IPBIPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> sin strikes again
clavish
post 14:41, 5 01 2004
Post #1

Gefreiter
Ikona Grupy

Grupa: ProPlay0r
Nr użytkownika: 418

Oto jaka sin robi opinie na swiecie o Polakach i polskich mapperach:

http://www.splashdamage.com/forums/viewtop...opic.php?t=6090

Jego konto powinno byc juz dawno temu zablokowane, inaczej dalej bedzie sie czuc bezkranie.
Go to the top of the page

+Quote Post
2 Stron V   1 2 >  
Start new topic
Odpowiedzi (1 - 19)
Valkir
post 17:43, 5 01 2004
Post #2

Hauptmann
Ikona Grupy

Grupa: Half ProPlay0r
Nr użytkownika: 652

Hmmmm....ja nie rozumiem chyba.Jego sprawa jakie ma zdanie na temat czegokolwiek-panuje wolność słowa,niech mówi co chce. Wiadomo że nie napisze tego na tym forum...

+Quote Post
StiloMAN.pl
post 17:59, 5 01 2004
Post #3

Schutze

Grupa: Użytkownicy
Nr użytkownika: 1048

zobacz jak ich tam pozatykało biggrin.gif

+Quote Post
Swiety
post 17:59, 5 01 2004
Post #4

General
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 306

eee????

Sory Valkir może moja znajomość angielskiego nie jest najlepsza ale z kilku topiców które wczytałem na zachodnich forach wynika że Sin wielokrotnie ripował czyjeś rzeczy - czyli zamieszczał cudze mapy, tutoriale jako zrobione przez siebie bez zgody autora. I o tym też jest ten topic do którego link podał Clavish.

Czy jego konto powinno być zablokowane na forum ?

Tak szczerze mówiąć to Sin żadnego burdelu i wiochy nie robił na tym forum. Robił poza tym forum.
Czy powinien dostać bana na serwerach, na forum za swoją działalność ? Na serwerach nie czitował, na tym forum nikogo nie bluzgał, ale robił to co robił, co każdy może przeczytać np na forum SD.

Przecież na tym forum nie mają banów np ludzie którzy nzaleźli się na liście ACA. Pytanie czy jednak powinni mieć ? Czy Sin za swoją "działalność" też powinien mieć ?

+Quote Post
Thoro
post 18:00, 5 01 2004
Post #5

Major
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 519

QUOTE (Valkir @ 16:43, 5 01 2004)
Hmmmm....ja nie rozumiem chyba.Jego sprawa jakie ma zdanie na temat czegokolwiek-panuje wolność słowa,niech mówi co chce. Wiadomo że nie napisze tego na tym forum...

Tu nie chodzi o to co wypisuje na forum, czy w PW, ale przeczytaj pierwszy post. Sin skopiowal stronke redfella. Kropka w kropke to samo. Nawet ten sam scr smile.gif. Inne sa tylko 2 linki, no i to, ze serwis sina jest po polsku. Sorry, ale wedlug mnie nie przynosi mu to chluby.

+Quote Post
sin
post 18:08, 5 01 2004
Post #6

Gefreiter
Ikona Grupy

Grupa: Zbanowany
Nr użytkownika: 47

hm WOLFszLAGIER - no wlasnie,tu nic nierobilem... cudze mapy bez pozwolenia - przyznaje, WSZYSTKIE poza 3 tutkami ja napisalem!(!!!!!!!) jesli jest inaczej - znajdz dowod-niesadze ze znajdziesh... te co stiloMAN napisal to go podpisalem... co do map to troche sie czeka na zgode wiec po prostu olalem to. na skopiowanie layu mialem pozwolenie, pytalem sie o to z innego maila (:
ja przez ripowanie rozumiem ze cielem jakies mapy tongue.gif albo konwertowalem, ale ripowanie to chyba niejest umieshczanie bez zgody autora...
ps. kto dopushcza moje posty do wyslania na 4um? Swiety?

+Quote Post
Valkir
post 18:32, 5 01 2004
Post #7

Hauptmann
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 652

ehhhhh....dopiero teraz przeczytałem wszystkie mad.gif ale bana?zablokować konto? widać że nie ma zamiaru nam,polskiej scenie ET,pomóc.....czyli:NAGŁA ZMIANA ZDANIA tongue.gif

+Quote Post
falubaz
post 19:12, 5 01 2004
Post #8

Oberst
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 367

SIN A CHCIALBYS ZEBY CI KTOS POPRZERABIAL MAPKE(nie wiem ripowal czy cos tam dokladnie nie wiem o co chodzi ale tak kumam troche), SZCZEGOLNIE GDY JEST ONA W WERSJI BETA??? TO NIC INNEGO NIZ LAMANIE PRAW AUTORSKICH
A TO NA STRONCE NA SAMYM DOLE TO UWLASZCZENIE SOBIE POMYSLU NA STRONE NIC INNEGO?!?!?
bo nie wiem czy bys byl zadowolony aby ktos ci ukradl prace magisterska i ja szybciej zaniosl do promotora!! To jest zwykla kradziez!!!! nic innego!! uszanuj kogos prace, juz ci probowali to uswiadomic, ale niestety nie sluchales sie i masz za to kare. Szczerze pochwalam bana, ale tam nie ma nic opisanego o banie na serki.
ALE jezeli jeden z tworcow([COLOR=red]!!!)pisze ze dostanie bana na cale forum na splash damage to jest jednak cos w tym...
Moja opinia o tobie Sin jest prosta-schanbiles swoja postawa cala polska scene ET!!
A gosc Loofy napisal historie jak z Drakirem tworzyli mape Northpole, to sin sie caly czas laczyl i rozlaczal i popadli w zlosc bo nie wiedzieli co probuje sin zrobic, czy kopiuje mapke czy co!
A napis na dole twojej(buahaha) twojej stronko swiadczy ze masz wszelkie prawa do niej to nie iwem czy jestes idiota czy skonczonym idiota, bo autor nie sadze ze by sie zgodzil zebys mial calkowite prawa do grafiki i itp.
i to co nie pozostaje w watpliwosci ladnie slawisz Polske wyzwiskami (min na Gamesnecie) czy tez MSN-ie
Pozdro.
Ps. moje zdanie o banach na sin-a-kompletny ban na tego morona!

EDIT:StiloMAN to nie jest dyskryminowanie polakow, to jest uciszenie i zbanowanie idioty ktory skrzywdzil wiele osob.PS.Ladna angielszczyzna na SD wink.gif

+Quote Post
StiloMAN.pl
post 19:17, 5 01 2004
Post #9

Schutze

Nr użytkownika: 1048

QUOTE (Valkir @ 17:32, 5 01 2004)
ehhhhh....dopiero teraz przeczytałem wszystkie mad.gif ale bana?zablokować konto? widać że nie ma zamiaru nam,polskiej scenie ET,pomóc.....czyli:NAGŁA ZMIANA ZDANIA tongue.gif

to jest po prostu dyskryminacja polaków, to wszystko co wam dzisiaj powiem... dobranoc

EDIT: oczywiście nie popieram działań sin'a w związku ze stronką

+Quote Post
Swiety
post 19:27, 5 01 2004
Post #10

General
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 306

A wiecie co mnie wku.rwia na tych wszystkich forach ?

Że jak coś spier.doli Polak to zaraz pojawiają się głosy że tacy są wszyscy Polacy.
Jak coś spier.doli Niemiec to tylko zje.bią tego Niemca a nikt nie będzie mówił że wszyscy Niemcy to złodzieje, debile itp.

Idiotów i debilów nie brakuje wszedzie bez względu na nardowość. Tylko zbyt czesto wszystkich Polaków wrzuca się do jednego garnka za to że jakieś pojedyńcze zje.by nardowości polskiej coś spieprzyły.

Sama też wina w tym Polaków którzy często dają do zrozumienia że u nich jest strasznie c@#!.owo że wszystko co polskie to musi być z!@#ane itp. No ale to już taka mentalność - że każdy w naszym kraju musi na wszystko narzekać.

+Quote Post
falubaz
post 19:44, 5 01 2004
Post #11

Oberst
Ikona Grupy

No nie sadze Swiety zeby akurat tutaj Polacy zostali wrzuceni do jednego worka...Choc pojawily sie tam dwa texty o ktorych naprawde nie wiem co sadzic...
Pierwszy odpowiedzi po rozpoczeciu:Ciekawe czy polscy mapperzy beda wystarczajaca szybcy by przejrzec przez to..
I drugi ktory byl podpowiedzia na to by wyslac do admina serwera na ktorego jest strona sina by wyrzucil ja
ktostam:tylko jak bedziesz wysylal emaila do jego ISP nie zapomnij wyslac Vodki( laugh.gif )...
I to jedyne texty o Polakach, a to ze maja takie mniemanie o nas to wlasnie dzieki takim debilom jak sin wiec mu dziekujmy a nie obrazajmy sie na reszte swiata.
Gdybyscie lookneli na pozostale posty sina na SD to byscie mnie zrozumieli ze to co on tam pisal naprawde zasluguje na to co teraz sie o nim pisze i tu i na SD.

+Quote Post
sin
post 21:15, 5 01 2004
Post #12

Gefreiter
Ikona Grupy

blah.

falubaz - brak mi slow... wacko.gif
co ty (słowo na p)ish o jakims gamesnecie(?)

+Quote Post
falubaz
post 22:55, 5 01 2004
Post #13

Oberst
Ikona Grupy

he's been on gamesnet lately, calling me a faggot for no goddamn reason (i bet he saw my goatse map that i made just for him)

o irca mi chodzi...ww jest z SD
Ty naprawde masz 15 lat?? W takim wieku to wiele rzeczy tez nie rozumialem ale jak ktos k&*$a opi.rdo.il mnie za cos to chociaz skrucha byla i chec poprawy. A tu nic...No w Necie anonimowosc i te sprawy-rozumiem ale czlowieku z umiarem wszystko.Jak to ktos ladnie napisal na SplashDamage forum-wystarczy poprosic o mapke, zglosic chec pomocy-to zapewne odpisza-ale jak ktos jest chamem to nie da rady i teraz to ci viry zamiast map beda wysylac...
Ale angielszczyzna polakow na splash damage rzadzi... laugh.gif

+Quote Post
Sierpik
post 23:20, 5 01 2004
Post #14

Feldwebel
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 658

WSZYSTKIE poza 3 tutkami ja napisalem!(!!!!!!!) jesli jest inaczej - znajdz dowod-niesadze ze znajdziesh

buhahahaah - :DDDDDDDDDDDDDDDD
hyba "przepisalem"

a dowody

http://republika.pl/levelsource/luki.html -> http://www.wolfensteinx.com/surface/tutori...als/curves.html

http://republika.pl/levelsource/manipulowanie.html -> http://www.wolfensteinx.com/surface/tutori...ng_brushes.html

Reszta takze byla z tamtej strony (czyli http://www.wolfensteinx.com/surface/tutorials.html) i z jeszcze jednej ale widze dorobiles sciny sam jak zaczol sie burdel...

+Quote Post
Xceed
post 23:41, 5 01 2004
Post #15

Oberschutze
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 1013

afery rokx!!!1111

imo ban on sight

ph33r teh banstick

ph34r.gif

+Quote Post
falubaz
post 0:23, 6 01 2004
Post #16

Oberst
Ikona Grupy

Wow zamkneli topic na Splash Damage, bo zszedl na off-topic, wiec zostal tutaj wymienic argumenty...

Sin-powiem tak, masz zdolnosci rozne,przestan kopiowac kogos prace, ripowac itp. zajmij sie lepiej tworzeniem map (swoich ,nie cudzych, na wlasnym pomysle) a nie ich cieciem czy innymi rzeczami...Życze ci wszystkiego dobrego jezeli zrozumiesz swoj blad, a jezeli caly czas bedziesz sadzil inaczej to pomysl o Tetrisie lub np bierkach...

+Quote Post
blinkkin
post 0:38, 6 01 2004
Post #17

Nr użytkownika: 547

moim zdaniem szkoda slow na (s.k.u.r.w.y)SINa. rob tak dalej chlopie. moze na zachodzie maja inne metody, ale polski zwyczaj to 'w ryj'. wiec mozesz sobie narobic biedy, jesli bedziesz dalej okradal ludzi. kazdy wie jakie jest zdanie o polakach, ale nikt nie rpobuje tego zmienic, wprost przeciwnie utrwalacie inne nacje w tmy przekonaniu. tylko pogratulowac!!!

+Quote Post
Mad
post 1:37, 6 01 2004
Post #18

Feldwebel
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 48

heh sin juz kiedsy dostal bana na forum SD.

Nie tylko kopiowal mapki i opisy ale zrobil identyczny lay strony jak jakis gosc z zagranicy robiacy strone o tym samym co on. rowniez kiedys dostawal na tym forum za udawanie innych graczy na serverach.

+Quote Post
sin
post 8:51, 6 01 2004
Post #19

Gefreiter
Ikona Grupy

QUOTE (Sierpik @ 22:20, 5 01 2004)
buhahahaah - :DDDDDDDDDDDDDDDD
hyba "przepisalem"

a dowody

http://republika.pl/levelsource/luki.html -> http://www.wolfensteinx.com/surface/tutori...als/curves.html

http://republika.pl/levelsource/manipulowanie.html -> http://www.wolfensteinx.com/surface/tutori...ng_brushes.html

Reszta takze byla z tamtej strony (czyli http://www.wolfensteinx.com/surface/tutorials.html) i z jeszcze jednej ale widze dorobiles sciny sam jak zaczol sie burdel...

hyba przez ch sie pisze.... zalosne dry.gif
dalej - napisalem, ha! to sa obrazki...
blinkkin - tak robia dresy, ale jak chcesz mi dac w ryj to przyjedz do lublina to sie gdzies ustawimy.

+Quote Post
sin
post 9:59, 6 01 2004
Post #20

Gefreiter
Ikona Grupy

ha mad lol
"...Kto z Was jest bez grzechu niech rzuci we mnie kamieniem..."

+Quote Post

2 Stron V   1 2 >
Closed TopicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Wersja Lo-Fi