10:59, 4 04 2004
|
|
|
Feldwebel Grupa: Użytkownicy Postów: 98 Dołączył: 22-09-2003 Nr użytkownika: 285 |
Wydaje mi sie ze najlepszym rozwiazaniem bylo by aby obecna reprezentacja grała w każdym turnieju (nie tak jak dotychczas co turniej to wybierany nowy kapiten itp) najwyzej co jakis czas by sie zmienialo kilku w skladzie np. z powodu słabych wyników , braku czasu itp.
Przeciez im dłuzej będa grali ze soba tym będa bardziej zgrani i lepsze wyniki osiągną Jedyne co pozostaje to porozmawiac z ludzmi wybranymi do rep.... czy sie zgodzą na takie cos wiec proponuje aby Oni sie wypowiedzieli na ten temat (o ile niebedzie tak jak zawsze ze mnie wszyscy najpierw zjada a potem temat sie rozwinie i nikt nie bedzie miec do mnei pretensji) |
|
|
|
![]() |
11:36, 4 04 2004
|
|
|
Feldwebel Grupa: ProPlay0r Postów: 70 Dołączył: 21-09-2003 Skąd: Krosno Nr użytkownika: 274 |
Nations Cupy od innych różnią sie tym, że tu chodzi głównie o skilla... nie o zgranie... ale prawda... im mniejsza rotacja w składzie tym lepiej... jednak na nasze realia jest to prawie niemożliwe, żeby cały czas grał ten sam squad
NC jest grane głównie dla zabawy... więc mecze klanowe dla większości będą ważniejsze pozdrowienia dla reprezentacji buehhe |
|
|
|
15:08, 5 04 2004
|
|
|
Major Grupa: ProPlay0r Postów: 505 Dołączył: 21-12-2003 Skąd: Toruń Nr użytkownika: 952 |
Imo to tak samo jakbym powiedział: "Zostawmy reprezentację Polski z 1974 roku - jest dobra". Moim zdaniem w reprezentacji musi być trochę świeżej krwi, zresztą ten sam skład=brak walki o skład= gorsze wyniki
|
|
|
|
15:54, 5 04 2004
|
|
|
Feldwebel Grupa: Użytkownicy Postów: 98 Dołączył: 22-09-2003 Nr użytkownika: 285 |
Dlatego reprezentacja składała by sie np. z 14 lub 16 zawodników i miedzy nimi by byla rywalizacja
a nie czarujmy sie do reprezentacji dostają się wybrani i nikt z średnim skillem sie nie dostanie a w Polsce obecnie niemamy az tak wielu bardzo dobrych graczy(a częśc z tych co śa dobzi nie chca grać) zeby mozna bylo zmienic sklad co turniej bo co kazdy cup czesc jest ta sama |
|
|
|
16:33, 5 04 2004
|
|
|
Oberst Grupa: Half ProPlay0r Postów: 1087 Dołączył: 3-10-2003 Skąd: jelito grube Nr użytkownika: 367 |
Lol :x a moze tak cala repreze pilkarska do jednego klubu dac?? To nie ma kompletnego sensu. Mowisz o rywalizacji i o tym by repreza grala w cup'ach... ncmt. rywalizacja o to kto jest lepszy moze byc jesli ci zawodnicy graja przeciwko sobie w innych teamach, a w zespole most important jest zespolowosc, rywalizacja na takim poziomie to moze byc na trenach by jak najlepiej sie pokazac tl-owi itp. A tl wybierze z tych playerow nie tylko tych najlepszych, ale tez tych do ktorych ma najwieksze zaufanie. Mam nadzieje ze rozumiecie o co mi chodzi
Pozdro |
|
|
|
16:35, 5 04 2004
|
|
|
Leutnant Grupa: ProPlay0r Postów: 139 Dołączył: 31-12-2003 Nr użytkownika: 1006 |
1.z tego co sie orientuje to nie caly sklad pol-teamu chcial grac w obecnym NC.
2.moim zdaniem takie warzywa jak my nie powinny sie mieszac w sklad itp. od tego jest swiety ktory jako jedyny zglosil sie na kapitana! 3.Sklad w polowie raczej nie bedzie zmieniony gdyz napewno beda 3 osoby z poison jak co roku (imo dobrze ze tak jest) pzdr dla calego POL-teamu ;] |
|
|
|
17:51, 5 04 2004
|
|
|
falubaz czy ktos Tu mówi zeby zrobic z reprezentacji nowy klan ??
BuzKa co do skladu nikt sie nie miesza bo go ustawia kapitan ale wedlug mnie stała reprezentacja (no dobra niech juz jest stały człon i kapitan) wyjdzie na plus bo potem niebedzie takiej sytuacji ze ktos na 15 min przed koncem zapisów bedzie zapisywał TeamPoland |
|
|
|
20:34, 5 04 2004
|
|||||||
|
Leutnant Grupa: Half ProPlay0r Postów: 124 Dołączył: 29-09-2003 Nr użytkownika: 334 |
Imo:
1. Kapitan: a kto chcialby byc kapitanem skoro tyle osob tylko krytykowala. I tu sie naleza Swietemu podziekowania za odwage. Mam nadzieje, ze podolasz psychicznie. A btw Siewty to imo nie kapitan a menager polteamu (no chyba ze jednak bedzie gral) 2. Sklad: nie wszyscy z poprzedniej edycji chca lub moga grac. Potrzebny jest czas, chec i zapal, a o to nie zawsze latwo. 3. Staly sklad: bez sensu. Staly powinien byc najwyzej kapitan (menager). Przeciez ludzie beda odchodzic (maja przeciez inne zycie) z polteamu i trzeba bedzie dobierac. A zrobienie czegos takiego jak caly czas (przynajmniej 1 na tydzien) trenujaca reprezentacja to mrzonka.
No nie wiem... Imo sam skill nie wystarczy. ET to gra druzynowa i polteam musi grac jak druzyna by myslec o zwyciestwie (czego im, wam i sobie zycze).
Trudno powiedziec, ze zostal wybrany.
Jak co roku? Pozdrowienia dla POLTEAMU Btw. ciekaw jestem jak bardzo denerwuja ich takie topiki. |
||||||
|
|
|||||||
0:19, 6 04 2004
|
|||||
|
Leutnant Grupa: ProPlay0r Postów: 139 Dołączył: 31-12-2003 Nr użytkownika: 1006 |
no fakt kael moj blad
chodzilo mi w sensie krytykowac !!! bo to tak nic nie da a ze sie nie zglosiles na kapitana to teraz nie potrzebnie ruszasz temat stalego skladu polteamu ;C |
||||
|
|
|||||
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi |