwo, do Franek wygral te eliminacje dla nas i w pelni sobie zasluzyl na gre na nich, ale pan janas ma innych ulubiencow w postaci drewnianego rasiaka... zenua. Franek bylby swietnym zmiennikiem np. Zurawskiego, bo czesto strzelal wlasnie wchodzac na zmiane w 2 polowie. Nie wiem tez co robi w reprezentacji mila i lewandowski, bo ci gracze nic nie wnosza i sa po prostu slabi. Co do bramkarzy, to jednak nie rezygnowal bym z Dudka, bo on jeden ma doswiadczenie w meczach o naprawde wysoka stawke i moglby sie przydac na przyklad w meczu z Niemcami, gdzie presja bedzie bardzo wysoka. Tak wiec dla mnie te mistrzostwa sa juz przegrane - chcialbym sie mylic, ale to raczej zupelnie nie realne i nie ma co nawet liczyc na wyjscie z grupy, moze nawet na wygranie jednego meczu. |
|
|
|
19:41, 17 05 2006
|
|
|
Major Grupa: Użytkownicy Postów: 584 Dołączył: 17-11-2004 Skąd: położenie horyzontalne Nr użytkownika: 3234 |
Co wy sie tak czepiacie Rasiaka? Na pewno nie jest najgorszym zawodnikiem w kadrze, mnie raczej dziwi powolanie Gancarczyka i Lewandowskiego, no ale trudno, zobaczymy jak im pojdzie, w kazdym razie trzymam kciuki i nie krytykuje, bo nie mam czego.
|
|
|
|
22:22, 17 05 2006
|
|
|
Oberst Grupa: Half ProPlay0r Postów: 1087 Dołączył: 3-10-2003 Skąd: jelito grube Nr użytkownika: 367 |
Hmm. Nie badz takim pesymistom egzystor. Janas nigdzie nie mowil ze powolal sklad z mysla o el. ME. Gdyby tak bylo to by nie powolal Baka(najstarszego i najlepszego polskiego obronce-chyba ze Zewlakow jest lepszy). A twoje zdnia o franku- takie samo nastawienie bylo 4 lata temu. I co? Gorace kubki ktore wygraly nam mistrzostwa-Swierczewski, Kozminski, Hajto nic nie pokazali. Chyba ze sie w reklamach.
Janas pamietajac o tym, nie chcial popelnic tego samego bledu. Tak jak dzisiaj usyszalem w komentarzach- -lepiej jest popelnic grzech i przegrac, niz przegrac nie popelniajac grzechu. A repra wg mnie powinna wygladac tak: Boruc Baszczynski-Dudka-Bak-Zewlakow Krzynowek-Sobolewski-Szymkowiak-Smolarek Brozek-Zuraw. Dosc dziwny sklad, ale ci pilkarze sa obecnie w najlepszych formach. |
|
|
|
1:34, 18 05 2006
|
|
|
Feldwebel Grupa: Użytkownicy Postów: 87 Dołączył: 10-12-2004 Skąd: aktualnie londynowo... na stale wawa... a rodziłem się w scyzorykolandii Nr użytkownika: 3382 |
Falubaz, jestem raczej realista niz pesymistą. A co do tego co powiedzial janas, to raczej ty jestes w bledzie, bo wiem tekst pochodzi z wywiadu zamieszczonego w Przegladzie Sportowym, a przeprowadzonego przez dziennikarza tejze gazety z janasem, cytuje:
"To czym się pan kierował? Dlaczego w kadrze jest Mila? Mila na początku eliminacji był przed Szymkowiakiem. To Szymek siadał na ławce. Później jednak nic nie wnosił do drużyny, a teraz w swojej jedenastce klubowej Austrii Wiedeń zupełnie się nie liczy... Dla mnie Mila to ciekawy piłkarz, który ciężko pracował na treningach w ostatnich dniach. Może grać na kilku pozycjach w linii pomocy. Ostatecznie, kiedy sam decydowałem o kadrze - już po rozmowie z moimi współpracownikami, Maćkiem Skorżą i Jackiem Kazimierskim - postanowiłem wziąć pod uwagę jedno kryterium. Czy dany zawodnik będzie się liczył w kontekście kadry w eliminacjach mistrzostw Europy. " A tu masz linke do fragmentu tegoz wywiadu zamieszczonego na wp - linka. Tak wiec sam widzisz, nie wyssalem sobie tego z palca. Frankowskiego nie porownywalbym z zadnym z tych pilkarzy, ktorych wymieniles: Swierczewski, Kozminski, Hajto, bo to zupelnie inna bajka, to obroncy i destrukcyjni pomocnicy, ktorzy poza Kozminskim (rasowy lewy skrzydlowy) nie wnosili do druzyny zadnego pozytku, a ich gra tylko nastawioina byla na destrukcje akcji przeciwnika a nie konstrukcje akcji polskiej druzyny. Jezeli wedlug ciebie powolanie Frankowskiego byloby bledem, to gratuluje poczucia humoru |
|
|
|
7:44, 18 05 2006
|
|
|
Hauptmann Grupa: Użytkownicy Postów: 264 Dołączył: 19-03-2004 Skąd: Warszawa Nr użytkownika: 1539 |
QUOTE(falubaz @ 0:22, 18 05 2006) [snapback]57785[/snapback] A repra wg mnie powinna wygladac tak: Boruc Baszczynski-Dudka-Bak-Zewlakow Krzynowek-Sobolewski-Szymkowiak-Smolarek Brozek-Zuraw. Dosc dziwny sklad, ale ci pilkarze sa obecnie w najlepszych formach. Wszystko fajnie tylko Krzynówek zazwyczaj gra na lewej pomocy a nie na prawej (jest lewonożny ^^), z kolei Smolarek przedewszystkim gra na prawej stronie pomocy albo w ataku. Co do Brożka to myslę że samobójstwem było by go wystawiać do pierwszego składu, jest zbyt mało doświadczony w występach o tak dużą stawkę i mógłby nie wytrzymać ciśnienia. Co do tych powołań to Janas mógł by to lepiej zrobić, fajnie że powołał młodych, niech podpatrują jak wygląda repra od kuchni, niech zbierają doświadczenie które spowoduje być może że wkońcu awansujemy do mistrzostw Europy, wkońcu to oni zapewne będą podstawowymi piłkarzami reprezentacji za 2-3 lata?. Natomiast wogóle nie moge zrozumieć dlaczego Janas powołał tych PSEUDO - (teraz to bardzo popularne słowo ^^) -PIŁKARZY jakimi są Rasiak- vel Rasialdo, Lewandowski- vel Lewandinio (hehe), Radomski i ten nastroszony Mila. Przecież ta czwórka gra totalny piach, ich wejścia na murawę powodują u dość dużej liczby kibiców palpitację serca. Zamiast nich Trener mógłby powołać Szałachowskiego, Błaszczykowskiego, Burkhardta lub Surmę o których zresztą wspominał w jednym ze swoich ostatnich wywiadów "niezniszczalny" Janek ^^ !! Co do Dudka i Kłosa to dobrze Janas postąpił. Dudek nie gra w klubie, cały czas grzeje ławe więc dlaczego ma go stawiać w tym samym rzędzie z grającymi non-stop Borucem, Kuszczakiem i Fabiańskim, Kłos ma juz swoje lata i co gorsza ostatnio w lidze zaczął robić takie "farfocle"- po których to wiślacy tracili głupie bramki (w sumie to dobrze bo dzięki temu Legiunia zdobyła mistrza !! ^^) Jeżeli chodzi o Frankowskiego to ja uważam że jednak Janas powinien go zabrać, eh nawet za tego Rasiaka, Franek to jednak Franek to lis pola karnego , jest zawsze tam gdzie piłka spada i jak jest w dyspozycji to nie ma bata żeby nie było bramki. |
|
|
|
10:21, 18 05 2006
|
|
|
Hauptmann Grupa: ProPlay0r Postów: 220 Dołączył: 12-09-2003 Nr użytkownika: 210 |
Dudek - dobrze ze nie pojechal. ksiegowy repry poczul sie bardziej wazny od Janasa i zamiast grac (a rok grzal lawe) to knul i jatrzyl jak tu sie bardziej dorobic
Klos - tak jak ktos juz pisal - niemilosierne farfocle w meczach i zaawansowany wiek. nie ma o czym pisac Rzasa - forme to on chyba mial w wieku 18 lat Franek - nie dosc ze grzal lawe, nie dosc ze bramki nie umie strzelic (niestety, bo ogolnie go bardzo lubie), to jeszcze zlapal kontuzje z Wyspami. po co brac zawodnika jezeli wiadomo ze i tak nie pogra? choc tak ogolnie to najbardziej wlasnie franka mi zal. Mila - no nie wiem po co on do kadry, chyba tylko z problemow kadrowych. Chlopak juz sie nie przelamie w reprze (mial na to duzo czasu) i chyba jedzie tylko po to, by Szymka zmieniac w 89 minucie. Rasialdo - nie no, buk to buk, w kadrze musi byc. Przynajmniej bedzie jakis optymistyczny element tych mistrzostw (Rasialdo wy-(słowo na p)jacy sie co 10 min i wybijajacy wszystkie pilki na aut - jego za!@#iscie celne podania). A ogolnie to uwazam ze Janas powolal najlepsza z mozliwych kadr na dzien dzisiejszy. Zreszta - bedziemy mogli ponarzekac ile dusza zapragnie jak bedziemy wdupiac na mistrzostwach. Chyba ze repra sprawi nam niespodzianke i wyjdzie z grupy (a potem ulegnie z Anglia;) ). To tak jak z reprami ET bylo. Zawsze wszyscy narzekali, a potem byly niespodzianki. |
|
|
|
12:12, 18 05 2006
|
|
|
No tak mialo byc ale zapomnialem obrocic laptopa. Oczywiscie Smolarek i Zewlakow na prawej, a Krzynowek i Baszczynski na lewej. A czy wystawienie Brozka byloby zle? Po ostatnim meczu Wisla-Legia jestem pelen podziwu dla niego.
QUOTE Jezeli wedlug ciebie powolanie Frankowskiego byloby bledem, to gratuluje poczucia humoru A co hasla: "lepiej jest popelnic grzech i przegrac, niz przegrac nie popelniajac grzechu", to nie ma to dla mnie zadnego sensu, po co bowiem popelniac grzechy?; poza tym slowo grzech rozumiem w tym przypadku raczej jako blad, wiec to powiedzenie powinno brzmiec "lepiej jest popelnic blad i przegrac, niz przegrac nie popelniajac bledu" - co rowniez jest zupelnie absurdalne i nielogiczne, ale jak ulal pasuje do janasa Dla mnie zartem jest powolywanie NAPASTNIKA, ktory nie strzelil gola od ponad 1500 minut. Zarzucasz mi porownywanie pilkarzy, co ja nie uczynilem. Porownalem tylko sytuacje, ktora bez tych "niespodzianek" bylaby taka sama. Za co sie jedzie na mistrzostwa? Za zaslugi, czy dobra gre. Bo Ty chyba uwazasz ze za zaslugi. A co do bledu, chyba za krotko sie interesujesz pilka nozna by mowic ze bledy pasuja do Janasa. CODE Asystent selekcjonera olimpijskiej reprezentacji Polski Janusza Wójcika podczas Igrzysk Olimpijskich w Barcelonie w 1992, gdzie drużyna narodowa zdobył srebrny medal. Po tym sukcesie razem z Wójcikiem przeniósł się do warszawskiej Legii. Jako asystent Wójcika pracował do końca 1993, a po jego rezygnacji samodzielnie prowadził drużynę Legii. Wywalczył dwukrotnie Mistrzostwo Polski (1994 i 1995), dwukrotnie Puchar Polski (1994 i 1995) oraz Superpuchar Polski (1994) i Wicemistrzostwo Polski (1996). W sezonie 1995/1996 doprowadził Legię do 1/4 finału Ligi Mistrzów. Od 1999 pracował w Amice Wronki jako menedżer i wiceprezes ds. sportowych. W 2001 prowadził drużynę Amiki jako trener. Janas zawsze byl kontrowersyjnym trenerem, zawsze komus psul szyki. I co? W ostatnich 20 latach, byl albo wspolwykonawca, albo glownym wykonawca najwiekszych sukcesow polskiej pilki i Warszawskiej Legii(srebro w Barcelonie, 2mistrzostwa Legii i przedewszystkim 1/4 final LM). Mowienie wiec ze bledy pasuja do niego jest kompletna bzdura. A co do Franka jeszcze raz: QUOTE(Janas) Strzelił - owszem, ale Żurawski też strzelił. Eliminacje skończyły się w październiku ubiegłego roku. To miałem powoływać piłkarzy na podstawie eliminacji? Byli już tacy trenerzy w historii, którzy tak postępowali...
|
|
|
|
18:40, 18 05 2006
|
|
|
Skad, wiesz, ze sytuacja, bylaby taka sama? No chyba, ze jestes jasnowidzem i potrafisz cos przewidziec, cos o czym ja nie wiem. Uwazam po prostu, ze mimo, ze Frankowski owszem od dosyc dlugiego czasu nie strzelil bramki, to jest jednak o niebo lepszym napastnikiem od drewnianego rasiaka. A jesli juz za kryterim przyjmujemy strzelone bramki, a nie zaslugi, to dlaczego na miejsce Frankowskiego nie zostal powolany Piechna!? Ten nastrzelal pare tuzinow bramek i co?
Miejsce w tych mistrzostwach zapewnil nam miedzy innymi, a moze nawet bardziej od innych, Frankowski i uwazam, ze powinien pojechac. Zupelnie ne rozumiem za co natomiast jedzie rasiak, bo jesli nie za zaslugi, to chyba tym bardziej nie za skutecznosc - od wrzesnia do lutego gral w Tottenham i grzal lawe i czasem byl wpuszczany na zmiany w sumie wystapil w 8 meczach i nie strzelil zadnej bramki. W Southampton, do ktorego przeszedl w lutym w 13 spotkaniach strzelil tylko 4 bramki - oto wielka nadzieje polskiego napadu. Dla mnie to swinstwo ze strony janasa i tyle. Btw janasa, ja nie oceniam jego pracy trenerskiej, ale te jego konkretna decyzje. Poza tym nie rozumiem po co on mysli o eliminacjach Europy, skoro po mistrzostwach swiata zapewne zostanie odwolany. |
|
|
|
21:24, 18 05 2006
|
|
|
4 gole w 13 meczach to znacznie wiecej niz 0 goli przez pol roku. I to w tej samej lidze.
Uwazasz ze powinien pojechac? Po co w sumie? Zeby i tak nie zagrac, albo zagrac i doliczyc 270 minut do kolejnego gola? A czemu Piechna nie pojechal? Zapewne dlatego ze na wiosne strzelil znacznie mniej goli niz jesienia. I nie jest kreatywnym pilkarzem. Jestem daleko od bronienia Rasiaka, ale naprawde ten gosc od dwoch lat strzela dosc systematycznie gole. Bynajmniej strzelil 2 gole w meczu ktory decydowal o powolaniach i tego nikt mu tego nie zabroni. Tak samo jak smiac sie z niego. No i dla Janasa bylo napewno wazne to ze strzelil 5 goli dla reprezentacji w niecaly rok. http://rapidshare.de/files/1237498/Rasiak.avi.html polecam |
|
|
|
19:20, 19 05 2006
|
|
|
General Grupa: Użytkownicy Postów: 6661367 Dołączył: 26-09-2003 Skąd: z dupy Nr użytkownika: 306 |
Ja sondzem, rze Rasiak wydywma w fianale Ronaldinio.
