IPBIPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> GTK Radiant - potrzebna instrukcja, Poszukuję w/w rzeczy - a Stilomana stronka nie aktywna :(
AngelAdik
post 21:36, 27 09 2006
Post #1

Schutze

Grupa: Użytkownicy
Nr użytkownika: 7047

Siemka. Bardzo podoba mi się grafika 3D, więc postanowiłem stworzyć własną mapę do Wolfa cool.gif Ale jest problem - nie moge znaleźć instrukcji do GTK Radianta - programu do tworzenia map. Ludziska plz help me. Jest to świetna sprawa - grafika 3D - i jeśli ktoś może mi pomóc to niech to zrobi jak najszybciej. Jak jest w opisie stronka Stilomana, na której była owa instrukcja już nie istnieje sad.gif A było tam to czego potrzebowałem. A kiedy szukałem w necie to nie dało rady - tylko do Q3 itd. Nie było żadniej konkretnej strony z opisem robienia map do wolfa w GTK Radiancie. Tak więc liczę na waszą pomoc - zostaliście mi tylko wy - help sad.gif
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi (1 - 1)
Juni
post 21:39, 30 06 2007
Post #2

Schutze

Grupa: Użytkownicy
Nr użytkownika: 8237

CYTAT(AngelAdik @ 21:36, 27 09 2006) *
Siemka. Bardzo podoba mi się grafika 3D, więc postanowiłem stworzyć własną mapę do Wolfa B) Ale jest problem - nie moge znaleźć instrukcji do GTK Radianta - programu do tworzenia map. Ludziska plz help me. Jest to świetna sprawa - grafika 3D - i jeśli ktoś może mi pomóc to niech to zrobi jak najszybciej. Jak jest w opisie stronka Stilomana, na której była owa instrukcja już nie istnieje :( A było tam to czego potrzebowałem. A kiedy szukałem w necie to nie dało rady - tylko do Q3 itd. Nie było żadniej konkretnej strony z opisem robienia map do wolfa w GTK Radiancie. Tak więc liczę na waszą pomoc - zostaliście mi tylko wy - help :(

http://crossfire.nu/?x=tutorial&mode=item&id=35
Go to the top of the page

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Wersja Lo-Fi