0:48, 22 07 2004
|
|
|
Leutnant Grupa: ProPlay0r Postów: 109 Dołączył: 12-10-2003 Skąd: Białystok Nr użytkownika: 436 |
Wiem że topic nie tu. Prosze tylko o jego nie przenoszenie. inaczej nie widze szansy zeby dostrzegł ktoś ten projekt. Tak się zachwycaliście a totalnie to zlaliście. Ja chce to zrobić wiec prosze was ludzie - looknijcie do tego cb założcie ten klan-miasto i dopiszcie do cupa... zapisy trwaja do 15 sierpnia. Dziwie sie Mitosowi jak mu sie k#!@a udało to wszystko zrobić.... ale wiem chyba gdzie leży przyczyna... no coż... bedziecie kiedyś o coś prosić... kkthxbye
|
|
|
|
![]() |
23:03, 22 07 2004
|
|
|
Oberst Grupa: Half ProPlay0r Postów: 1087 Dołączył: 3-10-2003 Skąd: jelito grube Nr użytkownika: 367 |
n/p dobrze ze przypominasz
|
|
|
|
11:30, 23 07 2004
|
|
|
Leutnant Grupa: Użytkownicy Postów: 129 Dołączył: 17-10-2003 Skąd: Bochnia Nr użytkownika: 513 |
Wiem jak to jest walenie głową o ściane na nic. Bardzo bym chciał załapać sie do jakeigoś miasta[lub założyć swoje]ale mieszkam w takiej miejscowosci , że z osob znajomych mi gra góra 2... Wiec to raczej nie ma sensu..a do tego dojdą jeszcze legi i niezbyt regularne granie.W ostateczności możny by wynająć kawiarenke
|
|
|
|
23:48, 1 08 2004
|
|
|
Feldwebel Grupa: Użytkownicy Postów: 78 Dołączył: 29-01-2004 Skąd: Sokołów Podlaski Nr użytkownika: 1182 |
omg ludzie wiecie co ;x....taka fajna inicjatywa, kapral postaral sie nawet o to zeby cup byl w cb a wy to olewacie ?;O. tyle ludzi pisalo ze malo cupow a tu qrna okazuje sie ze nikt tego nie chce
|
|
|
|
9:38, 6 08 2004
|
|
|
Leutnant Grupa: ProPlay0r Postów: 109 Dołączył: 12-10-2003 Skąd: Białystok Nr użytkownika: 436 |
chociaz Las3r rozumie ... jesli w przeciagu 2 tyg nie zapisza sie ludzie wy-(słowo na p)m to z cb bo poco siac lipe :/ i nie gadajcie ze polska scena nie sux :/
|
|
|
|
15:09, 6 08 2004
|
|
|
Major Grupa: Użytkownicy Postów: 673 Dołączył: 19-10-2003 Skąd: Łódź Nr użytkownika: 519 |
Kapral, ale pamietaj o tym, ze sa wakacje i polowa ludzi powyjezdzala na wczasy, wiec nie mozna kogos zglaszac bez jego wiedzy.
|
|
|
|
19:40, 6 08 2004
|
|
|
Leutnant Grupa: Użytkownicy Postów: 135 Dołączył: 28-03-2004 Skąd: Z Domanic Nr użytkownika: 1621 |
Pełne zrozumienie i RESPECT dla Kaprala. Wspaniała inicjatywa zepsuta przez brak chętnych. Ja podobnie mam jak Las3r
|
|
|
|
20:22, 15 08 2004
|
|
|
Feldwebel Grupa: ProPlay0r Postów: 63 Dołączył: 17-07-2003 Skąd: Częstochowa/Poland Nr użytkownika: 28 |
Nie ktorzy maja za daleko do miasta z reprezentacja a czestochowa ma niedobor ludzi. Jest nas 5 i lipa. Co teraz ?? Ja, Khain, Iilka, VZN, Esso i Aluu (ktory w zasadzie w czewie nie mieszka tylko mieszkal). Lipa. w 6 to z reprezentacji lipa. Bo nie kazdy moze zawsze byc. Aby reprezentacje stworzyc musi byc co najmniej 8-9 osob. Ma ktos jakas rade ??
|
|
|
|
16:17, 23 09 2004
|
|
|
Feldwebel Grupa: ProPlay0r Postów: 80 Dołączył: 26-09-2003 Nr użytkownika: 310 |
lul i liga miast padla zanim sie zaczela gg thx bye;p
|
|
|
|
0:07, 25 09 2004
|
|
|
Leutnant Grupa: ProPlay0r Postów: 141 Dołączył: 24-09-2003 Nr użytkownika: 293 |
liga miast rox hrhr.
