![]() ![]() |
8:06, 4 10 2007
|
|
|
Schutze Grupa: Użytkownicy Postów: 8 Dołączył: 12-07-2005 Nr użytkownika: 4593 |
Problem jest z seta name. Otóż chcąc pograc na "fejku" musze otworzyć cfg etpro i tam sobie wklepać nick ( nie nie uzywam Eye'a bo sie na mnie obrazil i mi chrzani et)
Przy łączeniu sie z serwerem widnieje jakis stary nick tkory siedzi w etmain>profiles a ja zmieniam etpro>profiles. Mimo tego, ze tam zmienie to i tak zmiana sie trwale nie zachowuje bo przy łaczeniu nadal widac mój stary nick... więc "fejk" jest wtedy bezuzyteczny bo wiadomo kto idzie :) Co zrobić zeby panować nad tym ? Wpisywałem seta name do autoexeca w etmain ogollnym ale to nic nie dalo bo nawet nicka w grze mi nie zmienia... nawet nie wiem czy podczytuje autoexeca skoro bierze cfg z profiles a nie oglnego chociaz w sumie skoro mam skrypty dzialjace w grze które sa w autoexecu to musi działac. Pomóżcie bo sie w tym pogubiłem :( |
|
|
|
17:35, 4 10 2007
|
|
|
Generalmajor Grupa: Half ProPlay0r Postów: 2750 Dołączył: 27-09-2003 Skąd: tychy Nr użytkownika: 318 |
Po pierwsze sprawdź czy nie masz gdzieś literówek. Po drugie - chodź nie mam pojęcia jak to zadziała lepiej zrób sobie kopie - usuń z etmain plik connfiga bo i tak chyba już nie grasz na mainie, tylko etpro?
|
|
|
|
23:55, 4 10 2007
|
|
|
Schutze Grupa: Użytkownicy Postów: 8 Dołączył: 12-07-2005 Nr użytkownika: 4593 |
wole nic nie suuwac bo jak usune ktorys cfg to moze sie stac tak jak wiele razy - czyli podczyytuje mi jakis dziwny stary cfg ktory nie wiem skad sie bierze- jakby domyslny cfg skompilowany z moimi bindami takze nie wiem :/
Gram na etpro ale zanim gra sie polaczy z serverem to jest odp@!@na na etmain ( chyba) bo z tego co zauwazylem w cfg etpro nick pozostaje takim jakim go zostawilem a zmienia sie etmain wiec to w etmain drzemie problem i przy ladownaiu gry to on wlasnie sie execuje przed etprowym. :D ale zamotałem mam nadzieje, ze kumacie. Nie wiem jak blo dzis bo zrobilem tak ze ten sam nick wpisalem we wszystkich mozliwych cfg :) ale nie miałem jak tego sprawdzic :p OK własnie odkrylem na jakiej to działa zasadzie mam otóz takie katalogi etmain>profiles>nazwa uzytkownika a w nim cfg etmain> i cfg etpro>profiles>nazwa uzytkownika w nim cfg etpro> i cfg Otóz gra ładujac sie podczytuje cfg z etmain - ale nie profilowego. Potem gdy połaczy sie z serverem zmienia nick z cfg zawartego w etpro profiles !!!Więc chcac miec ten sam nick na każdym etapie "ładowania " servera trzeba w 2 cfg umiescic ta nazwe !! temat do zamkniecia chyba ze ktos chce cos dodać |
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi |