20:45, 6 03 2007
|
|
|
Gefreiter Grupa: Użytkownicy Postów: 22 Dołączył: 6-03-2007 Nr użytkownika: 7518 |
eTTp jest skrótem od naszej strony: et.team.pro. Jesteśmy zespołem ludzi opiekującym się serwerem firmy GamesNet.pl 193.33.34.11:27965 | waw1.gamesnet.pl:27965. Charakteryzuje nas uczciwość, szczerość, cierpliwość (do pewnej granicy), kultura, dialog na tym samym poziomie, wytrwałość oraz praca, a najbardziej pomoc, innym ludziom (w miarę możliwości, najchętniej udzielamy ją na forum). Każdy w zależności od poziomu ma rożnego koloru TT w tagu. Jeśli cenisz sobie kulturę, przyjemną & uczciwą grę. Jeśli uważasz, że możesz pomóc w rozwoju serwera zapraszamy na forum : www.forumet.team.pro. W dziale zespół możesz złożyc wniosek o poziom w grze (najpierw przeczytaj wymagania i zasady pisania w dziale). Dołącz do nas i weź udział w tworzeniu najlepszego serwera ET Ostatni Patch (2.60b) Ostatnia wersja ETpro (3.2.6) Ostatnia wersja Punkbustera (v1.298 A1377) ![]() 3.2.6 etpro 2.60b patch Ostatnia wersja Punkbustera ETadmin mod * Pbbans streaming & działania przeciw cziterom/osobom oszukującym lub podejrzanym: a) cziterzy beda zbanowani na pbbans.com b ) cziterzy beda zbanowani na IP / maski c) ograniczona została możliwość, jeśli chodzi o nicki, nie mogą być one wulgarne, bezsensowne i jest limit zmian, a tym bardziej nie wolno kopiować nicki innych graczy d) sprawdzanie pod kątem niestandardowych cvarów(komend) / plików * Yawn!: a) możecie ujawniać tożsamości graczy poprzez aplikację z yawn.be lub stronę: klik Podpinany cfg dla etpro: a) wymuszane sa prawidłowe wartości komend, które zwiekszają sprawiedliwą grę, nie musisz się martwić o kick od punkbuster'a, po opuszczeniu serwera zostają przywracane na poprzednie b ) restrykcje klas (wpisz !max.class.per.team, żeby je zobaczyć) KOD snaps EQ 20 rate in 10000 25000 cl_maxpackets in 40 100 cl_timenudge EQ 0 cg_fov in 90 125 cg_shadows IN 0 1 cg_zoomDefaultSniper IN 0 125 com_maxfps GE 40 r_subdivisions IN 1 64 r_allowextensions EQ 1 r_picmip IN 0 2 r_gamma IN 0 3 r_intensity IN 0 1.5 r_overbrightbits IN 0 2 r_mapoverbrightbits IN 0 3 r_flares IN 0 1 r_clamptoedge EQ 1 r_detailTextures EQ 0 r_primitives IN 0 2 r_ext_texture_filter_anisotropic EQ 0 r_clamptoedge EQ 1 cl_freelook EQ 1 cl_pitchspeed IN 0 140 cl_yawspeed IN 0 140 EQ -> równe IN -> w przedziale GE -> równe lub więcej Dodatkowo domyślnie wyłączamy okienko complain, ze względu na system tk w etadmin modzie, ale oczywiście można sobie włączyć podczas rozgrywki. * Lua skrypty: a) wiadomość o stanie życia Twojego zabójcy + info czy używał adrenaliny b ) limit /kill, ze względu na osoby nadużywające tego i przeciwko naszej zasadzie c) zwiększony czas tarcz po respawnie, ze względu na osoby robiące spawn killing/camping d) logujemy informacje o każdym graczu w jednym pliku e) na warmupie jest uruchomiony headshot mode (strzał w głowę rozwala przeciwnika) * ETadmin mod (type !listcmds): a) ochrona nicków (na guid, tylko dla zarejestrowanych i grających u nas osó b ) restrykcje broni (wpisz !min.ppl.for.weapons) c) teamkilling system bazujący na punktach (wpisz !tkindex, im więcej pktów tym lepiej dla Ciebie d) 7 lvli bazujących na pb guidach (wpisz !finger nick, żeby sprawdzić lvl) e) inne dodane polecenia dostępne dla różnych poziomów, bez potrzeby znania hasła do rcona f) auto shuffle