|
|
|
|
0:38, 25 09 2004
|
|
|
Grupa: Half ProPlay0r Postów: -1936 Dołączył: 22-10-2003 Skąd: Białystok Nr użytkownika: 547 |
teraz niech wszyscy cwaniacy powiedza, ze organizacja cupa jest latwa. latwiej sie smiac i krytykowac, ale jesli wszyscy maja to w dupie to zycze powodzenia. nie chodzi juz o prowadzenie turnieju, ale samo jego ropoczecie. niech ktos poda konkretny argument dal ktorego warto angazowac sie w scene et z dupy wzietej (xero tekstu swietego).
nie widzialem wczesniej tego topicu, wiec pisze dopiero teraz. |
|
|
|
4:45, 25 09 2004
|
|||
|
Feldwebel Grupa: Half ProPlay0r Postów: 63 Dołączył: 5-09-2003 Nr użytkownika: 190 |
omfg blinkkin ! oświeć mnie, jaka scena egamingu w Polsce jest twoim zdaniem warta twojego poświęcenia? Ta cała liga miast moim zdaniem była jeszcze bardziej skazana na niepowodzenie niż pomysł pr0 serwera a'la Toadie i meczu puzony vs reszta warzyw. Odpuść sobie i pozwól tej "scenie" żyć swoim życiem imo. Nawet jeśli to życie oznacza wegetację, dla wielu to już coś (czyt. niektóre turnieje się rozpoczynają i kończą wyłaniając zwycięzców). Twój destrukcyjny byt na tej scenie Blinkkin, nie odnosi chyba skutku. W związku z powyższym proponowałbym zmianę na np. scenę "innej z!@#anej gry". Zaznaczam że doceniam twój wkład w tą scenę, aczkolwiek chyba tak szybko bym się nie poddawał na twoim miejscu. Ale to już twoja osobista sprawa. |
||
|
|
|||
17:45, 25 09 2004
|
|
|
Major Grupa: ProPlay0r Postów: 852 Dołączył: 24-10-2003 Skąd: Płock Nr użytkownika: 551 |
Mi sie ogolnie inicjatywa zrobienia ligi miast bardzo podobala, aczkolwiek byla skazana na porazke.. dlaczego ? Bo inicjatywa jednego czlowieka to za malo... Doceniam wklad Kaprala, ale sam raczej nie mial szans przebic sie z tym pomyslem. Ja mieszkam wprawdzie w 150 tys miescie (Płock) ale playerow z mojego miasta znam dwoch i raczej nie mialbym szans na skompletowanie teamu, jak zreszta wiele miast. Ja raczej widzialem ten pomysl inaczej, nie liga miast a liga wojewodztw/regionow Wtedy Kapral jako glowny sup, wybiera z kazdego wojewodztwa osobe (kapitana), kapitan musi byc na tyle odpowiedzialny ze bedzie mial czas na skompletowaniu teamu + zalatwienie spraw organizacyjnych, wtedy bylyby wieksze szanse na to przedsiewziecie. A tak? Kapral sie postaral, pozalatwial all, zalatwil wsio w cb i co wyszlo z tego? wc@#! miast sie pozglaszalo i koniec... Jeden czlowiek raczej nie byl w stanie siedziec przy kompie 24h wiec pomysl nie wypalil. Napewno nie jest to wina kaprala... bo staral sie jak molg.. zawiedli ludzie ktorzy tworzyli teamy z miast Pamietam ze na poczatku tego przedsiewziecia wszystko bylo zapiete na ostatni guzik, ale pozniej okazalo sie ze nic z tego nie bedzie. Ja nie angazowalem sie w zaden team ale sledzilem losy tej calej idei.. Szkoda ze nie wypalilo, ale mozna by nad tym jeszcze pomyslec.. tylko zalezalo by zebrac kilku chetnych ludzi ktyorzy by z tym wszystkim pomogli Co do sceny zdupy to czesciowo sie z blinkiem zgadzam... 80% ludzi z naszej sceny to albo nieodpowiedzialna banda gowniarzy ze slomianym zapalem, albo warzywa ktore graja na ffa i nabijaja tysiace xp, taka jest prawda niestety. Ludzie ktorzy chca cos zrobic dla sceny albo nie ryzykuja bo wiedza ze ich pomysl nie wypali, albo ryzykuja po czym zostaja zniecheceni przez scene bo ludzie sobie olewaja. Przykladem dupnosci naszej sceny moze byc brak jakiejkolwiek Polskiej ligi (cGc byl wyjatek - ale to turniej z LAN'em nie liga) Kapral jest wc@#! ludzi ktorzy ci pomoga jesli zechcesz (np ja Scena nie jest jeszcze tak bardzo zdupy, bo zawsze sa osoby chetne z pomyslami, tylko sami nic nie zdzialaja... zeby cos zrobic nalezy to zrobic razem |
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi |