IPBIPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> Co pijesz?, ankieta o napojach alkoholowych
Co pijesz?
Nie możesz zobaczyć wyniku ankiety zanim nie zagłosujesz. Zaloguj się i zagłosuj, aby zobaczyć wynik.
Suma głosów: 94
Goście nie mogą głosować 
tsc
post 11:05, 6 11 2003
Post #1

Feldwebel
Ikona Grupy

Grupa: ProPlay0r
Nr użytkownika: 262

W przypadku mieszanych uczuc wybrac to co pije sie najchetniej.. ohmy.gif tak, ta ankieta nie ma wiele wspolnego z ET, wlasciwie to nic poza tym, ze ciekawi mnie jak sie rozkladaja proporcje wsrod .pl graczy, jezeli ktorys z moderatorow uwaza ten topic za nie na miejscu to del, jezeli nie to prosilbym osoby glosujace o uzasadnienie swoich wypowiedzi. 0s0biscie wybieram piwo, wiadomo .pl piwo ownz ya =)
Go to the top of the page

+Quote Post
3 Stron V   1 2 3 >  
Start new topic
Odpowiedzi (1 - 19)
Barbapapa
post 11:10, 6 11 2003
Post #2

Feldwebel
Ikona Grupy

Grupa: Użytkownicy
Nr użytkownika: 332

Genialnie!! zapomniales o KmH, SS itd. no k. LOL laugh.gif

+Quote Post
MaRIB^
post 13:30, 6 11 2003
Post #3

Feldwebel
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 192

tsc STARY WARIACIE :]

dalem n apiwo ale wodke tez bym dal ;]

zolw)ninja( ph34r.gif

+Quote Post
eXtreme
post 13:36, 6 11 2003
Post #4

Hauptmann
Ikona Grupy

Grupa: Half ProPlay0r
Nr użytkownika: 81

Obecnie pije tylko piwo, bo wódki to ja się w życiu za dużo napiłem. ohmy.gif

+Quote Post
blinkkin
post 16:22, 6 11 2003
Post #5

Nr użytkownika: 547

kolejny bardzo "intjeligenty" topic. no comments.......

P.S. pije i to duzo mocnych trunkow. moj ulubiony do 2 lyzeczki tetli na szklanke wrzatku i pozniej dolewki - swietnie stawia na nogi (kawy nie lubie, wiec nie pije).

+Quote Post
KiD
post 16:26, 6 11 2003
Post #6

Hauptmann
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 26

Nie wywali kolejnego tematu. Poniewaz naszczescie picie alkoholu jest legalne. Inaczej nie podolal bym ciezkej funkcji moderatora. smile.gif

Tequilla - tylko srebrna, lub wodka - najlepiej zimna smile.gif

Pozdro

+Quote Post
2_Blind
post 17:05, 6 11 2003
Post #7

Feldwebel
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 86

kolejna inteligentna ankieta, pasuje do polaczkow.
Pije wode bo moj orgaznizm jej codziennie potrzebuje. Teraz czekam na ankiete typu: ktury fiut jest najwieszy albo ktura pipka najszersza tongue.gif
powazniej... znam goscia ktory bedac chlopaczkiem, nastolatkiem zasmakowal z piciu piwka, nie uwazał go za alkohol, do tej pory tak mysli. Powiedzial mi kiedys ze pije browar jak kot mleko :/ Facet oczywiscie jest teraz alkoholikiem, od 2 lat nie pije, wszywka. Przyznal mi sie kiedys ze gdyby mogl wrocic do mlodzienczych lat, w zyciu nie tkanlby zadnego piwa. Nie zdawal sobie sprawy ze mozna sie tak wciagnac, stracic zdrowie, prace, rodzine. Nie widze nic topowego ani madrego w chwaleniu sie co kto pije bo nie ma to zadnego znaczenia. Pije ruska wode bo jest tania, czasem filtruje dykte przez chlebek, rusza to kogos, wnosi cos nowego do tematu ?

+Quote Post
eXtreme
post 17:45, 6 11 2003
Post #8

Hauptmann
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 81

Słuchaj Ślepy!
To, że ktoś mówi, że pije piwo nie oznacza, że pije tak jak twój kolega. laugh.gif
Nie widzę w tym nic złego jeżeli ktoś strzela jedno piwko dziennie.
Jak mówią lekarze: 1 piwko lub 50-tka wódki dziennie nie zabije, a nawet może pomóc. rolleyes.gif
PS. Nie podoba mi sie również twoje określenie nas jako "polaczkow", za kogo ty sie uważasz???? mad.gif

+Quote Post
Usagi
post 18:13, 6 11 2003
Post #9

Hauptmann
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 210

najczesciej pije piwo, ale lubie wodke (w roznych postaciach). hm... dam na wodke jednak... smile.gif
pozdrawiam

+Quote Post
AciD
post 18:46, 6 11 2003
Post #10

Leutnant
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 488

Nie bylo odpowiedzi pasujacej mi (borygo/dynx) wiec dalem na POISON :/
btw. LOL @ KiD !:DDDDD zglos policji ze pisza tu o narkotykach ! tak dalej ! ocenzurujmy caly swiat !
(plx don't ban me kk ?)

+Quote Post
tsc
post 19:00, 6 11 2003
Post #11

Feldwebel
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 262

[kampa na respa]

+Quote Post
LOKI 65t
post 19:02, 6 11 2003
Post #12

Leutnant
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 330

Zalezy od sytuacji/uzytego specyfiku. Pifko slabo mi wchodzi gdy jest jakies gorzkie - z drugiej strony jak sie czyms zagryzie to wszystko mozna w siebie wlac. Pamietam jak raz zorganizowalismy "lykend" mocno zalewany browcem - ale towarzysze kupili ciut wiecej niz planowalismy , a jedna osoba nie dojechala i koniec koncow wypadlo po 8 piw na glowe na wieczor. Pod koniec bylo naprawde ciezko smile.gif Ale jak np. jade do kumpla na pocinanie w Tekken Tag Teama na PS2 to paka ciastek i six-pack jest wrecz obowiazkowy. Kombosy wchodza wyjatkowo plynnie a powtorki nigdy nie wygladaly tak dobrze. laugh.gif

Z drugiej strony wodka to niezla rzecz - nie trzeba saczyc tylko wlac w siebie a efekt konkretny. Wiec chyba bardziej wole okowite.

+Quote Post
2_Blind
post 19:59, 6 11 2003
Post #13

Feldwebel
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 86

QUOTE (eXtreme @ 15:45, 6 11 2003)
Słuchaj Ślepy!
To, że ktoś mówi, że pije piwo nie oznacza, że pije tak jak twój kolega. laugh.gif
Nie widzę w tym nic złego jeżeli ktoś strzela jedno piwko dziennie.
Jak mówią lekarze: 1 piwko lub 50-tka wódki dziennie nie zabije, a nawet może pomóc.  rolleyes.gif
PS. Nie podoba mi sie również twoje określenie nas jako  "polaczkow", za kogo ty sie uważasz???? mad.gif

i tu sie bardzo mylisz. Najłatwiej uzaleznic sie jednego piwa, lampki koniaku, niby nic a robi swoje. Nikt nie mowi o piciu pol litra dziennie. Po jakims czasie czlowiek potrzebuje do normalnego funkcjonowania dziennej dawki alkoholu. Nie czuje sie pewnie, czegos brakuje, wiec grzeznie w bagnie dalej. Alkoholik to nie zawsze brudny obszczymur stojacy w bramie, takze gosc ktory potrzebuje 50 ml lub browaru rano zeby czuc sie ok. ten moj kolega to facet z 30 letnim doswiedczenie alkoholika, raczej wie co mowi, nie zaczynal od razu od picia dykty i wodki tylko od paru piwek.
Dlaczego polaczki, denerwuja mnie typowe polskie gadki czyli kto moze najwiecej wypic i czego. Nie ma sie czym chwalic panowie. Nie jestem przeciwnikiem alkoholu, wszystko jest dla ludzi ale nie rozumiem chelpienia sie marka wypitego trunku lub jego iloscia szczegolnie ze ma to zly wplyw na "dzieci" ktore czytaja forum smile.gif Chca po prostu dorownac starym, doswiadczonym pijakom tongue.gif

+Quote Post
FarSight
post 20:21, 6 11 2003
Post #14

Hauptmann
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 92

Glownie piwo i vodeczka ....

+Quote Post
Ghost
post 21:21, 6 11 2003
Post #15

Feldwebel
Ikona Grupy

Grupa: Użytkownicy pbm
Nr użytkownika: 539

Dla mnie liczy się tylko szampan i piwo karmelowe - miły smak i pobudza jak te cholerne kawy biggrin.gif

+Quote Post
EmbeZZlemEnt
post 1:30, 7 11 2003
Post #16

Leutnant
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 528

Nie bylo vina z dolnej polki wiec napisalem piwko, ale tak powaznie to jestem dosc duzym fanem picia roznego rodzaju alkoholi [ nie mylic z alkoholikiem]

+Quote Post
MaRIB^
post 11:04, 7 11 2003
Post #17

Feldwebel
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 192

nie nie moge my tu robimy ankiete jakby byl jakis zlot co kupowac a ten juz nas od pijakow stojacych pod sklepem wyzywa. SZOK!

widac ze nei pijacy ;D albo ma jakies problemy z tym.

zolw)ninja( ph34r.gif

+Quote Post
Hannibal
post 11:06, 7 11 2003
Post #18

Feldwebel
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 575

QUOTE (LOKI 65t @ 17:02, 6 11 2003)
Zalezy od sytuacji/uzytego specyfiku. Pifko slabo mi wchodzi gdy jest jakies gorzkie - z drugiej strony jak sie czyms zagryzie to wszystko mozna w siebie wlac. Pamietam jak raz zorganizowalismy "lykend" mocno zalewany browcem - ale towarzysze kupili ciut wiecej niz planowalismy , a jedna osoba nie dojechala i koniec koncow wypadlo po 8 piw na glowe na wieczor. Pod koniec bylo naprawde ciezko smile.gif Ale jak np. jade do kumpla na pocinanie w Tekken Tag Teama na PS2 to paka ciastek i six-pack jest wrecz obowiazkowy. Kombosy wchodza wyjatkowo plynnie a powtorki nigdy nie wygladaly tak dobrze. laugh.gif

Z drugiej strony wodka to niezla rzecz - nie trzeba saczyc tylko wlac w siebie a efekt konkretny. Wiec chyba bardziej wole okowite.

Czyzbys to wtedy tak brekdance-owal? Bo takie to sluchy chodza po okolicy hehe biggrin.gif

A co do trunku to oczywiscie pifko. rolleyes.gif
Dodam nawet wiecej. Mieszkam teraz w Belgii i tutaj jest 465 rodzajow piwa. Jednakze zadne z nich nigdy nie dorowna piwu polskiemu. Poprostu nasze jest jednym z najlepszych na swiecie.

Na koniec jeszcze skomentuje ta sprawe ze dzieci sa na forum i czytaja o tym alkoholu etc.
IMO na tym forum jest wiele rzeczy ktorych dzieci nie powinny czytac albo znac ... co tu duzo mowic... na sieci jest 10000000000000 razy wiecej ( a moze i jeszcze troche ) dlatego tez nie wprowadzajmy tutaj zadnej komisji etyki czy moralnosci mlodych. TO nie jest potrzebne... nie wyreczajmy z tym rodzicow.

+Quote Post
everyman
post 16:19, 21 11 2003
Post #19

Gefreiter
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 782

hmmm na takie ankiety ciezko odpowiedziec bo to zalezy od: okolicznosci (okazji), aktualnych finansow, tego gdzie sie jest i z kim jest... wiadomo ze w takim klubie drinki (typu kamikaze, wsciekly pies) i takie rzeczy jak whisky wychodza zadrogo wiec pije sie piwo, ale w chacie (jakas parapetowka nie ma juz przeciwskazan)... pozatym wiadomo jak:
- jest duza impreza i ma sie z kim wypic to pije sie czysta
- chce sie dluzej pobawic to drinki
- leci meczyk w TV to piwo
- jest sie w Pub`ie to piwo
- chce sie tanio urabac to wino
- ma sie ochote na cos dobrego to drozsze wino
- jest sylwek to wszystko pokolei jak leci (w tym miejscu polecam wodke SIWUCHE )... potem nic sie nie pamieta... potem 0.00 i szampan... nastepnie o 3-4 rano to co zostalo (zlewki sa najlepsze dlatego zostawia sie je na koniec tongue.gif )
OSOBISCIE najbardziej lubie WHISKY... kurcze na ten temat (alkohol) moglbym pisac stronami wiec koncze [nie oznacza to, ze jestem alkoholikiem bo nie jestem, komputeroholikiem i winampomanem tak, ale alkoholikiem NIE i to ze pilem podpalke sie nieliczy bo to nieprawda]...

+Quote Post
kober
post 19:31, 21 11 2003
Post #20

Hauptmann
Ikona Grupy

Grupa: Validating
Nr użytkownika: 20

light:
browar - ale max. 3 butelki, potem juz nie wchodzi ( a poza tym i tak mam slaby pecherz i kazda butelka, to jedna wizyta przy pisuarze huh.gif )
lepiej niz light:
wodka - ale jesli nie jest to bols blue, lub czerwona finlandia, to musi byc czyms "zmacona". i tu moj wybor to 'mad dog' ( wybor ekonomiczny ), lub 'kamikaze' ( ktore jest po czesci niebieskim bolsem, wiec moj wywod jest niekonsekwentny tongue.gif , ale to wybor zdecydowanie nieekonomiczny ) <- polecam !

+Quote Post

3 Stron V   1 2 3 >
Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Wersja Lo-Fi