23:19, 16 07 2004
|
|
|
Schutze Grupa: Użytkownicy Postów: 3 Dołączył: 16-07-2004 Nr użytkownika: 2326 |
No więc tak jak w temacie. Będe miał przekierowywanie na porty. Mogę hostować w tej grze??
|
|
|
|
![]() |
| Go��_keNOOBie|PL |
11:35, 17 07 2004
|
|
Goście |
bry...
jezeli bedzie przemapowany jakis port xyz na twoj komp i wew IP (bo rozumiem, ze o to sie rozchodzi - siec osiedlowa lub cos w tym stylu.. to jak najbardziej bedziesz mogl hostowac serka widocznego w swiecie... btw. imo topik zdeka zbedny... powinienes najpierw sprobowac potem poszukac na forum (juz bylo) ... inna kolejnosc tez by zadzialala... Pozdrawiam |
|
|
|
14:18, 17 07 2004
|
|||
|
Schutze Grupa: Użytkownicy Postów: 3 Dołączył: 16-07-2004 Nr użytkownika: 2326 |
thx. czyli nic nie mam ustawiac tylko postawic hosta? mam wew. ip i serw przekierowywuje na mojego kompa przez port xxxx. |
||
|
|
|||
| Go��_keNOOBie|PL |
22:19, 17 07 2004
|
|
Goście |
Jezeli chodzi o mozliwosc zalozenia,jak mowilem.. TAK bedziesz mogl... osobnal sprawa jest konfiguracja... z tym juz jest wiecej zachodu, duzo opcji... ale nie mosisz robic tego recznie.. sa ospowiednie programy...
Kilka linkow odnosnie ustawien serwera... 1) Poradnik Dankana |--->LINK<---| 2) Opis wszystkich komend dostepnych podczas zakladania seka z poziomu gry, czyli "HOST GAME" |--->LINK<---| 3) Program do latwego administrowania serwerkiem na poziomie rcona (administrartora) |--->LINK<---| btw... oczywiscie rozne mody roznial sie dostepnymi opcjami... tutaj juz mosisz szukac w dokumentacji... podane komendy sa podstawowymi komendami... Pozdrawiam |
|
|
|
8:34, 26 08 2004
|
|
|
Gefreiter Grupa: Użytkownicy pbm Postów: 22 Dołączył: 22-06-2004 Nr użytkownika: 2135 |
Sam nie wiem jak, ale gdy qmpel napiasał mi cfg serka, automatycznie po wgraniu serwer byl widoczny z zewnatrz.Nie musial ustawiac forwardingowania portów
Nie wiem od czeg to zależy.Dodałem to jaką małą ciekawostke. |
|
|
|
| Go��_keNOOBie|PL |
19:59, 27 08 2004
|
|
Goście |
twoj post jest troche imo ... niepelny
po prostu wstaw tresc tego konfiga (zamien jak mosisz odpowiednie elementy) wtedy bedzie mozna cos powiedziec wiecej i omowic ustawienia na przykladzie.. co do portu ... to teoretycznie moze byc to kazdy (wolny) port... Pozdrawiam |
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi |