13:16, 22 03 2007
|
|
|
Gefreiter Grupa: Użytkownicy Postów: 21 Dołączył: 14-10-2006 Nr użytkownika: 7155 |
Witam.
Mam problem ponieważ chcę sobie postawić serek dla kilku osób na LANa. Zrobiłem to co było napisane TU, mam już konfig, katalog omni-botów, ładuję serek KOD [b]ET 2.60b win-x86 May 8 2006[/b] ... ------------------------------------------------------------ InitGame: \mod_url\http://etpub.org\mod_version.7.2\voteFlags\g_balancedteams\g_bluelimbotime\30000\g_redlimbotime\30000\gamename\etpub\g_voteFlags\g_needpass\sv_allowAnonymous\mapname\oasis\protocol\84\version\ET 2.60b win-x86 May 8 2006\omnibot_enable\1\g_tyranny\1\g_axismaxlives\g_alliedmaxlives\g_minGameClients\8\g_gametype\4\sv_privateclients\g_maxlivesRespawnPenalty\g_maxGameClients\sv_maxclients\64\timelimit\20\g_heavyWeaponRestriction\100\g_antilag\1\g_maxlives\g_friendlyFire\sv_floodProtect\sv_maxPing\sv_minPing\sv_maxRate\50000\sv_minguidage\sv_punkbuster\sv_hostname\ Start of warmup. readconfig: loaded 6 levels, 1 admins, 0 bans, 0 commands Gametype changed, clearing session data. Enable spawning! Disable spawning! 0 teams with 0 entities ----------------------------------- Setting MOTD... Initializing Difficulties Initializing Difficulties Complete ET Script Executed [b]Found 44 blockable paths[/b] [b]Found 0 movable waypoints Invalid Sniper Spot, ZERO Facing![/b] Invalid Sniper Spot, ZERO Facing! Invalid Sniper Spot, ZERO Facing! Invalid Sniper Spot, ZERO Facing! Invalid Sniper Spot, ZERO Facing! Invalid Sniper Spot, ZERO Facing! Invalid Sniper Spot, ZERO Facing! Invalid Sniper Spot, ZERO Facing! Invalid Sniper Spot, ZERO Facing! Invalid Sniper Spot, ZERO Facing! Invalid Sniper Spot, ZERO Facing! Invalid Sniper Spot, ZERO Facing! Invalid Sniper Spot, ZERO Facing! Invalid Sniper Spot, ZERO Facing! Invalid Sniper Spot, ZERO Facing! Invalid Sniper Spot, ZERO Facing! [b]Loaded Waypoints.[/b] broadcast: print "Server: timelimit changed to 30\n" Setting Allied autospawn to Old City Setting Axis autospawn to Old City Warning: setstate (pump2_sound) called and no entities found Goals disabled by default: Construct Command Post for Axis Mounting Garrison MG42 for both teams Construct Garrison MG42 for Axis North,South AT gun,not accessible ----------------------------------- ... i ni h**a nie wykrywa mi waypoitów chociaż mam je w katalogu \omni-bot ; \omni-bot\et ;\omni-bot\et\nav po prostu ich nie wykrywa, proszę o pomoc aby boty działały :) pzdr :) |
|
|
|
![]() |
13:33, 22 03 2007
|
|
|
Oberst Grupa: Moderatorzy Postów: 1267 Dołączył: 9-08-2003 Nr użytkownika: 79 |
cd et
ls -a co pokazalo? cd /omni-bot/et/nav ls -a co pokazalo? |
|
|
|
18:02, 22 03 2007
|
|
|
Hauptmann Grupa: Użytkownicy Postów: 499 Dołączył: 15-11-2004 Skąd: 20x z dupy Nr użytkownika: 3186 |
sproboj z fritzbotami, sa bardzo dobre, przynajmniej tak jest w rtcw.
sproboj tez z etpro |
|
|
|
18:58, 22 03 2007
|
|
|
Gefreiter Grupa: Użytkownicy Postów: 21 Dołączył: 14-10-2006 Nr użytkownika: 7155 |
conish chyba chodzi Ci o linuksa, jarpen tak z fritzbotami grałem... lokalnie, gdy się uruchomi fritz-boty to nie idzie uruchomić żadnego innego moda, a ja przecież wogóle robię serek na kilka osób
a jako moda wybrałem etpub ponieważ jest najbardziej rozbudowany Tak czy siak dzięki wam, i czekam na kolejne propozycje... niestety :/ pzdr :) |
|
|
|
20:15, 22 03 2007
|
|
|
Oberst Grupa: Moderatorzy Postów: 1267 Dołączył: 9-08-2003 Nr użytkownika: 79 |
To napisz mi co masz w folderze et oraz co masz w folderze /omni-bot/et/nav
|
|
|
|
20:13, 23 03 2007
|
|
|
Docs etmain etpub omni-bot pb Uninstall ET.exe ETDED.exe omnibot.rtf pbcl.db serv.bat version.inf /omni-bot/et/nav et_custom_wps et_mapscripts et_official_wps 1944_beach.way 1944_cherbourg2.way 1944_huertgen.way 1944_nordwind.way 1944_overlord.way 1944_siegfried.way 1o1.way 2tanks.way 2vs2.way ae_wizerness_final.way alleys.way arena.way arenaet.way base47.way baserace_b3a.gm baserace_b3a.way battery.gm battery.way beach.way beerrun_arena.way berserk_beta2.way bigforest.way braundorf_b2.way braundorf_b3.way braundorf_b4.way bulldog.way bunker.way Caen.gm caen.way caen2.way caha_tavern_b1.way carnage2.way cathedral_final.way Catheral_Final.gm chaudron.way Dubrovnik.gm dubrovnik_final.way el_kef.way el_kef_final.way et_beach.way et_custom_wps.zip et_ice.way et_mapscripts.zip et_mor.way et_november.way et_official_wps.zip et_slide.gm et_slide.way et_village.way etcenter_b4.way falcon2.gm falcon2.way fliegerhorst.way flughafen.way frostbite.gm frostbite.way fueldump.gm fueldump.way glider.way goldendunk_a2.way goldrush.gm goldrush.way goldrush2_wx.way highnoon.way hills_beta.way hindenburg.way industry2_beta.way jv_bunker.way lna1vs1.way low_tram.way lp2_ctf.way majori.way marketgarden_et_r2.way mlb_d_day.way mlb_daybreak.gm mlb_daybreak.way mml_church_et_v1.way mml_helmsdeep_b4.way mp_beach.way mp_sub_rc1.way mtz_closecombat.way navarone.way northpole.way notw.way oasis.gm oasis.vis oasis.way omg_caen.way radar.gm radar.way railgun.way raw_b3.way raw_te.way reactor_final.way Resurrection.gm resurrection.way rhine_bridge3.way rop_river.way rttr_b2.way saberpeak_final.gm saberpeak_final.way sd4_wl1.way sfx_endor.way sg_caen.way sos_secret_weapon.way stalingrad.way steelplant2.way stnazaire.way stonehenge_koth.way summer_palace_b1.way supergoldrush.way supplydepot.gm supplydepot.way supplydepot2.way supplydepot3.way svarvadel.way sw_goldrush.gm sw_goldrush_te.way tankbuster.way tarbox_island_v3.way tbnsdba.way tc_base.way te_valhalla.way temple_final.gm temple_final.way the_street.way thief_city.way tictactoe.way tlya.way tournementdm2.way town.way townsquare_final.way train_map.way transmitter.way transmitter-beta2.way V2Base.gm v2base.way v2base_te.way Venice.gm venice.way voilegarde_b3.way warehouse.way warinwoods.way wolken3_b4.way xlabs1.way zeus2vs2.way zogscubeofdeath.way EDIT: ten problem już rozwiązałem, ale co zrobić gdy etpub nie działa, ładuje się tylko shrub-bot :/ zarartość serv.bat poprzez który uruchamiam serek, żadne dźwięki i "ulepszenia" nie działają, a przy łączeniu się z serkiem jest "SERVER INFO" zamiast np. etpubc_2006_08_18 czy jakoś tak @echo off ET.exe +set dedicated 2 +set fs_game etpub +set map oasis +set exec server.cfg Proszę o pomoc |
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi |