![]() ![]() |
18:31, 19 03 2004
|
|
|
General Grupa: Użytkownicy Postów: 6661367 Dołączył: 26-09-2003 Skąd: z dupy Nr użytkownika: 306 |
Wszelkie posty i topici mające związek z ostatnio popularnym topiciem "Przemyślenia na temat sceny ET"
w tym i sam topic zostały całkowicie wykasowane. Zrobiłem to na prośbe Blinkkina który zapoczątkował ten topic i poprosił mnie o wykasowanie wszystkiego, a wszelkiego rodzaju wcześniejsze próby załagodzenia tej sprawy powodowały jeszcze większe konflikty. Blinkkin zaczynając ten topic nie spodziewał się że tak się potoczy "dyskusja", a większość czytelników nie zrozumiała jego prawdziwego przesłania. Niestety kilka osób, które wcześniej zbyt często nie udzielały się na forum, nagle odżyło i zamieniło ten topic w popis bluzgania i prywatnych konfliktów. Ze swojej strony chciałem dodać że wszelkie nawiązania do treści poruszanych w tamtym topicu (szczególnie dotyczy bluzgów), nawiązania do skasowania tego topicu, będą skutkować natychmiastowym banem Chciałem również przy okazji przeprosić (nieliczne) osoby, które w kulturalny sposób miały coś sensownego do dodania i poświęciły swój czas na napisanie postów w tamtym topicu, ale jak powiedziałem wcześniej zostały wykasowane wszystkie posty (ja sam tam też pisałem). Jest to pierwszy przypadek wykasowania tak dużego topicu w całości z forum. |
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi |