IPBIPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

10 Stron V   1 2 3 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Jak oceniasz swój skill w Wolfie, Na tle innych.
Jak oceniasz swój skill w Wolfie
Nie możesz zobaczyć wyniku ankiety zanim nie zagłosujesz. Zaloguj się i zagłosuj, aby zobaczyć wynik.
Suma głosów: 442
Goście nie mogą głosować 
Swiety
post 0:23, 5 12 2003
Post #1

General
Ikona Grupy

Grupa: Użytkownicy
Nr użytkownika: 306

No tak, kolejna z d.upy ankieta biggrin.gif. Ale ponieważ ostatnio na boardzie nic się nie dzieje postanowiłem wzorem DarkXeno ze ś.p. boardu Hive założyć ankietę biggrin.gif

Jak oceniacie swój skill na tle innych ?

Zobaczymy czy w Wolfa grają same gwiazdy czy tylko same beztalencia biggrin.gif
Go to the top of the page

+Quote Post
Thoro
post 0:33, 5 12 2003
Post #2

Major
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 519

Moj skill niestety nie jest najwyzszych lotow, wiec musze nadrabiac sprytem. ogolnie nie jestem zadnym wymiataczem sad.gif (niestety)

+Quote Post
Buli
post 0:51, 5 12 2003
Post #3

Gefreiter
Ikona Grupy

Grupa: ProPlay0r
Nr użytkownika: 481

jak ping mam za...isty i fpsy to daje sobie czeladnika , a jak z dupy to kompletne beztalencie

+Quote Post
TheAbyss
post 1:11, 5 12 2003
Post #4

Feldwebel
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 343

Dla mnie brakuje skali, dodaj jeszcze coś pod 'kompletnym beztalenciem' to może będzie :U

+Quote Post
movinG shadoW
post 2:16, 5 12 2003
Post #5

Schutze

Grupa: Zbanowany
Nr użytkownika: 847

dla mnie też zabrakło skali , w końcu robie HSy nożem po oczach i czole ...powinno być coś wyższego w stylu

coke sniffin limousine ridin' jet flyin' son of a gun

fałszywa skromność suxXOr :X

+Quote Post
blacktyger
post 9:05, 5 12 2003
Post #6

Generalmajor
Ikona Grupy

Grupa: Half ProPlay0r
Nr użytkownika: 318

heh ja tam jescze nie osiągnołem maximum i stać mnie na pewno na więcej, a narazie to coś powyżej czeladnika nie pamiętam nazwy tongue.gif

-a jescze takie pytanie nie na temat... zrobiłem ankiete na temat godzenia obowiązków z ET i dlaczemu ona jest w Hyde Park? przecie tam nikt nie zagląda sad.gif

+Quote Post
KiD
post 10:52, 5 12 2003
Post #7

Hauptmann
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 26

Skill ? Jaki skill ? Ostatnio to mnie Dabi kombinerkami zabil smile.gif
A tak na powaznie to trudno stwierdzic, jako ze duele to troche loteria a ffa jest malo miarodajne. Na klanowkach ewentualnie mozna sie wykazac. Btw zazwyczaj jestem w polowie stawki w 4FUN.
Apropos Dueli, mozna by zrobic jakis konkurs na ctf 1vs1 i wylonic naczelnego Mastaha w kraju.
Jezeli zbiora sie chetni to server jest i jakas nagrode, tak zeby nie walczyc tylko o uscisk reki prezesa, ufunduje. Moze np. Logitech MX 500 ?

Pozdro

+Quote Post
EmbeZZlemEnt
post 10:53, 5 12 2003
Post #8

Leutnant
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 528

Tak szczerze to skali ponizje zera brakuje, zeby pokazac moj skill co tu gadac, nie umiem strzlecac, malo klatek, brak monitora, ping -100 blink.gif
Tak totalnie powaznie nie podoba mi sie jak obecnie gram, dla mnie to ciagle jeszcze za slabo, jak bede mial czas tyo moze pociwcze :[

+Quote Post
Barbapapa
post 11:39, 5 12 2003
Post #9

Feldwebel
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 332

QUOTE (EmbeZZlemEnt @ 8:53, 5 12 2003)
Tak szczerze to skali ponizje zera brakuje, zeby pokazac moj skill co tu gadac, nie umiem strzlecac, malo klatek, brak monitora, ping -100  blink.gif
Tak totalnie powaznie nie podoba mi sie jak obecnie gram, dla mnie to ciagle jeszcze za slabo, jak bede mial czas tyo moze pociwcze :[

Dla mnie OMEGA jestes maestro skoro potrafisz grac bez monitora biggrin.gif
A co do mojej oskomnej osobki to roznie bywa jednego dnia mastach,
innego cienki bolek jak w zyciu - raz na, a raz pod wozem.
Ogolnie bez falszywej skromnosci powyzej sredniej krajowej. blink.gif -= solidny rzemieslnik =-

+Quote Post
Hannibal
post 11:58, 5 12 2003
Post #10

Feldwebel
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 575

QUOTE (EmbeZZlemEnt @ 8:53, 5 12 2003)
Tak szczerze to skali ponizje zera brakuje, zeby pokazac moj skill co tu gadac, nie umiem strzlecac, malo klatek, brak monitora, ping -100 blink.gif

Qcza to wy wszyscy gracie z monitorem? Jak ja kupowalem zestaw tydzien temu to mi fachura-sprzedawca powiedzial ze potrzebuje go tylko jak jestem grafikiem. blink.gif
Tak samo jak z myszka. A wy wolicie grac na klawiaturze czy myszce (jesli macie)?

