21:29, 25 09 2003
|
|
|
Oberschutze Grupa: Użytkownicy Postów: 12 Dołączył: 25-09-2003 Nr użytkownika: 304 |
Może pytanie jest troche lamesrkie ale nie daje mi to spokoju.
Mianowicie pościągałem dosyć nowych map do ET. Zabieram sie do grania, łacze się z serwerem a tu następuje download mapy która identyczna juz mam w etmain. Stąd pytanie czy na serwerach jest jakis automatyczny download, który nie sprawdza czy ma sie daną mapę czy jest to jakiś odmienny problem? Thx za pomoc. Pozdrawiam |
|
|
|
![]() |
21:47, 25 09 2003
|
|
|
Gefreiter Grupa: Użytkownicy Postów: 36 Dołączył: 20-08-2003 Nr użytkownika: 116 |
Możesz wyłączyć tą opcję w menu (OPTIONS\DOWNLOADS). Wystarczy ,że ustawisz w DOWNLOADS wszystkie opcje (razem 3) na NO i nie będzie sam tego ściągał. Nie wiem czy to pomoże ,ale sądzę ,że warto spróbować...
|
|
|
|
22:00, 25 09 2003
|
|||
|
Leutnant Grupa: Użytkownicy Postów: 167 Dołączył: 20-09-2003 Skąd: Chojnice (studia Koszalin) Nr użytkownika: 263 |
Ja poprostu proponuje rozpakowac ten plik ktory sciagneles UWAGA: po rozpakowaniu czesc pakowarek (w tym moja) rozpoznaje rozpakowany plik, jako nastepny spakowany plik, nie nalezy go ponownie rozpakowywac, plik z mapa musi byc w calosci (znaczy 1 plik = 1 mapa). Jak go rozpakujecie, to rozpakujecie mape (pol biedy jak zachowanie ten spakowany plik, gorzej jak go skasujecie). Tak wiec jeszcze raz: 1. Scignac mape 2. Skopiowac do etmain 3. Rozpakowac (tylko 1 raz !!) 4. Grac |
||
|
|
|||
22:02, 25 09 2003
|
|
|
Hauptmann Grupa: Użytkownicy Postów: 223 Dołączył: 20-09-2003 Skąd: Gliwice :] Nr użytkownika: 265 |
Niektóre mapy mają kilka wersji różne bety, zanim wyszła finalna. Tak jest np. z Rhine Bridge dotychczasowe wersje, które się ukazały to np. :
Rhine ---> Rhine 2.0 ---> Rhine 2.0 ( lekki update poprzedniej wersji ) ---> Rhineland Więc mapa którą chciało Ci ściągnąć, to zapewne jakaś inna wersja od tej którą ty posiadasz |
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi |