19:59, 1 12 2005
|
|
|
Gefreiter Grupa: Użytkownicy Postów: 43 Dołączył: 2-09-2005 Skąd: Z dupy, a właściwie z Płocka Nr użytkownika: 4896 |
Witam
Już kiedyś opisywałem to ale nikt mi nie odpowiedział. Próbuję więc ponownie. Mam sobie sieć lokalną o następującej strukturze: Komputery w sieci LAN(w tym mój)->Swith->Router AR 7001 U->Internet Co chcę przez to powiedzieć. Chciałbym postawić serwer w ET który byłby widoczny dla ludzi "na zewnątrz" a nie tylko dla userów z mojej sieci. róbowałem zrobić "Port forwarding" i DMZ ale to nic nie dało. Czy ktoś mi może pomóc? Zależy mi na tym bardzo a nie wiem co z tym zrobić. Jeśli bylibyście mili podali byście przy okazji jak to zrobić TEŻ na linuxie SUSE 9.3 Serdeczne dzięx |
|
|
|
![]() |
20:45, 1 12 2005
|
|
|
Oberst Grupa: Moderatorzy Postów: 1267 Dołączył: 9-08-2003 Nr użytkownika: 79 |
To sie robi tylko i wylacznie przez forward portow. Musisz skonfigurowac sobie konkretny port do przodu, konkretne ip i powinno dzialac.
Jak to zrobic na lnx... cholera wie edit: fajna sygnaturka:) edit#2:mi casa, su casa. |
|
|
|
20:58, 1 12 2005
|
|
|
Gefreiter Grupa: Użytkownicy Postów: 43 Dołączył: 2-09-2005 Skąd: Z dupy, a właściwie z Płocka Nr użytkownika: 4896 |
Dzięx
edit: Prawda że fajna:D Nie to że jestem Xero boy ale spodobała mi sie xD Mam nadzieję że nie masz mi tego za złe? |
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi |