IPBIPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> Preferencje kobiet w ET, Zawsze mnie to ciekawiło...
xyvec
post 16:48, 2 04 2004
Post #1

Gefreiter
Ikona Grupy

Grupa: Użytkownicy
Nr użytkownika: 1599

Może to trochę głupie tongue.gif , ale zawsze ciekawiło mnie to z czego strzelają kobiety jak grają w ET. I jakie klasy lubią najbardziej. Tak więc, wpisujcie się drogie panie - jakie są wasze ulubione bronie, ulubione klasy, czy gracie w jakichś klanach?

PS. Pewnie znowu zrobią z tego od razu "temat zamknięty" sad.gif
Go to the top of the page

+Quote Post
4 Stron V   1 2 3 > »   
Start new topic
Odpowiedzi (1 - 19)
Amfisia
post 16:53, 2 04 2004
Post #2

Gefreiter
Ikona Grupy

Grupa: Moderatorzy
Nr użytkownika: 662

Hmmm ulubiona klasa? Lojt i tylko lojt :> hihihi moze dlatego ze lubie dowodzic? :> nie zdarza mi sie grac czym innym :> strzykawka nie trafiam wiec medym ze mnie jak z koziej dupy traba biggrin.gif a tak jako lojt robie za tarcze dla reszty teamu (patrzcie jak ja sie poswiecam :> lojt ma jeszcze jedna zalete biggrin.gif stada medykow biegajacych z tylu i wolajacych o ammo smile.gif no wiecie jak kazda kobieta lubie byc adorowana biggrin.gif
A co do broni nie mam preferencji smile.gif jako lojt mam wybor miedzy mp40 a tompsonem smile.gif za czasow RTCW biegalam ze stenem ehhh jakie to byly piekne czasy :>

+Quote Post
iilka
post 18:06, 2 04 2004
Post #3

Feldwebel
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 232

Med albo cops! biggrin.gif nic wiecej biggrin.gif sama przyjemosc patrzec jak facet wola o pomoc tongue.gif albo jak jest niedobry to mu nozyk w plecy wsadzic biggrin.gif
Ps. na codzien nie jestem az tak drastyczna biggrin.gif

+Quote Post
Go��_z0rika
post 20:36, 2 04 2004
Post #4

Goście

lojt ewentualnie eng -> jeśli nadarza się okazja do dobrej kampy biorę miotłe

+Quote Post
MPM
post 21:35, 2 04 2004
Post #5

Leutnant
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 233

Med albo cops!  nic wiecej  sama przyjemosc patrzec jak facet wola o pomoc  albo jak jest niedobry to mu nozyk w plecy wsadzic 

hmm Jak dla mnie to sama przyjemność być uleczonym przez pania doktor tongue.gif Ile to wojennych filmów widziałem że żołnierze aż szaleli z radości jak przyszła do nich pani doktror i powiedziała przyjmene słowko do ucha tongue.gif

+Quote Post
Slash-PL
post 20:51, 3 04 2004
Post #6

Feldwebel
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 1575

QUOTE (iilka @ 17:06, 2 04 2004)
Med albo cops! biggrin.gif nic wiecej biggrin.gif sama przyjemosc patrzec jak facet wola o pomoc tongue.gif albo jak jest niedobry to mu nozyk w plecy wsadzic biggrin.gif
Ps. na codzien nie jestem az tak drastyczna biggrin.gif

Kobita się lubi przebierać za faceta blink.gif. Imo rozumiem, że kobity noszą spodnie, ale żeby od razu cały ubiór kraść? (tak, tak... wiem, że niby tylko spodnie zdejmują, ale i tak mają nasze piękne przepocone koszulki co jest nie fair! one są nasze i tylko nasze biggrin.gif).

+Quote Post
Amfisia
post 10:16, 4 04 2004
Post #7

Gefreiter
Ikona Grupy

QUOTE (Slash-PL @ 18:51, 3 04 2004)
Kobita się lubi przebierać za faceta blink.gif. Imo rozumiem, że kobity noszą spodnie, ale żeby od razu cały ubiór kraść?

Hmm wiesz kobieta przebrana za faceta nie wyglada jeszcze tak smiesznie jak facet przebrany za kobiete biggrin.gif a zreszta za co ma sie przebierac skoro w wolfie ino sami faceci ganiaja?

+Quote Post
Go��_keNOOBie|PL
post 23:48, 4 04 2004
Post #8

Goście

hyhy.. ale wytlumaczcie mi jak to robia kobiety ze potrafia przebrac sie za faceta... negro biggrin.gif przecie taki makijaz to troche czasu zajmuje a nie widzialem, jeszcze lusterek w ET.. nawet boczne z czolgu ukradli smile.gif

Pozdrawiam

+Quote Post
SoH|Apollo13
post 18:30, 6 04 2004
Post #9

Gefreiter
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 1649

OMG, nie powiem - rozbawil mnie ten post smile.gif))... Szkoda ze w SoH nie ma zadnej uzdolnionej pani doktor. smile.gif))

+Quote Post
xyvec
post 15:33, 7 04 2004
Post #10

Gefreiter
Ikona Grupy

Mam takie jedno pytanie - to tylko trzy kobiety pojawiają się na tym forum regularnie ohmy.gif ? Jestem rozczarowany... sad.gif

+Quote Post
iilka
post 8:12, 8 04 2004
Post #11

Feldwebel
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 232

QUOTE (xyvec @ 13:33, 7 04 2004)
Mam takie jedno pytanie - to tylko trzy kobiety pojawiają się na tym forum regularnie ohmy.gif ? Jestem rozczarowany... sad.gif

Niestety tylko 3 ale za to jakie wink.gif
Ps. mam nadzieje ze sytuacje sie zacznie sie zmieniac biggrin.gif

+Quote Post
xyvec
post 13:44, 8 04 2004
Post #12

Gefreiter
Ikona Grupy

A no tak, zapomniałem, że nie liczy się ilość, ale jakość cool.gif

+Quote Post
Go��_Tigerius
post 22:45, 10 04 2004
Post #13

Goście

Lepiej 3 niz 0 dry.gif

Ciekawe jak na scenie miedzynarodowej wypadamy w tej kategorii wink.gif ??
Apollo, masz racje, w SoH przydalyby sie panie doktow w ilosci jak najwiekszej biggrin.gif

+Quote Post
Amfisia
post 8:47, 13 04 2004
Post #14

Gefreiter
Ikona Grupy

Czemu tylko pani doktor? a lojtow nie chcecie? No tak zapomnialam, ze faceci nie lubia jak baba nimi rzadzi smile.gif tzn "oficjalnie" :> bo tak po cichu to niejeden jest pod pantoflem biggrin.gif

+Quote Post
Go��_keNOOBie|PL
post 18:06, 13 04 2004
Post #15

Goście

hyhy... sami ukryci pantoflarez... nie umiejacy jeszcze liczyc do 4.. tongue.gif

1) iilka
2) Amfisia
3) Zorika
4) Lostgirl (moze nie bywa za czesto, ale jest)

(kolejnosc przypadkowa, zeby sie kobiety nie pogryzly)

Pozdrawiam wszystkich... kobiety tez biggrin.gif

btw. Ja tu widze niezly.... Panowie, co wy robicie... najpierw kobiety do ET. a teraz jeszcze beda nami zadzic smile.gif omg. niedlugo w okach na oasis beda rozowe firanki, a zamiast czolgu bedzie jezdzic rozowy cadilac biggrin.gif do kina dla zmotoryzowanych.. a zadanie bedzie: wróc przed żoną do bazy i dopilnuj obiadu, przypilnuj dzieci i posprzataj.. masz 20 minut, ale co 0,5 h zamieszaj bigos..

of korz joke... tongue.gif

Pozdrawiam

+Quote Post
Shynshylla
post 18:28, 13 04 2004
Post #16

Feldwebel
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 1333

a Axis będą kradli makaron i mięso żebyś z obiadu miał nici biggrin.gif

+Quote Post
Amfisia
post 20:09, 13 04 2004
Post #17

Gefreiter
Ikona Grupy

co wy macie z tym rozowym? ja tam osobiscie rozowego nie cierpie tongue.gif a poza tym kobiete ktora gra w wolfa nie mozna zaliczyc do "typowych" o ile takie slowo w odniesieniu do pan w ogole istnieje smile.gif
a i obiadow tez nie gotuje bo nie lubie tongue.gif no chyba ze musze tongue.gif
i wcale to a wcale nie nadaje sie na kure domowa tongue.gif wole pom@!dowac troszke w wolfa niz brac sie za sprzatanie gotowanie itp tongue.gif to ze jestem kobieta to w cale nie znaczy ze maluje paznokcie, ubieram sie w rozowe ciuszki i jedynym moim zmartwieniem jest co mam na siebie wlozyc tongue.gif ci co mnie znaja wiedza ze daleko mi do takich stereotypow tongue.gif

pozdrawiam wszystkich pantoflarzy :>

+Quote Post
Go��_keNOOBie|PL
post 0:11, 14 04 2004
Post #18

Goście

HeHE Amfisia... przecie pisze, ze to my bedziemy pilnowac tego wszystkiego biggrin.gif..

btw.. hmm.. jak nie jestes stereotypowa kobieta...(hmm. :>).. of korz to prawda, to powiedz cos wiecej o sobie...

Pozdrawiam.. I Ciekawy Nadworny Pantoflarz biggrin.gif

btw.. fakt, ze grajac lojtem nie biegasz z miotla biggrin.gif z miotla widzialem z0rike smile.gif ale nie wygladala na zadowolona.wink.gif. z innej strony patrzac na avatara LostGirl.. rozowy jest calkiem, calkiem biggrin.gif

+Quote Post
Amfisia
post 12:44, 14 04 2004
Post #19

Gefreiter
Ikona Grupy

Jak kazda kobieta lubie byc owiana mgielka tajmnicy wiec nic na swoj temat poza tym co juz napisalam nie powiem tongue.gif a poza tym to byla by nieobiektywna opinia tongue.gif wiec proponuje popytac tych ktorzy mnie znaja troche lepiej tongue.gif np. chlopakow z NF tongue.gif

+Quote Post
Marta
post 17:26, 14 04 2004
Post #20

Gefreiter
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 1717

Najczęściej gram eng albo covert opsem. Broń dla mnie jest w sumie obojętna. Chociaż czasami preferuję Sten'a a jako eng Thompsona i Garanda. Nie wiem dlaczego niektóre kobiety czują taką odrazę do gier w stylu Et. Ja uważam że jest to swietna gra i chciałabym żeby grono dziewczyn garjących w tę grę powiększało się z dnia na dzień wink.gif

+Quote Post

4 Stron V   1 2 3 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Wersja Lo-Fi