IPBIPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> Ligamiast, czyli kłaść lache czy nie?
Kapral_Dud
post 0:48, 22 07 2004
Post #1

Leutnant
Ikona Grupy

Grupa: ProPlay0r
Nr użytkownika: 436

Wiem że topic nie tu. Prosze tylko o jego nie przenoszenie. inaczej nie widze szansy zeby dostrzegł ktoś ten projekt. Tak się zachwycaliście a totalnie to zlaliście. Ja chce to zrobić wiec prosze was ludzie - looknijcie do tego cb założcie ten klan-miasto i dopiszcie do cupa... zapisy trwaja do 15 sierpnia. Dziwie sie Mitosowi jak mu sie k#!@a udało to wszystko zrobić.... ale wiem chyba gdzie leży przyczyna... no coż... bedziecie kiedyś o coś prosić... kkthxbye
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi (1 - 12)
falubaz
post 23:03, 22 07 2004
Post #2

Oberst
Ikona Grupy

Grupa: Half ProPlay0r
Nr użytkownika: 367

n/p dobrze ze przypominasz

+Quote Post
Sagitarius
post 11:30, 23 07 2004
Post #3

Leutnant
Ikona Grupy

Grupa: Użytkownicy
Nr użytkownika: 513

Wiem jak to jest walenie głową o ściane na nic. Bardzo bym chciał załapać sie do jakeigoś miasta[lub założyć swoje]ale mieszkam w takiej miejscowosci , że z osob znajomych mi gra góra 2... Wiec to raczej nie ma sensu..a do tego dojdą jeszcze legi i niezbyt regularne granie.W ostateczności możny by wynająć kawiarenke tongue.gif ale z kim ja mam grac z osobami ktore nie znają objetive gold rusch ph34r.gif ! chociaż bym chciał to nie dam rady. A innych którzy mają tę mozliwość zachęcam bo to bardzo fajna inicjatywa.

+Quote Post
Las3r
post 23:48, 1 08 2004
Post #4

Feldwebel
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 1182

omg ludzie wiecie co ;x....taka fajna inicjatywa, kapral postaral sie nawet o to zeby cup byl w cb a wy to olewacie ?;O. tyle ludzi pisalo ze malo cupow a tu qrna okazuje sie ze nikt tego nie chce ohmy.gif. sam bym chetnie zagral w reprezentacji jakiegos miasta ale do jakiego sporego ktore mogloby miec repre mam conajmiej 100 km (warszawa :C). no coz szkoda tylko kaprala i spolki ze sie natrudzili przy tym cupie a nikt tego nie docenia :x. tak wiec jak to on powiedzial : "bedziecie kiedyś o coś prosić....kkthxbye" dry.gif

+Quote Post
Kapral_Dud
post 9:38, 6 08 2004
Post #5

Leutnant
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 436

chociaz Las3r rozumie ... jesli w przeciagu 2 tyg nie zapisza sie ludzie wy-(słowo na p)m to z cb bo poco siac lipe :/ i nie gadajcie ze polska scena nie sux :/

+Quote Post
Thoro
post 15:09, 6 08 2004
Post #6

Major
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 519

Kapral, ale pamietaj o tym, ze sa wakacje i polowa ludzi powyjezdzala na wczasy, wiec nie mozna kogos zglaszac bez jego wiedzy.

+Quote Post
Sir_Ace[PL]
post 19:40, 6 08 2004
Post #7

Leutnant
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 1621

Pełne zrozumienie i RESPECT dla Kaprala. Wspaniała inicjatywa zepsuta przez brak chętnych. Ja podobnie mam jak Las3r sad.gif

+Quote Post
smoke
post 20:22, 15 08 2004
Post #8

Feldwebel
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 28

Nie ktorzy maja za daleko do miasta z reprezentacja a czestochowa ma niedobor ludzi. Jest nas 5 i lipa. Co teraz ?? Ja, Khain, Iilka, VZN, Esso i Aluu (ktory w zasadzie w czewie nie mieszka tylko mieszkal). Lipa. w 6 to z reprezentacji lipa. Bo nie kazdy moze zawsze byc. Aby reprezentacje stworzyc musi byc co najmniej 8-9 osob. Ma ktos jakas rade ??

+Quote Post
doomi79
post 16:17, 23 09 2004
Post #9

Feldwebel
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 310

lul i liga miast padla zanim sie zaczela gg thx bye;p

+Quote Post
rover
post 0:07, 25 09 2004
Post #10

Leutnant
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 293

liga miast rox hrhr.

+Quote Post
blinkkin
post 0:38, 25 09 2004
Post #11

Nr użytkownika: 547

teraz niech wszyscy cwaniacy powiedza, ze organizacja cupa jest latwa. latwiej sie smiac i krytykowac, ale jesli wszyscy maja to w dupie to zycze powodzenia. nie chodzi juz o prowadzenie turnieju, ale samo jego ropoczecie. niech ktos poda konkretny argument dal ktorego warto angazowac sie w scene et z dupy wzietej (xero tekstu swietego).

nie widzialem wczesniej tego topicu, wiec pisze dopiero teraz.

+Quote Post
splajn
post 4:45, 25 09 2004
Post #12

Feldwebel
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 190

CYTAT (blinkkin @ 0:38, 25 09 2004)
teraz niech wszyscy cwaniacy powiedza, ze organizacja cupa jest latwa. latwiej sie smiac i krytykowac, ale jesli wszyscy maja to w dupie to zycze powodzenia. nie chodzi juz o prowadzenie turnieju, ale samo jego ropoczecie. niech ktos poda konkretny argument dal ktorego warto angazowac sie w scene et z dupy wzietej (xero tekstu swietego).

nie widzialem wczesniej tego topicu, wiec pisze dopiero teraz.

omfg blinkkin ! oświeć mnie, jaka scena egamingu w Polsce jest twoim zdaniem warta twojego poświęcenia? Ta cała liga miast moim zdaniem była jeszcze bardziej skazana na niepowodzenie niż pomysł pr0 serwera a'la Toadie i meczu puzony vs reszta warzyw.
Odpuść sobie i pozwól tej "scenie" żyć swoim życiem imo. Nawet jeśli to życie oznacza wegetację, dla wielu to już coś (czyt. niektóre turnieje się rozpoczynają i kończą wyłaniając zwycięzców).
Twój destrukcyjny byt na tej scenie Blinkkin, nie odnosi chyba skutku.
W związku z powyższym proponowałbym zmianę na np. scenę "innej z!@#anej gry".
Zaznaczam że doceniam twój wkład w tą scenę, aczkolwiek chyba tak szybko bym się nie poddawał na twoim miejscu. Ale to już twoja osobista sprawa.

+Quote Post
tranx-san
post 17:45, 25 09 2004
Post #13

Major
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 551

ohmy.gif

Mi sie ogolnie inicjatywa zrobienia ligi miast bardzo podobala, aczkolwiek byla skazana na porazke.. dlaczego ?
Bo inicjatywa jednego czlowieka to za malo... Doceniam wklad Kaprala, ale sam raczej nie mial szans przebic sie z tym pomyslem.
Ja mieszkam wprawdzie w 150 tys miescie (Płock) ale playerow z mojego miasta znam dwoch i raczej nie mialbym szans na skompletowanie teamu, jak zreszta wiele miast.
Ja raczej widzialem ten pomysl inaczej, nie liga miast a liga wojewodztw/regionow
Wtedy Kapral jako glowny sup, wybiera z kazdego wojewodztwa osobe (kapitana), kapitan musi byc na tyle odpowiedzialny ze bedzie mial czas na skompletowaniu teamu + zalatwienie spraw organizacyjnych, wtedy bylyby wieksze szanse na to przedsiewziecie.
A tak? Kapral sie postaral, pozalatwial all, zalatwil wsio w cb i co wyszlo z tego? wc@#! miast sie pozglaszalo i koniec... Jeden czlowiek raczej nie byl w stanie siedziec przy kompie 24h wiec pomysl nie wypalil. Napewno nie jest to wina kaprala... bo staral sie jak molg.. zawiedli ludzie ktorzy tworzyli teamy z miast
Pamietam ze na poczatku tego przedsiewziecia wszystko bylo zapiete na ostatni guzik, ale pozniej okazalo sie ze nic z tego nie bedzie.

Ja nie angazowalem sie w zaden team ale sledzilem losy tej calej idei.. Szkoda ze nie wypalilo, ale mozna by nad tym jeszcze pomyslec.. tylko zalezalo by zebrac kilku chetnych ludzi ktyorzy by z tym wszystkim pomogli

Co do sceny zdupy to czesciowo sie z blinkiem zgadzam... 80% ludzi z naszej sceny to albo nieodpowiedzialna banda gowniarzy ze slomianym zapalem, albo warzywa ktore graja na ffa i nabijaja tysiace xp, taka jest prawda niestety.
Ludzie ktorzy chca cos zrobic dla sceny albo nie ryzykuja bo wiedza ze ich pomysl nie wypali, albo ryzykuja po czym zostaja zniecheceni przez scene bo ludzie sobie olewaja.
Przykladem dupnosci naszej sceny moze byc brak jakiejkolwiek Polskiej ligi (cGc byl wyjatek - ale to turniej z LAN'em nie liga)

Kapral jest wc@#! ludzi ktorzy ci pomoga jesli zechcesz (np ja tongue.gif) ale musisz ich sam znalezc :>
Scena nie jest jeszcze tak bardzo zdupy, bo zawsze sa osoby chetne z pomyslami, tylko sami nic nie zdzialaja... zeby cos zrobic nalezy to zrobic razem ohmy.gif

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Wersja Lo-Fi