23:22, 19 12 2003
|
|
|
Feldwebel Grupa: Half ProPlay0r Postów: 67 Dołączył: 27-10-2003 Nr użytkownika: 584 |
otóż bylem już w kilku klanach i sie rozlecialy
Co zrobić żeby klan się nie rozlecial ?????????????? Imo w ostatnim klanie wszystko bylo oka . I nagle bum !!!!!!!!!. Wiem że nie zależy to tylko i wylącznie od cl ale od wszystkich graczy . Gdyż klan to zespół osób którzy przez długą prace dochodza do tak wielkiego stopnia zrozumienia , że nikt nie jest w stanie ich pokonać Ale mniejsza z tym . Mam nadzieje , że każdy dorzuci coś od siebie w tym topicu . Ps. Ja jestem wolny i sie z tego ciesze . życze najwiekszych sukcesów wszystkim polskim klanom , które istnieją i będą istnieć |
|
|
|
![]() |
23:29, 19 12 2003
|
|||
|
Feldwebel Grupa: Użytkownicy pbm Postów: 56 Dołączył: 19-10-2003 Skąd: Tarnowskie Góry Nr użytkownika: 523 |
No udzielanie sie w klanie, NIE olewanie go, przychodzenie na treningi, nie robic wasni w klanie, sluchanie CLa, przestrzeganie regulaminu i cala reszta. Czesto klany sie rozpadaja, bo gracze totalnie olewaja klan i sparwy klanowe,a biedny cl nie wie co poczac juz. Dlatego jesli sie chce przylaczyc do klanu to trzeba to przeymyslec 2 lub wiecje razy zeby pozniej nie doprowacic klanu do rozkladu.
A ten Danger ? Dostalem jakas wiadomosc o forum, czy cos nawet o tym od ciebie. Pzdr |
||
|
|
|||
23:43, 19 12 2003
|
|
|
Generalmajor Grupa: Half ProPlay0r Postów: 2750 Dołączył: 27-09-2003 Skąd: tychy Nr użytkownika: 318 |
Prawda jest to co prawda dopiero mój 2 klan ale i ten już jest na skaraju nie gramy żadnych meczy itd. bo nie przychodzą i tak dalej możę założymy wolni forumowicze jeden wspólny klan hę ? myśle że zabawa była by przednia ale trzeba odpowiedzialnych ludzi .....
|
|
|
|
23:50, 19 12 2003
|
|
|
Gefreiter Grupa: Użytkownicy Postów: 34 Dołączył: 4-11-2003 Nr użytkownika: 670 |
ja chciałbym być w jakimś klanie ale nie mam pingów dobrych ale mniejsza o to dlaczego się klan rozpada moim zdanie wszystko jest jak to wcześniej powiedział majcok (12) zależy od zaangarzowania klanowiczów jeżeli ktoś sobie olewa wywalić i przyjąc kogoś bardziej odpowiedzialnego i kompetentnego
|
|
|
|
0:12, 20 12 2003
|
|
|
Oberschutze Grupa: Użytkownicy Postów: 18 Dołączył: 15-10-2003 Nr użytkownika: 487 |
Logres ja uważam że kaln to nie są treningi i tym podobne, oczywiscie zeby byc lepszym i dązyc do sukcesow jest to niezbedne ale klan to paczka zgranchy osob rozumiejacych sie i szanujacych sie w pewnym stopniu i to jest moim zdaniem klucz do sukcesu przetrwania klanu ;]
|
|
|
|
1:39, 20 12 2003
|
|
|
Leutnant Grupa: Użytkownicy Postów: 114 Dołączył: 18-11-2003 Skąd: Javorzno+Krakov Nr użytkownika: 764 |
Witamm!!!!