|
|
|
|
22:36, 19 05 2006
|
|
|
Major Grupa: ProPlay0r Postów: 852 Dołączył: 24-10-2003 Skąd: Płock Nr użytkownika: 551 |
ja mam tylko nadzieje ze rasiak bedzie sobie ogladal mecze z lawki rezerwowych. nie mam nic do tego chlopaka, ale kur.wa jak takie beztalencie w ogole gra w pilke i to na wyspach ? powiem szczerze ze widzialem sporo jego wystepow i zadna jego bramka nie byla strzelona w jakis efektowny sposob.. koles ma poprostu szczescie.. jak to mawiaja na naszej scenie et - zero skilla czysty fart.
Mamy problem z napastnikami wiec janas wolal wziasc kogos kto strzelil mu juz kilka bramek niz ryzykowac brania kogos mlodego ktory na takiej imprezie moglby spalic sie psychicznie. nie oszukujmy sie, mamy w polskiej lidze slaby poziom, slabych pilkarzy, sa to jacys rzemieslnicy, ale napewno nie moga dorownac wirtuozom swiatowej pilki. Podejrzewam ze nasza repra bedzie zjedzona na mistrzostwach po wyjsciu z grupy, jednakze bede im kibicowal nawet jak beda przegrywac 0:4 z reprezentacja uzbekistanu... |
|
|
|
0:19, 20 05 2006
|
|
|
ON PO PROSTU k#!@A FARCI!
I JA !@#IE JEGO MAC! |
|
|
|
9:45, 20 05 2006
|
|
|
Oberst Grupa: Moderatorzy Postów: 1267 Dołączył: 9-08-2003 Nr użytkownika: 79 |
to teraz ja!
Dudek- Kto powiedzial, ze to dobry bramkarz jest? Moze byl, ale juz nie jest. Wygral im final ligii mistrzow. A widzial ktos mecz o puchar anglii? Reina ktory zapieprzyl w calym meczu 3 bramki (a skonczylo sie 3-3 Klos- Wystarczy wspomniec o dwoch rzeczach. Wisla nie przedluzy z nim kontraktu (99%), a Petrescu mowi wprost, ze przegral Wisle mecz z Lechem i Korona. Rzasa- Jak facet wychodzil na mecze repki to nie bylo lewej obrony. Z czym do kogo panie Rzasa? Frankowski- Po pierwsze- Smuda powiedzial, ze na miejscu Janasa wzial by go nawet w gipsie. A tak btw czy Rooney nie jest czasem kontuzjowany? Powaznie kontuzjowany? Jedzie? Jedzie. Po drugie- To on wygral eliminacje. I nawet jesli mialby zagrac 75min w 3 meczach to powinien jechac. Rasialdo- Tottenham pozbyl sie go bardzo szybko. Ile zagral? 150min? 200? Kibice Southampton nazywaja go woodman. Bo jest drewniany. A co sie dzieje, jak trenuje Rasiak? Wiory leca... Piechna- Jak ma sie czuc facet, ktory strzela w lidze 21 bramek, strzela bramke w jedynym meczu w reprezentacji, strzela 3 bramki Borussii? Moze i jest surowy... ale lepszy od Brozka? Gancarczyk, Lewandowski, Mila, Gorawski- :/ I pare spraw okolo_kadrowej: Dlaczego TP S.A. (glowny sponsor reprezentacji) drukuje swoje rachunki na tydzien i wiecej przed ogloszeniem kadry i na zdjeciach zawodnikow nie ma zadnego z niepowolanych? Przeciez do Dudka dzwonila Krystyna z gazowni a do Klosa Gozdzikowa? Fragment wczorajszej rozmowy (przytaczany z pamieci, ale w miare wiernie) z radiowej Trojki: Kuba Strzyczkowski: Czy uwaza Pan, ze plotki o tym, iz trener Janas ustal sklad kadry pod wplywem srodkow odurzajacych, jak pyta Dudek, moga byc prawda? Jan Tomaszewski: Tego nie wiem. Wiem za to, ze trener Janas od dluzszego czasu nie ma trzezwego spojrzenia na pilke i kadre. K.S.: Oooo... to dosc dobre okreslenie. |
|
|
|
11:01, 20 05 2006
|
|
|
Hauptmann Grupa: Użytkownicy Postów: 264 Dołączył: 19-03-2004 Skąd: Warszawa Nr użytkownika: 1539 |
QUOTE(conish @ 11:45, 20 05 2006) [snapback]57807[/snapback] Dlaczego TP S.A. (glowny sponsor reprezentacji) drukuje swoje rachunki na tydzien i wiecej przed ogloszeniem kadry i na zdjeciach zawodnikow nie ma zadnego z niepowolanych? Przeciez do Dudka dzwonila Krystyna z gazowni a do Klosa Gozdzikowa? Widze że mamy tu kolejnego osobnika który jest fanem teorii spiskowych ^^ ! Co do Piechny to jego styl gry przypomina mi styl Franka (jak był w formie)- czyli bezwzględny egzekutor. Myśle że Janas dlatego go właśnie nie powołał, bo jakby chciał mieć w kadrze takiego zawodnika to by powołał Frankowskiego. Dróga sprawa to taka że Piechna miał wiosną problemy zdrowotne i dlatego nie strzelał tak jak jesienią. A trzecia to taka że Piechna w przeciwieństwie do Franka jest mało kreatywny, przykładem są chociażby mecze ligowe Korona-Wisła i Korona-Legia, w których to została przydzielona jemu dobra"opieka" na boisku i luj mógł żdziałać. Zresztą o tym mówili na swoim forum też kibice Wisły, że bardziej muszą uwarzać obrońcy w tym meczu na Gajtkowskiego niż na Piechne, co w konsekwencji się sprawdziło. W sprawie Dudka chcę przypomnieć wszystkim jego zawiedzionym fanom mecze w których bronił na poprzednich mistrzostwach. Przynajmniej połowe tych bramek które strzelili nam nasi rywale bramkarz który wygrał w póżniejszym czasie LM powinien spokojnie wybronić, to nie jest moja ocena tylko pamiętam że w studiu meczowym były te sytuacje analizowane i ocena ich była jednoznaczna |
|
|
|
13:20, 20 05 2006
|
|
|
Tylko ze Piechna jest tylko egzekutorem. On nie potrafi grac bez pilki, nie poda dobrze pilki, nie jest dobrym rozgrywajkiem. Franek to robi, ale goli nie strzela.
Jak to ktos wczoraj powiedzial w tv, nie czas na gorzkie żale. Bynajmniej Klosowi etopiryna sie przyda jak najbardziej. |
|
|
|
15:40, 20 05 2006
|
|
|
Leutnant Grupa: ProPlay0r Postów: 106 Dołączył: 19-09-2003 Skąd: Białystok Nr użytkownika: 253 |
Boazerio za Franka, bezcenne.
|
|
|
|
23:47, 24 05 2006
|
|
|
bilet na mecz polska niemcy: 100 euro, noc w piecio-gwiazdkowym hotelu w niemczech: 300 euro, zobaczyc jak rasiak na mistrzostwach swiata przewraca sie o murawe: BEZCENNE
|
|
|
|
15:59, 31 05 2006
|
|
|
Generalmajor Grupa: Half ProPlay0r Postów: 2750 Dołączył: 27-09-2003 Skąd: tychy Nr użytkownika: 318 |
JA NAS tam nie widze na mistrzostwach...
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi |