IPBIPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> Serwer ET.PL, Czy beda nowe mapy?
Konik
post 10:33, 12 04 2007
Post #1

Hauptmann
Ikona Grupy

Grupa: Użytkownicy
Nr użytkownika: 1690

Zalozylem ten temat, poniewaz czuje juz pewne znudzenie grajac ciagle na tych samych mapach. W kolko to samo, zadnego urozmaicenia. Moglibyscie wrzucic bardzo latwa i szybka mape jaka jest karsiah, jest to jedna z nielicznych customowych map, ktore sa osadzone na pustyni. Druga mapke, jaka powinna byc to bremen. Jak narazie w te dwie mapy mozna pograc na INEA, ale zeby na ten serwer sie dostac, trzeba czekac pol dnia. Dlatego kieruje prosbe do adminow, zeby wpuscili "promien slonca" na et.pl i urozmaicili rozgrywke. Przy okazji, moze w koncu zacznie sie ten serwer odrozniac od swojej konkurencji, jaka niewatpliwie jest etserwis, bo jak narazie obydwa serwery gromadza med i low skile i wlasciewie jakby staly bywalec Waszego serwera wszedl przez przypadek na ich serwer, nie zauwazylby roznicy.
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi (1 - 5)
MorFeuS
post 18:03, 12 04 2007
Post #2

Hauptmann
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 7344

Ostatnio daliśmy dwie nowe mapy, frost_comp oraz sp_delivery2. Nie spotkały się one z wielkim 'huraaa' ze strony graczy, w szczególnosci ta pierwsza, dlatego je usuneliśmy z mappolu. Fakt, faktem, zadna z tych map nie znalazła sie w CB, pewnie dlatego nie była ona grana. A co do nowych map: karsiah napewno trafi, bo to jest bardzo dobra mapka, ale nie wiemy jeszcze co z bremenem_b1. Takze o mapy martwić się nie trzeba. Natomiast jeżeli chodzi o poziom - nic na to nie poradzimy. Jest jaki jest i na tym serwerze pewnie grac będą low i med, zamiast high z FF. Ale będziemy się starać, aby poziom się podniósł by mógł zadowolić każdego gracza! Dzieki za Twój komentarz odnośnie serweru!

A tak może z ciekawości spytam: jakie mapki lubicie grać na FFA? A których nie?

I może jaką/ie mapę/y byście chcieli usunać z mappolu który jest juz teraz na ET.pl Public? (frostbite/braundorf_b3/adlernest/sw_goldrush_te/supply/tc_base)

+Quote Post
kaurz
post 19:44, 12 04 2007
Post #3

Major
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 3234

odmrozenie sux ass

+Quote Post
Konik
post 22:51, 12 04 2007
Post #4

Hauptmann
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 1690

JA bym usunal tc_base, mimo tego ze to relikt z RTCW i ja nawet lubie, ale wiekszosc osob wychodzi z tej mapy. Stare, dobre supply i grush bym zostawil. MI najbardziej z mappolu znudzily sie adlernest i frostibite. Swoja droga, przywrocil bym oasis bo jakos ta sloneczka sceneria wplywa na mnie mobilizujaco. Szkoda, ze tak malo map powstaje w scenerii pustyni.

+Quote Post
MorFeuS
post 0:25, 13 04 2007
Post #5

Hauptmann
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 7344

CYTAT
Swoja droga, przywrocil bym oasis bo jakos ta sloneczka sceneria wplywa na mnie mobilizujaco. Szkoda, ze tak malo map powstaje w scenerii pustyni.

Dlatego miedzy innymi tak dobrze została przyjęta karsiah - mapa na pustyni. I ja też się stęskniłem za oasis :(

+Quote Post
wede
post 7:18, 13 04 2007
Post #6

Gefreiter
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 7694

Ja frostbite'a zastąpił bym karsiah'em. Frost jest nudny i zbyt często grany IMO, a karsiah wniesie coś nowego, napewno spoczątku zrobią się pustki, bo jak wiadomo to nowa mapa i nie każdy ją posiada, ale z czasem będzie ich coraz więcej. Warto spróbować, jeżeli się nie przyjmie - trudno.

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Wersja Lo-Fi