8:40, 15 04 2007
|
|
|
Schutze Grupa: Użytkownicy Postów: 4 Dołączył: 12-04-2007 Nr użytkownika: 7718 |
Jak zrobic tak zeby podczas strzelania byl sens inny niz podczas poruszania sie tzn. gdy strzelasz, automatycznie zmienia ci sie sens "mouse1" gdy przestajesz strzelac, sens powraca do poprzedniego stanu.
|
|
|
|
![]() |
23:09, 15 04 2007
|
|
|
Hauptmann Grupa: Użytkownicy Postów: 324 Dołączył: 1-02-2007 Skąd: Golub-Dobrzyn Nr użytkownika: 7344 |
Napewno wiesz, ze musisz do tego zrobic skrypt, ale nie radze tego robic. Moim zdaniem z takim skryptem szybko się zamotasz, bo jak bedziesz strzelal seriami to ciagle ci sens bedzie się zmieniał a to raczej nie wpływa dobrze na skill. Natomiast proponuje skrypt ale na inny przycik, np CTRL. Będziesz musial tylko wcisnac control i sens się zmieni (no i nie musisz zmieniac sensa jak Ci się nie podoba, nie to co z skyrptem pod mouse1).
BIND ctrl "vstr fov_1" set fov_1 "seta sensitivity NOWAWARTOSC(np.3); bind ctrl vstr fov_2" set fov_2 "seta sensitivity STARAWARTOS(np.2); bind ctrl vstr fov_1" |
|
|
|
2:23, 16 04 2007
|
|
|
Feldwebel Grupa: Użytkownicy Postów: 79 Dołączył: 21-03-2007 Skąd: GLiwice Nr użytkownika: 7602 |
Morfeus eh kiepski ten twój skrypt :( Tu masz porządny :
/// - SENSITIVITY - /// seta on "+attack; sensitivity 0.77" seta off "-attack; sensitivity 1.0" bind mouse1 "+vstr on off" Jeżeli chodzi o skrypty to pisać do mnie mam ich kilka :) Co prawda nie moje ale trochę zajęło mi znalezienie ich :) |
|
|
|
18:18, 16 04 2007
|
|
|
Hauptmann Grupa: Użytkownicy Postów: 324 Dołączył: 1-02-2007 Skąd: Golub-Dobrzyn Nr użytkownika: 7344 |
CYTAT Morfeus eh kiepski ten twój skrypt :( Tu masz porządny : Moj skrypt jest ok, tylko nie taki jaki on chciał wiec mu doradziłem... przeczyaj wyzej bo pisac mi sie znowu nie chce ;) CYTAT Napewno wiesz, ze musisz do tego zrobic skrypt, ale nie radze tego robic. Moim zdaniem z takim skryptem szybko się zamotasz, bo jak bedziesz strzelal seriami to ciagle ci sens bedzie się zmieniał a to raczej nie wpływa dobrze na skill. Natomiast proponuje skrypt ale na inny przycik, np CTRL. Będziesz musial tylko wcisnac control i sens się zmieni (no i nie musisz zmieniac sensa jak Ci się nie podoba, nie to co z skyrptem pod mouse1).
|
|
|
|
20:01, 16 04 2007
|
|
|
Feldwebel Grupa: Użytkownicy Postów: 79 Dołączył: 21-03-2007 Skąd: GLiwice Nr użytkownika: 7602 |
Ja używając mojego skryptu zauważyłem tylko wzrost, skill, ale może to, dlatego że moja seria to 4-5 pocisków, po których przeważnie następuje zgon przeciwnika. I nie mam czasu się zamotać:) ( wiadomo, że jeżeli różnica w sensie będzie zbyt wielka [np. o 1.00 i więcej ] można napotkać problemy).
··Co do naszych skryptów, najważniejszą jest żeby umieć z nich korzystać:) dzięki mojemu nie ma problemu żeby się odwrócić o 180 stopni, z twoim wydaje mi się że miałbym wielki problem przełączając za każdym razem (Co jest nie możliwe) gdy naciskam Mouse1. Ale to tylko moje skromne zdanie &&
Załączony plik
|
|
|
|
21:18, 16 04 2007
|
|
|
Major Grupa: Użytkownicy Postów: 584 Dołączył: 17-11-2004 Skąd: położenie horyzontalne Nr użytkownika: 3234 |
CYTAT(TheOtherS!de @ 20:01, 16 04 2007) [snapback]61265[/snapback] Ja używając mojego skryptu zauważyłem tylko wzrost, skill, ale może to, dlatego że moja seria to 4-5 pocisków, po których przeważnie następuje zgon przeciwnika. I nie mam czasu się zamotać:) hax hax hax albo wiesiek cfaj nam tu rosnie |
|
|
|
22:03, 16 04 2007
|
|
|
Hauptmann Grupa: Użytkownicy Postów: 308 Dołączył: 10-04-2004 Skąd: Bydgoszcz Nr użytkownika: 1690 |
CYTAT moja seria to 4-5 pocisków, po których przeważnie następuje zgon przeciwnika No tak to bys musial kazdemu sprzedawac po 3 hsy ewentualnie 2 hsy i 2 w korkus, co jest raczej niewykonalne bez wspomagaczy |
|
|
|
22:07, 16 04 2007
|
|
|
Napisałem:
Ja używając mojego skryptu zauważyłem tylko wzrost, skill, ale może to, dlatego że moja seria to 4-5 pocisków, po których przeważnie następuje zgon przeciwnika. I nie mam czasu się zamotać:) Jak bym napisał: Ja używając mojego skryptu zauważyłem tylko wzrost, skill, ale może to, dlatego że moja seria to 3-3 pocisków, po których zawsze następuje zgon przeciwnika. I nie mam czasu się zamotać:) to by można powiedzieć hax albo Wiesiek. Wiadomo że gdy walniesz dłuższa serie niż 5 pocisków a przeciwnik jest oddalony, szanse na trafienie są o wiele, wiele mniejsze wiec staram się 5 pocisków przerwa na 2 sekundy i znowu wiadomo że nie zawsze się tak da i czasem 30 naboi jest za mała na serie. Ja zwsze myslałem ze wystarczy 2 hs i body o_O
Załączony plik
|
|
|
|
22:51, 16 04 2007
|
|
|
Major Grupa: Użytkownicy Postów: 584 Dołączył: 17-11-2004 Skąd: położenie horyzontalne Nr użytkownika: 3234 |
zalezy z jakiej odleglosci.
i tak walac 4-5 naboi na killa jestes moim bogiem. dema dcc |
|
|
|
23:13, 16 04 2007
|
|
|
CYTAT Ja używając mojego skryptu zauważyłem tylko wzrost, skill, ale może to, dlatego że moja seria to 4-5 pocisków, po których przeważnie następuje zgon przeciwnika. I nie mam czasu się zamotać:) Oho, czyzby high+ czy wannabe mastah Oo? Skoro zabijasz przeciwnika 5 strzalami powinienes grac dla dignits (i mowie tutaj szczerze. No chyba, że grasz z low, ale i tak 5 strzalami to nieźle musisz bić ;] CYTAT Ja używając mojego skryptu zauważyłem tylko wzrost, skill, ale może to, dlatego że moja seria to 4-5 pocisków, po których przeważnie następuje zgon przeciwnika. I nie mam czasu się zamotać:) Napisz CZASAMI zamiast przeważnie i będzie o wiele lepiej.. a najlepiej jak napiszesz rzadko ;) d.TheOtherSide ! |
|
|
|
23:14, 16 04 2007
|
|
|
Hauptmann Grupa: Użytkownicy Postów: 308 Dołączył: 10-04-2004 Skąd: Bydgoszcz Nr użytkownika: 1690 |
Nie tlumacz sie tylko potraktuj to wszystko z przymruzeniem oka. Nie wiem, czy w ferworze walki strzelasz seriami, jak dla mnie malo kto o takim czyms mysli. Z tego co zauwazylem to przecietny gracz, zuzywa na 1 killa polowe magazynku. Ilosc hsow, zalezy od odleglosci. Zauwaz jak ciezko jest zdjac kogos z mg, np na goldzie. Nieraz wchodzi nawet 5 hsow i koles nie padnie. 2 hsy i body to wystarczy jak wyskoczysz z za rogu.
|
|
|
|
14:51, 17 04 2007
|
|
|
Gefreiter Grupa: Użytkownicy Postów: 21 Dołączył: 9-04-2007 Skąd: Bolszewo Nr użytkownika: 7701 |
hax albo wiesiek dobre sformulowanie :C. Co do theotherside może gra rifla i potrzebuje 4-5 granatnikow :>. Natomiast jesli grasz smg to zauważ, że celność dobrego gracza raczej nie przekracza 50% (powinno być okolo 40-45). Więc wychodzi na to, że trafiasz około 3 strzały z twojej serii. Musiałbyś być w miarę dobry w te "klocki", by przeważnie tak bić.
Proponuje nie kombinować dużo z cfg jeśli ktoś gra na swoim jakiś czas (zmiana cfg daje bardzo mało, no chyba, że masz podstawowy). |
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi |