![]() ![]() |
0:53, 24 08 2007
|
|
|
Schutze Grupa: Zbanowany Postów: 5 Dołączył: 19-06-2007 Skąd: Warszawa Bielany Nr użytkownika: 8153 |
może mi ktoś powiedzieć czemu mając trzysta parę postów i rangę kapitana, teraz mam 51 i rangę sierżanta? To chyba jakiś bug.
|
|
|
|
2:24, 24 08 2007
|
|
|
Major Grupa: Użytkownicy Postów: 584 Dołączył: 17-11-2004 Skąd: położenie horyzontalne Nr użytkownika: 3234 |
oh noes!
moze Swiety Ci odjal (hope so :D) |
|
|
|
2:43, 24 08 2007
|
|
|
Hauptmann Grupa: Half ProPlay0r Postów: 295 Dołączył: 10-02-2004 Skąd: Lublin Nr użytkownika: 1257 |
niedoswiadczony zyciowo, esportowo i forumowo k tnx
|
|
|
|
2:44, 24 08 2007
|
|
|
Major Grupa: Użytkownicy Postów: 584 Dołączył: 17-11-2004 Skąd: położenie horyzontalne Nr użytkownika: 3234 |
idd
|
|
|
|
2:58, 24 08 2007
|
|
|
Hauptmann Grupa: Half ProPlay0r Postów: 295 Dołączył: 10-02-2004 Skąd: Lublin Nr użytkownika: 1257 |
Nie martw sie, jestes Macgyver, dam ci butelke, troche wazeliny, recznik i zrob sobie z tego 300+ postow again
|
|
|
|
21:34, 24 08 2007
|
|
|
a kim ty kur.wa jestes? znasz mnie? !@#ia mnie twoje posty warzywie, nabijales to cie pokarali. Ja w przeciwienstwie do Ciebie, nie nabijalem jak po(słowo na p)ony, mam k#!@a szacunek do tego forum i do ludzi z nim zwiazanych. Za to ty wziales sie z dupy i bedziesz teraz zgrywal kozaka chociaz k#!@a nikt cie nie zna i jestes piz.da. Daruj wiec sobie pierd.olenie o szopenie bo kazdy normalny uzytkownik ma w dupie twoja !@#.ana ilosc postow. Ile bys ich kur.wa nie mial to zawsze bedziesz lowendem. k tnx
|
|
|
|
8:57, 25 08 2007
|
|
|
|
|
|
|
10:02, 25 08 2007
|
|
|
Major Grupa: Użytkownicy Postów: 509 Dołączył: 29-09-2006 Skąd: Danzig-Osowa Nr użytkownika: 7078 |
a kim ty kur.wa jestes? znasz mnie? !@#ia mnie twoje posty warzywie, nabijales to cie pokarali. Ja w przeciwienstwie do Ciebie, nie nabijalem jak po(słowo na p)ony, mam k#!@a szacunek do tego forum i do ludzi z nim zwiazanych. Za to ty wziales sie z dupy i bedziesz teraz zgrywal kozaka chociaz k#!@a nikt cie nie zna i jestes piz.da. Daruj wiec sobie pierd.olenie o szopenie bo kazdy normalny uzytkownik ma w dupie twoja !@#.ana ilosc postow. Ile bys ich kur.wa nie mial to zawsze bedziesz lowendem. k tnx Nie nabijasz postów? Boki zrywać. Rozpoczynanie flejmów to właśnie najbardziej prostacka forma nabijania postów. Masz szacunek do forum i jego użytkowników? Jeśli wg. ciebie okazywanie szacunku polega na przeklinaniu z byle powodu i bluzgania każdego, kto ci sie nie spodobał, to wybacz, ale to chyba nie forum dla ciebie. Tutaj jest wymagany minimalny chociaż poziom kultury. Gdyby nagle się pojawił ktoś nowy, taki jak ty, to po dwóch dniach by miał zbanowane konto do końca świata. Na swoje szczęście jesteś tu starym i (bądź co bądź) szanowanym użytkownikiem i jedziesz na taryfie ulgowej. PS: takie tanie bluzgi: "Za to ty wziąłeś się z dupy", "jesteś p!#@a" to są na poziomie głębokiej podstawówki. Ja bym ci nie radził się wracać do tego poziomu. Od jechania po starej itp. służy PW, a nie forum. PS2: Mac, o pytania a propos tych postów, powinieneś się spytać na PW moderatorów, a nie na forum bo widzisz, co się dzieje. |
|
|
|
10:13, 25 08 2007
|
|
|
|
|
|
|
14:32, 25 08 2007
|
|
|
@Spidi
nie wiem czy tego nie zauwazyles ale ten typ nabijal posty w kazdym temacie, nawet jesli nie wiedzial jak komus pomoc or so. Widac ze nie tylko ja to zauwazylem bo zapewne Swiety cofnal mu licznik. Moze nawet to i nie chodzilo o to nabijanie, ale pamietam temat w ktorym Macgyver nabijal sie z jakiegos typa ze przez 2 lata napisal kilka postow (a sam napier.dolil pare setek w miech or so). Przyklady moznaby mnozyc, ale generalnie ch.uj mnie to boli. Co do mojego nabijania postow i wywolywania flejmow. Widzisz subtelna roznica miedzy m.in mna i kaurzem a wami jest taka, ze my podchodzimy do tego z dystansem, nie traktujemy powaznie z dupy flejmow i w ch.uju mamy bluzgi (even @ pm - ba, dostawalem nawet na maila). Generalnie powiedzialbym ze wchodzimy tu zeby sie posmiac wlasnie z takiego lowendu, ktoremu cisnienie skacze z byle gownianego powodu. Taki typowy Macgyver ktory z byle powodu wysyla na pm zaje.biste msge. Probuje byc fajny, chce miec duzo postow na forum ktore czasy swietnosci ma juz dawno za soba. Nie wiem na co to komu potrzebne, no ale przynajmniej ja moge sie posmiac z pleba. Dzieki temu moje ego rosnie z za!@#iscie duzego do rozmiarow jeszcze nie odnotowanych. Pozostaje wyjasnic kwestie tego ze gdyby ktos taki jak ja sie pojawil na forum to zostalby zbanowany po 2 dniach. Soz, ale trzeba znac swoje miejsce w szeregu i wiedziec kiedy sie cofnac a kiedy sie wychylic. Na poczatku tez nie wiedzialem wielu rzeczy, ale nie tworzylem nowych tematow na odpowiedzi ktore juz padly dziesiatki razy, ogarnalem mase tematow na forum na samym poczatku, dzieki czemu latwiej mi bylo sie wkrecic w to forum. Sam rowniez pomagalem innym userom, ale konkret, nie pisalem rzeczy o ktorych nie mialem pojecia, ani takich co do ktorych nie mialem pewnosci. Wcale tez nie potrzebowalem miec za!@#istego licznika postow, a to nie bylo nic trudnego odpowiadac na kazde pytanie, tymbardziej ze wiekszosc mozna bylo znalezc na forum, wiec czesto wystarczalo przekopiowac odpowiedz. |
|
|
|
19:12, 25 08 2007
|
|
|
Major Grupa: Użytkownicy Postów: 509 Dołączył: 29-09-2006 Skąd: Danzig-Osowa Nr użytkownika: 7078 |
@Spidi nie wiem czy tego nie zauwazyles ale ten typ nabijal posty w kazdym temacie, nawet jesli nie wiedzial jak komus pomoc or so. Widac ze nie tylko ja to zauwazylem bo zapewne Swiety cofnal mu licznik. Moze nawet to i nie chodzilo o to nabijanie, ale pamietam temat w ktorym Macgyver nabijal sie z jakiegos typa ze przez 2 lata napisal kilka postow (a sam napier.dolil pare setek w miech or so). Przyklady moznaby mnozyc, ale generalnie ch.uj mnie to boli. Co do mojego nabijania postow i wywolywania flejmow. Widzisz subtelna roznica miedzy m.in mna i kaurzem a wami jest taka, ze my podchodzimy do tego z dystansem, nie traktujemy powaznie z dupy flejmow i w ch.uju mamy bluzgi (even @ pm - ba, dostawalem nawet na maila). Generalnie powiedzialbym ze wchodzimy tu zeby sie posmiac wlasnie z takiego lowendu, ktoremu cisnienie skacze z byle gownianego powodu. Taki typowy Macgyver ktory z byle powodu wysyla na pm zaje.biste msge. Probuje byc fajny, chce miec duzo postow na forum ktore czasy swietnosci ma juz dawno za soba. Nie wiem na co to komu potrzebne, no ale przynajmniej ja moge sie posmiac z pleba. Dzieki temu moje ego rosnie z za!@#iscie duzego do rozmiarow jeszcze nie odnotowanych. Pozostaje wyjasnic kwestie tego ze gdyby ktos taki jak ja sie pojawil na forum to zostalby zbanowany po 2 dniach. Soz, ale trzeba znac swoje miejsce w szeregu i wiedziec kiedy sie cofnac a kiedy sie wychylic. Na poczatku tez nie wiedzialem wielu rzeczy, ale nie tworzylem nowych tematow na odpowiedzi ktore juz padly dziesiatki razy, ogarnalem mase tematow na forum na samym poczatku, dzieki czemu latwiej mi bylo sie wkrecic w to forum. Sam rowniez pomagalem innym userom, ale konkret, nie pisalem rzeczy o ktorych nie mialem pojecia, ani takich co do ktorych nie mialem pewnosci. Wcale tez nie potrzebowalem miec za!@#istego licznika postow, a to nie bylo nic trudnego odpowiadac na kazde pytanie, tymbardziej ze wiekszosc mozna bylo znalezc na forum, wiec czesto wystarczalo przekopiowac odpowiedz. Zgadzam się z tobą z 4 akapitem, ale nie z 2. Nawet jeśli ktoś z dystansem, w dobrej wierze czy coś wywołuje wlejmy, to i tak tworzy to zgrzyty, problemy i negatywne emocje, które zaśmiecają to forum. Nie prościej NIE wywołać flejma i mieć swięty spokój? Pośmiać z kogoś się można w "delikatny" sposób. Nie trzeba od razu go mieszać z błotem. Jednak to tylko moje zdanie. Co do MacGyvera, to faktycznie często za dużo gadał, ale też miał cierpliwość n00bom odpowiadać na głupie pytania, na które raczej innym by się nie chciało. tak więc wychodzi chyba pół/na pół. Jednak faktycznie problem z tymi postami powinien zostać poruszony na PW, a nie na ogólnym forum. PS: wielkie dzięki, że odpowiedziałeś mi w kulturalny sposób i po ludzku. |
|
|
|
22:56, 25 08 2007
|
|
|
Nie mam powodu nie odpisywac kulturalnie jesli ktos w rownie kulturalny sposob bedzie pisal ze mna. Powiem tak, cierpliwosc do odpisywania warzywom na ich powtarzajace sie topici, a cierpliwosc do odpisywania im z SENSEM to co innego.
Wcale nie uwazam ze to zle, przeciwnie, ale tylko do momentu gdy te odpowiedzi naprawde im cos daja. Sam juz nie jeden flejm tu widzialem, w niejednym uczestniczylem, a pewnie i sam kilka wywolalem, ale ciagle, kiedys ludzie mieli do tego dystans i jakos inaczej to wszystko wygladalo. Jesli chodzi o nie wywolywanie flejmow i swiety spokoj. Mi porzadku nie zakloca to ze sie poflejmuje, takie cos nakreca forum, szczegolnie biorac pod uwage fakt, ze to forum akurat obumiera. Co do nabicia 100 postow w 3 tygodnie, dla mnie to np, jesli faktycznie forum tetni zyciem i jest sens pisac te 100 postow. W gruncie rzeczy, to mi to ryba i wbrew temu co pisze, nie mam nic przeciwko nikomu stad, po prostu, taka specyfika dyskusji ze mna. |
|
|
|
20:24, 26 08 2007
|
|
|
Nie mam powodu nie odpisywac kulturalnie jesli ktos w rownie kulturalny sposob bedzie pisal ze mna. Powiem tak, cierpliwosc do odpisywania warzywom na ich powtarzajace sie topici, a cierpliwosc do odpisywania im z SENSEM to co innego. Wcale nie uwazam ze to zle, przeciwnie, ale tylko do momentu gdy te odpowiedzi naprawde im cos daja. Sam juz nie jeden flejm tu widzialem, w niejednym uczestniczylem, a pewnie i sam kilka wywolalem, ale ciagle, kiedys ludzie mieli do tego dystans i jakos inaczej to wszystko wygladalo. Jesli chodzi o nie wywolywanie flejmow i swiety spokoj. Mi porzadku nie zakloca to ze sie poflejmuje, takie cos nakreca forum, szczegolnie biorac pod uwage fakt, ze to forum akurat obumiera. Co do nabicia 100 postow w 3 tygodnie, dla mnie to np, jesli faktycznie forum tetni zyciem i jest sens pisac te 100 postow. W gruncie rzeczy, to mi to ryba i wbrew temu co pisze, nie mam nic przeciwko nikomu stad, po prostu, taka specyfika dyskusji ze mna. Co racja co racja. Ale jak dla mnie to nie flejmy nakręcają forum, ale w sumie ty tu jesteś dłużej i może masz rację. ja bym wolał, by forum nakręcały dyskusje na różne tematy, które niestety, chyba już się wykończyły. Czytałem parę fajnych topiców, z pozoru głupich i bez sensu,a le można było się przy nich z zsikać ze śmiechu. No ale wtedy forum było chyba w szczytowej formie. POLECAM: http://board.enemyterritory.pl/index.php?showtopic=3261 http://board.enemyterritory.pl/index.php?showtopic=6060 http://board.enemyterritory.pl/index.php?showtopic=1233 |
|
|
|
3:32, 27 08 2007
|
|
|
Hauptmann Grupa: Użytkownicy Postów: 308 Dołączył: 10-04-2004 Skąd: Bydgoszcz Nr użytkownika: 1690 |
Zeszlo na psy bo odjeli Ci posty? Zgodze sie z innymi, ze troche przesadzales i raczej nie jest normalne zrobic 300 postow w 3 miesiace. Za "czasow swietnosci" tego forum, dostal bys albo bana albo pbm i skonczylyby sie cyrki. Zauwazylem, ze twoimi radami najczesciej na wszelkie prolemy sa:
- reinstalka ET - wgranie nowych sterownikow do karty graficznej - problem powoduja wirusy albo trojany- przeskanuj komputer antywiruesm - format :c Jak to juz wczesniej napisal Estolath, jezeli nie masz nic do powiedzenia, to zamilcz a nie wipisujesz glupoty, ktore nikogo nie interesuja. Twoj licznik postow tez mnie nie interesuje, zreszta tak ssamo jak kogos innego- przez to nie zyskasz szacunku tutaj. |
|
|
|
10:47, 27 08 2007
|
|
|
Feldwebel Grupa: Użytkownicy Postów: 73 Dołączył: 27-09-2006 Skąd: 49°00' a 54°50' N 14°07' a 24°08' E Nr użytkownika: 7074 |
|
|
|
|
14:21, 27 08 2007
|
|
|
Feldwebel Grupa: Użytkownicy Postów: 73 Dołączył: 27-09-2006 Skąd: 49°00' a 54°50' N 14°07' a 24°08' E Nr użytkownika: 7074 |
Jak dla mnie to Temat moze sie znaleźć w "koszyku zamkniete"
|
|
|
|
21:35, 27 08 2007
|
|
|
Gefreiter Grupa: Użytkownicy Postów: 35 Dołączył: 14-08-2007 Nr użytkownika: 8598 |
macgyver widac ze sie przywiazal do swojej rangi na forum. emo kid, cry more
|
|
|
|
21:36, 27 08 2007
|
|
|
Widzisz, roznica jest taka ze na tym forum adminem jest Swiety i to od niego wszystko zalezy.
Masz pretensje, o to ze tobie cofnieto licznik postow a mi i kaurzowi nie? To moze zrob to co umiesz najlepiej? Wyslij Swietemu pare pmow z bluzgami, to na pewno pomoze. Zauwaz, ze z wieloma osobami tutaj dyskutowalem normalnie, bo trzeba wiedziec kiedy i na co mozna sobie pozwolic. Jesli widze pleba typu ty, ktory chce byc fajny chociaz nikt go nie zna i generalnie kazdy sie z niego smieje, to wiem ze moge cie ogarnaclewa reka bo i tak kazdy normalny user przyzna mi racje. Daruj wiec sobie zalenie sie na to czy na tamto, nie pasuje ci? To wy-(słowo na p)j bez dyskusji. |
|
|
|
21:54, 27 08 2007
|
|
|
Gefreiter Grupa: Użytkownicy Postów: 35 Dołączył: 14-08-2007 Nr użytkownika: 8598 |
zaloze sie ze znowu cos na ciebie wymysli, estaloth :P
|
|
|
|
8:04, 28 08 2007
|
|
|
radze przeniesc topica do flame wars ^^;;
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi |