IPBIPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> Problem z Vista, Ciągle sie pojawia błąd , i trzeba reinstalować ( bo inaczej nei d
killerpl
post 16:32, 14 05 2007
Post #1

Schutze

Grupa: Użytkownicy
Nr użytkownika: 7933

A więc chciałem sobie w ET pograć , bo od roku nie grałem , no i instaluje , i wszystkie ładnie i pięknie , a tu nagle totalna zwiecha , zero dźwięku , klatka się zacieła , no to menedżer zadań i przerwij proces...

Uruchamiam kolejny raz i......

Zaczyna się intro i koniec...

Ekran się troche rozjaśnia ( na zaczęcie się intro ) i nagle wszystko staje...

Jeśli ESC wcisne to sie zatnie po rozjaśnieniu obrazu początkowego

Wiem ,że ten problem na 100% ktoś już miał , bo na XP też go miałem , ale bez przesady , zeby co 15 minut to samo ??????

A nic na to nie pomaga , tylko reinstal...

Ps. sorki za zły dział

Wie ktos jak rozwiazac ten problem ?? ( w FAQ nie znalazlem )

A tak ogolnie to powinien byc poprawiony w FAQ punkt 13.2 , bo jak sie Z z Y zamieni , to trzeba wcisnac oba shifty i Ctrl lewy ( bardzo szybko ) i sie odmienią.
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi (1 - 10)
SPIDIvonMARDER
post 21:39, 14 05 2007
Post #2

Major
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 7078

Sprawdź , czy w necie nie ma jakiejś łatki dzięki której Wolf będzie dobrze chodził na Viscie....
Ale mi osobiście wydaje się, że na Viscie to to w ogóle nie pójdzie...... chyba

+Quote Post
JiHAD
post 12:19, 5 08 2007
Post #3

Schutze

Nr użytkownika: 8517

Witam mam podobny problem wallbash.gif U mnie wiesza sie po instalacji patch et pro 2.60 i 2.60b
bez tego dziala spoko przeszedlem juz kilka instalacji ale zawsze to samo teehee.gif

+Quote Post
ETPleja
post 12:37, 5 08 2007
Post #4

Gefreiter
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 3931

Spróbuj odpalić grę w trybie zgodności z Windows 2000.

+Quote Post
Macgyver
post 13:21, 5 08 2007
Post #5

Schutze

Grupa: Zbanowany
Nr użytkownika: 8153

Vista to według mnie dziadostwo, prawie żadna gra nie działa albo działa słabo. Na twoim miejscu zostałbym przy XP.

+Quote Post
twt
post 8:55, 6 08 2007
Post #6

Feldwebel
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 7074

Mi byloby szkoda RAM'u, Vista chyba ciagnie na dzien dobry 1 GB a tu ET ma ladnie smigac to potrzeba (wedlug mnie) druga kosc 1 GB (mowie o ladnym wczytywaniu sie map - czyt. szybkim). Wroc moze do XP albo Linuxa i zadaj sobie pytanie czy fakntycznie Vista jest Ci niezbedna.

+Quote Post
Swiety
post 23:19, 6 08 2007
Post #7

General
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 306

CYTAT(SPIDIvonMARDER @ 19:39, 14 05 2007) *
Sprawdź , czy w necie nie ma jakiejś łatki dzięki której Wolf będzie dobrze chodził na Viscie....
Ale mi osobiście wydaje się, że na Viscie to to w ogóle nie pójdzie...... chyba

Łatka do ET - ROTFL

CYTAT
Vista to według mnie dziadostwo, prawie żadna gra nie działa albo działa słabo. Na twoim miejscu zostałbym przy XP.

No tak - dziadostwo bo gry nie chodzą - LOL - Jak chcesz dobry sprzęt do gier to kupujesz sobie konsolę.
Vista jest dziadostwem z innego powodu. Zresztą to samo kiedyś mówili ludzie o XP bo też stare gry nie chodziły.

Najsmutniejsze to że i tak trzeba będzie wczesniej czy później przesiąść się na viste ze względu na brak DX10 w XP. No chyba że ktoś będzie grał tylko w stare gry.

+Quote Post
Macgyver
post 1:01, 7 08 2007
Post #8

Schutze

CYTAT(Swiety @ 23:19, 6 08 2007) *
Najsmutniejsze to że i tak trzeba będzie wczesniej czy później przesiąść się na viste ze względu na brak DX10 w XP. No chyba że ktoś będzie grał tylko w stare gry.

Ja słyszałem że Microsoft chce zrobić jakąś specjalną wersję DX 10 pod XP.

+Quote Post
jarpen
post 13:21, 7 08 2007
Post #9

Hauptmann
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 3186

nie łatka tylko było pierw mówione, że 'games 4 windows' będą działąć tylko na viste, potem zmienili zdanie i dodali xp i być może tylko to będzie na gears of war

tu macie pełny artykuł
Jak donosi serwis Computer and Videogames (CVG), Microsoft potwierdził, że chętni do zagrania w tryb multiplayer w pecetowej wersji Gears of War będą musieli zarejestrować się w serwisie Games for Windows – Live. Tylko w ten sposób będą mogli połączyć się z innymi posiadaczami gry, niezależnie od tego, czy tytuł uruchomią pod systemem Vista, czy XP.

O tym, że gra będzie działała pod oboma systemami, było już wiadomo od momentu jej zapowiedzi. Nie sprecyzowano wtedy jednak, na jakich zasadach będzie wyglądać tryb multiplayer pod XP.

Warto dodać, że do tej pory z komputerowej wersji usługi Live mogą korzystać jedynie osoby posiadające najnowszy system operacyjny Microsoftu. Wszystko wskazuje jednak na to, że serwis zostanie udostępniony również użytkownikom Windows XP. Nie powiedziano jednak, kiedy miałoby to nastąpić.

Fakt wykorzystania przez Gears of War usługi Live nie oznacza wcale, że posiadacze pecetów będą mogli zmierzyć się z użytkownikami X360 w rozgrywkach online. Taką możliwość Microsoft zdecydowanie wyklucza.

Ciekawostką jest fakt, o którym napisano na oficjalnym blogu Microsoftu, Gamerscoreblog. Otóż pecetowa wersja gry posiadać będzie zupełnie odmienne achievementy. Tak więc osoby walczące o to, by podbić swój GamerScore, będą mogły zdobyć najpierw 1250 punktów grając na X360, a następnie nabyć grę na PC i dodać do swojego wyniku kolejny tysiąc.

Przypominamy, że Gears of War powinno trafić do sklepów jeszcze przed świętami Bożego Narodzenia.

+Quote Post
karol150
post 15:10, 19 08 2007
Post #10

Schutze

Nr użytkownika: 8644

Ja mam taki problem chce zainstalować grę na Vista ale gra jest pod...2000/xp i gdy wciskam next wyskakuje O.S not support czy ktoś wie o co sobie chodzi

+Quote Post
Macgyver
post 16:06, 19 08 2007
Post #11

Schutze

aleś ty głupi. wallbash.gif wallbash.gif wallbash.gif Sam sobie odpowiedziałeś na pytanie jełopie. Skoro gra jest pod 2000/xp a ty masz viste no to chyba logiczne że nie działa. Jedyne wyjście to zmienić system na 2000 lub XP.

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Wersja Lo-Fi