IPBIPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

Reply to this topicStart new topic
> Problem kont w ET (profili) - oddzielne configi, Zachowanie XP dla każdego z profili ?
mckosa
post 0:59, 23 03 2007
Post #1

Schutze

Grupa: Użytkownicy
Nr użytkownika: 7612

Nie wiem czy dobrze wybrałem kategorię, ale myślę, że tak, ponieważ moja sprawa jest w jakiś sposób związana z cfg, a wiec przejdę do sedna sprawy.

Mam ET na jednym kompie w grze są stworzone 3 konta jedno moje, drugie brata a trzecie to taki test, aby przekierować się na innego użytkownika tylko meczy mnie to, bo nie zawsze wychodzi, dlaczego? Sam nie wiem bardzo często resetuje się całe ustawnie sterowanie, ustawienia celownika itp. i w ogóle cały cfg, meczy mnie też to, że jak wchodzę na Server, na którym wcześniej grał mój brat to jego, XP przechodzi na moje konto a ja chcę, aby się zerowało jak to zrobić? Najlepiej by było żebym automatycznie się przełanczał na swoje konto i mój brat i bez żadnych problemów grac mieć od 0 exp i własne ustawienia. Z góry dziękuję za wszelka pomoc. Mam nadzieję że rozumiecie o co mi chodzi.

Pozdrawiam

mckosa
Go to the top of the page

+Quote Post
MorFeuS
post 1:11, 23 03 2007
Post #2

Hauptmann
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 7344

Konta w ET to nie tak jak Konta w jakies MMORPG. To w sumie nie sa konta, a trzech róznych userów, i poprostu każdy ma inny CFG. Osobiście możesz wybrać swój profil w głównym menu, masz tam Profiles. Innym sposobem na to, aby zmienić profil jest poprostu komenda /exec TWOJANAZWACFG.cfg. wtedy wszystkie twoje bindy i ustawienia graficzne sie zaladuja (czasami trzeba dac /vid_restart). A co do tego XP to zawsze bedzie, bo jest zaposywane wg guida a ty i brat macie ten sam guid, wiec XP nie wyzerujesz (chyba, ze poczekasz iles tam czasu, wtedy samo sie wyzeruje)

+Quote Post
Swiety
post 3:25, 23 03 2007
Post #3

General
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 306

Konta w ET to poprostu odpowiednie konfigi (pliki etconfig.cfg) umieszczone w katalogu PROFILES/nazwa w głownym katalogu ET. Najlepiej poprostu poczytać o tworzeniu configa i stworzyć własny config, który będziemy później uruchamiać poprzez wpisanie w konsoli /exec nazwaconfigu

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Wersja Lo-Fi