IPBIPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> Zawieszanie się gry po wejściu na serwer, U mnie na localu chodzi bez problemu
bobbek
post 22:16, 20 09 2005
Post #1

Schutze

Grupa: Użytkownicy
Nr użytkownika: 4986

Ok zassalem enemy territory. Odpalam, instaluje dziala. Punk Buster uruchomiony wszystko spaczowane etc. . I teraz jak wejde do gry to po sekundzie wyskakuje mi critical error i lipa wyskakuje do windy. Jak sobie sam zaloze gre i jestem sam to sobie moge biegac i dziala. Hmmm cos nie tak. Stworzylem sobie jeszcze raz gre, tym razem wlaczylem PunkBustera no i prosze panstwa wyszlo szydlo z worka, po zhostowaniu gry z punk busterkiem lipa kik do windowsa nawet nie wyskoczyla informacja o bledzie. Hm nie wiem co tu sie dzieje :-)

=======================
Po w cisnieciu ~ przed pojawianiem sie bledu udalo mi sie przeczytac cos takiego (ale error report wyskakuje tka szybko ze nie zdaze nawet screena zrobic)

PB client Receives: bla bla bla jakies cyferki wiem ze to nie pomoze ale nie jestem w stanie calego komunikatu podac (jest to tego samego koloru co PB Client Warning etc)
oraz PB server cos tam guid :-/ jak to jest problem z guidem to lipa moze ktos poradzic cos?
--------------------

Windows XP home edition oryginalny najnowsze service paki
Open GL chyba najnowszy (jak to sie nie robi w windows update to nie najnowszy)
procek: 1,3 GHZ 1024 MB ramu DDr, lacze: kablowka (Chello) 2Mb, co tam jeszcze hmm....... spy-ware wywalone, zadnych virow, one button checkup nortona zrobiony. Mam norton internet security z zezwoleniem dla ET. Po wyłączeniu NIS i zhostowaniu gry z PB wychodzi do windowsa z informacja o bledzie wiec to nie wina NIS chyba. Direct X 9.0C i najnowsze sterowniki Nvidia (karta: Ge-Force 3 64MB). Sygnał połączenia nie jest rozdzielany, Karta dzwiekowa Sound Blaster 5.1 (najnowsze stery), nie ma konfliktow w menadzerku urzadzen.

Starałem się to opisać jak najdokładniej. Proszę o odpowiedź możliwie szybką (nie popędzam nikogo ale w sobote mam wycieczke na tydzien a przed tym chcialbym zacząc grac w ET, kumpel mnie namowil smile.gif ).

Pozdrawiam,
BoBeK

(jezeli cos jest niedokladnie opisane to prosze mnie upomnieć postaram się dostosować).
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi (1 - 1)
Thomaszek
post 16:16, 15 12 2005
Post #2

Oberschutze
Ikona Grupy

Grupa: Użytkownicy
Nr użytkownika: 2203

Mam to samo... Stalo sie to po zmienieniu internetu (jak wlaczylem proxy kiedys to tez tak bylo)... Moze ktos pomoc?
Go to the top of the page

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Wersja Lo-Fi