IPBIPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> Zmiana zasad na serwerze Pr0 FFA
Sno0p
post 16:42, 14 06 2004
Post #1

Gefreiter
Ikona Grupy

Grupa: Użytkownicy
Nr użytkownika: 1543

Uwaga wielkie zmiany na serwerku Pr0 FFA hasło otrzymuje wiecej klanów ze względów na małą grywalność serwera :] hasło otrzymuje nie 8 klanów tylko ok. 16 :
Poison , IC , Hunt3r , .dot , AoD , [NF] , HuntersGroup , (AGD) , 4FuN , _easy , Fallen , FF , 18| , -]ss[- , Apla , /7teens/ , CC itp .. serwer zmienia nazwe z Pr0 FFA na Clans FFA smile.gif
po hasło zgłaszać się do Sno0p'a na GG : 2973934 lub ircu #Debacom @Qnet.org :]
oczywiscie nadal obowiązuje regulamin :
1 . No Fake
2 . Kultura na Serwerq
3 . Don't Lame
4 . Niemozna rozprowadzac hasła po znajomych chyba że sa z w/w klanow
Config Clanwar (CB & RTCW.NO) Loaded smile.gif
(ip Servera nadal takie samo : 153.19.210.0:27961) hasło zostało zmienione prosze zglaszac sie po nie do Sno0p'a
Go to the top of the page

+Quote Post
2 Stron V   1 2 >  
Start new topic
Odpowiedzi (1 - 19)
eSaar
post 17:00, 14 06 2004
Post #2

Schutze

Nr użytkownika: 1616

18| wtf ? co to za klan ? biggrin.gif
i gdzie sa vegetables ? :C

+Quote Post
Phantom
post 17:06, 14 06 2004
Post #3

Hauptmann
Ikona Grupy

Grupa: Half ProPlay0r
Nr użytkownika: 1021

Moze jestem noga z matmy ale IMO naliczylem 17 klanow a snoop pisze o 16 :| i na dodatek to itd. lol
Klany 18|, [NF], -]ss[-, Apla graja na zblizonym poziomie co SoH vVv UKF UVM 13th i jeszcze kilka ktorych teraz nie pamietam a sa nawet lepsze klany jak SoW tak wiec WIELKIE LOL
IMO snoop nie znasz za dobrze sceny ET.

+Quote Post
Sno0p
post 17:09, 14 06 2004
Post #4

Gefreiter
Ikona Grupy

pisalem ITd tzn ze dostanie wiecej co to ja kufa wszystkie nazwy wszystkich klanow na pamiec znam
:X

+Quote Post
Las3r
post 17:29, 14 06 2004
Post #5

Feldwebel
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 1182

nom, gratuluje dobrej decyzji wink.gif

+Quote Post
Majin
post 18:12, 14 06 2004
Post #6

Feldwebel
Ikona Grupy

Grupa: ProPlay0r
Nr użytkownika: 18

wszystkie klany chyba juz maja passa biggrin.gif imo lepiej pograc teraz na tenbicie niz tam :/

1.Mniejsze lagi
2.Serv nie pada
3.Podobny poziom (o ile nie taki sam)
4.Wiecej slotow
5.Bardziej pr0 biggrin.gif

+Quote Post
eSaar
post 18:14, 14 06 2004
Post #7

Schutze

Nr użytkownika: 1616

Majin bo FF tam gra ? biggrin.gif czy daltego ze snoop juz nie w dot ?
Phantom ale za to ty znasz idealnie scene i chwala ci za to blink.gif

Tylko imo zeby tych klanow za duzo nie bylo :X ph34r.gif

+Quote Post
blacktyger
post 20:27, 14 06 2004
Post #8

Generalmajor
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 318

buahaha sn0op tak się tym serverem chciał wywyższyć że jest pr0 a nikt mu tam nie gra xCCC
gratulacje i powodzenia

BTW czemu tak mało ludzi gra w tygodniu około 7:00 =[

BTW2 Alpa z nami przegrywalo mecze, a ma haslo a UKF nie biggrin.gif ale oczywiście (nie mówie w imieniu całego klanu) mam w dupie to hasło, bo ten server jest tak pr0 jak Kicior ... on more GL&HF

+Quote Post
ptOk
post 20:50, 14 06 2004
Post #9

Gefreiter
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 864

dlaczego on ma haslo a ja nie? czy klan rozowe kalisraki jest lepszy od turbo tormentors from helll? imo jak macie takie problemy (powiedzmy to wprost, warzywne) to sobie zrobcie lige/turniej.ustawke i osadzcie kto jest lepszy. niedobrze sie czlowiekowi robi jak czyta te smuty niewyzytych malotatow. apla ukf uvm co to w ogole jest? nie widac ich nigdzie, nie udzielaja sie (no, chyba ze dodali swoje piec groszy do tych 300 komentarzy, jak tak to ristekpa :X) a dra sie w nieboglosy o passa na jakis tam serwer. do piaskownicy dorosnac! :X

+Quote Post
blacktyger
post 21:00, 14 06 2004
Post #10

Generalmajor
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 318

apla ukf uvm co to w ogole jest ?

Tym zdaniem wyraziłeś, jak bardzo interesujesz się Polską sceną ET ...

a dra sie w nieboglosy o passa na jakis tam serwer

oczywiście tyczy się to mojego postu, ale jesli nie potrafisz czytać to ja się zacytuje ..

ale oczywiście (nie mówie w imieniu całego klanu) mam w dupie to hasło, bo ten server jest tak pr0 jak Kicior

imo jak macie takie problemy (powiedzmy to wprost, warzywne) to sobie zrobcie lige/turniej.ustawke i osadzcie kto jest lepszy

i w sumie tu masz rację. tylko niech to k#!@a sno0p powie szerze, że nie jest to dla pr0 (bo kto ocenia kto jets pr0 a kto nie ??) tylko dla wpływowych, dla zanych i dla qumpli. idea servera jest imo z dupy, wykonanie z głebin dupy ... bo ten server powinien stać pusty, gdyż jak już powiedziała duża liczba userów, w polsce nie ma pr0 ... a tak w ogóle sama nazwa pr0 FFA .... jak FFA moze byc pr0 ?? FFA - free for all, Fun for all czyli jesli kogoś bawi stanie z mg na stojaka to niech stoi, a to o czym on mówi to są zwykłe CW, więc jeśli koleś chce pograć na poziomie to do klanu (tylko jaki go przyjmnie xCC)
pzdr

+Quote Post
Phantom
post 21:26, 14 06 2004
Post #11

Hauptmann
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 1021

QUOTE (eSaar @ 17:14, 14 06 2004)
Phantom ale za to ty znasz idealnie scene i chwala ci za to blink.gif

Ja nie twierdze ze znam idealnie ale chodzi mi o to ze snoop w swoim poscie nie wymienij kilku klanow ktore tam powinny sie znalezc bo graja lepiej ale nie warto o takie glupoty sie klocic
rekespa people XDD

+Quote Post
falubaz
post 22:52, 14 06 2004
Post #12

Oberst
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 367

Wiecie co? Spotkalem sie z taka opinia ze w hip-hopie, najlatwiej jest byc pozerem- i to raczej pasuje do paru osob na scenie et, po zmianie na takie cos:na scenach gier najlatwiej jest byc pozerem.
Doskonale to widac po komentsach(n/c) i po tych dwoch topicach.
Stwierdzam tak po rozmowach z paroma osobami i wlasnych przemysleniach.
I nie kieruje to do nikogo udzielajacego sie w tym topicu zeby bylo no offence.
chyba
Pozdro

edit tutaj:
snoop moze more advertize`u walnij lepiej jakis kanal na qnecie i tam byla by ustawka bo tak to p!#@a z kolkiem.
ale chyba jednak musimy czekac na gathera
Pozdro

+Quote Post
qBa3oo3
post 22:56, 14 06 2004
Post #13

Leutnant
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 729

LOL teraz to jest dopiero kurfa pr0 serwer... Snoop, imo jeszcze zapomniales o kilku klanach. Postaraj sie o "GROCH.PL", "m jak milosc" i "Po!@#ow bez Kaganca".

To ja juz wole sobie zagranica pograc :X

a btw wszyscy sie oburzaja jakie to pr0 jest pr0 i chce zniszczyc Polska scene i odciac sie od warzywek i be i fe i dupa mnie swedzi.... tyle ze ten pr0 serwer stoi 24/7 pusty biggrin.gif

+Quote Post
Schmidt
post 23:35, 14 06 2004
Post #14

Gefreiter
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 1105

zgadzam sie z .Majinem. na tenbicie najczesciej graja kumaci ludzie. podobnie dzieje sie na dialogu czasem. a jak jest poziom wysoki i sw grany to zadni smieszni co to nic nie wiedza i na stojaka z mg strzelaja to nie wchodza tam, albo szybko zmykaja. sam czasem wychodze bo poziom dla mnie za wysoki, a satysfakcje z gry tez trzeba czasem miec smile.gif. ten "pro serw" osobiscie mnie ani ziebi ani grzeje. jak ktos chce to niech sobie takie zaklada. ciekawe jest natomiast to ze zroznicowanie klanow majacych tajemne haslo jest tak duza, ze moze dojsc jedynie do sytuacji gdzie znow beda jechacze i jechani. wedlug mnie nic taki serwer (poza miejscem do gry) nie wnosi.

+Quote Post
Sno0p
post 8:51, 15 06 2004
Post #15

Gefreiter
Ikona Grupy

Pt0k ma zdecydowanie racje co to jest wogule jakies GROM APLA UKF przeciez oni nieistnieja co to za klany co sie przez Gadu Gadu lub Tlena mecze umawiaja OMFG
niedobrze sie czlowiekowi robi jak czyta te smuty niewyzytych malotatow. apla ukf uvm co to w ogole jest? nie widac ich nigdzie, nie udzielaja sie

dla mnie klan to jest klan który udziela sie w zycie sceny tzn. przyznaje 13th ostatnio na cGc pokonało [NF] Netfreind jednak nf dostaje hasło a 13th wiecie dlaczego? poniewaz nf pomoglo organizowac cGc i dla mnie nawet jezeli te 13th pojechało NF to i tak NF bedzie dla mnie lepsze ....

+Quote Post
Sno0p
post 9:03, 15 06 2004
Post #16

Gefreiter
Ikona Grupy

to zgadzajcie sie z majinem xD tylko ze na tenbicie gra sie 24h oaze na sw i ew czasami wchodzi goldrush jezeli juz sie uda zagrac golda to po 2/3 mapie sw ludzie daja vota na oaze i spowrotem jest grana oaza przyjdzie ta sama sytuacja co w RtCW wiecznie grało sie beach a pozniej Base ludzia sie to wkoncu nudzi ile mozna grac oaze przeciez jak juz widze oaze na meczach to juz prawie mnie na wymiot bierze wiecznie to samo robic dlaczego niezagra sie np railgana fuela na sw ohmy.gif?

+Quote Post
MPM
post 9:54, 15 06 2004
Post #17

Leutnant
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 233

dla mnie klan to jest klan który udziela sie w zycie sceny tzn. przyznaje 13th ostatnio na cGc pokonało [NF] Netfreind jednak nf dostaje hasło a 13th wiecie dlaczego? poniewaz nf pomoglo organizowac cGc i dla mnie nawet jezeli te 13th pojechało NF to i tak NF bedzie dla mnie lepsze ....

niedobrze sie czlowiekowi robi jak czyta te smuty niewyzytych malotatow. apla ukf uvm co to w ogole jest? nie widac ich nigdzie, nie udzielaja sie

No lol to aby być dobrym klanem wystarczy pomoć w zorganizowaniu turnieju i mistrzostw czy innego rodzaju challanga imo LOL na maxa. Głupota bo klany które są pr0 maja za zadanie wygrywać i jeszcze raz wygrywać i to jest ich jedynym i podstawowym celem.

A to że część klanów ( mówie tu o przeciętnych klanach ) pomaga organizowaniać turnieje i takie tam to wcale nie jest oznaką że są to klany z górnej półki, że są "elytą"

+Quote Post
falubaz
post 10:06, 15 06 2004
Post #18

Oberst
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 367

za to ty jestes za!@#isty ze polowa pro sie pyta na irc-u, co za ku.rwa snoop?ze zal mu dupe sciska bo nie jest w zadnym klanie albo wyrzucili z dobrego? ci bycie pr0 niestety sie nie udaje, za to pozerzysz na maxa.

Sno0p napisano 9:03, 15 06 2004
--------------------------------------------------------------------------------
to zgadzajcie sie z majinem xD tylko ze na tenbicie gra sie 24h oaze na sw i ew czasami wchodzi goldrush jezeli juz sie uda zagrac golda to po 2/3 mapie sw ludzie daja vota na oaze i spowrotem jest grana oaza przyjdzie ta sama sytuacja co w RtCW wiecznie grało sie beach a pozniej Base ludzia sie to wkoncu nudzi ile mozna grac oaze przeciez jak juz widze oaze na meczach to juz prawie mnie na wymiot bierze wiecznie to samo robic dlaczego niezagra sie np railgana fuela na sw ? 
Sno0p napisano 8:51, 15 06 2004
--------------------------------------------------------------------------------
Pt0k ma zdecydowanie racje co to jest wogule jakies GROM APLA UKF przeciez oni nieistnieja co to za klany co sie przez Gadu Gadu lub Tlena mecze umawiaja OMFG

u owned me

malolaci - znuup - urodzony 27 Wrzesień 1989
z kim ja tu gadam ;c znam mlodszych i madrzejszych ;x

odsylam cie tutaj, ale niestety szkoda ze trzeba czytac ze zrozumieniem co chyba ci przyjdzie z wielka trudnoscia.

Pozdro

+Quote Post
LoLeQ
post 10:13, 15 06 2004
Post #19

Leutnant
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 1392

apla ukf uvm
Nie wiem jak uvm i apla ale w ukf jest duzo dobrych kolesi (i nie mowie o jakis warzywach co ledwo umieja z voicechata korzystac) ,wiec wypadaloby wiedziec.Moze by tak zmienic nazwe serva ?"Server dla osob ktore snup uwaza za pr0" ,bo ocenianie kto jest pr0 a kto nie przez osobe ktorej do wysokiego poziomu w et duuuuuuuuuuuuzo brakuje jest imo po!@#ane.

+Quote Post
FarSight
post 10:55, 15 06 2004
Post #20

Hauptmann
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 92

Ehhhh mialem sie nie odzywac ..... ale:

1.

SnoOp ja dalej nie wiem kto ty k.u.r.w.a jestes ale wiem ze np w Apla gra kilku bdb graczy (grających od poczatku rtcw) a nawet jeden byly rep. Polski w RtCW (a to ze se graja for fun bez napięcia na rezultat to wynika z ich wieku i podejscia do życia) ... wiec pojęcie o scenie to ty masz jak swinia o kosmosie ....

2.

Zastanow sie k.u.r.w.a czy robisz serva dla dobrych graczy czy dla zasłużonych (nie zebym mial cos przeciw NF) .... ale idac takim rozumowaniem to stworzysz następny warzywniak (co nie znaczy ze NF uwazam za warzywa po prostu SnoOp podal taki przyklad)

3. Polookalem se na tego serva z eye (nawet nie wchodzilem) i powiem ci ze sklad osobowy byl taki ze wchodzic sie nie kcialo ... zrobiliscie imo serva dla semi-warzyw (nowa kategoria O_o) ....

4. Jeżeli sie proboje robic taki server to TS jest niezbędny do niego

5. Ja i tak wole gather albo ktorys z good servow ffa za granica

+Quote Post

2 Stron V   1 2 >
Closed TopicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Wersja Lo-Fi