16:44, 22 12 2003
|
|
|
Grupa: Half ProPlay0r Postów: -1936 Dołączył: 22-10-2003 Skąd: Białystok Nr użytkownika: 547 |
ostatnio coraz czesciej slysze slowa cziter, po prostu paranoja. wpadlem na pomysl, aby zebrac 12 osobami. jedna z nich, losowo wybrana gra z aimbotem. nikt oprocz niej nie wie kto czituje. oczywiscie server ma wylaczonego pastucha pb. wszyscy nagrywaja demka z jednej mapy np. oasis. pozniej demka zostana opublikowane i zacznie sie typowanie czitera. chce w ten sposob zobaczyc jaka jest wasza wiedza na tem aimbotow i innych gowien, czy umiecie wykryc osobe czitujaca. bedzie to swoista lekcja edukacyjna oraz maly konkursik 'zlap cheatera!!!'. dokladniej mowiac bylo wiele prosb o demka z aimbotem niewykrytym i padaly pytania jak odroznic czitera. co sadzicie o tym konkursie?
|
|
|
|
![]() |
16:54, 22 12 2003
|
|
|
Leutnant Grupa: Użytkownicy Postów: 132 Dołączył: 8-10-2003 Skąd: Kraków Nr użytkownika: 411 |
do CS'a robili cos takiego bylo to wstylu "Agenta " Z TVN'u Jeden gracz pykal na dopalaczach a reszta musiala go wytypowac itd:)
ja tam sie cziterami nei przejmuje 90 pare % graczy gra uczciwie a jak sie znajdzie 1 cziter na serwie i w przeciwnym teamie ot sie tlko ciesz bo sobie skilla cwicze:) |
|
|
|
17:04, 22 12 2003
|
|
|
Generalmajor Grupa: Half ProPlay0r Postów: 2750 Dołączył: 27-09-2003 Skąd: tychy Nr użytkownika: 318 |
blinkin prawda... z tymi cziterami to istna PARANOJA !! Boże jak koles dobrze gra to odrazu kick cheater i w ogóle ..... to tylko gra ludzie dajcie spokój nie no... nie kapuje ktoś zawali komuś ładnego h's chociaż ma mniej xp ---- cziter !! on jest cziter !!! nie no przsadzacie ludzie .... a co do konkursu heheh niekcialo by mi się ogląać tych demek ...
|
|
|
|
20:11, 22 12 2003
|
|
|
Feldwebel Grupa: Użytkownicy Postów: 62 Dołączył: 26-10-2003 Nr użytkownika: 568 |
Hahaha genialny pomysł zgłaszam sie na uczestnika!
|
|
|
|
20:23, 22 12 2003
|
|||
|
Major Grupa: Użytkownicy Postów: 673 Dołączył: 19-10-2003 Skąd: Łódź Nr użytkownika: 519 |
LoL, ale degradacja btw. Nikt mnie nie wyzwal od cheaterow na ffa |
||
|
|
|||
21:03, 22 12 2003
|
|
|
Feldwebel Grupa: Użytkownicy pbm Postów: 76 Dołączył: 21-10-2003 Skąd: poproszę inny zestaw pytań... Nr użytkownika: 539 |
Pomysł fajny, ale jak mówił Thoro, nie każdemu się będzie chciało tyle razy oglądać te filmiki - ba, komu się będzie chciało nagrać je?
Również pamiętam ten konkurs ala Agent w CS'ie, raban był jak cholera... |
|
|
|
0:26, 23 12 2003
|
|||
|
Major Grupa: Użytkownicy Postów: 673 Dołączył: 19-10-2003 Skąd: Łódź Nr użytkownika: 519 |
Akurat nagrac musialby kazdy gracz, zeby to mialo sens |
||
|
|
|||
1:09, 23 12 2003
|
|
|
Feldwebel Grupa: Użytkownicy pbm Postów: 76 Dołączył: 2-11-2003 Skąd: Warszawa Nr użytkownika: 653 |
Fajny pomysl. Zglosze sie chetnie ale ta gra jest dosc teamowa wiec jeden aimbot nie zalatwia sprawy i banalnie go na demku zobaczyc>
FAJNY POMYSL |
|
|
|
7:19, 23 12 2003
|
|
|
Generalmajor Grupa: Half ProPlay0r Postów: 2750 Dołączył: 27-09-2003 Skąd: tychy Nr użytkownika: 318 |
Thoro mnie już raz nazwali na zagranicznym serku =======> kick
już napisałem żę oglądanie tych demek .. nuda a z nowu z 5minut nie wiele udało by się zgadnąć kto jest cheater czyli dość trudny w realizacji pomysł, ale kto wie |
|
|
|
8:00, 23 12 2003
|
|
|
General Grupa: Użytkownicy Postów: 6661367 Dołączył: 26-09-2003 Skąd: z dupy Nr użytkownika: 306 |
Propozycja jak najbardziej ciekawa i godna uwagi ale autor chyba nie wziął jednego pod uwagę.
Dobierając przypadkowe chętne osoby propaguje się w ten sposób czitowanie bo tego aimbota trzeba by najpier dostarczyć wszystkim zainteresowanym. Dla wielu ludzi byłby to pierwszy kontak z aimbotem a w przypadku trudności z odróżnieniem gracza z aimbotem od gracza bez to byłaby nawet zachęta do używania aimbota. Zresztą wystarczy wejść na serwer typu Tenbit czy Jawnet gdzie nie ma PB. No chyba że wychodzicie z założenia że każdy testował i ma aimbota u siebie na dysku, to zwracm honor. Bo ja np nie testowałem i nie interesuje mnie to. Ale z drugiej strony interesuje mnie to jak można odróznić czitera od normalnego gracza. Pojawia się tu kilka postów z dupy, że nikomu nie chciałoby się przeglądać dem z tego projektu. To skoro nie chce ci się przeglądać dem to poprostu nie pisz w tym topicu a przeglądaniem dem niech zajmą sie ci którzy to chcą. Np ludzie z ACA. Dlatego w takie coś powinno się zaangażować jakiś zaufanych ludzi a całą akcję przeprowadzić np pod patronatem ACA. Dlaczego zaufanych ? Dobierzecie do testowania jakiegoś przypadkowego kolesia, którego pierwszy raz zobaczycie na oczy - jaką macie pewność że jeśli wypadnie na niego że ma grać bez aimbota to faktycznie nie bedzie z nim grał ? Jaką macie pwenosć że w przypadku gdy test na wykrycie aimbota zawiedzie to taki koleś zachęcony wynikami nie będzie go używał dalej ? Do takiego testu powinni być starannie dobrani gracze, godni zaufania, którzy graliby nie pod swoimi rzeczywistym nickami. Np nick1 nick2 itp. Dema z takiego meczu publicznie dostępne ale głosowanie już tajne a wyniki głosowania dostępne np tylko dla adminów i osób współpracujacych z ACA. W innym przypadku jest to propagowanie czitowania co oznacza ban na forum. |
|
|
|
8:27, 23 12 2003
|
|||||||
|
Ja tez nie mam na dysku, aczkolwiek jestem ciekawy jak to dziala. Nie znaczy to, ze chcialby tego uzywac na codzien, ale raz bym chetnie zobaczyl. Nie zamierzam uzywac aimbotow z 2 powodow: -nie mialby satysfakcji z gry, a wtedy gra mija sie z celem -jakby mi pb wykrylo tego pb to bym sie spalil ze wstydu i wiecej na scenie ET nie pojawil
Swiety czytaj ze zrozumieniem!!! Ja nie napisalem, ze mnie sie nie bedzie chcialo ogladac, tylko wielu ludziom, ktorzy na serwerach rzucaja, ze ktos jest cheaterem. Ja bym chetnie zobaczyls takie demka, wiec prosze przeczytaj caly post zanim powiesz, ze jest beznadziejny.
Nie wiem, jak uwazal blink, ale ja sie z toba zgadzam. Prawde mowiac wydawalo mi sie to oczywistym, ze beda tam wystepowac zaufani gracze z jakas juz renoma. Co do glosowania i udostepnienia demek tyko niektorym osobom, uwazam za bezsens. Chyba nie o to chodzilo autorowi topicu. Uwazam, ze czesc osob, ktore rzucaja na serwie, ze ktos jest cziterem, a zle by wytypowala, opamietalaby sie nastepnym razem. Uwazam tez, ze wsrod graczy powinni sie znalezc taie osoby, ktorym HS-y nie sa obce |
||||||
|
|
|||||||
9:39, 23 12 2003
|
|
|
Gefreiter Grupa: ProPlay0r Postów: 28 Dołączył: 22-10-2003 Nr użytkownika: 541 |
Thoro moim zdaniem WsL mial racje bylokilka postow z dupy wiec raczej do ciebie prosba czytaj uwaznie nie tylko ostatniego posta
imo moja propozycja wygladala by tak jesli chodzi o czas mozna przeciez grac na takich mapach jak tc_base gdzie czas jest duzo duzo mniejszy inna sprawa jesli chodzi o skrocenie czasu ogladania ; jezeli to ma byc na zasadzie serialu to przeciez mozna zrobic tak ze co tydzien wychodzily by dwa demka od dwoch graczy inny pomysl mozna przeciez to rezegrac w ten sposob ze bedzie spect ktory wszystko nagrywa i wten sposob mozna przezucac po kolejnych osobach dajmy na to na kazdego 1min i potem nastepny ; zaoszczedzi sie tak mase czasu i dzieki temu jeden filmik bedzie mial maxymalnie czas rundy albo dwoch a jesli chodzi o sklad to proponuje wziasc po jednej osobie z jakiegos czolowego klanu i stworzyc team podobny jak na dobrych serwach ffa . chodzi mi o to ze jezeli to bedzie caly klan ich zgranie moze popsuc tu cala zabawe jezeli nie znajdzie sie nikt kto moglby to poprowadzic moge sie podjac tego przedsiewziecia |
|
|
|
10:11, 23 12 2003
|
|
|
General Grupa: Użytkownicy Postów: 6661367 Dołączył: 26-09-2003 Skąd: z dupy Nr użytkownika: 306 |
Co do nagrywania demek to chciałem dodać ze wypadaloby to robić z włączoną opcją multiview.
Bez sensu jest nagrywanie i oglądanie kilkunastu demek z jednego meczu kiedy jest dostępny multiview |
|
|
|
13:48, 23 12 2003
|
|||
|
Grupa: Half ProPlay0r Postów: -1936 Dołączył: 22-10-2003 Skąd: Białystok Nr użytkownika: 547 |
przepraszam, ale jestem troche ciemny w tym teamcie. nigdy nie nagrywalem profesjonalnych demek, mam tylko wlaczone auto record podczas startu meczu. za pomoca jakiej komendy zmiania sie ta opcje? wracajac do tematu, chcialbym zeby uczestniczyla w tym smietanka polskiej ligi, ludzie zaufani. wszyscy graliby pod faikami z oczywistych powodow. nie wiem jak wyglada aimbota w akcji, znaczy jak z niego korzystasz, ale jest tysiace stronek z takimi gownami. tak jak pisalem ma byc to lekcja edkacyjna, a nie propagujacy czity. tutaj mam prosbe do aca, zeby udzielili nam wsparcia, poniewaz siedza w tym temacie znacznie dluzej. oczywiscie mozna wziasc mniejsza mape, gdzie graloby przykladowo po 4 osoby w druzynie, ale wtedy wykrycie jest znacznie latwiejsze. prosilbym o konkrety, a nie przyklady to trzeba zmienic, tamto mi nie pasuje. prosze o precyzyjne odpowiedzi typu to trzeba zmienic na...., tamto jest do nieczego, wywalmy albo zmienmy na.... |
||
|
|
|||
15:46, 23 12 2003
|
|
|
Hauptmann Grupa: Użytkownicy Postów: 227 Dołączył: 15-08-2003 Skąd: z miasta (co nie widac? hmm przynajmniej nie czuc... ;)) Nr użytkownika: 96 |
hmm clakiem niezly pomysl z tym konkursem z tym ze cos takiego jest juz... np na tenbicie tam bardzo czesto zdazaja sie takie "poszukiwania"
ale mysle ze nic z tego nie bedzie, dlaczego? poniewaz kazdy bedzie chcial byc "tym czitem" zgadzam sie tez ze jesli cos takiego zostanie zorganizowane to musza w nim wzias udzial zaufane i odpowiedzialne osoby |
|
|
|
14:35, 24 12 2003
|
|
|
Leutnant Grupa: ProPlay0r Postów: 128 Dołączył: 26-10-2003 Nr użytkownika: 570 |
o_O znając Polaków to na serverze bez PB 13 graczy z 12 możliwych będzie mieć wallhacka :/
|
|
|
|
17:06, 24 12 2003
|
|
|
Oberschutze Grupa: Half ProPlay0r Postów: 17 Dołączył: 24-12-2003 Nr użytkownika: 972 |
ja ujme to tak. nie wiem o czym nawet mowicie tutaj bo niemam nawet pojecia co to ten wallhack i szczerze ? to wali mnie to pfffff
wkurzaja mnie tylko "mastahy" co jak dostana w dupe odemnie np to zaraz wolaja ze cziter i wogule , pamietam na fuelu takiego jednego co zaczal pieprzyc gdy nie trafil w ckma przy gorce pfem bo polecial obok i ten domnie ze ja cziter ponoc bo nie zginalem pffffffff a pf rozwalil sie moze kilka metrow zamna, ten pan wie o kim mowie, nie pamietam juz z jakiego klanu on byl bo byl z jakiegos gownianego zapewne ale coz shit happens |
|
|
|
23:44, 24 12 2003
|
|
|
Leutnant Grupa: Użytkownicy Postów: 129 Dołączył: 17-10-2003 Skąd: Bochnia Nr użytkownika: 513 |
no pomysl dobry..nie powiem ;-)
|
|
|
|
13:09, 25 12 2003
|
|
|
Oberschutze Grupa: Użytkownicy pbm Postów: 15 Dołączył: 7-10-2003 Skąd: Warszawa Nr użytkownika: 406 |
Z checia sie dowiem troche na temat tch czitow
Pomysl very good, moglbym wziac w tym udział lecz nie znam sie za bardzo na czitach |
|
|
|
13:18, 25 12 2003
|
|
|
a ja nawet nie wiem skąd te czity wziąć i co i jak nic o tym nie wiem
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi |