IPBIPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> jak wstawic i skad wziasc mody?
warriors
post 15:47, 30 05 2004
Post #1

Schutze

Grupa: Użytkownicy
Nr użytkownika: 1971

ph34r.gif pomozcie mi bo nie wiem jak wstawic mody i skad je sciagnac bo te pliki sie nie otwieraja,interesuja mnie co zmianiaja twarze i bron itp z gory dzieki smile.gif ph34r.gif
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi (1 - 3)
blacktyger
post 16:30, 30 05 2004
Post #2

Generalmajor
Ikona Grupy

Grupa: Half ProPlay0r
Nr użytkownika: 318

po pierwsze nie radze ściągać modów, bo są sUx!
po drugie albo wchodzisz na server gdzie wiesz ze ow mod sie znajduje i masz w zakładce Options=>Game=>Dwonload wszystko zaznaczone na "Yes" i ściąga Ci automatycznie, albo ściągasz z jakiegoś ftp, http i wypakowujesz do katalougu EnemyTerritory/Etmain

zazwyczaj to folder

a jesli chodzi o skiny (zmiana wyglądu itd. [jescze bardziej sUx!]) to szczerze mówiąc nie wiem :< nigdy nie instalowałem, samo mi się na serverach ściąga

+Quote Post
evil_lord
post 16:37, 30 05 2004
Post #3

Major
Ikona Grupy

Grupa: ProPlay0r
Nr użytkownika: 952

QUOTE (warriors @ 15:47, 30 05 2004)
ph34r.gif pomozcie mi bo nie wiem jak wstawic mody i skad je sciagnac bo te pliki sie nie otwieraja,interesuja mnie co zmianiaja twarze i bron itp z gory dzieki smile.gif ph34r.gif

Nie mody, tylko skiny im0. Sciągasz je normalnie ze stronki (zB. www.rtcwfiles.com) i wklejasz do katalogu etmain. Następnie odpalasz grę i masz. Nie wiem tylko czy teraz skin bedzie od razu w et.pro i etmain, czy tylko w etmain. Najlepiej po prostu wkej skin do et.pro i etmain. wink.gif

+Quote Post
Go��_keNOOBie|PL
post 17:15, 30 05 2004
Post #4

Goście

Hmm... imo

Jak to juz Dankan mooooowil (co prawda w odniesieniu do cfg i map).. etmain jest podstawowym katalogiem i tam et zaczyna poszukiwania... skoro, tak, to wystarczy wklepac taki pk3 do etmain....

2 sprawa: na wiekszosci serkow i tak nie bedziesz miec skinow, voicepakow itp... to zalezy od ustawien i pakow na serku.... (usuniecie tricku z podmienianiem textur itp)... mozesz sobie zalozyc serka i poogladac takowe... i tyle...

PYTANIE

Chciałbym się dowiedziec czegos na temat roznych modow, a w szczegolnosci modu, gdzie walczy sie tylko na granaty... moze ktos wie cos na ten temat.... albo ma adres jakiegos serka.. z gory thx.

Pozdrawiam

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Wersja Lo-Fi