bez restartu (gdy jest +/- 3 osoby w drużynie) g) auto mute system (kliknij, żeby zgłosić błąd) * 3 kampanie dostępne z najnowszymi skryptami do nich: a) standardowe mapy (rotację możesz zobaczyć za pomocą !maps.standard) b ) popularne mapy (rotację możesz zobaczyć za pomocą !maps.popular) c) niestandardowe mapy (rotację możesz zobaczyć za pomocą !maps.nonstand) Oczywiście jesteśmy otwarci na wszelkie sugestie, pytania, uwagi itd., ale na forum, a nie w grze ! To chyba tyle Zasady na serwerze ! Bany ! Kontakt: #et.team.pro @ QuakeNet.org et.team.pro (at) gmail (dot) com www.et.team.pro | et.gamesnet.pl Monitor serwera na którym możecie sprawdzić kto jest w naszym zespole (wystarczy kliknąć na 'Operator of this server: eTTp` '): klik p.s Wszelkie pliki z nazwą ettp ściągnięte z naszego serwera należą tylko i wyłącznie do et.team.pro. Logo Gamesnetu należy do gamesnet.pl, zaś logo ettp zostało stworzone przez fev'a. Zabrania się wszelkiego kopiowania czy modyfikacji naszej pracy bez naszej wiedzy i zgody ! |
|
|
|
![]() |
14:21, 18 03 2007
|
|
|
Gefreiter Grupa: Użytkownicy Postów: 22 Dołączył: 6-03-2007 Nr użytkownika: 7518 |
Przywrócony streaming punksbusted.com
![]() p.s tu było coś innego |
|
|
|
22:16, 18 03 2007
|
|
|
no więc tak, pisałem tutaj (w poprzednim poście, ale nie byłem pewien) z pytaniem do et.pl jakim prawem skopiowaliście te same kolory i nazwy wymyślone przez inne osoby, a tym samym bezczelnie wykorzystując czyjąś pracę czy pomysł. Co więcej sądze, że celem było wprowadzenie w błąd innych graczy, którzy myślą, że serwery et.pl to wynik naszej pracy. NIESTETY, albo stety, nie mamy NIC wspólnego z et.pl, a ni z jego serwerami, które tylko pokazują poziom dzięki takim sytuacjom: http://et.owned.pl/?1:10:3:156 lub takim jak teraz. Ktoś kiedyś powiedział fajne zdanie: jaki admin taki serwer, więc przedstawiam Wam rozmowę admina serwerów et.pl z naszym:
KOD "slucham Igloo: (21:01) chodzi o to dlaczego macie takie kolory jak serwera publicznego gamesnet, to wasz pomysl czy gamesnet tak ustawil? gates: (21:01) ja zerznelem bezczelnie z serwera gamesnetu Igloo: (21:02) a wiesz, ze to nieladnie korzystac z barw nie swojego autorstwa?;] gates: (21:02) wiem i chyba siebie pod(słowo na p)e u patryka a tak na powaznie mam to w dupie jakie kolory uzywacie, jezeli opatentujecie kolor czerwony czarny i zielony napisz do mnie a teraz nie smiec mi na gg takimi tekstami cya Mamy nadzieje, że kolory zostaną tak szybko zmienione jak zostały wprowadzone. " |
|
|
|
22:33, 18 03 2007
|
|
|
Oberst ![]() Grupa: Administratorzy Postów: 1029 Dołączył: 24-06-2003 Skąd: Legnica Nr użytkownika: 2 |
Na jakim poziomie pytania takim tez poziomie odpowiadam, generalnie dosyc ze bezczelnie uprawiasz tu kryptoreklame swojego ? serwera to jeszcze wklejasz moja prowokacje.... W sumie podniecasz sie tym serwerem jakby miał on kształtowac zachowania sceny, a tak naprawde to ten twój serwer to "tylko nastepna cegła w murze" jak to spiewał kiedys niejaki Sir Roger Waters
|
|
|
|
23:08, 18 03 2007
|
|
|
Oberst Grupa: Half ProPlay0r Postów: 1087 Dołączył: 3-10-2003 Skąd: jelito grube Nr użytkownika: 367 |
http://board.enemyterritory.pl/index.php?showtopic=261
# # Zabrania sie umieszczania tresci komercyjnych, za wyjatkiem tych, ktore moga przysporzyc korzysci polskiej scenie wolfa ( za wczesniejsza zgoda administratora www.enemyterritory.pl ). |
|
|
|
23:11, 18 03 2007
|
|
|
CYTAT(gatess @ 23:33, 18 03 2007) [snapback]60307[/snapback] Na jakim poziomie pytania takim tez poziomie odpowiadam, generalnie dosyc ze bezczelnie uprawiasz tu kryptoreklame swojego ? serwera to jeszcze wklejasz moja prowokacje.... W sumie podniecasz sie tym serwerem jakby miał on kształtowac zachowania sceny, a tak naprawde to "tylko nastepna cegła w murze" jak to sppiewał kiedys niejaki Sir Roger Waters Tak, teraz probujesz sie wywinac i zwalic na mnie wine, bo napisalem to publicznie, a wtedy rozmawiales prywatnie. Nie masz pojecia co to za serwer oraz jak zrobic chociaz w pewnym procencie podobne cfgy, a juz nie wspomne o napisanie skryptu czy modyfikacje kodu etadmin moda, a co dopiero o zadbanie takiej atmosfery na serwerze i gry. Co do reszty, wole nie komentowac, bo niestety jestesmy na roznych poziomach rozwoju, pomimo, ze jestes starszy to jednak zatrzymales sie paredziesiat lat wstecz. |
|
|
|
23:15, 18 03 2007
|
|
|
CYTAT(falubaz @ 0:08, 19 03 2007) [snapback]60312[/snapback] http://board.enemyterritory.pl/index.php?showtopic=261 # # Zabrania sie umieszczania tresci komercyjnych, za wyjatkiem tych, ktore moga przysporzyc korzysci polskiej scenie wolfa ( za wczesniejsza zgoda administratora www.enemyterritory.pl ). wtf? czy ja reklamuje coś z czego czerpie korzyści? Mam prośbę, nie pisz w moim temacie jak możesz, bo tylko robisz z tego syf pisząc tak wielce "inteligentne" teksty (co już zauważyłem wcześniej). |
|
|
|
23:44, 18 03 2007
|
|
|
Oberst Grupa: Half ProPlay0r Postów: 1087 Dołączył: 3-10-2003 Skąd: jelito grube Nr użytkownika: 367 |
Bylo juz tu pare osob twojego pokroju. W tym oskarzajace tworcow layoutu o plagiat skoro ich dzielo powstalo ok. rok po owczesnej zmianie. |
|
|
|
23:46, 18 03 2007
|
|
|
Hauptmann Grupa: Użytkownicy Postów: 324 Dołączył: 1-02-2007 Skąd: Golub-Dobrzyn Nr użytkownika: 7344 |
CYTAT("Lukward") wtf? czy ja reklamuje coś z czego czerpie korzyści? Mam prośbę, nie pisz w moim temacie jak możesz, bo tylko robisz z tego syf pisząc tak wielce "inteligentne" teksty (co już zauważyłem wcześniej). |
|
|
|
0:03, 19 03 2007
|
|
|
@falubaz
po prostu zrob ta przyjemnosc mi i innym i nie pisz w tym temacie, bo naprawde mam gdzies twoje wielkie rady/uwagi czy "madrosci" etc. @ Morfeus czy kazdy pyta o zgode przed napisaniem tematu o serwerze? Czy zrobila tak kazda osoba reklamujac serwer na ktorym ma admina czy rcona lub pozwolenie. Czy kazdy clan leader zanim napisze w dziale ogloszenia musi sie zapytac o zgode admina? Jakos ten temat nikomu nie przeszkadzal do czasu, gdy zaczolem byc niewygodny dla pewnych osob. Idac dalej twierdze, ze to wszystko ma na celu odwrocenie uwagi z glownego watku jakim jest akcja admina serwerow et.pl (posty wyzej). |
|
|
|
0:19, 19 03 2007
|
|
|
Oberst ![]() Grupa: Administratorzy Postów: 1029 Dołączył: 24-06-2003 Skąd: Legnica Nr użytkownika: 2 |
O jakiej akcji chłopcze mówisz ? napisałem ze celowo "zerznełem kolory" z serwera gamesnetu poniewaz chcialem zeby gracze wchodzili na NASZ serwer a nie twoj...
Z całym szacunkiem Zatrzymany w czasie 30-latek :] |
|
|
|
0:59, 19 03 2007
|
|
|
Oberst Grupa: Moderatorzy Postów: 1267 Dołączył: 9-08-2003 Nr użytkownika: 79 |
Po pierwsze... nie dalbym sobie nic uciac ze Roger Waters dostal tytul sir. Smiem nawet watpic.
Po drugie... Blagam, Falubaz, odpowiadaj. Po trzecie... Blagam, nie zamykajcie topica, zostawcie uchylony |
|
|
|
1:22, 19 03 2007
|
|
|
Hauptmann Grupa: Użytkownicy Postów: 324 Dołączył: 1-02-2007 Skąd: Golub-Dobrzyn Nr użytkownika: 7344 |
@Lukwar
Takie jest nasze życie... No to może zróbmy tak: ty masz reklame na forum a et.pl wzieło wasze kolorki - uczciwa wymiana. A co do czepiania się Ciebie, aby zakryć coś innego: w polityce to normalka |
|
|
|
1:45, 19 03 2007
|
|
|
CYTAT(Lukward @ 23:03, 18 03 2007) [snapback]60323[/snapback] @falubaz po prostu zrob ta przyjemnosc mi i innym i nie pisz w tym temacie, bo naprawde mam gdzies twoje wielkie rady/uwagi czy "madrosci" etc. @ Morfeus czy kazdy pyta o zgode przed napisaniem tematu o serwerze? Czy zrobila tak kazda osoba reklamujac serwer na ktorym ma admina czy rcona lub pozwolenie. Czy kazdy clan leader zanim napisze w dziale ogloszenia musi sie zapytac o zgode admina? Jakos ten temat nikomu nie przeszkadzal do czasu, gdy zaczolem byc niewygodny dla pewnych osob. Idac dalej twierdze, ze to wszystko ma na celu odwrocenie uwagi z glownego watku jakim jest akcja admina serwerow et.pl (posty wyzej). Zrobie ta przyjemnosc i odpowiem. Ale na pytanie do morfeusa. Otoz tak sie sklada, ze na tym forum widzialem juz kilkadziesiat tematow o nowych serwerach. Ktore po chwili znikaly, bo nic nie wnosily do dorobku sceny. Byly kasowane i nie bylo zadnego problemu. Nagle pojawiasz sie ty i wyskakujesz na poczatku z obelgami ze czity mozna zwalczyc, a cziterow zabic przez puszczenie zwiekszonej ilosci pradu do myszki by im mozg wypalilo, a teraz prowadzisz, jakas mierna wojenke, przy ktorej jestes na straconej pozycji. Nie wiem kim jestes, ile masz lat, skad sie wziales, jaki jest poziom na serwerze i jacy ludzie tam przychodza. Moga to byc nawet Kubica i Malysz, ale za przeproszeniem brudy pierz na swoim wybiegu, a raczej w karcerzu. |
|
|
|
2:06, 19 03 2007
|
|
|
@gatess, fabulaz, conish
dlugo nad tym mysleliscie? Nie bede odpisywal kazdemu z was bo niestety, ale wasze posty nic nie wnosza oprocz zwyklego idiotyzmu, ktory totalnie zlewam. @ morfeus zadna wymiana, znow sie wykrecasz i mam nadzieje, ze kolory zostaja zmienione jak nie przez was recznie to przez panel gamesnet. Btw teraz nagle ci sie odmienilo? A co pisales na ircu ([14:05] <ETpl`MorFeuS> spoko, dowiem sie o co chodzi KOD 1[13:58] <Luke^bnc_pada> witam [13:58] <ETpl`MorFeuS> witam 1[13:58] <Luke^bnc_pada> hmm 1[13:58] <Luke^bnc_pada> nie wiem jak zaczac [13:58] <ETpl`MorFeuS> wal z prosto z mostu [13:58] <ETpl`MorFeuS> :D [13:59] <ETpl`MorFeuS> prosto z mostu* 1[13:59] <Luke^bnc_pada> moze po kolei 1[13:59] <Luke^bnc_pada> czy gamesnet kazal Wam zmienic nazwe? 1[13:59] <Luke^bnc_pada> na podobna do naszej? [13:59] <ETpl`MorFeuS> hmmm [13:59] <ETpl`MorFeuS> spytam sie [13:59] <ETpl`MorFeuS> ale chyba tak [13:59] <ETpl`MorFeuS> poczekaj chwile 1[13:59] <Luke^bnc_pada> chodzi raczej o kolory 1[14:00] <Luke^bnc_pada> mieliscie szare, swoje 1[14:00] <Luke^bnc_pada> a teraz skopiowaliscie nasze (waw1.gamesnet.pl:27965) 1[14:00] <Luke^bnc_pada> i domyslam sie w jakich celach [14:01] <ETpl`MorFeuS> spytam sie [14:01] <ETpl`MorFeuS> my mamy admina z gamesnetu wiec moze on zmienia 1[14:02] <Luke^bnc_pada> ups [14:02] <ETpl`MorFeuS> cos jeszcze? 1[14:02] <Luke^bnc_pada> tzn on ustawia serwer? 1[14:02] <Luke^bnc_pada> hmm z tego co wiem, nie ma kogos takiego 1[14:02] <Luke^bnc_pada> jedyne co to moze pomoc w ustawianiu [14:02] <ETpl`MorFeuS> nie tyle co ustawia, a raczej pomaga ustawiac 1[14:03] <Luke^bnc_pada> no wlasnie 1[14:03] <Luke^bnc_pada> a nazwa to czyj pomysl? [14:03] <ETpl`MorFeuS> tego nie wiem :) 1[14:03] <Luke^bnc_pada> przeciez mieliscie od poczatku inna 1[14:03] <Luke^bnc_pada> nie kapuje tego [14:03] <ETpl`MorFeuS> mielismy, ale byly zmiany w cfg 1[14:03] <Luke^bnc_pada> a teraz zmiana na identyczne kolory 1[14:04] <Luke^bnc_pada> i wzor [14:04] <ETpl`MorFeuS> wszystko było zmieniane, et admin mod, nowy cfg [14:04] <ETpl`MorFeuS> nawet IP musielismy zmieniac, ale to było na poczatku [14:05] <ETpl`MorFeuS> spoko, dowiem sie o co chodzi :) Mi się ten wzor nie podoba i raczej byśmy nie zmieniali, gdyby gamesnet nas o to nie poprosil 1[14:05] <Luke^bnc_pada> oki, sorry, ale mnie z deczka ponioslo jak to zobaczylem [14:05] <ETpl`MorFeuS> rozumiem. nowe et.pl, a takie same .... (wiekszosc wie jakie, dlatego omija szerokiem lukiem) |
|
|
|
8:29, 19 03 2007
|
|
|
Lukward. Po prostu odpowiedz. W temacie o czitach tez nie odpowiedziales, bo wyszedles na totalnego debila. Zero argumentow, zero wiedzy. Jak to Hanzzz kiedys napisal, wyzej srasz niz dupe masz.
|
|
|
|
8:38, 19 03 2007
|
|
|
Generalmajor Grupa: Half ProPlay0r Postów: 2750 Dołączył: 27-09-2003 Skąd: tychy Nr użytkownika: 318 |
Tak zamieszczanie prywatnych rozmow to jest to. Z tym czlowiekiem nie zamienilbym na stronie nawet slowa.
|
|
|
|
9:23, 19 03 2007
|
|
|
Oberst Grupa: Moderatorzy Postów: 1267 Dołączył: 9-08-2003 Nr użytkownika: 79 |
Chcialem oswiadczyc, ze nie myslalem dlugo o tresci mojego poprzedniego postu w tym topicu i mam na to swiadkow!
|
|
|
|
9:42, 19 03 2007
|
|
|
To, że mamy pomoc od admina gamesnet.pl jest prawdą, pomagał nam w załadowaniu plików na server. Ja jestem adminem server, ale większą władze na nim ma gatess. Ja o wszystkich sprawach, o których Gatess rozmawia z gamesnet nie wiem i to on w sumie decyduje, więc nie wiem dlaczego wklejasz nasza rozmowe, bo to jest żałosne. Myślałem również, że dałeś już spokój a ty piszesz do Gatessa co było twoim błędem
I może dodam coś jeszcze: http://www.invisionboard.pl/index.php?show...amp;#entry30613 Cóż, nie znam się czy jest te forum illegal czy legal, dunno, ale jeżeli te forum zostanie zamkniete to nie ucierpimy tylko my, et.pl, ale i ludzie, którzy tutaj pisza |
|
|
|
8:36, 20 03 2007
|
|
|
Forum jest jak najbardziej legalne, dla zainteresowanych screen licencji, a przedmówca dosyc ze okazał sie konfidentem to do tego nawet na invisionboard.pl nie biora go powazniej kasujac "konfidencki" post...
Bezpodstawne oskarzanie i wklejanie prywatnych logow przestalo byc juz smieszne.... Zajmij sie dzieciaku jakas pozyteczna praca a nie wyzywaniem wszystkich na około . Podsumowując ten pełen nienawiści topik : "Spieprzaj dziadu" |
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi |