IPBIPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> problem z konfigami na serwer, hm jak to zrobic zeby byly certyfikowane
MareCzek.
post 10:50, 29 08 2004
Post #1

Schutze

Grupa: Użytkownicy
Nr użytkownika: 2691

poprostu - mamy serwer - sa nanim najnowsze konfigi ze strony www.rtcw.no - byly tez wczesniej z www.clanbase.com - no ale wlasnie jest jeden problem. NP na serwerze TenBit jak sie wgra taki konfig to jest zielony napis nad nim i tam cos pisze ze jest certyfikowany ohmy.gif - nie wiem - moze my złe konfigi wgrywamy na serwer - moze jakies stare , a moze jakas opcja jest wylonczona na serwerze ze ten napis sie nie pokazuje - no naprawde nie wiem , wiem ze cos jest zle. Jak ktos wie jak to zrobic to plzzz pomóżcie mi biggrin.gif
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi (1 - 2)
MareCzek.
post 16:58, 29 08 2004
Post #2

Schutze

Nr użytkownika: 2691

czy nikt mi nie poda mi linka do tych konfigow certyfikowanych , albo jakiejsc obcji zeby ten zielony napis byl ze serwer ejst certyfigowany :/ plzzz mad.gif

+Quote Post
ArmaGedoN
post 10:32, 10 09 2004
Post #3

Hauptmann
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 265

Pobierz cfg ze strony rtcw.no
Wsadź go do etpro/configs na serverze
W konsoli servera wpisz /config clanwar, możesz to zrobić za pomocą rcona lub wpisać w konsoli która pojawia się jak dedykujesz server czy to na LAN czy na Internet
Ja po zrobieniu tych czynności otrzymałem certyfikat... Taki jak ma np. TenBit.pl

Niedawno miałem ten sam problem, pomógł mi go rozwiązać Terrorist z [UVM] za co thx smile.gif

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Wersja Lo-Fi