14:14, 27 12 2005
|
|
|
Schutze Grupa: Użytkownicy Postów: 1 Dołączył: 27-12-2005 Nr użytkownika: 5475 |
Postanowiłem stworzyć coś podobnego do Filmowych Oskarów tylko ze nagradzamy Fragmovie
Oto Kategorie: "Najlepsze Polskie Fragmovie" Nominowani: ----------- >Estaloth the movie (Estaloth) >Fear Factory - Objective secured (Thoro Pictures) >NIEDZIOWIEDZ (Niedziowiedz) >Team][Aquila - Second Dimension (Polikarpus) >Wrobel Fragmovie (Wrobel&JC) ----------- "Najlepsze Fragi" Nominowani: ----------- >eSrael: the movie (Shadowman) >Fear Factory - Objective secured (Thoro Pictures) >mAx Chapter 2 (mAx) >Shewie & Ganon - Third level (Shewie) >U96 - FRAGMOVIE 2 (Gaz3ta&u96d) >Winghaven - out-of-the-way (Nonix) ----------- "Najlepsza Muzyka" Nominowani: ----------- >CrozZ - Expansion Pack (Shadowman) >eSrael: the movie (Shadowman) >mAx Chapter 2 (mAx) >NIEDZIOWIEDZ (Niedziowiedz) >Shewie & Ganon - Third level (Shewie) >WhoCares.....dAF&Zorn (dAF&Zorn) ----------- "Najlepsze Fragmovie" Nominowani: ----------- >eSrael: the movie (Shadowman) >Fear Factory - Objective secured (Thoro Pictures) >mAx Chapter 2 (mAx) >Nonix - My surface (Nonix) >Shewie & Ganon - Third level (Shewie) >Winghaven - out-of-the-way (Nonix) ----------- "Najlepszy Producent" Nominowani: ----------- >mAx >Nonix >Shadowman >Shewie >Thoro Pictures ----------- ??Jak głosować?? W odpowiedziach wpisujcie Kategorie i wybranego przez siebie kandydata np. "Najlepsze Polskie Fragmovie" XXX ------------------------------------------------------------------------------------------------------- Jeżeli pomysł sie nie spodoba mozecie usunać ten temat |
|
|
|
![]() |
2:20, 28 12 2005
|
|
|
Major Grupa: ProPlay0r Postów: 852 Dołączył: 24-10-2003 Skąd: Płock Nr użytkownika: 551 |
pomysl fajny tylko ze:
??Jak głosować?? Wyslij smsa pod numer 7345 i ... W odpowiedziach wpisujcie Kategorie i wybranego przez siebie kandydata np. "Najlepsze Polskie Fragmovie" XXX koszt smsa to tylko 4.zl +VAT z glosowaniem poczekajcie do jutra narazie zalatwiam zeby mi wlaczyli ten numer :C 50% z smsow przeznacze na biednych ludzi ( czyli na mnie ) |
|
|
|
10:46, 28 12 2005
|
|
|
Feldwebel Grupa: Użytkownicy Postów: 77 Dołączył: 28-07-2004 Skąd: z qnetu Nr użytkownika: 2434 |
Imo to będzie wyglądało tak, że piszesz kategorie i podajesz film. Nie ma deflektora , hcujowa lista.
|
|
|
|
17:17, 28 12 2005
|
|
|
Hauptmann Grupa: Użytkownicy Postów: 499 Dołączył: 15-11-2004 Skąd: 20x z dupy Nr użytkownika: 3186 |
Dlaczego dyskryminujcie TJ filmy?
Może i jestem inny xD, ale wole TJ movie, od Fragmovie Co do sprawy głosowania-nie lepiej zrobić topik z ankietą czy coś takiego? |
|
|
|
0:07, 30 12 2005
|
|
|
Oberschutze Grupa: Użytkownicy Postów: 11 Dołączył: 17-12-2005 Nr użytkownika: 5401 |
QUOTE(NuXi @ 13:14, 27 12 2005) [snapback]56129[/snapback] Postanowiłem stworzyć coś podobnego do Filmowych Oskarów tylko ze nagradzamy Fragmovie Oto Kategorie... dałoby się gdzieś w jednym miejscu zapodać linki do tych filmów, żeby je zassać hurtowo jakoś? bo za wszystkimi nie chce mi się googlać a chętnie bym obejrzał (i posłuchał muzyki) |
|
|
|
2:11, 30 12 2005
|
|
|
Oberst Grupa: Moderatorzy Postów: 1267 Dołączył: 9-08-2003 Nr użytkownika: 79 |
www.swertcw.com
wiekszosc www.own-age.com czesc |
|
|
|
15:30, 30 12 2005
|
|
|
Feldwebel Grupa: Użytkownicy Postów: 77 Dołączył: 28-07-2004 Skąd: z qnetu Nr użytkownika: 2434 |
|
|
|
|
19:10, 30 12 2005
|
|
|
Oberst Grupa: Moderatorzy Postów: 1267 Dołączył: 9-08-2003 Nr użytkownika: 79 |
Czyli, ze sie ze mna zgadasz ?:>
|
|
|
|
16:48, 31 12 2005
|
|
|
Tak to jest jak sie zle ma zegar ustawiony na forum -.-
|
|
|
|
9:38, 1 01 2006
|
|
|
Major Grupa: ProPlay0r Postów: 852 Dołączył: 24-10-2003 Skąd: Płock Nr użytkownika: 551 |
dobra kur.wa wszyscy wiedza ze bezapelacyjnie we wszystkich kategoriach wygral "deflekt0r the movie"
drugie miejsce zajmuje "#batman.fly" trzeciego miejsca nie ma i nie bedzie reszta filmow ma poprostu zenujacy poziom ps. jak ktos jeszcze nie widzial batmana w akcji to /msg me na ircu |
|
|
|
14:58, 5 01 2006
|
|
|
Gefreiter Grupa: Użytkownicy Postów: 37 Dołączył: 23-08-2005 Nr użytkownika: 4838 |
JUŻ NIEDŁUGO UJRZY ŚWIATŁO DZIENNE LUB LAMPKE NOCNĄ MOJE FRAGMOVIE POBIJAJĄCE PROSTOTĄ WSZYSTKIE DOTYCHCZASOWE PRODUKCJE .
WYGLĄDA ONO TAK : STOJE NA MAPIE OASIS I TYLKO WIDAC TEKST Z KONSOLI JAK DUŻO WIARY GINIE OCZYWISCIE ZABIJAJACY SA ZAMALOWANI NA CZARNO GDYZ GLOWNYM POMYSLEM JEST TO ZE ROBIE TO NIBY JA STOJAC POŹNIEJ KILKASET KLATEK PÓŹNIEJ MAPA GOLDRUSH NA KTÓREJ DZIEJE SIE DOKŁADNIE TO SAMO CO NA OASIS PÓŹNIEJ KOLEJNE MAPKI NA SAM KONIEC WIELKA NIESPODZIANKA POLACZONA Z KONSTERNACJA, DYSKONEKTUJE SIE Z SERWERA A PASEK Z OFIARAMI LECI DALEJ NA CZARNYM TLE GDZIE NIEGDZIE ZBROCZONYM CZERWONYM KOLOREM MAJACYM ZA ZADANIE IMITOWAC KREW OFIAR, NAGLE SZYBKA ZMIANA AKCJI PRZENOSIMY SIE DO REAL LIVE STOJE JA NA ŚRODKU POKOJU, ŻEBY SE NIE POPALIC FIRANEK I PARKIETU ODPALAM RESZTKI MALUTKICH PETARDEK POSYLWESTROWYCH W MIEDNICY WTEDY GLOSNYM GLOSEM WYKRZYKUJE "FAJER ON DE HOL " PETARDY ZACZYNAJA EKSLODOWAC A NA CALY CZAS NIEPRZERWANIE PRZELATUJACYM PASKU POLEGLYCH UKAZUJE SIE PRZEZ PARE MINUT PRZYCZYNA ZGONU CZYLI MÓJ DEMONSTROWANY NALOT , EKSPLODUJACE PETARDY POWODUJA UTWORZENIE SIE KŁĘBÓW DYMU TAK ŻE PRZEZ CHWILE NI HC.UJ.A NIE WIDAĆ GDY DYM ZNIKA POJAWIAM SIE JA PRZEBRANY CAŁY NA BIAŁO I MÓWIE MOCNYM MĘSKIM GŁOSEM DOMINATORA :"OL KLIR " CHWILE PRZEDTYM OCZYWISCIE PASEK Z POLEGLYMI ZNIKA NA SAMYM KONCU PODZIEKOWANIA DLA MOJEGO KLANU BU (BANDY UPA) I NIE MOWCIE K.U.R.W.A ZE NIE WYGLADALOBY TO Z.A.JE.BISC.IE |
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi |