![]() ![]() |
1:41, 14 11 2003
|
|
|
Gefreiter Grupa: ProPlay0r Postów: 40 Dołączył: 3-09-2003 Skąd: Gdynia Nr użytkownika: 181 |
wiec tak. poniewaz serwis et.pl nie pali sie do napisania newsa o zblizajacym sie poison cupie, a chcialbym poinformowac czytelnikow tego jakze duzego serwisu o tej imprezie, to wykozystam do tego to forum.
nie bede sie rozpisywac tylko podam najwazniejsze info. mam nadzieje, ze tego posta tym razem jakis redaktor tego serwisu zauwazy, bo jeden podobny juz jest, i napisze cos na serwisie, bo ciagle info o zmianach na et.pl i innych newsow niezwiazanych z ET jest juz tam chyba wystarczajaca za duzo. oczywiscie bez urazy! czas rozpoczecia imprezy: 1 grudnia ile zagra klanow: wszystkie zapisane zgloszenia przyjmowane do: 24 listopada u mnie (ale lepiej szybciej) wpisowe: 50zl/klan (cala zebrana kasa idzie na chora dziewczynke) gramy: 6v6 tak pomysl zbiorki pieniedzy na chora dziewczynke nie byl nasz, a takze to zeby wykozystac do tego ten cup. my to tylko realizujemy! pieniadze na lige beda przyjmowane na nasze konto (czyt. kag'a) i dopiero pozniej wplacane na konto mamy dziewczynki. jesli klan chce moze wplacic wieksza sume niz wyzej wspomniana, my z tego nie zatrzymamy ani zlotowki. macie pytania? kierujcie je do mnie na maila: [email protected] lub na ircu #teampoison. wiecej info na naszej stronie http://teampoison.net . rulsy etc. juz niedlugo beda dostepne na stronie. to chyba tyle, jak cos to bede edytowac tego posta. wezcie sie panie i panowie i zbiezmy jakas konkretna sume pieniedzy! |
|
|
|
12:17, 14 11 2003
|
|
|
Feldwebel Grupa: ProPlay0r Postów: 70 Dołączył: 4-09-2003 Nr użytkownika: 184 |
To bedzie piekny turniej, piekny cel, wspolne idee.
Pokazmy na co stac graczy. |
|
|
|
12:17, 14 11 2003
|
|
|
Hauptmann Grupa: ProPlay0r Postów: 253 Dołączył: 5-09-2003 Nr użytkownika: 188 |
Aha, Xaoo zapomnial dopisac.
Wplata na konto dziewczynki bedzie od sceny ET, nie od klanu poison. A na naszej stronce podamy klany ktore przylaczyly sie do tego i to ile daly $ |
|
|
|
12:38, 14 11 2003
|
|
|
Feldwebel Grupa: Użytkownicy Postów: 73 Dołączył: 26-10-2003 Nr użytkownika: 575 |
Co rozumiecie pod slowem klan?
Czy to musi byc oficjalny klan znany przez wszystkich czy moze tez byc wolna organizacja zrzeszajaca znajomych grajocych w ET. |
|
|
|
15:51, 14 11 2003
|
|||
|
Feldwebel Grupa: ProPlay0r Postów: 99 Dołączył: 20-09-2003 Skąd: z Nienacka! Nr użytkownika: 262 |
nie jestem org., wiec to nie jest off. odpowiedz, ale nic nie stoi na przeszkodzie, by grupka znajomych zagrala jako druzyna w tym turnieju pod jakims tma tagiem, np. blue ,red, Kc-klancostam czy cokowliek wymyslicie. |
||
|
|
|||
16:20, 14 11 2003
|
|
|
Feldwebel Grupa: Half ProPlay0r Postów: 77 Dołączył: 31-07-2003 Skąd: Kalisz Nr użytkownika: 48 |
kmh bedzie oczywiscie
Mam nadzieje ze z cupa wykluczycie plaze a dodacie base. |
|
|
|
0:06, 15 11 2003
|
|
|
Oberst ![]() Grupa: Administratorzy Postów: 1029 Dołączył: 24-06-2003 Skąd: Legnica Nr użytkownika: 2 |
Przepraszam za brak newsow ostatnio ale koncze oskryptowanie serwisu itd. W sumie nikt od was nie dal jakiekolwiek info zeby napisac cos o Cupie. Jestem obecnie na tyle zajety techniczną stroną serwisu, że nie mam czasu czytac forum.... Sorki za uchybienie wyślijcie info opublikuje .
|
|
|
|
2:24, 16 11 2003
|
|
|
Gefreiter Grupa: ProPlay0r Postów: 40 Dołączył: 3-09-2003 Skąd: Gdynia Nr użytkownika: 181 |
napisalem na naszym kanale do "admin|4fun" zdaje sie to twoja sesja, ale niewazne, w koncu znalazl sie news i dzieki za to
|
|
|
|
4:18, 16 11 2003
|
|
|
Hauptmann Grupa: ProPlay0r Postów: 220 Dołączył: 12-09-2003 Nr użytkownika: 210 |
Poison to ci ktorzy nie olewaja? lol
udalo mi sie skontaktowac tylko z Nikramo od was dzisiaj. prosilem o kontakt, zostawilem msg, zostawilem info na glownym. zero odpowiedzi. dziekuje Poison za olanie sprawy. brawo. i bez zadnych sciemnionych "blame Poison" prosze... |
|
|
|
11:46, 16 11 2003
|
|
|
jesli chciales zapisac klan to masz w newsie na et.pl: "Natomiast zgłoszenia do turnieju możecie wysyłać na adres: [email protected] lub monitować kanał #teampoison na quakenecie."
niestety ja juz nie mam tyle czasu co kiedys zeby 24/h siedziec przed kompem, dlatego prosilem o zgloszenia na maila gdyby mnie nie bylo. w profilach w members powinien tez by numer gg. dla chcacego nic trudnego |
|
|
|
12:50, 16 11 2003
|
|
|
Hauptmann Grupa: ProPlay0r Postów: 220 Dołączył: 12-09-2003 Nr użytkownika: 210 |
ooo! przyklad olania
chodzilo mi zupelnie o cos innego, niz o zapis klanu... ale ok, widze ze P olalo sprawe. nie wiem czy ze mnie czy z siebie robia idiotow, ze nie wiedza o co chodzi. dziekuje mojemu wczorajszemu rozmowcy. jak sam widzisz, nie ma mozliwosci dogadania sie... tyle ode mnie... |
|
|
|
15:04, 16 11 2003
|
|
|
Hauptmann Grupa: ProPlay0r Postów: 253 Dołączył: 5-09-2003 Nr użytkownika: 188 |
LOL
Sry Usagi ale coraz bardziej tracisz w moich oczach. Twoje posty... no sry sa co najmniej mowiac lolowe wlasnie. Wszedles na boarda i napisales zed P olalo sprawe nie podajac zadnych danych- no wlasnie LOL To tak jakbym wszedl tu i napisal posta ze ? to geye Pozatym sam pisales ze gadales z nikramem. To i iloma osobamy chcesz gadac? Czego Ty oczekujesz ze wejdziesz na irca i ktos MUSI byc bo Ty chcesz porozmawiac? Okazywanie urazonej dumy w ten sposob jest conajmniej dziecinne, szczegolnie jesli takie cos pisza osoby ktore uchodzily za zrowazone i dorosle. Gwoli scislosci powiem, ze Usagiemy chodzilo o zorganizowanie "wspolnego" turnieju. Szkoda tylko ze taka propozycja padla juz po zabraniu sie wlasnie za klan poison i Xaoo za ten mini-turniej. I wybacz nie widze za bardzo mozliwosci robienia czegokolwik z kims kto zachowuje sie jak ty. Juz pomine slynne info z Twojej strony w CDA po finalach d-day. |
|
|
|
15:49, 16 11 2003
|
|
|
gwoli scislosci...
propozycja padla duzo wczesniej, mialy odbyc sie oddzielnie turnieje Riddle oraz Poison. jednak brak czasu oraz sprawy RL sklonily mnie do podjecia wspolnego dzialania. Xaoo odmowil. propozycja padla drugi raz, kiedy dowiedzialem sie ze corka Foczki potrzebuje pomocy. Poison "podpielo sie" pod ten pomysl i wtedy uznalem ze przydaloby sie, przynajmniej raz, zmobilizowac i polaczyc scene ET Gem.ini wpadl na pomysl, by turniej rozszerzyc o dzialalnosc CDA, sprobowac przyciagnac kolejnych sponsorow, jak TPSA, Wirtualna Polska czy Dialog z mojej strony mialem pogadac z Blackiem o mozliwosc na te dwa/trzy dni uzyczenia serwerow DoD i zrobienia z nich trzech serwerow, by usprawnic gre rowniez z mojej strony padl pomysl, by do zabawy wciagnac "mlodsze" acz znane osobistosci (jest taka mozliwosc), by takze swoim nazwiskiem reklamowaly impreze. to takze przyciaga sponsorow (tak to przynajmniej wyglada m.in. w PO) uznalem, ze jezeli to jest szczytny cel, powinna wziac sie za to wieksza czesc sceny i kazdy powinien pomoc Poison w przygotowaniach (takie bylo moje zalozenie) zostalem olany co mi sie nie podoba: nazwa Turniej Trucizny w pomocy dla chorej dziewczynki pomysl spisywania kto i ile zaplacil. cos takiego juz jest w Radiu Maryja i telewizji TRWam pomysl, ze wpisowe *musi* wynosic tyle i tyle. wedlug mnie, jezeli datki sa dobroczynne, kazdy powinien zaplacic tyle, ile nakazuje mu sumienie a pozwalaja mozliwosci finansowe nie mozliwosc dogadania sie z klanem, w celu mozliwosci pomocy (turniej moglby przyniesc wieksze korzysci, imo duzo wieksze) sorka Prosper, tez tracisz w moich oczach. co drugi Twoj post to spam... a kiedy jeszcze uslyszalem Twoje nagranie na TeamSpeak podane na publicu... kiedy obrazasz, kopiesz, wysmiewasz i tak dalej... widzisz, nikt nie jest doskonaly... a CDA opisywalo DDAY czesciej niz RAZ, o czym niewielu pamieta. Blame Usagi ofkorz ode mnie last 3 grosze... nie obrazam sie, tylko rezygnuje z jakiejkolwiek ingerencji (pomoc or so) w scene ET. kiedys juz o tym pisalem, jednak dobre slowa kilku osob (dzieki SFF, dzieki Riddle) spowodowaly ze chcialem jeszcze cos zdzialac (pisany jest poradnik). teraz jednak widze, ze to nie ma sensu... pozdrawiam --- gadalem z Nikramem i prosilem o przekazanie info, zostawilem na ogolnym informacje "plz, kontakt", zostawilem Tobie na privie info "plz kontakt". nikt sie nie odezwal. Xaoo nawet nie wiedzial o co chodzi. to jak nie zostalem olany? --- aha, ad, skad wyszlo nieporozumienie... zamyslem P jets zrobienie cyklicznego PCup. ja myslalem, ze jezeli cel jest szczytny, mozna zrobic cos wiekszego niz P Cup (jak pisalem wyzej, przynajmniej ten jeden raz). coz, szczytne idee, inny punkt widzenia. |
|
|
|
16:24, 16 11 2003
|
|||
|
Feldwebel Grupa: Half ProPlay0r Postów: 77 Dołączył: 31-07-2003 Skąd: Kalisz Nr użytkownika: 48 |
no wlasnie wszystkie klany beda dawac kase a poison bedzie mialo laury dobroczyncy moze zrobic Polish ET Cup i cala scena w tym wezmie udzial i jak mowil usagi poszuka sie sponsorow itp. Jakiś gracz by zrobil strone na pewno jakis profesionalista by sie zgodzil i moze ta drabinke polaczyc z rozgrywkami ligowymi podzielonymi na dywizje oczywiscie cup skonczyl by sie szybciej i on bylby najwazniejszy W grupie sila |
||
|
|
|||
17:07, 16 11 2003
|
|
|
Z mojej strony.
Mowisz ciagle o swoich pomyslach. Brawo. Bardzo fajnie ze masz tylu sponsorow i takie kontakty. Tylko ze ja pierwszy raz slysze ze chcesz cos wspolnie zrobic. A jako Cl poison chyba powinienem uslyszec. Od razu daje sprostowanie. Od piatku nie siedze przy swoim kompie i nawet nie mam jak sprawdzic sesji BNC (ch wie czemu mi tu irc nie dziala). Wiec po prostu NIE moglem odpowiedziec.Na gg nie dostalem od Ciebie zadnego info a to narazie jedyny komunikator do jakiego mam dostep. Macie za zle ze robimy to pod szyldem poison. A pod jakim mamy robic? No sry ale to poison postanowilo zrobic turniej i sie nim zajac (oczywiscie z pomoca paru przyjaciol ktorzy postanowili byc sedziemi). D-Day - blame Usagi? Tak blame Usagi. Bo podanie nieprawdziwego info o wynikach turnieju finalowego, na lamach chyba najbardziej popularnej w pl gazety dla graczy pc to moim zdaniem lamerstwo Moja mp3- wiele osob moze potwierdzic ze wcale nie jestem dumny z tej mp3. Bylem lekko ... kiedy mnie pare osob podpuscilo i gadalem co gadalem Co 2 moj post na tym boardzie to spam? Hmm. Nie przecze ze napisalem pare postow ktore szyderczo pokazywaly poziom tego boarda, a skoro ich nie zrozumiales to juz nie moja wina. Akurat ja dosc dobrze wiem co to spam i na pewno nie spamuje, wiec nie zarzucaj mi takich bzdur. I na koniec. Te sprawe mozna bylo spokojnie zalatwic na prv. Ale ty oczywiscie postanowiles wykorzystac tego boarda gdzie juz masz liczna zesze fanow, po to by wyskakiwac z jakimis zarzutami z dupy... Wiec nie dziw sie ze ostro zareagowalem. Bo ten turniej organizuje dzieki sff - ktory wlasnie mnie i poison wywolal do tablicy. Oczywiscie prze pol roku nie bylo zadnego turnieju w pl. I jak cos ktos chce zrobic, to zanim zacznie to robic znajda sie rzesze "zyczliwych". W zasadzie znajac polakow nie powinno mnei to dziwic wcale. |
|
|
|
18:00, 16 11 2003
|
|||||||||||||||
|
coz, podalem wszystkie info Nikramo, prosilem na waszym kanale o kontakt, zostawilem Twojej sesji informacje. skad ja moglem wiedziec ze wszyscy zignoruja to co mowie, nie podadza Ci info, po czym skomentuja to w ten sposob (po moim wyjsciu z kanalu, ktos z Poison: dobra poszedl usagi panowie wyciagamy czity), zreszta za...iscie w temacie. przykro mi tez ze teraz sie dowiaduje ze Ci irc nie dziala. tam zostawilem info i plz o kontakt... coz, blame me.
postanowili byc sedziami... tak, tez sie zglaszalem, ale coz. widac, co wynika z powyzszego posta, nie masz do mnie zaufania. ja tylko zaproponowalem pomoc i rozszerzenie turnieju.
najlepiej sprzedawanego czasopisma w Polsce... nie chyba, nie gazety tutaj wypominasz, a mp3 sie wstydzisz. czyli kto uderza ponizej pasa? arta pisalem po calonocnej podrozy pociagiem i przed kolokwium, korzystajac z informacji z trzeciej reki, bo do konca turnieju nie moglem zostac (nie byly zagwarantowane nocnegi). zreszta, 2-3 poprzednie teksty o DoD tez wyszly z mojej reki, o czym juz wielu zapomnialo. Pros, dla mnie TO, takie wypominanie (zreszta czesto na kanale P) jest ponizej pasa.
coz, to byla odpowiedz na docinki a propos mojej rzetelnosci i CDA. wkurzyles mnie, wiec przypomnialem Ci ze nikt nie jest swiety. a co do pracy z rzetelnymi ludzmi, mam byc zlosliwy i przypomniec ostatnie wybryki D0ktora? wiec przestan qrwa juz z ta zlosliwoscia...
chcesz, moge poszukac... przynajmniej 3 spamy. ale nie bede sie silil na zlosliwosc... ale jezeli chcesz, moge naprawde Ci znalezc i wkleic. tylko zgodz sie, zeby nie bylo ze znowu jestem zlosliwy i czepiam sie niewinnego.
nie p... mi o rzeszy fanow bo raczej jestem nielubiany niz lubiany na boardzie. to juz zakrawa na komedie. zarzuty z dupy? przedstawilem je wszystkie, po czym ofkoz zostalem zaatakowany. ostro, jak sam zauwazasz. co do ostatniego zdania... coz, daj pan spokoj...
tak... zaproponowalem polaczenie sil, Xaoo sie nie zgodzil. teraz zaproponowalem pomoc drugi raz i zostalem zignorowany. co lepsze, wypomnieliscie mi brak kompetencji oraz stwierdziliscie, ze raczej ze mna nie. po czym obraziliscie sie, ze napisalem to na forum. a co qrwa? mialem przemilczec wasze bardzo ladne i grzeczne zachowanie? a "zyczliwoscia" i "polakami" nie wycieraj ust... bo wstyd, tak po prostu. |
||||||||||||||
|
|
|||||||||||||||
23:33, 16 11 2003
|
|
|
oj afere widze
ale po co? pierwsza propozycja zostala odrzucona poniewaz oba turnieje mialy byc jednodniowe i lepiej jak by byly dwa niz jeden, tym bardziej ze jeden klan jest w stanie poradzic sobie z czyms takim, dlatego grzecznie odmowilem i nawet zgodzilem sie na to zebyscie zrobili ten turniej 9 listopada, jesli dobrze pamietam. poki co organizatorem tego Cup'a jestem ja i szkoda ze o takich rzeczach dowiaduje sie z boarda. ale musze przyznac ze nikramo sie nie popisal w tym momencie, bo powinien mi cos na ten temat wspomniec nie wiem po co wypominacie sobie jakies DDay'e i mp3 (jakim cudem jej nie slyszalem? nazwa taka a nie inna gdyz to my wzielismy sie za organizacje i do nas nalezy wybor nazwy. dlaczego nalozona z gory oplata? ostatnio wyslalem smsa pod jakis numer tez na chore dziecko. sms = 3zl, jakos nie spytali mnie ile chce zauferowac. jak sie komus pomaga to nie trzeba koniecznie dawac wolnej reki. dlaczego mysle ze powinno byc podane na koniec kto ile dal? bo bedzie podana suma wszystkich zebranych pieniedzy i moze znalezc sie ktos kto stwierdzi ze bylo wplacone wiecej niz my przekazalismy dalej i stwierdzi ze przycielismy. a tak to kazdy zobaczy czy podalismy prawdzowa sume przy nazwie klanu, zsumuje i bedzie wiedziec ze nie oszukalismy w zaden sposob. |
|
|
|
11:59, 17 11 2003
|
|||
|
Feldwebel Grupa: Użytkownicy Postów: 73 Dołączył: 26-10-2003 Nr użytkownika: 575 |
Przepraszam za tak pozna odp ale teraz mam dostep do kompa falami. Oczywiscie chodzilo mi o naszych Pozdrawiam wszystkie Ufoczki. Co zas sie tyczy dyskusji tutaj prowadzonej to ciesze sie ze Xaoo wlaczyl sie do dyskusji bo zaczelo sie robic goraco. A jesli chodzi o kase to uwazam ze ukazanie listy z wplatami nikomu nie zaszkodzi a dziei niej nikt nie bdzie posadzal P o oszusta i wszyscy beda zadowoleni. |
||
|
|
|||
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi |