IPBIPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> Co mnie dobija grajac w et ?, Przykłady z FFA i nie tylko
DestroyerX
post 19:04, 16 08 2003
Post #1

Feldwebel
Ikona Grupy

Grupa: Użytkownicy
Nr użytkownika: 21

Mnie chyba najbardziej complainy po wejściu na miny lub świadome ich "rozbrajanie" - przykład? Ostatnio pocinam sobie na jakimś zagranicznym servie na Oasis, jestem engiem minuję teren wokol dzial, przy tunelu itp. przychodzi taki jeden cieć i wlazi na mine a potem co widzę ....you have lost xp i tak parę razy jak wlazł na minę to od razu complain - jak go opieprzyłem po misji stwierdził że chyba właśnie do tego jest complain a co gorsze 3/4 ludu stanelo za nim murem. Szkoda gadać a może po prostu trafiłem na serwer dziwny jakiś? Nie wiem ale takich sytuacji można mnożyć wiele podobnie jest z nalotem u field opa. Tak samo wkurzają mnie nie leczący medycy i nie dający ammo fieldowie. Do tego Akcje na Fuelu - 3/4 teamu Allies to coverci, ale nie tacy co rzucają smoka, wykrywają miny, wpuszczają enga na dach - nie, wszyscy to j$^#^#$ snajperzy którzy i tak częściej giną niż kogoś ustrzelą dry.gif ale może teraz szansa dla Was - co Was wkurza?
Go to the top of the page

+Quote Post
8 Stron V   1 2 3 > »   
Start new topic
Odpowiedzi (1 - 19)
ramp
post 19:08, 16 08 2003
Post #2

Feldwebel
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 38

BRAK DAMSKICH MODELI!!!! z wielkimi BUFORAMI!!!! laugh.gif

+Quote Post
FarSight
post 19:36, 16 08 2003
Post #3

Hauptmann
Ikona Grupy

Grupa: ProPlay0r
Nr użytkownika: 92

debilizm

+Quote Post
Mad
post 23:36, 16 08 2003
Post #4

Feldwebel
Ikona Grupy

Grupa: Half ProPlay0r
Nr użytkownika: 48

to ze nie jestem najlepszy tongue.gif

+Quote Post
SCORPiON
post 3:28, 17 08 2003
Post #5

Hauptmann
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 69

brak aktywnosci [E] (nic niebuduja, nie stawiaja min)

+Quote Post
Go��_Guest
post 14:33, 18 08 2003
Post #6

Goście

to ze ciagle mnie ktos zabija laugh.gif

+Quote Post
Mr. Satan
post 22:00, 18 08 2003
Post #7

Schutze

Nr użytkownika: 84

Gram głównie medem, więc pewnie domyślacie się co mnie wkurza ....SPACJA biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

+Quote Post
UBERSOLDAT
post 9:20, 20 08 2003
Post #8

Feldwebel
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 113

Mnie to wkurza ze gdy jestem np Best Soldier i gram z cieniasami i zabijam ich uczciwie to oni muwią ze jestem cheaterem i chcą mnie wywalic z servera specjalnie Np. Niedawno Gralem se na zagranicznym servie i z panzerfausta zabilem 5 gosci naraz,no tak sie trafiło i oni odrazu sie pluli ze jestem cheaterem i to niemozliwe zeby zabic 5 gosci naraz (no jak to były takie lamy to niebylo trudne ,bo kto stoi w miejscu gdy widzi ze leci w niego rakieta to hyba naprawde niejest najlepszy) Ale i zzawansowanymi graczami bylo to samo gdy jeszcze niebyło mnie na serverze to jakis gostek bym najlepszy ale gdy ja weszłem na server i zaczełem zabijac wiencej gostków niz on odrazu sie pzyczepił ze jestem cheater i dał głosowanie zeby mnie wykopac a nadodatek byliśmy w tej samej Druzynie. I właśnie takie lamy mnie denerwują które tak naprawde nieumią grac a jak takiego zabijesz to od razu jest zazdrosny i chce cie wykopac z serva.

+Quote Post
stona
post 18:17, 20 08 2003
Post #9

Feldwebel
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 72

a mnie wkurzaja ludziki , ktorzy maja w pupie cala misje i tim , tylko jada na XP i staty . np maja po 4 gwiadki enga , ale nie wybiora go gdy nie ma w timie enga tylko nabijaja ixpeki na innych nie potrzebnych klasach :/
buu

a i wkurza mnie ze wywale caly magazynek w pana , a on ucieknie na sekundke sie obroci i walnie heada , dobije nozem i ukradnie majtki .....

+Quote Post
BARABARpol
post 14:50, 22 08 2003
Post #10

Gefreiter
Ikona Grupy

Grupa: Użytkownicy pbm
Nr użytkownika: 123

[COLOR=orange][SIZE=1][SIZE=7] blink.gif wkurzające jest to ze po zaladowaniu planszy wiekszosc graczy zalega na ziemi albo wypatruje ufa w niebie ,a przeciwnicy nie chcą restartu mapy tylko wykorzystują powolne ladowanie innych graczy. wink.gif

+Quote Post
stona
post 5:26, 23 08 2003
Post #11

Feldwebel
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 72

no niestety trafiles na kiepski klimat na tym serwerze , albo jestes przewrazliwiony , ze chciaues go wywalic , chociaz innym to nie przeszkadzalo ohmy.gif wink.gif

pozatym mnie denerwuje , ze pan fieldops biegnie przed siebie , nie rodzajac amunicji , zeby rzucic wymarzony ajirstrajk lub arta i w nikogo nie trafi , po drodze go zabija 17 razy i krzyczy medyka , ale co ja mam zabijac nozem po drodze zeby go uratowac ?

ostatnio grajac na jakims czeskim serwerku , dostawalem complainy za miny , gupki patrzac na taka fajna flage na ziemi sie na nia rzucali jak na wyscigach wink.gif . stwierdzajac iz engiem nie ma sensu dalej grac wzielem pana doktora i pamietajac xywfki moich kochanych komplainerow krzyczacych o strzykafke , legalnie do nich podbiegalem i zamiast szprycy wycaiagalem knifa i dobijalem na smierc wink.gif zrobilem tak cale 1.5 raza zanim wpisalem "Reconnect" i ujrzalem , ze jestem banned wink.gif

+Quote Post
Mr.X
post 20:33, 23 08 2003
Post #12

Oberschutze
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 124

A mnie wkurza jak jest wiecej niz jeden PF. :/

+Quote Post
kober
post 14:22, 25 08 2003
Post #13

Hauptmann
Ikona Grupy

Grupa: Validating
Nr użytkownika: 20

mnie irytuje, ze ludzie o naszej grze pisza: "RtCW: ET" - przeciez ET to nie Return to Castle Wolfenstein: ET, a "Wolfenstein: Enemy Territory"... RtCW jest tylko jedne ! i co gorsze nawet ludzie z clanbase to czynia ( co nieoznacza, ze gdy mowimy o ich opencupie musimy za nimi powtarzac jak glupcy: rtcw:et, jesli juz to w:et :/ )

+Quote Post
Catra
post 23:12, 25 08 2003
Post #14

Gefreiter
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 141

mnie irytuje że jak jest Campaigne to mnie rozłacza między mapami from the unknow reason :/ sad.gif

+Quote Post
Khain
post 16:46, 26 08 2003
Post #15

Leutnant
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 144

QUOTE (-domi79- @ Aug 24 2003, 01:50 PM)
HEH TO PROSTE;]wkorzaja mnie gracze ktorzy uzywaja panzerfaustow - to lamerstwo!!!

Co Cie w tym wkurza ze gra PF???? jak gra umiejetnie to wkurzac Cie moze jedynie to ze nie umiesz uniknac PF. PF to bron jak kazda inna :/ Chuba ze gracie np 4 na 4 i w pzeciwnym timie masz 4 pf ew jakis klo z pf zabija jednego razem ze soba smile.gif Wszystko zalezy od sytuacji nie wolno generalizowac tongue.gif

+Quote Post
buli_ffa
post 2:22, 4 09 2003
Post #16

Schutze

Nr użytkownika: 182

witam

jako ze gram glownie ffa na pl serwerach zaczalem zwracac pewna uwage na ten sam shit co byl na ffa w rtcw . chodzi mi tu o przewage w teamach gdzie niby jest po rowno graczy w axis/alies to jednak widac ze jedna strona dominuje siedzac na spawnie i robiac totalne kokosy nabijajac expa ale to mi to rybka,
jednak krew mnie zalewa jak ktos da szufle i jest vote na failed was to narpawde bawi siedzac komus na sapwnie i robiac chamowke ;//// imo jak jacys masochisci .. po prostu gra mnie nudzi a nie daje frajde dry.gif . ludzie jak gracie na nabijanie expa to sorry polecam diablo ohmy.gif

btw : a was co dobija ??? ;O <pomijajac lagi , fpsy itp>

+Quote Post
KiD
post 10:12, 4 09 2003
Post #17

Hauptmann
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 26

Mnie rozpierdalaja 6 i 8 mapowe kampanie gdzie na Fuel Dump zamiast walki i cwiczenia skilla jest pojedynek na airstrajki i arty. Nie lubie tez jak na FFA ludzie zamiast robic Objecta biegaja gdzies bez sensu. A najbardziej doprowadza mnie do szalu jak podczas duelu z przeciwnikiem jakas radosna lama z mojego teamu ktora tez przeciez chce sobie postrzelac napierdala mi po plecach !!!!

+Quote Post
Dariush00
post 21:48, 4 09 2003
Post #18

Gefreiter
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 187

Mne takze wqrza to ze ciagle ludzie (jakies lamy) wchodza na moje miny tak jakby mysleli ze te flagi trzeba zbierac. Ale kiedys kazdy sie czegos nauczy (w sumie ja tez na poczatku takze chcialem złapac taka chorogiewke).
Pozatym wkurza mnie jak przegrywamy na kilka sekund przed koncem czasu. Np. z 2 razy udalo sie przeciwnej druzynie (aliantom) doniesc ...any obiekt do tej ciezarowki... myslalem ze niewytrzymam.
Wkurza mnie jak jest duzy ping i idac przed siebie oraz strzelajac mozna zginac od wlasnej kuli w plecy tongue.gif Hehe.
Wkurza mnie ze jak biegne za jakims przeciwnikiem i nawalam caly magazynek i on po kilku sekundach zauwaza ze w niego strzelam, to wtedy sie odwraca i gine "w oka mgnieniu".
Wkurza mnie to ze jak widac ze jest miazdzaca przewaga przeciwnika to przy glosowaniu nie chca oni wymienic druzyn, tylko nadal graja bawiac sie w zabijanie przy spawnie... nie jest to poprostu mile i szybko zniecheca do gry.
No i po czesci wkurzaja mnie to co juz bylo napisane przez innych... oprocz rozwalania z pancerfausta... jak jest sie w tym dobry to jest za...iste uczucie jak za jednym kliknieciem myszki ginie 5 przeciwnikow. wink.gif

+Quote Post
MrRychu
post 21:51, 4 09 2003
Post #19

Oberschutze
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 160

Mnie wkurzało czasem, grając na serwerach, byłem sam jeden inżynierem, starałem się budować, minować i rozwalać. I baaardzo często ginąłem prosiłem ciąglę o osłanianie i takie tam ale oni biegli w swoją drogę krzycząc zaminuj to, zaminuj tamto, zbuduj to zbuduj tamto wrr... hamówa, zero gry zespołowej... huh.gif
Jeszcze czasem wkurza fakt że na mapie Battery lata baaardzo dużo samolotów i zrzuca bomby, przeważnie tam gdzie ja stoję hehe eh... ten pech laugh.gif

No ale ogólnie nie jest tak źle, generalnie jest spoko a ludzie wporzo:P

Pozdrawiam

+Quote Post
Khain
post 7:31, 7 09 2003
Post #20

Leutnant
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 144

HUeh czit ping tongue.gif Ostatnio wqrza mnie kickowanie za to ze ktos nie umie grac co z tego ze nie umie kazdy kiedys nie umial :/ trzeba takiej osobie probowac wytlumaczyc a nie od razu kick :[ jak nie zrozumie wtedy rozumiem wink.gif

+Quote Post

8 Stron V   1 2 3 > » 
Closed TopicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Wersja Lo-Fi