P.S. Dla niezorientowanych wink.gif wink.gif wink.gif

+Quote Post
DaBi
post 12:19, 5 12 2003
Post #11

Hauptmann
Ikona Grupy

Grupa: Moderatorzy
Nr użytkownika: 19

Skill ? Jaki skill ? Ostatnio to mnie Dabi kombinerkami zabil

Phy tongue.gif dry.gif ;-)

A co do takiego turnieja... to no pomysł fajny całkiem ale jak już to lepsza byłaby inna mapa niż ta co się wabi silly_ctf. Bo ona to faktycznie jest silly.

Co do skilla to w moim przypadku jest to różnie i zalezy od kaprysów lacza i od tego czy mam przekrwione oczy czy nie biggrin.gif ( to znaczy czy jestem śpiący i zmeczony czy nie) I od takich rzeczy jak fart chęć do gry i takie tam.

Ale tak jakbym miał się ocenić to gram jak gram. Jakoś rzemieślnik będzie dobrze chyba

+Quote Post
KaeL
post 12:21, 5 12 2003
Post #12

Leutnant
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 334

Wolfszlagier powiedz gdzie ty sie widzisz? Zrobiles ankiete, a nie poweiedziales jak glosowales (chyba, ze to tajemnica smile.gif)

A co do mnie to kazdy kto sie ze mna starl w walce powie o mnie to samo: ale lama smile.gif

+Quote Post
hxs
post 12:45, 5 12 2003
Post #13

Oberschutze
Ikona Grupy

Grupa: Użytkownicy pbm
Nr użytkownika: 406

no a co taki lamak jak ja mogl zaglosowac? biggrin.gif Wiadomo... super hiper mastah tongue.gif
hehe a tak na powaznie to dalem "solidny rzemieslnik z dziada pradziada" nie jestem jakis super mega, ale mysle ze cos tam potrafie tongue.gif
Co do turnieju... swietny pomysl

+Quote Post
Mordor
post 13:16, 5 12 2003
Post #14

Schutze

Nr użytkownika: 806

Ha.... skill.... jaki skill ? W ET gram miesiac z kawalkiem ale postepy czynię w miarę sprawnie chyba... ja mi idzie to zależy od dnia, chęci i kolegów z Teamu ... Dałem czeladnika... może troche na wyrost ... Nie lubie sam siebie określać wolę jak to robią inni wink.gif ...

+Quote Post
LameBoy
post 21:17, 5 12 2003
Post #15

Feldwebel
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 205

jako że Gen. W.Jaruzelski wizytując osiedle Tarchomin mnie pogłaskał po głowie jak miałem roczek i byłem na spacerze z mamą to muszę sie ukazać jako PRL'owski fachowiec w metalowym berecie z literką "E"
a poza tym 1 na 1 jestem kiepski ale nie dziwne jak zazwyczaj gram z ludźmi którzy w RTCW przez ostatnie 2 lata tłukli wink.gif a na treningach mam najwięcej fragów bo miny dobrze rozstawiam biggrin.gif
w ogóle wypas, nikt się nie spodziewa biggrin.gif Gatess idzie do kibla a tu "BUM" , KiD odnosił tależ do okienka w Barze Mlecznym i znowu łubudu, Dabi wchodzi do autobusu i słyszy "fssss" a nie, to zwieracz puścił wink.gif tongue.gif

+Quote Post
logres
post 21:29, 5 12 2003
Post #16

Feldwebel
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 584

Ja nie oceniam swojego skilla ponieważ wiem , że może być lepszy i dlatego stale sie szkole !!! blink.gif

+Quote Post
BeTisT
post 0:37, 6 12 2003
Post #17

Gefreiter
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 514

Zalezy gdzie sie gra i w jakich warunkach....
Mozna grac z samymi noobami z pingiem 20... wtedy jest sie bigest mastah...
Tez mozna grac z jakimis innymi owocami, gdzie leca same hs i z pingiem 200,wtedy mozna lamic.

P.S. kid przydalby sie taki turniej.... wlaczy sie czita i szczurka moze sie wygra biggrin.gif , chociaz i tak byloby to trudne...

+Quote Post
Majcok(12)
post 15:59, 6 12 2003
Post #18

Feldwebel
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 523

Hm....... ping powyzej 300, fps ponizej 15 i myszka ledwo, ledwo klika. W takiej sytuacji jestem obecnie i oceniam siebie na hm..... czeladnika czasami nizej czasami duzo wyzej, moj skill ostatnio jakos dziwnie rotuje i juz nie wiem sam jak siebie oscenic.

PZDr

+Quote Post
Ghost
post 17:30, 6 12 2003
Post #19

Feldwebel
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 539

Ja ostatnio grałem w ET chyba z dwa tygodnie temu i już zapomniałem jak porządnie grenem rzucić żeby oddział powalić - na szczęście nie zapomniałem jak się medykuje i strzela ("Ghost, pamiętaj: lewy przycisk myszy, serie po 3-2 pociski, wołaj co frag <Fancom/Andrev!! AMMO!!>" smile.gif).
Ja zaznaczyłem "Solidny rzemilśnik z dziada pradziada" - nie jestem żadnym super wymiataczem ale kiedy przychodzi pora na skopanie tyłka, to puszczam serię z peema i modlę się, żeby gościowi wypadły pestki smile.gif

+Quote Post
Guy7
post 20:09, 6 12 2003
Post #20

Leutnant
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 258

Hehehe śmieszna ankieta. Na początku myślałem, że każdy będzie głosował, że jest the best! Mój skill zależy głównie od mojego nastroju i pingów biggrin.gif . Człowiek całe życie się uczy i może kiedyś będę tym "najlepszym". Na razie nieźle wymiata mi się z PF, lokalny mistrz (dzielnicy, w której mieszkam) laugh.gif

+Quote Post

10 Stron V   1 2 3 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Wersja Lo-Fi