0:32, 24 04 2004
|
|
|
Leutnant Grupa: Użytkownicy Postów: 194 Dołączył: 25-09-2003 Skąd: Szczecin Nr użytkownika: 305 |
Nigdy jeszcze nie używałem tej funkcji i chciałbym się dowiedzieć jak często mogę ją stosować i w jakich sprawach.
Czy tylko naruszanie regulaminu jest powodem do zgłoszenia danego posta moderatorowi??? Czy mogę np. zgłaszać spam, posty napisane przez tego samego autora 2x z rzędu (zamiast użycia funkcji edycji)??? Pytam się, bo nie wiem jak często moderatorzy przeglądają forum, a mogłoby to ułatwić im pracę i przyspieszać kasowanie niepotrzebnych postów. PIS |
|
|
|
![]() |
1:14, 24 04 2004
|
|
|
Major Grupa: Użytkownicy Postów: 673 Dołączył: 19-10-2003 Skąd: Łódź Nr użytkownika: 519 |
Po to jest ta funkcja, zeby userzy mogli jej uzywac. Jesli chodzi o spam, posty z dupy itp. to zazwyczaj posty tego typu nie utrzymuja sie wiecej niz 3-5 h. Oczywiscie zdarza sie, ze przetrwa takie cos dluzej, bo wiadomo moderatorzy tez ludzie i nie przegladaja forum 24/7. W momencie gdy zglaszasz post do moderatora kazdy z moderatorow dostaje maila i moze dzialac. Z doswiadczenia wiem, ze najczesciej ludzie korzystaja z tej opcji gdy jest ktos obrazany, tudziez napisal totalna glupote.
Reasumujac, mozesz uzywac tej opcji, aczkolwiek nie ma obawy, ze jakis spam ujdzie czujnym oczom moderatorow |
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi |