IPBIPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

Reply to this topicStart new topic
> Problem z ETPRO guidem
PlichuPL
post 18:36, 11 08 2007
Post #1

Schutze

Grupa: Użytkownicy
Nr użytkownika: 8408

Mam wielki problem związany z tym guidem otóż mój kuzyn (debil itd. ...) przyjechał dosłownie na 3 dni do mnie do chaty i oczywiście co pierwsze to zaczął grać na cheatch na moim PC. Teraz mam pełno warnów na yawnie i niewiem jak będę grał w CB. żal po prostu żal. Da się jakoś zmienić czy coś tego guida żebym został znowu wiarygodnym graczem ??.
Go to the top of the page

+Quote Post
arturcrash
post 20:52, 11 08 2007
Post #2

Oberschutze
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 7834

w cb mozesz grac nawet na czerwonym guidzie:) abys demko nagrywal

+Quote Post
kaurz
post 22:35, 11 08 2007
Post #3

Major
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 3234

DOBRY WAŁEK

+Quote Post
Macgyver
post 18:22, 12 08 2007
Post #4

Schutze

Grupa: Zbanowany
Nr użytkownika: 8153

CYTAT(PlichuPL @ 18:36, 11 08 2007) *
Mam wielki problem związany z tym guidem otóż mój kuzyn (debil itd. ...) przyjechał dosłownie na 3 dni do mnie do chaty i oczywiście co pierwsze to zaczął grać na cheatch na moim PC. Teraz mam pełno warnów na yawnie i niewiem jak będę grał w CB. żal po prostu żal. Da się jakoś zmienić czy coś tego guida żebym został znowu wiarygodnym graczem ??.

usuń plik etkey z katalogu etmain.

+Quote Post
ETPleja
post 16:13, 13 08 2007
Post #5

Gefreiter
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 3931

Jak widać są osoby, które uwierzyły w twojego kuzyna i próbują ci pomóc. Skasowanie etkeya nic ci nie da, etpro guid zależy od sprzętu. Na haksach grasz od roku, w tym na wielu różnych, także opowiadaj dalej bajki o kuzynie.

->yawn<-

Trzeba było pomyśleć zanim odpaliłeś czity. Myślisz, że teraz, jak masz niewykrywalnego bota pograsz sobie w CB? Jedynym wyjściem jest nowy guid, a większość przyzwoitych graczy unika gry z ludzmi o tygodniowych guidach. O grze z klanami na wyższym poziomie niż te, które spotykałeś na warzywniakach zapomnij.

BTW. Jeśli dobrze pamiętam, w CB można grać z warningami pod yawnem, gdy są to warningi za cvary. Ty masz m.in. warninga za etn.dll.

I jeszcze mała uwaga do Macgyvera. Nie dość, że próbujesz pomóc cziterowi, to jeszcze nie wiesz o czym piszesz. Etkey, a etpro guid to dwie różne rzeczy.

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Wersja Lo-Fi