Blacktyger, twoj pomysl zostal ubiegnięty przez KIDa, patrz link: Jeśli masz powyżej 18 lat, to zapraszam do Zgr3d Team Co do tematu: Pierwszorzędną sprawą jest: ZAANGAŻOWANIE!!! Bez tego żaden klan nie przetrwa. C4 czy Poison są BAAAAArdzo zaangażowani w to co robią tazem, więc mają wyniki. GJ ! Pozdrawiam |
|
|
|
1:43, 20 12 2003
|
|
|
Major Grupa: Użytkownicy Postów: 673 Dołączył: 19-10-2003 Skąd: Łódź Nr użytkownika: 519 |
TO czy klan upadnie zalezy w 50% od CL, a w drugich 50% od klanowiczow.
Ja jak zakladalem klan twierdzilem, ze nie ma szans, zeby go zamkac, ale po 2 miesiacach wspolnej gry przyszedl kryzys (nie chodzi o wyniki, bo te sa caly czas kiepskie |
|
|
|
17:36, 20 12 2003
|
|
|
Feldwebel Grupa: Użytkownicy pbm Postów: 66 Dołączył: 25-10-2003 Nr użytkownika: 563 |
Klany sie rozlatuja przez zawodnikow i zadziej przez cl-ow. Ja bylem jako tako w 4 klanach. Zaczynalem w GROM potem grom sie rozpadl. Powod byl prosty. Nie mielismy treningow. A grac z tagiem to se kazdy moze grac. Potem wiekshosc z Gromu zostala i zostal stworzony klan DoW. Istniejacy po dzis dzien. Potem ja odszedlem z DoW bo poklucilem sie z cl i jednym z graczy. Pamietam o co doskonale sie poklucilmysmy ale nie bede tutaj o tym opowiadal. I poszedlem do MC. Ten kto gra dlugo w ta gre powinien znac ten klan. Potem Mc nie bylo meczow niczego doslownie. I sie rozpadl. Myslalem z Chomikiem zeby zalozyc nowy osobny klan ale sie zastanawialismy nad nazwa tagiem i wogole. Wkoncu dostalem propozycje od cla z ktorym sie poklucilem zebym wrocil. I wrocilem i po dzis dzien jestem w DoW.
Moral z tego jest taki ze najwazniejshe jest zeby klan mial duzo treningow i meczow. Bo inaczej gracze odejda gdzies indziej zeby grac i sie zzywac z teamiem... |
|
|
|
18:06, 20 12 2003
|
|
|
Leutnant Grupa: ProPlay0r Postów: 128 Dołączył: 26-10-2003 Nr użytkownika: 570 |
"otóż bylem już w kilku klanach i sie rozlecialy . Także mam pytanie a właściwie prośbe
Co zrobić żeby klan się nie rozlecial ??????????????" hmmm, nie przyłączaj się? o__O |
|
|
|
18:41, 20 12 2003
|
|||
|
Grupa: Half ProPlay0r Postów: -1936 Dołączył: 22-10-2003 Skąd: Białystok Nr użytkownika: 547 |
ja zapraszam do k!AA. niedawno pozegnalem sie z ua (serdeczne pozdrowienia) i tworze z kolega nowy klan. jednak raczej bedziemy grac dla przyjemnosci, to zanczy bez cb (chociaz moze to sie zmieni). klan ma byc w zamierzeniu demokratyczny, a sklady na mecze zmieniane (nie ma glownego skladu, graja wszyscy, chyba ze ktos nie moze). na poczatku myslalem, zeby klan stworzyc z 8 osob, jednak na poczatku trzeba wyselekcjonowac te osoby, dlatego oglaszam nabor. wystarczy prezentowac jako taki poziom oraz okazac poswiecenie klanowi. nieusrawiedliwione opuszczenia trenow nie wchodza w gre. Klub Anonimowych Alkoholików na pochybel!!! zrobil sie z tego troche offtopic, przepraszam. wrtacajac do tematu, jak wyglada koniec klanu? brak treningow lub nieobecnosci na nich, nieczeste spotkania z kolegami z klanu, duzo porazek i przejsc w stan hibernacji, jelsi chodzi o cb. czesto wystarczy odejscie cl lub vcl, tak jak to bylo w przypadku lp. jak temu zapobiec? grac duzo meczy w roznych skladach, jesli nawet ktos wypadnie to braki da sie uzupelnic. tworzenie klanu z 20 osob, gdzie aktywnie gra tylko 8 jest nonsensem. jesli natomiast klan gra 4 meczyki w tygodniu w bardzo roznych skladach jest to pozytywny fakt. moznaby dlugo o tym pisac. |
||
|
|
|||
15:37, 21 12 2003
|
|
|
Major Grupa: ProPlay0r Postów: 505 Dołączył: 21-12-2003 Skąd: Toruń Nr użytkownika: 952 |
Moim zdanie od wieku CL nie zależy głównie czy klan się rozpadnie, choć wiele klanów , którymi byli młodzi CL (BTS, ACOS, 4team itd. ) rozpadło się po pewnym czasie.
|
|
|
|
16:29, 21 12 2003
|
|||
|
Feldwebel Grupa: Użytkownicy pbm Postów: 56 Dołączył: 19-10-2003 Skąd: Tarnowskie Góry Nr użytkownika: 523 |
No tak o CLow tez chodzi ale ja mysle ze jesli jakis klan powstaje to CL jest odpowiedzialny, ma ROZUM i umie sie nim poslugiwac, zna angielski i wie co robi. Moze on miec nawet 12-14 lat ale zeby wiedzial na czym to polega i byl opanowany. Bo zeby pozniej nie bylo ze CL przeklina i opierd*** klanowiczow za przegrana lub cos w tym stylu. Klany z nieodpowiednimi Clan L. nie ma racji bytu i tyle. Pzdr |
||
|
|
|||
17:59, 21 12 2003
|
|
|
Generalmajor Grupa: Half ProPlay0r Postów: 2750 Dołączył: 27-09-2003 Skąd: tychy Nr użytkownika: 318 |
po pierwsze kto skasował moją wypowiedź która była na temat i w której zawierały się dość ważne informacje ? ehhh szkoda gadać...
więc powtórze spadaj PL mam 14 lat więc dupa zbita ze zgredów a pozatym myślałem żę te zgredy bejbi itd. to są tylko takie forumowe zabawy a nie jakieś poważne klany po drugie na temat myślę żę po pierwsze CL powinien być dojżały powinien dobrze grać ( 2 50 % to konsekwancja w działaniu i odpowiedzialność graczy .... przychodzenie na treninggi zaangażowanie itd to tyle |
|
|
|
18:14, 21 12 2003
|
|
|
Oberschutze Grupa: Użytkownicy Postów: 15 Dołączył: 21-12-2003 Nr użytkownika: 955 |
Ciekawe rzczy tu piszecie ja mysle ze wiek CL ma duze znaczenie oraz to jak gra nie musi byc killerem ale musi grac na wysokim poziomie . Wiek ma dlatego znaczenie "wiekszy respekt" ja mam 24 a w klanie graja ludzie co maja po 14 ale wiek nie jest przeszkoda. Najwazniejsze to miec czas i dobrze rozlozyc zadania w klanie "kazdy klanowicz musi czuc sie przydatny dla klanu" slabszych nalezy chwalic za postepy itd, jednym zdaniem aby klan przetrwal dlugi czas "klan musi byc jak rodzina" to chyba tyle wiem ze duzo osob sie z tym nie zgodzi no ale kazdy ma wlasne zdanie
|
|
|
|
20:01, 21 12 2003
|
|
|
Feldwebel Grupa: Użytkownicy pbm Postów: 70 Dołączył: 21-12-2003 Skąd: Gliwice Nr użytkownika: 956 |
Ja jestem z klanu gdzie CL'em jest 14- latek
|
|
|
|
23:09, 22 12 2003
|
|
|
Feldwebel Grupa: Użytkownicy Postów: 98 Dołączył: 22-09-2003 Nr użytkownika: 285 |
hmm
brak zaangażowania w klanie mam klan ze 12 osób a potrzebuje na mecz 6 i mam problem ze zebraniem skladu brak serva (drogo kosztuje i to jest glupie na tren/mecz szukac serva) jednak jak sie jest w klanie trzeba cos w nim robic a nie wstepuje ktos do klanu wszystko ko a na trenach to jest żadko JA jestem CL (sam brak innych i wszystko mam na głowie a swojastronato by mi sie serv przydal) |
|
|
|
2:34, 24 12 2003
|
|
|
Feldwebel Grupa: Użytkownicy Postów: 63 Dołączył: 6-09-2003 Skąd: Warszawa Nr użytkownika: 192 |
Nie mozna tez CL obarczac wszystkimi sprawami bo wam z swiruje
pomagac dzielic sie zadaniami ten sie zajmuje tym ten tym. rozpad klanu tez moze byc motywowany nadmierna iloscia przegranych meczy... Zalamanie, desperacja, bezradnosc te rzeczy dezyduja... Ale zeby wygrywac trza powoli budowac cegielki. Obecne dominujace klany przeszly z RTCW wiec mialy latwiej z przystosowaniem sie do ETi tyle ale tez pracowaly na to i napewno a kzdym klanie nie obylo sie bez dolka psychicznego... |
|
|
|
2:26, 31 12 2003
|
|
|
Gefreiter Grupa: Użytkownicy pbm Postów: 35 Dołączył: 30-12-2003 Skąd: Suwałki Nr użytkownika: 1000 |
Ja co prawda jestem w pierwszym swoim (świerzym/nowym) klanie ET. Jest sporo zamieszania zwłaszcza na czacie heh. Ale jak pamietam stare czasy (Q3) to we wszystkich klanach których byłem to panowało to samo i wszystkie sierozpadły, mam nadzieje że z teraz tak nie będzie
|
|
|
|
2:36, 31 12 2003
|
|
|
Oberst Grupa: Half ProPlay0r Postów: 1087 Dołączył: 3-10-2003 Skąd: jelito grube Nr użytkownika: 367 |
MARIB ma racje, jak wszystko bedzie zganiane na CL-a to nie wytrzyma psychicznie chyba. A poza tym trz si epytac na serkach czy nie chcecue meczu, sparu, czy nie wypozyczycie na godzinki serka i juz, a nie CL zalatwi!Aha CL powinien o wszystkim decydowac, kto gra w mneczu itp. bo potem spory sa w klanie
Pozdro! |
|
|
|
12:34, 31 12 2003
|
|
|
Leutnant Grupa: Użytkownicy Postów: 136 Dołączył: 8-12-2003 Skąd: Żyrardów, wiesz mi nie chcesz tu przyjechać Nr użytkownika: 869 |
http://www.lod.et.glt.pl/ najlepszy przyklad gdy 12-latek bierze sie za organizowanie klanu!Tragedia.
Wkrecil nas do CB,prezentowal swoje genialne takty(idz precz z taka taktą), zalozyl strone.Za to mu wielkie THX.Pozostalo kilka mankamentow.Bronil zawziecie swojej pozycji w 1 sqadzie(choc byl z niego najslabszy), nie bylo zadnych trenow.Ustawial mecze 5vs5 zeby nie robic sobie konkurencji(kolega ze skladu byl od niego ze 2 razy lepszy).BYly tylko spary i mecze w CB.Co poniektorzy czlonkowie klanu calkowicie to olewali.Ja sie nameczylem zeby nagrac demko jak stawic miny na oasis bedac Axisem a oni to maja w dupie."JA doskonale wiem jak grac" taka dostawalem odpowiedz. Ustawilem nas na meczyk ze Zgr3d team i w ciagu 7 minut wysadzili nam dziala bo ten co doskonale umie grac rozbrajal miny!!! Wszystko zalezy od zangazowania CL'a jak i Klanowiczow. |
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi |