IPBIPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> Tricki na mapach - czy można je legalnie wykonać ?, Skok przez mur i dynamit z 2-ej strony
Go��_Mateak
post 22:34, 8 08 2003
Post #1

Goście

( ... edited by moderator
...
Topic połączony z kilku innych topiców
...
... )

Chodzi mi o ten plik "demo0003.dm_82" na tym demie zauważyłem dziwne zachowanie gracza [ niewiem czy ktoś widział enginera jak przeskakuje ścianke do wysadzenia] wydaje mi się że to był cheat lub admin się bawił "ten gość sobie normalnie przeleciał tą ściankę i to cheaty na sparach smile.gif
Go to the top of the page

+Quote Post
2 Stron V   1 2 >  
Start new topic
Odpowiedzi (1 - 19)
Mad
post 23:22, 8 08 2003
Post #2

Feldwebel
Ikona Grupy

Grupa: Half ProPlay0r
Nr użytkownika: 48

to nie cheat wystarczy pocwiczyc i ci sie uda smile.gif

+Quote Post
Go��_gnt
post 0:57, 9 08 2003
Post #3

Goście

o tym bugu w mapie, juz mowi sie od dosyc dawna (podejrzewam, ze to wlasnie o tym wspominal c4|niedziowiedz, kiedy pisal, ze mozna przedostac sie engiem na strone ax. bez wysadzania).

przy okazji, jakbyscie linka wrzucili... biggrin.gif
czasu ni mam na szukanie ostatnio dry.gif

+Quote Post
n00b
post 17:49, 9 08 2003
Post #4

Gefreiter
Ikona Grupy

Grupa: Użytkownicy
Nr użytkownika: 36

Jakis czas temu nawet na portalu byl dostepny filmik pokazujacy trick z murem smile.gif, oprocz tego mozna zobaczyc jak przeskoczyc ogrodzenie na fuel dumpie smile.gif

+Quote Post
SCORPiON
post 11:32, 13 08 2003
Post #5

Hauptmann
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 69

http://dl1.giga.de/movies/maxx/enemy_terri...ory/etmoves.zip

tu jest pare trikow z wykorzystaniem 2 osob

+Quote Post
SCORPiON
post 19:02, 13 08 2003
Post #6

Hauptmann
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 69

sciagnij sobie ALLPLAYERA z www.allplayer.prv.pl i w ocjach znajdz LIVE UPDATE a progz automatycznie pobierze wszyskie brakujace kodeki

+Quote Post
ramp
post 9:48, 25 08 2003
Post #7

Feldwebel
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 38

hmmm daje demko z tym skokem hyh demko stare :-} no ale widac ze mozna przeskoczyc hyh chyba za 2 razem sie udalo ehh no wiec domko wgrac do DEMOS i odpalic w wolfie (spakowane rarem) daje demko bo mozna soebie kamera pokrecic i zobaczyc co i jak biggrin.gif

jak sie uda wam przeskoczyc z 2 no moze 3 razy to potem za 1 razem :-}

DeMkO

takich p...ek jest wiecej nie tylko na oasis moze kiedys..... bedzie .AVI :-}

+Quote Post
BARABARpol
post 11:08, 2 11 2003
Post #8

Gefreiter
Ikona Grupy

Grupa: Użytkownicy pbm
Nr użytkownika: 123

Witam ALL!!
Taki krótki temacik. biggrin.gif ale za to odpowiedzi mogą byc ciekawe.Jak myslicie mozna na OASIS podłozyc dynamit z drugiej strony działa?hmmm?I czy mozna np. na FUELU wejsc przez mur i podłozyc dynamit?hmmmm..?Ja juz wiem!!! laugh.gif
Może napiszecie cos o innych mapach tongue.gif laugh.gif hmmmm

+Quote Post
IC|Daxx
post 12:37, 2 11 2003
Post #9

Gefreiter
Ikona Grupy

Grupa: ProPlay0r
Nr użytkownika: 83

Jesli chodzi Ci o problemy techniczne z wykonaniem tego to oczywiscie, ze ich nie ma. Pozostaje jedynie sprawa rozgrywania meczy zgodnie z zasadami np. Clanbase czy rtcw.no. A FFA to inna bajka!!!!

+Quote Post
LOKI 65t
post 13:31, 2 11 2003
Post #10

Leutnant
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 330

Alez naturalnie ze sa tricki - min. jak wskoczyc na podwyzszenie kolo bunkra na battery bez budowania rampy. Ale to ze wychodzi ci taki numer na singlu nie oznacza ze jest on przydatny w warunkach bojowych. Ja juz np. umiem przeskoczyc ogrodzenie na fuel dump - ale numer ten wymaga jakichs 20 sekund spokoju a na to nie ma co liczyc...

+Quote Post
marmo
post 14:21, 3 11 2003
Post #11

Feldwebel
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 414

pewno chodzi ci o to jak kolesie skacza sobie po glowie stajac jeden na drugim i podkladaja bombe na dzialo.... gralem pare razy z takimi, ktorzy zamiast robis swoje klepia w klawiature, "przyjdzcie na tyly, przyjdzcie na tyly" i 5 minut probuja stanac se na glowie tongue.gif
NEGATIVE

+Quote Post
BARABARpol
post 19:40, 3 11 2003
Post #12

Gefreiter
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 123

Witam marmo.Oto chodzi oto chodzi cool.gif W sumie jest to bardzo ale to bardzo brzydkie mad.gif Wtedy gra traci na klimacie,ale w ostatnich 2 minutach moze uratowac dupsko;
Kochani graczxe popieracie taką droge do WIN! sad.gif

+Quote Post
blinkkin
post 21:14, 3 11 2003
Post #13

Nr użytkownika: 547

ten trick ze skakaniem na glowe wykorzystuje sie tylko praktycznie na mapie wurzburg radar. nawet sami autorzy et, czyli splashdamage przewidzieli taka mozliwosc, tworzac wyrwy w murku obok radarow (sami zobaczcie). co do innych map to nie uzywa sie tego tricku z prostych przyczyn, za duzo roboty i zazwyczaj wymagani sa 3 playerzy. wystarczy sprawny pf i mozna latwo nabic xp. nic dodac nic ujac.

+Quote Post
eInHeRjER_pL
post 17:34, 14 11 2003
Post #14

Gefreiter
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 707

Ja tez znam fajny trixk ktory pozwala sie przedostac przez najwyzsze mury i wskoczyc na najwyszze budowle. W sumie moga to zrobic tylko medic i engeener (musza miec 4 level w swoich skillach dzieki temu engeener dostaje kamizelke ktora zmniejsza damage od broni takich jak panzerfaust a medic dostaje adrenaline ktora po wstrzyknieciu zmienjsza o polowe damage od wszystkich broni). Prosimy kumpla z teamu zeby nam strzelil w nogi panzerfaustem. Jesli dobrze strzelil i ma opanowany ten trick to polecicie akurat tam gdzie chcieliscie. MI tak robil dwa razy gosci z przeciwnego teamu PFem.

+Quote Post
Ghost
post 21:13, 14 11 2003
Post #15

Feldwebel
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 539

Nom, trick poręczny. Leci nalot, ucasz na nim i 1 sekundę gdy nalot ma walnąć schodzisz z niego. Oczywiście szkopy usłyszą text "Aborting, cannot see target"... Albo pozbywanie się min u coverta - rzucasz satchel i puszczasz, ale to w zasadzie stary trick...

+Quote Post
AciD
post 1:18, 15 11 2003
Post #16

Leutnant
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 488

Barbara no fakt ET to gra zespolowa ale jak kazda gra ma swoje zasady i jedna z nich mowi mniej wiecej o tym ze niedozwolone jest na meczach(CB) podkladanie z tylu dziala, bo nie takie jest zalozenie mapy, a podkladanie w tym stylu na FFA to poprostu wredny sposob na wygranie mapki tongue.gif... Poprostu imo jezeli umiesz wykorzystywac fizyke gry to przynosi ci to korzysc, proste... gra to gra... jezeli da sie tak zrobic to mozna to robic, bo gdyby nie mozna bylo, to niedaloby sie ...

+Quote Post
doomi79
post 13:01, 15 11 2003
Post #17

Feldwebel
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 310

heheh w cb dopuszcza sie piramidy z 2 graczy a pod jedno z dzial mozna podlozyc 2 graczami;]

+Quote Post
Ginuś
post 13:42, 15 11 2003
Post #18

Feldwebel
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 122

yyyyy domi chyba się mylisz w cb można podsadzać się tylko jedną osobą, a żeby podłożyć dynamit na oasie to potrzeba chyba 4 (w tym 3 podsadza). Może się myle :/

+Quote Post
KiD
post 14:21, 15 11 2003
Post #19

Hauptmann
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 26

Do rozwalenia od tylu jednego z dzial na oasie - prawego patrzac od respa Axis potrzeba tylko 2 graczy. Wykorzystuje sie do tego gzyms czy moze inaczej nawis okalajacy z tej strony sciane budynku.

Pozdrawiam

+Quote Post
blacktyger
post 16:41, 15 11 2003
Post #20

Generalmajor
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 318

Kurde ja was nie rozumiem.....ta gra jest po to aby grać...wygrywać pojedynki 1vs1, aby waliło serce podkładając dynamit kiedy masz 10hp, aby przeżywać tą gre, a nie aby jeden na drugiego wlazł i cieszył kape że podłożył dynamit blink.gif nie wiem.....dziwi mnie to no ale cóż, w ogóle rozmowa na taki temat....dlaczgo ludzie od zawsze próbują szukać rozwiązań nie dozwolonych.... sad.gif

+Quote Post

2 Stron V   1 2 >
Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Wersja Lo-Fi