![]() ![]() |
21:33, 15 11 2003
|
|
|
Feldwebel Grupa: Half ProPlay0r Postów: 77 Dołączył: 31-07-2003 Skąd: Kalisz Nr użytkownika: 48 |
Przyglądajac się Polskiej scenie ET widze w niej dużą obojętność i małe udzielanie sie w Europie. Podam kilka przykładów na to zjawisko:
Poison Cup - wszyscy niby go chcieli ale gdy Xaoo napisał o tym posta nikt tam nic nie pisze i nic nie mówi. Czy 50 złoty dla chorego dziecka może aż tak odstraszyć wszystkich?? ClanBase PL - ladder już troche istnieje ale nadal brakuej tam troche klanów jak Iron Cross, Dow itp Servisy o ET - są tylko dwa rtcw.pl i enemyterritory.pl, i tak nikt tam nie komentuje newsów Polska liga - jakis czas temu był pomysł na stworzenie polskiej ligi obecnie on ustał Nooby - najczesniej nowi gracze sa wysmiewani a powinnismy im pomoc Może ruszymy bardziej dupy |
|
|
|
23:19, 15 11 2003
|
|
|
Generalmajor Grupa: Half ProPlay0r Postów: 2750 Dołączył: 27-09-2003 Skąd: tychy Nr użytkownika: 318 |
Jak najbardziej się z tobą zgadzam! Co do n00b'ów nie zapominajmy do ku** nędzy, że my też zaczynaliśmy? Nie wiem jak wy, ale ja sie nie spotkałem z agresją w moją strone będąc początkującym, kicka dostałem może 3 razy w życiu i to za takie rzeczy, że sam bym teraz dał
|
|
|
|
23:49, 15 11 2003
|
|
|
Major Grupa: Użytkownicy Postów: 673 Dołączył: 19-10-2003 Skąd: Łódź Nr użytkownika: 519 |
1. Poison Cup - to ze malo osob pisze posty na ten temat nie znaczy ze nie wezmie udzialu. Przeciez zgaszac sie trzeba do Xaoo (chyba nie pamietam
2. Co do polskiej drabinki jest ona jedna z najlepszych co do ilosci klanow. Lepsza jest europejska drabinka (chyba logiczne), i krajow beneluxu (ale tam wchodza w sklad 3 kraje). A ostatnio sie nasza drabinka uaktywnila. Co raz wiecej klanow gra co raz lepiej. Przyklad SL 6 wygranych z rzedu. 3. Po co wiecej serwisow?? Jeden ale dobry, a ten jest jedny z lepszych w Europie(naprawde). Ten jest naprwade profesjonalny. 4. Co do polskiej ligi mysle ze drabinka w CB wystarcza. Wydaje mi sie, ze nikt nie zorganizuje czegos tak profesjonalnego. 5. W ostatnim punkcie sie calkowicie z toba zgadzam. LUDZIE TROCHE SZACUNKU DLA POCZATKUJACYCH (aczkolwiek temat noobow byl wielkrotnie poruszany). Takze mysle ze nie jest zle. Mamy raczej dobrze rozwinieta scene ET, aczkolwiek nie mozna spoczywac na laurach. Co do wypowiedzi blacktyger'a zgadzam sie ze czesc klanow upada po miesiacu, ale czesc tworza ludzie bardziej odpowiedzialni i klan sie utrzymuje pozniej rozwija i jest dobrze. |
|
|
|
23:57, 15 11 2003
|
|
|
Feldwebel Grupa: Użytkownicy pbm Postów: 56 Dołączył: 19-10-2003 Skąd: Tarnowskie Góry Nr użytkownika: 523 |
Także zgadzam sie, jak ja zaczynalem (jeszcze niedawno), to prawie mialem skonczyc z et, bo co troche kicki byly i jakies komenty, jak tu taki poczatkujacy ma sie czego kolwiek nauczyc?!
Co do sceny et, to niby sie powieksza ciagle ale duzo klanow sie rozpada z roznych powodow. Ale klanow w polskiej scenie ET NIE brakuje, jest ich DUZO i meczy w polskim leadderze także nie brakuje, niektore klany chociaz pierwszy raz startuja w CB, to bardzo dobrze sobie radza, np. takie SUPER LAMY, same winy i tylko 2 remisy. A jesli ktos sądzi ze polska scena na CB jest mala, to niech zobaczy Amerykanską http://www.clanbase.com/rating.php?lid=985 albo francuzów http://www.clanbase.com/rating.php?lid=1173 PS. Co do tej polskiej ligi to pomysl bardzo dobry ale znow cicho o tym, a klanow jest masa. Pzdr |
|
|
|
21:54, 16 11 2003
|
|
|
Feldwebel Grupa: Użytkownicy pbm Postów: 76 Dołączył: 2-11-2003 Skąd: Warszawa Nr użytkownika: 653 |
Elo ja wyslalem 2 razy zgloszenie na poison cup i nie dostalem odpowiedzi wiec cos jest nie tak!
|
|
|
|
21:59, 16 11 2003
|
|
|
Hauptmann Grupa: ProPlay0r Postów: 253 Dołączył: 5-09-2003 Nr użytkownika: 188 |
Na pewno wsio jest ok =] I na pewno dostaniesz odpowiedz. jestesmy tez ludzmi i nie mozemy siedziec 24h przy kompie :>
Generalnie im wiecej klanow sie zapisze tym fajniejsza zabawa bedzie, wiec zachecam. |
|
|
|
0:24, 17 11 2003
|
|
|
Feldwebel Grupa: Użytkownicy pbm Postów: 76 Dołączył: 2-11-2003 Skąd: Warszawa Nr użytkownika: 653 |
Prosper ja nie mam pretesji do poison tylko mowie madowi ze sie troche myli.
I jeszcze jedno: Ja mialem pomysl na zrobienie nowego centrum ale nikt nie byl chetny do pomocy (zglaszali sie tylko redaktorzY) a ktos musi ja dopracowac. |
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi |