IPBIPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> cfg serwera, configuration is certified
Jackoi
post 21:13, 23 02 2007
Post #1

Oberschutze
Ikona Grupy

Grupa: Użytkownicy
Nr użytkownika: 2020

Witam, chciałbym się dowiedzieć skąd bierze się napis na zielono "Server configuration is certified" czy to przez mod ETPRO czy cfg jakoś automatycznie to sobie wypisuje czy przez coś jeszcze innego?
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi (1 - 4)
conish
post 23:50, 23 02 2007
Post #2

Oberst
Ikona Grupy

Grupa: Moderatorzy
Nr użytkownika: 79

Wiec tak... jesli chcesz certyfikowac swoj config musisz napisac do baniego i podac mu linka do swojej strony Twojej ligii oraz do linka do configa przez ktory jest wykorzystywany. Jesli chcesz uzyc juz jakiego certyfikowanego to napis pojawi sie sam.

+Quote Post
Jackoi
post 0:40, 24 02 2007
Post #3

Oberschutze
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 2020

tu nie chodzi o mnie tylko o takiego jednego kolesia który mówi że jego serwer jest zgodny z cfg CB, a cfg CB wogóle nie ma i żadnego innego (ESL itp.) do tego nie można wybierać cfg poprzez vote, map, a jak się wchodzi na serw to już widać z góry że serw nie jest zgodny z cfg bo np. rate jest max 13000 albo nie można ustawić r_picmip 3 smile.gif
jak się nie zgodziłem z nim to mnie zwyzywał ja już nie wiedziałem co o tym myśleć więc założyłem ten topic aby się dowiedzieć od normalnych ludzi jak to jest smile.gif

+Quote Post
di_kamilo
post 10:52, 18 03 2007
Post #4

Gefreiter
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 5090

Ściągnij sobie config clan base i zobacz jak jest zrobiony, na końcu masz coś takiego jak:

signature f4xxxx7d4f2a72bxxxxcfbbxxxxxxxa09xxxxxx

i to chyba odpowiada że config jest certyfikowany smile.gif

+Quote Post
Lukward
post 23:36, 18 03 2007
Post #5

Gefreiter
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 7518

CYTAT(Jackoi @ 1:40, 24 02 2007) [snapback]60089[/snapback]
tu nie chodzi o mnie tylko o takiego jednego kolesia który mówi że jego serwer jest zgodny z cfg CB, a cfg CB wogóle nie ma i żadnego innego (ESL itp.) do tego nie można wybierać cfg poprzez vote, map, a jak się wchodzi na serw to już widać z góry że serw nie jest zgodny z cfg bo np. rate jest max 13000 albo nie można ustawić r_picmip 3 smile.gif
jak się nie zgodziłem z nim to mnie zwyzywał ja już nie wiedziałem co o tym myśleć więc założyłem ten topic aby się dowiedzieć od normalnych ludzi jak to jest smile.gif

pewnie wzorował się na innych cfgach, w tym na cb. A to jego sprawa jak ustawi. Jedyne co możesz zrobić to dać linka do takiego cfga i kłócić się, że w tym cfg cba jest inaczej, a na serwerze inaczej i czy nie mógł by zmienić.

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Wersja Lo-Fi